Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι οταν βαζω μια φωτο(μεγαλης αναλυσης) σε μια επαφη οταν με καλει η την καλω η φωτο φαινεται χαλια?μηπως πρεπει να ειναι συγκεκριμενης αναλυσης?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Είναι κλασσικό πρόβλημα της google και του gmail όπου αποθηκεύει την φωτογραφία. Υποτίθεται κάποια στιγμή θα φτιαχτεί.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Aναμενεται καμια μειωση στη τιμη της συσκευης?

Αυτό δεν μπορείς να το γνωρίζεις από πριν για ευνόητους εμπορικούς λόγους.

Modpic.gif

Βασικα τον επομενα μηνα εχω επιδοτιση,και ελεγα να το παρω απο vodafone αναγκαστηκα...γιαυτο ρωταω..
:w00t:

Aναμενεται καμια μειωση στη τιμη της συσκευης?

Δεν νομίζεις ότι έχει πέσει ήδη αρκετά? υποτίθεται ξεκίνησε από 499 και αυτή την στιγμή στο skroutz ξεκινάει από 369. επίσης αναφέρθηκε πριν λίγες σελίδες μαγαζί το οποίο δεν γνωρίζω καθόλου που το έχει 320.

το τηλέφωνο μου αρέσει πολύ και θα το είχα πάρει ήδη σε αντικατάσταση του πρώτου desire, ως ενδιάμεση λύση περιμένοντας με υπομονή κάποια "ναυαρχίδα" αργότερα, όμως χωρίς root δεν πάω πουθενά. δεν γίνεται το τηλέφωνο που έχω τώρα να φοράει νεότερο software από αυτό που θα πάρω...;)

Δεν νομίζεις ότι έχει πέσει ήδη αρκετά? υποτίθεται ξεκίνησε από 499 και αυτή την στιγμή στο skroutz ξεκινάει από 369. επίσης αναφέρθηκε πριν λίγες σελίδες μαγαζί το οποίο δεν γνωρίζω καθόλου που το έχει 320.

το τηλέφωνο μου αρέσει πολύ και θα το είχα πάρει ήδη σε αντικατάσταση του πρώτου desire, ως ενδιάμεση λύση περιμένοντας με υπομονή κάποια "ναυαρχίδα" αργότερα, όμως χωρίς root δεν πάω πουθενά. δεν γίνεται το τηλέφωνο που έχω τώρα να φοράει νεότερο software από αυτό που θα πάρω...;)

Οπως προειπα περιμενω επιδοτιση γιαυτο θα αναγκαστω να το παρω απο "κανονικο" καταστημα που το εχοει 499 ακομα...οσο για το ρουτ δεν το εχω ψαξει καθολου αν κ ειχα android για λιγους μηνες...

• Administrators
Οπως προειπα περιμενω επιδοτιση γιαυτο θα αναγκαστω να το παρω απο "κανονικο" καταστημα που το εχοει 499 ακομα...οσο για το ρουτ δεν το εχω ψαξει καθολου αν κ ειχα android για λιγους μηνες...

Αφού θα το πάρεις ούτως ή άλλως από εκεί δεν μπορώ να καταλάβω την ερώτησή σου αλλά δεν έχει και σημασία μιας και δεν αφορά κανέναν μας.

Ας επιστρέψουμε στα του Desire S.

Modpic.gif

• Administrators
Το S γίνεται root απλά είναι έτσι κατασκευασμένο που δε χρειάζεται!

Τι εννοείς; Μπορείς να κάνεις ότι κάνεις σε μια rooted συσκευή;

Modpic.gif

Τότε σίγουρα θα στο δώσει 500Ευρώ αρχική τιμή η vodafone...οπότε υπολογίζεις...

Αυτά που έχουν 320-380 έχουν χρεώσεις πιστωτικής από τη μία και από την άλλη,αν διάβασες είναι Τmobile και άλλα τέτοια οπότε εδώ εγγύηση δεν υπάρχει! Το S γίνεται root απλά είναι έτσι κατασκευασμένο που δε χρειάζεται! Ναι, έχεις δίκιο σήμερα το desire έχει roms και από το sense του S τη 2.1 και απο το 3 ,πέρα από αυτό, τα δύο τηλέφωνα εσωτερικά και εωτερικά δεν έχουν καμία σχεση. Θα μπορούσα να σου απαριθμησω πολλές διαφορές σαν προηγούμενος κάτοχος desire

