OculatusAbis Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 τον τελευταιο καιρο τρεχω miui με αυτο το θέμα παιρνεις και μια μικρη γευση απο icecream sandwich! :p στην αναμονη λοιπον ΟculatusAbis με μια μικρη αναζητηση στο XDA θα δεις οτι η MIUI εχει παρα πολυ ωραια παραμετροποιηση!! και μπορεις να το κανεις να φαινεται οπως θες το τηλεφωνο σου!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=990233 Την έχω δει την MIUI αλλά λόγω αρκετών bugs δεν την έχω περάσει. Έβαλα και το ICS theme για τη Runnymede αλλά δεν εντυπωσιάστηκα...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serifis1971 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 παιδες καλησπερα πριν ενα μισαωρο ηρθε επιτελους το update σε 2.3.5.αρχιζω το ψαξιμο.ειλικρινα σας ευχαριστω για ολες τις συμβουλες.χτες εστειλα και ενα mail στην htc εδω στην ελλαδα και μου απαντησαν μεσα σε 2 ωρες!!!αρκετα γρηγοροι.και παλι σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Έκανα πριν την αναβάθμιση. Το LinkedIn περαστικε κ πιθανόν κάποιες μικρές διορθώσεις να έχει. Όποιος πάντως δεν έχει κάνει την μεγάλη αναβάθμιση στο 2.3.5 με Sense 3.0 απλά χάνει. Άλλο τηλέφωνο. Είχε πολλά προβλήματα η προηγούμενη έκδοση. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Έκανα πριν την αναβάθμιση. Το LinkedIn περαστικε κ πιθανόν κάποιες μικρές διορθώσεις να έχει. Όποιος πάντως δεν έχει κάνει την μεγάλη αναβάθμιση στο 2.3.5 με Sense 3.0 απλά χάνει. Άλλο τηλέφωνο. Είχε πολλά προβλήματα η προηγούμενη έκδοση. Εντάξει με τις διορθώσεις αλλά το κινητό βάρυνε ελαφρώς... Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Έχω ρυθμίσει όταν πατάω κάτω δεξιά τον μεγενθυντικο φακό να ψάχνει μονο επαφές.γιατί όμως μου δείχνει λιγότερες επαφές από ότι αν ψάξω το ίδιο γραμμα μέσα από την εφαρμογή επαφές? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Η...μικρή αναβάθμιση ήρθε,όχι κάτι σημαντικό.Μόνο σε μερικά γραφικά στοιχεία της HTC είδα διαφορά,όπως το εικονίδιο για μπαταρία,ψεύτικη κλίση και κάτι άλλα. Τάσο όχι και προβλήματα η προηγούμενη με το sense 2.1. Τέλεια ήταν,όπως και η τωρινή με το 3,όπως και με αυτή την τελευταία,την όχι τόσο σημαντική,όπως πριν δύο μήνες. Κολλούσε πολύ το τηλέφωνο πριν την αναβάθμιση. Κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα και το είχα παρατηρήσει ότι η συσκευή δεν δούλευε σωστά για τα χαρακτηριστικά της. Παρόμοιο πρόβλημα εχω τώρα με το Sensation. Σε σχέση με τα χαρακτηριστικά που έχει κυριολεκτικά σέρνεται. Χάλια απόδοση σε ταχύτητα και γραφικα. Συν απόδοση μπαταρίας. Τα ίδια προβλήματα είχα κ στο Desire S όταν το πήρα. Με λίγο σκέψη η HTC αρχικά μόνο προσαρμόζει το Sense στις συσκευές και τις βγάζει στην αγορά. Δεν δουλεύει καθολου το Android αφού πάρει το Sdk. Αργότερα και αν αποφασίσει κάνει κάποιες σναβαθμισεις που έχουν αναφερθεί από προβλήματα χρηστών. Το Desire S μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο φυσικά αν δωθεί η αναβάθμιση στο Android 4.0. Είμαι πολύ σίγουρος ότι πάλι θα έχουμε λειτουργικά προβλήματα γιατί τώρα το μόνο που τους νοιάζει είναι η προσαρμογή του Sense 4.0 Εδώ θα είμαστε κ βλέπουμε. Μακάρι να γίνει δουλειά σε όλους τους κλάδους κ να μην επαληθευτούν τα λεγόμενα μου. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 παιδες καλησπερα πριν ενα μισαωρο ηρθε επιτελους το update σε 2.3.5.αρχιζω το ψαξιμο.ειλικρινα σας ευχαριστω για ολες τις συμβουλες.χτες εστειλα και ενα mail στην htc εδω στην ελλαδα και μου απαντησαν μεσα σε 2 ωρες!!!αρκετα γρηγοροι.και παλι σας ευχαριστω. Εγώ ακόμα περιμένω . Τι εννοείς ότι μετά το mail στην Htc σου ήρθε η αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Επιτέλους ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση την κατεβαζω τώρα Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Αναβάθμισα το κινητό και μέχρι τώρα όλα τέλεια! Πολύ ωραία τα νέα εφέ και μου φάνηκε πιο ελαφρύ το κινητό ενώ το περίμενα πιο βαρύ. Ίσως επειδή δεν το πολυπειράζω. Τελικά άξιζε η αναβάθμιση. Περιμένω να δω τώρα πως θα τα πάει η μπαταρία... Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serifis1971 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Εγώ ακόμα περιμένω . Τι εννοείς ότι μετά το mail στην Htc σου ήρθε η αναβάθμιση? μπηκα στο site της htc (ελλαδα) και μου απαντησαν:Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την HTC. Όσον αφορά το ζήτημα σας, σύντομα θα λάβετε την νέα αναβάθμιση FOTA, οι συσκευές ενημερώνονται σταδιακά για να μπορούν οι servers να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των χρηστών. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας! χτες αυτα και σημερα μου ηρθε το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Επειδή βλέπω ότι δηλώνετε πολύ ευχαριστημένοι από την αναβάθμιση, λέτε να δοκιμάσω κάποια ROM με Sense 3.0 ή να παραμείνω στη Runnymede 4.01 με Sense 3.5 που είναι επίσης πολύ καλή; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 μπηκα στο site της htc (ελλαδα) και μου απαντησαν:Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την HTC. Όσον αφορά το ζήτημα σας, σύντομα θα λάβετε την νέα αναβάθμιση FOTA, οι συσκευές ενημερώνονται σταδιακά για να μπορούν οι servers να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των χρηστών. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας! χτες αυτα και σημερα μου ηρθε το update. Τι στο καλό τελευταίος θα την πάρω!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Σε ποια έκδοση έχεις μείνει εσύ;:lol::lol:Κουράγιο θα έρθει και σε σένα και θα μας γράψεις εντυπώσεις....μόνο μη γκρινιάξεις,όπως κάποιοι εδώ...ο πληθυντικός είναι ευγένειας.....:lol::lol::lol: 2.3.3 και sense 2.1 δεν γκρινιάζω το καλό πράγμα αργεί αυτό το ξέρω. άντε μην θυμώσω και πάρω iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) 2.3.3 και sense 2.1 δεν γκρινιάζω το καλό πράγμα αργεί αυτό το ξέρω. άντε μην θυμώσω και πάρω iphone. Μήπως είναι branded η συσκευή σου; Έχει καιρό που έχει βγει η αναβάθμιση σε 2.3.5. Επειδή βλέπω ότι δηλώνετε πολύ ευχαριστημένοι από την αναβάθμιση, λέτε να δοκιμάσω κάποια ROM με Sense 3.0 ή να παραμείνω στη Runnymede 4.01 με Sense 3.5 που είναι επίσης πολύ καλή; :worry: Έχει γίνει καλή δουλειά στην official. Αν δεν χρειάζεσαι το root βαλτην αξίζει τον κόπο. Edited November 23, 2011 by kollatos Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Γκρινιαξα λίγο και εγώ την αναβάθμιση ήθελα !!! Τελικά όλα καλά είμαι πολύ ευτυχής που έχω αυτή τη συσκευή. Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 αυτό το linkedin widget πού είναι?πάω στα γραφικά στοιχειά αλλά δεν το βλέπω? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 αυτό το linkedin widget πού είναι?πάω στα γραφικά στοιχειά αλλά δεν το βλέπω? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Πρέπει να συνδεθεις στους λογαριασμούς στο HTC sense. Ρυθμίσεις,Λογαριασμοί,Προσθήκη Λογαριασμού. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Μήπως είναι branded η συσκευή σου; Έχει καιρό που έχει βγει η αναβάθμιση σε 2.3.5. Και πως μπορώ να το δω αυτό? Και αν είναι τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Και πως μπορώ να το δω αυτό? Και αν είναι τι μπορώ να κάνω? Απο που πήρες την συσκευή; Όταν ανοίγει σου βγάζει animation της Htc η ας πούμε της Vodafone? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) γιατι οταν εχω ειδοποιηση απο το μαρκετ οτι υπαρχει ενημερωση για μια εφαρμογη μου οταν παω για καποια ωρα φαινεται στην σελιδα της εφαρμογης οτι ΔΕΝ υπαρχει ενημερωση?μετα απο αρκετη ωρα φαινεται μια χαρα. και μαλλον το οτι ειχε βαρυνει το κινητο και κολλουσε ακομα και στο σκρολαρισμα μεσα πχ στην λιστα των εφαρμογων "ολα" καθως και οτι η μπαταρια επεφτε πιο γρηγορα ακομα και με την νεα αναβαθμιση(που στην αρχη απο οτι ειχα δει βελτιωνε την αυτονομια εστω και λιγο),μαλλον εφταιγε η εφαρμογη της wind μετρητης χρησης.το τσεκαρω απο χτες που την εβγαλα. Edited November 23, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Απο που πήρες την συσκευή; Όταν ανοίγει σου βγάζει animation της Htc η ας πούμε της Vodafone? Από cosmote το έχω πάρει αλλά δεν έχει πουθενά κανένα λογότυπο της εταιρίας ούτε στο άνοιγμα μου βγάζει κανονικά το σήμα της HTC . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Κάτι άλλο από cosmote να είχε μέσα όπως το my view ή κάτι άλλο; Αν δεν έχει θα πρέπει να περιμένεις γιατί ποιος ξέρει από που το έφεραν. Κάνε και τσεκάρισμα συχνά,θα έρθει...Βέβαια υπάρχει περίπτωση να την έχει δώσει ήδη η HTC στην cosmote ή από εκεί που το πήρε η cosmote οπότε απλά περιμένεις και πάλι.....Απλά θα αργησει παιδιά έχει ξαναγίνει η κουβέντα για το firmware της cosmote. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3828293#post3828293 (post 2272 και μετά) ας δει ο φίλος αν έχει ευρωπαϊκή rom για να ξέρει τι να περιμένει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Από cosmote το έχω πάρει αλλά δεν έχει πουθενά κανένα λογότυπο της εταιρίας ούτε στο άνοιγμα μου βγάζει κανονικά το σήμα της HTC . Από αυτά που αναφέρεις καταλαβαίνω ότι δεν είναι branded. Δοκίμασε να γυρίσεις ένα μήνα μπροστά την ημερομηνία κάνεις κ μια επανεκκίνηση κ μετά τσεκάρεις για αναβάθμιση. Αν πάλι όχι βάλε την ημερομηνία κανονικά κ απλά περιμένεις. γιατι οταν εχω ειδοποιηση απο το μαρκετ οτι υπαρχει ενημερωση για μια εφαρμογη μου οταν παω για καποια ωρα φαινεται στην σελιδα της εφαρμογης οτι ΔΕΝ υπαρχει ενημερωση?μετα απο αρκετη ωρα φαινεται μια χαρα. και μαλλον το οτι ειχε βαρυνει το κινητο και κολλουσε ακομα και στο σκρολαρισμα μεσα πχ στην λιστα των εφαρμογων "ολα" καθως και οτι η μπαταρια επεφτε πιο γρηγορα ακομα και με την νεα αναβαθμιση(που στην αρχη απο οτι ειχα δει βελτιωνε την αυτονομια εστω και λιγο),μαλλον εφταιγε η εφαρμογη της wind μετρητης χρησης.το τσεκαρω απο χτες που την εβγαλα. Όσες εφαρμογές παρακολουθούν το σύστημα μόνο προβλήματά δημιουργούν κ καταναλώνουν μπαταρία. Π.χ κάτι battery status, task killer, CPU, statue, 3g monitors κ όλα αυτά που έχουν σχέση με μετρήσεις συνεχόμενα στο σύστημά απλά πέταξε τα. Edited November 23, 2011 by kollatos Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. Επειδη πρεπει να αποχωριστω το κινητο για κανενα διμηνο απο τη στιγμη που θα ειναι κλειστο πρεπει να βγαλω την μπαταρια απο τη συσκευη η δεν υπαρχει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. Επειδη πρεπει να αποχωριστω το κινητο για κανενα διμηνο απο τη στιγμη που θα ειναι κλειστο πρεπει να βγαλω την μπαταρια απο τη συσκευη η δεν υπαρχει προβλημα? Αν πατήσεις απενεργοποίηση η συσκευή μπαίνει κάπως σε αναμονή για να ανοίγει μετά πιο γρήγορα. Καταναλώνει κ λίγη ενέργεια οπότε θα στη εξαντλήσει. Καλύτερα βγαλτην. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts