Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ωρες και 54 λεπτα απο την τελευταια φορτιση και ειναι στο 19% η μπαταρια.....

ολοι οι συγχρονισμοι,τοποθεσια κλπ κλειστοι.

η οθονη λεει χρησιμοποιει το 73% .ολα τα αλλα ειναι κατω απο 8%. η χρηση που του εκανα ηταν οπερα μινι καμμια ωρα,15 λεπτα κλησεις και παιξιμο με τις ρυθμισεις του κινητου κανενα μισαωρο.

τι γινεται ρε παιδια ειναι φυσιολογικο αυτο?

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχεις την οθόνη σε full φωτεινότητα...?

στο 15% την εχω!σε λιγο δεν θα βλεπω!

ξεχασα να πω οτι το bt ειναι παντα ανοιχτο καθως και το 3 g αλλα εχω φουλ σημα στο χωρο που ειμαι απο το πρωι!

Edited by ilka71

στο 15% την εχω!σε λιγο δεν θα βλεπω!

Μήπως χρησιμοποιείς το κινητό σε περιοχή με άσχημο σήμα...?

Μήπως χρησιμοποιείς το κινητό σε περιοχή με άσχημο σήμα...?

το εβαλα τωρα να φορτισει για λιγο το εβγαλα και στις πληροφοριες της μπαταριας πανω πανω που λεει ποσες ωρες περασαν χωρις φορτιση,ακομα δεν εχει μηδενιστει!δεν θα επρεπε?

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι το HTC sense πως κάνω εγγραφή αν κάνω, και ποια τα οφέλη; Πως τρέχω την εφαρμογή και από που; Ας με "στείλει" κάποιος κάπου να διαβάσω γι αυτό. κάθε λίγο και λιγάκι μου εμφανίζεται μνμ λάθους που λέει αδύνατη η επικοινωνία με το htc sense ή κάτι τέτοιο. ευχαριστώ.
3>4

στο sense δεν υπαρχει απο την μανα του καποιο widget ρολοι η ημερολογιο που οταν ρυθμιζω μια αφυπνιση να ΔΕΙΧΝΕΙ στο widget ποσος χρονος απομενει μεχρι την ωρα της αφυπνισης?

• Administrators
Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι το HTC sense πως κάνω εγγραφή αν κάνω, και ποια τα οφέλη; Πως τρέχω την εφαρμογή και από που; Ας με "στείλει" κάποιος κάπου να διαβάσω γι αυτό. κάθε λίγο και λιγάκι μου εμφανίζεται μνμ λάθους που λέει αδύνατη η επικοινωνία με το htc sense ή κάτι τέτοιο. ευχαριστώ.

http://www.htc.com/www/htcsense/index.html

Modpic.gif

Εγώ σήμερα, 30 λεπτά μετά την φόρτωση μου γράφει στην κατανάλωση μπαταρίας ότι το 12% το χρειάστηκε το navigon! Τελευταία φορά το χρησιμοποίησα την παρασκευή και έχω χρησιμοποιήσει το advanced task killer, στο οποίο δεν εμφανίζεται. Καμία ιδέα;

Εχω 2 ερωτήσεις :

1) Εχω βάλει κάποιες εφαρμογές (ένα εορτολόγιο και ένα για μπαταρία) και δεν μου τις δείχνει στο μενού εφαρμογών, καμιά ιδέα ;

2) Τα βιβλία που υπάρχουν στην εφαρμογή "Πρόγραμμα ανάγνωσης" είναι αποθηκευμένα στο κινητό ή υπάρχει ένα μέρος και κατεβάζει το υπόλοιπο όταν χρειαστεί απο το internet ;

8 ωρες και 54 λεπτα απο την τελευταια φορτιση και ειναι στο 19% η μπαταρια.....

ολοι οι συγχρονισμοι,τοποθεσια κλπ κλειστοι.

η οθονη λεει χρησιμοποιει το 73% .ολα τα αλλα ειναι κατω απο 8%. η χρηση που του εκανα ηταν οπερα μινι καμμια ωρα,15 λεπτα κλησεις και παιξιμο με τις ρυθμισεις του κινητου κανενα μισαωρο.

τι γινεται ρε παιδια ειναι φυσιολογικο αυτο?

Γενικά το δικό σου δεν πιάνει καλά νούμερα :lol:

To 73 % είναι υψηλό ποσοστό χρήσης της οθόνης και δείχνει πως παίζεις πολύ με τις οθόνες του τηλεφώνου, δλδ εννοώ να παίζεις με ρυθμίσεις, να αλλάζεις το background, να μεταφέρεις εικονίδια σε άλλη οθόνη, να έχεις κινούμενη ταπετσαρία κλπ. Το browsing γενικά καταναλώνει μπαταρία, για τον opera θυμαμαι και απο το symbian πως έτρωγε την μπαταρία.

