volcom Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παιδια θελω να μου πειτε σε οσους κραταει 2-3 μερες, στα στατιστικα πχ της πρωτης μερας η οποιας να ναι ποσο γραφει οτι ειναι αναμενη η οθονη;οχι το ποσοστο!ποση ωρα ηταν αναμενη η οθονη θελω! σορρυ για κεφαλαια αλλα γραφω απο ενα παλιο κινητο και ειναι σπαστικο να τα ξαναγραψω μικρα! Σορρυ για το υφος μου...Αλλα εχεις κουρασει παρα πολυ ρε φιλε...εχω βαρεθει να μπαινω στο section του DS και να βλεπω το ιδιο πραγμα καθε φορα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Φιλοι μια βοηθεια.Θελω να κανω format την SD του DS.Απο τις ρυθμισεις επελεξα το "Αφαιρεση" κ μετα επελεξα το "Διαγραφη".Δεν βλεπω επιλογη για Format ομως.Αν ξερει καποιος κ μπορει να βοηθησει. Αν κανω format απο το PC,ειναι το ιδιο,θα προτιμουσα βεβαια μεσω του κινητου,αλλα δεν βλεπω επιλογη για Format. Κάνε format από το PC σε FAT32 και θα είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Σορρυ για το υφος μου...Αλλα εχεις κουρασει παρα πολυ ρε φιλε...εχω βαρεθει να μπαινω στο section του DS και να βλεπω το ιδιο πραγμα καθε φορα.... εχεις δικιo!τελευταια ερωτηση ηταν αυτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα όσον αφορά τους λογαριασμούς email και το συγχρονισμό. Εμένα το κύριο email μου είναι yahoo.gr. Αναγκαστικά για το market έφτιαξα έναν λογαριασμό gmail με τον οποίο τελικά συγχρόνισα τις επαφές μου. Τώρα έχω εγκατέστησα την εφαρμογή yahoo mail και μου δίνει την δυνατότητα να συγχρονίζω με αυτή τις επαφές μου. Μπορώ να καταργήσω τον συγχρονισμό των επαφών από τον gmail λογαριασμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) Μπορώ να καταργήσω τον συγχρονισμό των επαφών από τον gmail λογαριασμό; Υπάρχει η δυνατότητα να μην κάνεις συγχρονισμό. Ωστόσο να τον αφαιρέσεις πλήρως δεν γίνεται μιας και χωρίς αυτό δεν έχεις πρόσβαση ούτε στο market μιας και ο λογαριασμός σου στον συγκεκριμένο gmail account στηρίζεται. Menu / Settings / Accounts and Sync / gmail account --> uncheck contacts. Edited June 28, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Aκολούθησα τα βήματα που μου είπες αλλά δεν βρίσκω τέτοια επιλογή. Τώρα είμαι στο Λογαριασμοί και συγχρονισμός-->Διαχείριση λογαριασμών και δεν μου δίνει τέτοια επιλόγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) ποιά είναι τα ψηφία που πληκτρολογούμε για να μας εμφανίσει το κινητό κάποιες επιπρόσθετες πληροφορίες; νομίζω είναι του στυλ #*#*4636*#*# δεν θυμάμαι ακριβώς... συγκεκριμένα θέλω να δω εάν έχω CDMA δίκτυο της σιμ κλπ Edited June 28, 2011 by kampinas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Νομίζω ότι μόνο μπορείς να σταματήσεις το συγχρονισμό με το google από εκεί αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σε πειράζει! Ίσα-ίσα που και άλλο android να πάρεις όλες οι εκεί επαφές σου θα περνούν αυτόματα στο καινούριο,χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι εσύ. Μπορείς και να τις σβήσεις μετα από το λογαριασμό σου..... Απλά επειδή χρησιμοποιώ καθημερινά το yahoo. To gmail το έφτιαξα μόνο για το market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Έχετε ακούσει αν θα πάρει την έκδοση ice cream sandwich όταν βγει? γιατί λέω να το πάρω... :p Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) Έχετε ακούσει αν θα πάρει την έκδοση ice cream sandwich όταν βγει? γιατί λέω να το πάρω... :p Aυτο δυστυχως ειναι