το ξέρω φίλε μου ότι δεν έχουν σχέση τα δυο τηλέφωνα. το s υπερέχει σε πολλά από το απλό desire. form factor, μπαταρία, ταχύτητα, μνήμη, front camera κτλ. τι εννοείς ότι είναι έτσι κατασκευασμένο που δεν χρειάζεται root? δεν είμαι τύπος που φλασάρω roms καθημερινά και αυτό που φοραέι το s πιστεύω ότι θα με κάλυπτε, όμως κάποια mods πάντα χρειάζονται και το σημαντικότερο ένα titanium για να επαναφέρεις εφαρμογές μαζί με τα data τους στο νέο τηλέφωνο. το xtc clip καλώς ή κακώς δεν το θεωρώ λύση

Αφού θα το πάρεις ούτως ή άλλως από εκεί δεν μπορώ να καταλάβω την ερώτησή σου αλλά δεν έχει και σημασία μιας και δεν αφορά κανέναν μας.

Ας επιστρέψουμε στα του Desire S.

Καποιοι ομως ενδιαφερθηκαν...Καλημερες

• Administrators
Απλά ήθελα να πω ότι οι λόγοι που κάναμε root το Desire σε αυτό δεν υφίστανται, δηλαδή μνήμη κ.τ.λ.

Μη στέκεσαι στο Desire ή σε κάποια άλλη συγκεκριμένη συσκευή. Η δυνατότητα root σου παρέχει κάποιες δυνατότητες που για άλλους είναι απαραίτητες και για άλλους όχι. Προσωπικά όταν δίνω τόσα χρήματα για μια συσκευή θέλω να έχω δυνατότητα για administrator rights στη συσκευή μου (root) και όχι απλού user (no root). Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με τις προτιμήσεις και την ενασχόληση του καθενός. Δεν είναι τυχαίο ωστόσο που η HTC με επίσημη δήλωση υψηλά ιστάμενου εκπροσώπου της ανακάλεσε αυτή την πολιτική της και θα αφήσει ξανά την "πόρτα" ανοιχτή για το ξεκλείδωμα των bootloader στις επόμενες συσκευές της.

Modpic.gif

Μη στέκεσαι στο Desire ή σε κάποια άλλη συγκεκριμένη συσκευή. Η δυνατότητα root σου παρέχει κάποιες δυνατότητες που για άλλους είναι απαραίτητες και για άλλους όχι. Προσωπικά όταν δίνω τόσα χρήματα για μια συσκευή θέλω να έχω δυνατότητα για administrator rights στη συσκευή μου (root) και όχι απλού user (no root). Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με τις προτιμήσεις και την ενασχόληση του καθενός. Δεν είναι τυχαίο ωστόσο που η HTC με επίσημη δήλωση υψηλά ιστάμενου εκπροσώπου της ανακάλεσε αυτή την πολιτική της και θα αφήσει ξανά την "πόρτα" ανοιχτή για το ξεκλείδωμα των bootloader στις επόμενες συσκευές της.

Δηλαδη το DS σε ενδεχομενο update δεν θα ξεκλειδωθει το bootloader?? ή παει αναγκαστικα στις new device που θα κυκλοφορσουν ??? ( δεν τα γνωριζω τοσο καλα γιαυτο ρωταω)

Δηλαδη το DS σε ενδεχομενο update δεν θα ξεκλειδωθει το bootloader?? ή παει αναγκαστικα στις new device που θα κυκλοφορσουν ??? ( δεν τα γνωριζω τοσο καλα γιαυτο ρωταω)

δεν το ξέρει κανένας αυτό ακόμα. δεν έχει ξεκαθαρίσει την θέση της η htc...

• Administrators
Δηλαδη το DS σε ενδεχομενο update δεν θα ξεκλειδωθει το bootloader??

Η επίσημη ανακοίνωση μιλούσε για τις επόμενες συσκευές. Δεν έχει ειπωθεί/διευκρινιστεί τι θα γίνει με τις παρούσες.

Modpic.gif

Στη εφαρμογή Υπηρεσίες που βλέπεις τί τρέχει στο background, τί σημαίνουν σε όλες τις οθόνες τα μετ. & δωρ. που αφορούν την μνήμη ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Είναι η ram που χρησιμοποιείται και υπάρχει ακόμα
Τα μετ. και δωρ. τί σημαίνουν ; μεταχειρισμένα και δωρεάν ; :lol:

Παιδια πάντως να ενημερώσω ότι καθότι έγινα κάτοχος του bt mw600 και μιας και το αναφέραμε μερικές σελίδες πιο πάνω, να πω ότι σε se x10 mini (και κατ επέκταση σε android) βγάζει αναγνώριση αριθμού , όχι όμως και το όνομα. Θα το ψάξω παραπάνω το πρωί που θα το έχω φορτίσει και θα επανελθω. Δυστυχως δεν έχω το desire s να το δοκιμάσω αλλα φαντάζομαι τα ιδια κι αυτο Edited by oykas2001
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Παιδια πάντως να ενημερώσω ότι καθότι έγινα κάτοχος του bt mw600 και μιας και το αναφέραμε μερικές σελίδες πιο πάνω, να πω ότι σε se x10 mini (και κατ επέκταση σε android) βγάζει αναγνώριση αριθμού , όχι όμως και το όνομα. Θα το ψάξω παραπάνω το πρωί που θα το έχω φορτίσει και θα επανελθω. Δυστυχως δεν έχω το desire s να το δοκιμάσω αλλα φαντάζομαι τα ιδια κι αυτο

το αγόρασα πρόσφτα το bluetooth και δεν βγάζει τα ονόματα, παρά μόνο τους αριθμούς. (desire s έχω)

Πάντως σε προκαλεί να παίζεις συνεχώς μαζί του

Ειλικρινά δεν περίμενα να έχει τόσο καλή απόδοση η μπαταρία του, αλλά σίγουρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η σωστή φόρτιση

Όταν λέτε σωστή φόρτιση τι εννοειτε? Γιατί στην περίπτωση μου με αρκετή χρήση και παιχνίδια με το ζόρι να βγάλει τη μέρα.

το αγόρασα πρόσφτα το bluetooth και δεν βγάζει τα ονόματα, παρά μόνο τους αριθμούς. (desire s έχω)

Καλημέρα. Μετά την πρώτη φόρτιση και άρχισα να το σκαλιζω. Όντως και με αλλα ανδροειδη δεν βγάζει τα ονόματα, παρά μόνο αριθμούς. Δοκίμασα να αλλάξω και σε μερικά νούμερα να βαλω και το +30 μπροστά αλλα δεν... Κατα τα αλλα το νούμερο σου δίνει ένα γενικό μπούσουλα, ο ήχος πολύ καλός, το ραδιόφωνο κορυφή και με RDS παρακαλώ...

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

• Administrators
Όταν λέτε σωστή φόρτιση τι εννοειτε?

Δεν υπάρχει "σωστή" φόρτιση. Το φορτίζεις μέχρι να γεμίσει και μετά ασχολείσαι κανονικά. Σε γενικές γραμμές δεν αφήνουμε την μπαταρία να πέσει κάτω του 10% όταν αυτό είναι εφικτό.

Modpic.gif

Δεν υπάρχει "σωστή" φόρτιση. Το φορτίζεις μέχρι να γεμίσει και μετά ασχολείσαι κανονικά. Σε γενικές γραμμές δεν αφήνουμε την μπαταρία να πέσει κάτω του 10% όταν αυτό είναι εφικτό.
Εγώ κάνω πάντα πλήρη αποφόρτιση, δλδ περιμένω να πέσει στο 1-2% και μετά να το φορτίσω :) :D

Οταν απανταγα με το hd2 μια κληση αυτη δεν πηγαινε στο bt.τωρα ακομα και εαν απαντησω απο το κινητο η κληση παει στο bt!υπαρχει καποια ρυθμιση?

παιδιά δείτε αυτό

HTC Confirms Sense 3.0 Update for Desire S

και πηγή η σελίδα της htc στο facebook

http://www.facebook.com/HTC

edit: το κείμενο από το μήνυμα τους

HTC Customer Support

Due to the high request we can confirm today, that our HTC Desire S and Incredible S models will receive the Sense 3.0 update in the coming weeks. Please stay tuned!

παιδιά δείτε αυτό

HTC Confirms Sense 3.0 Update for Desire S

και πηγή η σελίδα της htc στο facebook

http://www.facebook.com/HTC

edit: το κείμενο από το μήνυμα τους

HTC Customer Support

Due to the high request we can confirm today, that our HTC Desire S and Incredible S models will receive the Sense 3.0 update in the coming weeks. Please stay tuned!

Αν κάνουν κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να ξαναλλάξω εταιρεία!! Όχι ότι έχω κανενά παράπονο προς το παρόν, αλλά έτσι θα δείξουν ότι σέβονται τους πελάτες τους!!