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Εχω 2 ερωτήσεις :

1) Εχω βάλει κάποιες εφαρμογές (ένα εορτολόγιο και ένα για μπαταρία) και δεν μου τις δείχνει στο μενού εφαρμογών, καμιά ιδέα ;

2) Τα βιβλία που υπάρχουν στην εφαρμογή "Πρόγραμμα ανάγνωσης" είναι αποθηκευμένα στο κινητό ή υπάρχει ένα μέρος και κατεβάζει το υπόλοιπο όταν χρειαστεί απο το internet ;

To 73 % είναι υψηλό ποσοστό χρήσης της οθόνης και δείχνει πως παίζεις πολύ με τις οθόνες του τηλεφώνου, δλδ εννοώ να παίζεις με ρυθμίσεις, να αλλάζεις το background, να μεταφέρεις εικονίδια σε άλλη οθόνη, να έχεις κινούμενη ταπετσαρία κλπ. Το browsing γενικά καταναλώνει μπαταρία, για τον opera θυμαμαι και απο το symbian πως έτρωγε την μπαταρία.

1) Μάλλον το πρόβλημα οφείλεται στο ότι αυτά που έβαλες αυτά δεν είναι εφαρμογές αλλά widgets. Πάτησε παρατεταμένα σε κάποια αρχική οθόνη και κάνε προσθήκη γραφικού στοιχείου και θα τα βρεις εκεί ;)

Τhe end of an era...

Εχω 2 ερωτήσεις :

το πηρα σημερα ...αλλιως.δεν το ακουμπησα παρα μονο κανενα τεταρτο οπερα μινι και κανενα μισαωρο κλησεις.τωρα ειναι 8 ωρες μετα την φορτιση και λεει 72%. καλα καιει τοσο η οθονη?τωρα ειναι φωνητικες κλησεις 43% και οθονη 35%.

edit:τωρα ειναι 8.43 λεπτα και εχει πεσει στο 57%. ελαχιστη χρηση και ειναι 57%; με αυτη τη χρηση με το hd2 ημουν στο 85%!

1--κατι ασχετο.οταν τερματιζεται μια κληση ακουγεται ενα δυνατο μπιπ.αυτο μπορει να μειωθει η ενταση η να μην ακουγεται?ειναι πολυ εντονο

2-- οταν φτιαχνω ενα φακελο πχ με επαφες μεσα πως μπορω να τον μετονομασω απο απλο "φακελος" σε πχ "αγαπημενα" για να ξερω τι εχει μεσα?μιλαω για την αρχικη οθονη του sense

EDIT 12 ωρες και 42 λεπτα και η μπαταρια στο 20%!με ελαχιστη χρηση και ολα κλειστα! τι να κανω??

Edited by ilka71

2-- οταν φτιαχνω ενα φακελο πχ με επαφες μεσα πως μπορω να τον μετονομασω απο απλο "φακελος" σε πχ "αγαπημενα" για να ξερω τι εχει μεσα?μιλαω για την αρχικη οθονη του sense

όπως έχεις ανοιχτό τον φάκελο,πάτα και κράτησε για λίγο πατημένο πάνω στην επικεφαλίδα του.

όπως έχεις ανοιχτό τον φάκελο,πάτα και κράτησε για λίγο πατημένο πάνω στην επικεφαλίδα του.
οκ ευχαριστω .μεσα σε φακελο δεν μπορω να βαλω ρυθμισεις πχ ανοιγμα κλεισιμο gps,φωτεινοτητα κλπ?σερνω πανω στον φακελο πχ τον διακοπτη του gps αλλα δεν "μπαινει" μεσα στον φακελo

Επισης widget ρολοι απο την μανα του το sense δεν εχει που να δειχνει και το ξυπνητηρι τι ωρα ειναι?

Edited by ilka71

Προσπάθησα να συγχρονίσω το S με το htc sync αλλά δεν το έβλεπε καθόλου, μήπως φταίει πως στο pc έχω την πιό ενημερωμένη έκδοση (v3.0) ;

Πάντως χτες το δικό μου έφαγε το 1ο του κόλλημα: σε κατάσταση stby έκλεισε και δεν άνοιγε με τίποτε και άνοιξε μόνο όταν έβγαλα την μπαταρία

Το 'χει πάθει εμένα 2 φορές. Πάντα όμως πριν το πάθει, κάτι πάει στραβά, την τελευταία φορά, δεν ενεργοποιόταν η σύνδεση data μέσω κινητής. Κάτι λοιπόν "κρεμάει" και εμποδίζει το κινητό να επανεκκινήσει. Στις περιπτώσεις αυτές δοκίμαζε shutdown όχι restart...

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Πάντως η μπαταρία είναι σκέτη απογοήτευση. Εμένα με κλειστο 3g, Gps, wifi, bluetooth κτλ και σε λειτουργία μόνο το locations se 1μέρα και 6 ώρες η μπαταρία είναι στο 43%.

Δεν έχω σερφάρει καθόλου, κάνα 20λεπτο παιχνίδι, λίγο ομιλία, λίγο email.

Πάντως η μπαταρία είναι σκέτη απογοήτευση. Εμένα με κλειστο 3g, Gps, wifi, bluetooth κτλ και σε λειτουργία μόνο το locations se 1μέρα και 6 ώρες η μπαταρία είναι στο 43%.

Δεν έχω σερφάρει καθόλου, κάνα 20λεπτο παιχνίδι, λίγο ομιλία, λίγο email.

παιζεις με τον πονο μου βρε???1 μερα και 6 ωρες και ειναι ακομα στο 43%?? εμενα με την ιδια χρηση κραταει 14 ωρες!!!!

χτες βραδυ εκανα hard reset δεν περασα καμμια εφαρμογη και θα δω πως παει!

Μα δεν το έχω ζορίσει καθόλου το κινητό. Αν το ζορίζω οριακά θα φτάσω την 1 ημέρα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το 9% που κατανάλωσε το Navigon χωρίς να το ανοίξω!

Άλλο 9% έχει φάει το locations.

To θέμα είναι ότι αν τα κλείσεις όλα (notifications, locations κτλ) τσάμπα πληρώσαμε τέτοιο τηλέφωνο.

Μα δεν το έχω ζορίσει καθόλου το κινητό. Αν το ζορίζω οριακά θα φτάσω την 1 ημέρα.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το 9% που κατανάλωσε το Navigon χωρίς να το ανοίξω!

Άλλο 9% έχει φάει το locations.

To θέμα είναι ότι αν τα κλείσεις όλα (notifications, locations κτλ) τσάμπα πληρώσαμε τέτοιο τηλέφωνο.

πηρα την htc και μου ειπε ο τεχνικος να το φορτισω πληρως και να βγαλω την καρτα μνημης γιατι λεει υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτη για την μειωμενη μπαταρια.εχει δει,λεει,περιπτωσεις τετοιες.ρε παιδια στεκει αυτο που λεει?να χανω 20 ωρες αναμονη απο την καρτα μνημης?

η καρτα μνημης που ειχε μεσα ειναι sandisk?

αυτος στο σερβις λεει να παρω μια επωνυμη δηλαδη η sandisk δεν ειναι?

βλεπω στα στατιστικα οτι 20% του χρονου ειναι χωρις σημα πραγμα που δεν ισχυει γιατι εχω φουλ σημα συνεχεια!ομως στον χρονο αναμονης κυψελης δειχνει την ιδια ωρα απο την στιγμη που το εβγαλα απο την πριζα αρα παντα ειχε σημα!γιατι λεει ομως 20% χωρις σημα?

Edited by ilka71

Eσένα πόσο κρατάει η μπαταρία με αντίστοιχη χρήση. Πάντως θα δοκιμάσω να βγάλω την sd και βλέπουμε.

Λοιπον ειμαι χωρις καρτα sd εδω και 17 ωρες περιπου και η μπαταρια ειναι στο 75%! Με ανοιχτη οθονη 1 ωρα και 10 λεπτα και σερφαρισμα κανενα μισαωρο και 20 λεπτα κλησεις.με την ιδια χρηση με την καρτα θα ημουν στο 10%!τι καρτα προτεινετε να παρω?μηπως ειναι καλυτερα μια 4 gb αντι για 8? Η εφταιγε οτι η καρτα ηταν ελλατωματικη?

Λοιπον ειμαι χωρις καρτα sd εδω και 17 ωρες περιπου και η μπαταρια ειναι στο 75%! Με ανοιχτη οθονη 1 ωρα και 10 λεπτα και σερφαρισμα κανενα μισαωρο και 20 λεπτα κλησεις.με την ιδια χρηση με την καρτα θα ημουν στο 10%!τι καρτα προτεινετε να παρω?μηπως ειναι καλυτερα μια 4 gb αντι για 8? Η εφταιγε οτι η καρτα ηταν ελλατωματικη?

Δοκιμασε να κανεις ενα format στην καρτα μνημης.... Ισως να στρωσει ετσι...

πηρα την htc και μου ειπε ο τεχνικος να το φορτισω πληρως και να βγαλω την καρτα μνημης γιατι λεει υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτη για την μειωμενη μπαταρια.εχει δει,λεει,περιπτωσεις τετοιες.ρε παιδια στεκει αυτο που λεει?να χανω 20 ωρες αναμονη απο την καρτα μνημης?

η καρτα μνημης που ειχε μεσα ειναι sandisk?

αυτος στο σερβις λεει να παρω μια επωνυμη δηλαδη η sandisk δεν ειναι?

Για να σου το είπε ο τεχνικός κάτι θα ξέρει. Πάντως το S έχει μέσα sd κάρτα cat2, τουλάχιστον το δικό μου τέτοια έχει και αυτή δεν είναι και η καλύτερη

Δεν φταίει η χωρητικότητα αλλά ο τύπος της κάρτας, εξάλλου τα 8GB είναι οριακά αν θέλεις να βάλεις πολλά τραγούδια ή φωτογραφίες/video