πολυ νωρις να το μαθουμε, θα ηθελα να το ξερω και 'γω. Δεδομενου ομως οτι αυτη ειναι η αμεσως επομενη εκδοση του λειτουργικου -μετα την 2.3- για smartphones μου φαινεται αδυνατο να μην την παρει. Διοτι τοτε θα μιλαμε για την πρωτη htc συσκευη που δεν παιρνει ουτε ενα update... Εκτος και αν χανω κατι Edited June 28, 2011 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Σωστόςςς! :cool: Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1136276&page=9 http://alpharev.nl/x/beta/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Aυτο δυστυχως ειναι πολυ νωρις να το μαθουμε, θα ηθελα να το ξερω και 'γω. Δεδομενου ομως οτι αυτη ειναι η αμεσως επομενη εκδοση του λειτουργικου -μετα την 2.3- για smartphones μου φαινεται αδυνατο να μην την παρει. Διοτι τοτε θα μιλαμε για την πρωτη htc συσκευη που δεν παιρνει ουτε ενα update... Εκτος και αν χανω κατι παρακολουθω το θεμα γιατι ενδιαφερομαι για το τηλεφωνο...μπορειται να μου πειτε καποια αρνητικα του εσεις που το ξερετε καλα??? και την επομενη της gingerbread πιστευω θα την παρει...δεν θα το αφησει η htc ετσι και στα wildgetακια στην αρχικη οθονη πρεπει να τα ρυθμισω να μην ανανεωνονται ωστε να μην με χρεωνει το ιντερνετ? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1136276&page=9 http://alpharev.nl/x/beta/ Δεν έχει βγει ακόμα ούτε σε public beta για το desire s. υπομονή λοιπόν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 μου αρέσει που είστε αισιόδοξοι για την αναβάθμιση σε ICS, αλλά εγώ θα στοιχημάτιζα ότι δεν θα την πάρει. μην ξεχνάτε ότι η αμέσως επόμενη αναβάθμιση είναι η 2.3.4 που φέρνει κάποιες ακόμα βελτιώσεις, οπότε η htc θα την δώσει κάποια στιγμή και πιστεύω ότι θα μείνει εκεί. μακάρι να βγω ψεύτης αλλά τώρα τελευταία δεν μας τα λένε καθόλου καλά οι Ασιάτες!! κάποιοι από τις δικαιολογίες που θα μπορούσε άνετα να χρησιμοποιήσει η htc για να μην υποστηρίξει περαιτέρω το τηλέφωνο: -η συμφωνία με την google για 18μηνη υποστήριξη των συσκευών έγινε πολύ αργότερα από την κυκλοφορία του κινητού - τα 768 ram του κινητού μπορεί να μην αρκούν για την επόμενη έκδοση του λειτουργικού. κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που πήγε να κάνει με το desire, όχι με την ram βέβαια αλλά με την rom -αν το ICS απ' ότι ακούγεται δεν απαιτεί hardware buttons μπορεί τα πλήκτα του S και άλλων συσκευών να "αποτελεί πρόβλημα" υπερβολικός θα μου πείτε, μπορεί. αλλά μετά από τόσα χρόνια πελάτης τους είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να τους ψυχολογήσω καθόλου. βάλτε τώρα ότι έχει ήδη δυο ναυαρχίδες να υποστηρίξει (sensation και EVO 3D), ίσως και ένα καινούριο tablet σε λίγο καιρό, τότε εγώ δεν θα ξαφνιαστώ αν δεν δω αναβάθμιση στο desire s αλλά και στο incedible s!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Την επόμενη δεν ξέω αν θα την πάρει,πιστεύω πως ναι....αλλά θα σου φανώ υπερβολικός αν σου πω ότι δεν έχει κανένα εμφανές αρνητικό; Ναι, δεν έχει!! Για το μόνο που κάποιος θα πήγαινε σε κάτι άλλο είναι αν θέλει μεγαλύτερη οθόνη και 8άρα κάμερα, για κανέναν άλλο λόγο κάποιος δε θα άλλαζε αυτό το τηλέφωνο!! ευχαριστω πολυ φιλε να ρωτησω κατι στην αρχικη στο sense με χρεωνει το ιντερνετ και πρεπει να το κλεισω η οχι εννοοω με το friend stream και τον καιρο παιρνει λεφτα απο την καρτα μου δηλαδη...αυτο θελω να πω...οταν ειναι απενεργοποιημενο το wifi Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Μπορεί να έχεις και δίκιο μπορεί και όχι...Παντως τη διακιολογία για τη ram δεν μπορεί να την έχει μια και το sensation έχει την ίδια ram και με sense 3..... Καλά να στο αλλάξω λίγο τότε και να πω ότι ναι μεν έχει την ίδια ram αλλά δεν είναι διπυρινο.:p Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορεί να προφασισιστεί ένα σωρό βλακείες προκειμένου να μην συνεχίσει την υποστήριξη της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 (edited) Εγω προσωπικα κινητο που κυκλοφορησε πριν 2 μηνες το θεωρω γελοιο να μην παρει την 3.χ. Και μην ακουσω γαι 2 πυρηνους και αηδιες απο την HTC... Αληθεια αυτο που ειχε πει η google περι αναβαθμισης των συσκευων για 18 μηνες τι εχει γινει? Αντε γιατι εχει κατντησει αηδια να τρεμεις μπας και δεν παρεις την αναβαθμιση 6 μηνες μετα Edited June 29, 2011 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Εγω προσωπικα κινητο που κυκλοφορησε πριν 2 μηνες το θεωρω γελοιο να μην παρει την 3.χ. Αληθεια αυτο που ειχε πει η google περι αναβαθμισης των συσκευων για 18 μηνες τι εχει γινει? Αντε γιατι εχει κατντησει αηδια να τρεμεις μπας και δεν παρεις την αναβαθμιση 6 μηνες μετα Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω αυτό το άγχος για το αν θα πάρει η συσκευή μια αναβάθμιση που δεν έχει κυκλοφορήσει καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω αυτό το άγχος για το αν θα πάρει η συσκευή μια αναβάθμιση που δεν έχει κυκλοφορήσει καν! Διοτι για καποιους ειναι ενα κριτηριο. Ισως οχι το βασικο αλλα ενα απο αυτα. Ειδικα για μια τοσο σημαντικη αναβαθμιση. Και το οτι δεν εχει κυκοφορησει δεν λεει κατι. Θα κυκλοφορησει, δεν ειναι φημες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Διοτι για καποιους ειναι ενα κριτηριο. Ισως οχι το βασικο αλλα ενα απο αυτα. Ειδικα για μια τοσο σημαντικη αναβαθμιση. Για ποια σημαντική αναβάθμιση μιλάς; Η έκδοση 3.Χ που αναφέρεσαι παραπάνω είναι αποκλειστικά τα tablet. Απολαύστε τη συσκευή σας ως έχει σήμερα και ότι και όταν έρθει... καλοδεχούμενο. Ας επανέλθουμε τώρα σε πραγματικά θέματα που απασχολούν το Desire S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 (edited) Για ποια σημαντική αναβάθμιση μιλάς; Η έκδοση 3.Χ που αναφέρεσαι παραπάνω είναι αποκλειστικά τα tablet. Απολαύστε τη συσκευή σας ως έχει σήμερα και ότι και όταν έρθει... καλοδεχούμενο. Ας επανέλθουμε τώρα σε πραγματικά θέματα που απασχολούν το Desire S. Η εκδοση που θα ειναι ενιαια και για tablets και για smartphones τελοσπαντων, η οποια θα ερθει τελος του χρονου. Ειτε λεγεται 3.x ειτε 4. Πραγματικη ειναι. Edited June 30, 2011 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalakis32 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 To Skype πλέον υποστηρίζει βιντεοκληση στο desire s! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 ευχαριστω πολυ φιλε να ρωτησω κατι στην αρχικη στο sense με χρεωνει το ιντερνετ και πρεπει να το κλεισω η οχι εννοοω με το friend stream και τον καιρο παιρνει λεφτα απο την καρτα μου δηλαδη...αυτο θελω να πω...οταν ειναι απενεργοποιημενο το wifi οταν ειναι απενεργοποιημένο το wifi από που αλλού θα κατεβάζει data, άρα σε χρεώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 οταν ειναι απενεργοποιημένο το wifi από που αλλού θα κατεβάζει data, άρα σε χρεώνει και πως θα μπορεσω να το προγραμματισω? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts