Nagata Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Και μην ξεχνάμε ότι τα trekking δεν είναι για χωμάτινο δρόμο μεγάλης απόστασης, τα ελαστικά μπορούν εύκολα να πάθουν φούιτ ή ακόμη και οι ζάντες να στραβώσουν ελαφρά. ;) Υπάρχουν τα mountain για τέτοιες διαδρομές όπως αναφέρει και ο φίλος damokles. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Και μην ξεχνάμε ότι τα trekking δεν είναι για χωμάτινο δρόμο μεγάλης απόστασης, τα ελαστικά μπορούν εύκολα να πάθουν φούιτ ή ακόμη και οι ζάντες να στραβώσουν ελαφρά. ;) Υπάρχουν τα mountain για τέτοιες διαδρομές όπως αναφέρει και ο φίλος damokles. Θα συμφωνήσω μερικώς. Οι χωματινοι δρόμοι στους οποίους δεν παει το trekking είναι οι "αστρωτοι" και άγριοι. Το 99% των χωματοδρομων είναι άνετα για trekking. Επι της ουσίας ένας μέσος ποδηλάτης βασικά χρειάζεται trekking. Απλά υπάρχει διαδεδομένη αντίληψη ποδηλατο = mountain η οποία ευτυχώς σιγά σιγά ξεπερνιέται αφού ο κόσμος μαθαίνει ότι το mountain είναι ακριβώς για ... mountains. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Όντως αρκετοί θεωρούν τα trekking ότι δεν είναι σκληροτράχηλα και αγοράζουν mountain για να το έχουν στην πόλη, λάθος αντίληψη. Εγώ μια φορά είχα δανεικό trekking ενός φίλου τον χωματόδρομο τον έβγαλα, αλλά όταν συνάντησα άγριο δρόμο με μεγάλες πέτρες χρειάστηκε να πάω με τα πόδια, μόλις πάτησα λακουβίτσα έσκασε το μπροστά το λάστιχο, αλλά ευτυχώς δεν είχα καθόλου φόρα. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Όντως αρκετοί θεωρούν τα trekking ότι δεν είναι σκληροτράχηλα και αγοράζουν mountain για να το έχουν στην πόλη, λάθος αντίληψη. Εγώ μια φορά είχα δανεικό trekking ενός φίλου τον χωματόδρομο τον έβγαλα, αλλά όταν συνάντησα άγριο δρόμο με μεγάλες πέτρες χρειάστηκε να πάω με τα πόδια, μόλις πάτησα λακουβίτσα έσκασε το μπροστά το λάστιχο, αλλά ευτυχώς δεν είχα καθόλου φόρα. Σαφώς. Για άγριο χωματόδρομο δεν είναι. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parov Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 μπορείτε να δώσετε ένα link με ένα παράδειγμα ποδηλατου trekking, για εμένα τον νέο.:) γιατί δεν πολυκαταλαβαίνω την διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 μπορείτε να δώσετε ένα link με ένα παράδειγμα ποδηλατου trekking, για εμένα τον νέο.:) γιατί δεν πολυκαταλαβαίνω την διαφορά http://www.idealbikes.net/?section=1773&language=el_GR δες trekking απο ideal:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 μπορείτε να δώσετε ένα link με ένα παράδειγμα ποδηλατου trekking, για εμένα τον νέο.:) γιατί δεν πολυκαταλαβαίνω την διαφορά Cube CLS LtD Pro http://www.cube.eu/en/tour/country-lite-series/ltd-cls-pro/ Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 παιδες ειναι κανεις απο θεσσαλονικη να με πει κανα μονοπατι για βολτα στο σειχ σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 http://www.idealbikes.net/?section=1773&language=el_GR δες trekking απο ideal:) Τα trekking της IDEAL είναι αυτά : http://www.idealbikes.net/?section=2150&language=el_GR ... Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Την προηγούμενη Δευτέρα αγόρασα το IDEAL NERGETIC στα 300 ευρώ... Με υπερκαλύπτει γι' αυτά που το θέλω!:DΘα συμφωνίσω με τα παιδιά από πάνω, ότι το mountain μέσα στην πόλη και ειδικά με πίσω ανάρτηση είναι ΣΚΕΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ...:mad:Το προηγούμενό μου ποδήλατο είχε μαλακή ανάρτηση εμπρός, ανάρτηση πίσω και ήταν σιδερένιο!:wacko::blink:Οπότε φανταστείτε τι σοκ έπαθα όταν οδήγησα τα NERGETIC, CROSSMO και MEGISTO!:lol: Ορίστε το εργαλείο μου!:D (εδώ χωρίς το κοντεράκι του :) ) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 καλές βολτες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 πολυ ομορφο. καλες βολτες και να το χαρεις Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 (edited) Kαλοτάξιδο!!! Edited July 18, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Ευχαριστώ πολύ παιδιά... :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 (edited) Είχα ένα clermont citygroove. €170, δεν ήταν αρκετά ποιοτικό, είχε ξεχαρβαλωθεί από τον πρώτο κιόλας μήνα. Μου το κλέψανε, η χρηματική ζημιά με πόνεσε βέβαια, αλλά τουλάχιστον είχα την ευκαιρία να αγοράσω κάτι καλύτερο. Δεν μπορούσα και πάλι να δώσω πολλά χρήματα, οπότε έψαξα να βρω ό,τι καλύτερο μπορούσα στα 200 ευρώ. Και το όνομα αυτού beretta SRX-100. Πόλης,ατσάλινο, χωρίς αναρτήσεις, 18 ταχύτητες shimano, φρένα promax. Μετά από δύο μήνες είμαι ικανοποιημένος για τα λεφτά του, είναι εμφανώς καλύτερο από το προηγούμενο, αλλά και πάλι δεν είναι αυτό που λέμε τέρας ποιότητας, με εμφανέστερο ως τώρα μειονέκτημα το "παίξιμο" του τιμονιού στο φρενάρισμα στην κατηφόρα. Αλλά για κάποιον που κάνει 60 χλμ. τον μήνα κυρίως για μετακίνηση εντός πόλης και ψώνια, μια χαρά μου φαίνεται ως τώρα. http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/Uploads%20via%20Pixelpipe/02072011061.jpg Edited July 18, 2011 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Η σέλα του φαίνεται πολύ άνετη!:D Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Η σέλα του φαίνεται πολύ άνετη!:D Τί εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 ειπα να βαλω και εγω το ποδηλατο μου τραβηγμενη απο κ770i 2009:D Ιdeal Strike:D Tο λατρευω 300 ευρω το ειχα παρει 21 ταχυτητες summano 2 δισκοφρενα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 :shifty: προφανως οτι ειναι πολυ μαλακη/βολικη :lol: Μπερδεύτηκα, γιατί δεν μου έχει τύχει να κάτσω σε άβολη σέλα! :) Έχω ακούσει ότι αρκετοί έχουν πρόβλημα με τις σέλες, αλλά σε ό,τι σέλα έχω καθήσει, ακόμη και σε τελείως γυμνές, δεν είχα πρόβλημα. Τί να πω, ίσως ο πισινούλης μου δεν είναι τόσο εκλεκτικός!.. Η συγκεκριμένη πάντως περνάει απαρατήρητη σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Μπερδεύτηκα, γιατί δεν μου έχει τύχει να κάτσω σε άβολη σέλα! :) Έχω ακούσει ότι αρκετοί έχουν πρόβλημα με τις σέλες, αλλά σε ό,τι σέλα έχω καθήσει, ακόμη και σε τελείως γυμνές, δεν είχα πρόβλημα. Τί να πω, ίσως ο πισινούλης μου δεν είναι τόσο εκλεκτικός!.. Η συγκεκριμένη πάντως περνάει απαρατήρητη σε εμένα. η δικια μου με πιεζει πολυ και ποναω καμια φορα και πρεπει να αλλαξω θεση....και αμα κανω πολυ ωρα νιωθω βρεγμενος Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Μπερδεύτηκα, γιατί δεν μου έχει τύχει να κάτσω σε άβολη σέλα! :) Έχω ακούσει ότι αρκετοί έχουν πρόβλημα με τις σέλες, αλλά σε ό,τι σέλα έχω καθήσει, ακόμη και σε τελείως γυμνές, δεν είχα πρόβλημα. Τί να πω, ίσως ο πισινούλης μου δεν είναι τόσο εκλεκτικός!.. Η συγκεκριμένη πάντως περνάει απαρατήρητη σε εμένα. Ευχαριστώ για την απάντηση! :) @giothesuper Πολύ ωραίο! Και σε τρομερή τιμή...:D Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση! :) @giothesuper Πολύ ωραίο! Και σε τρομερή τιμή...:D να σαι καλα:D παει γρηγορα...και ηταν οταν το πρωτοπηρα αυτη η φωτο 2009:D και γενικα δεν εχω συναντισει καποιο προβλημα το ειχα στειλει πατρα γιατι ειχαν παθει κατι οι αναρτησεις...αλλα ολα ωραια...και δεν ειναι βαρυ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 αγόρασα και εγώ που λέτε ένα φθηνό ποδηλατάκι από το ποδηλατάδικο της γειτονιάς μου....όλα καλά στην αρχή....κάποια στιγμή μου βγήκε η αλυσίδα....και τώρα τελευταία μου κάνει κάτι τρελά και αλλάζει μόνο του ταχύτητες!ή αν ανεβάσω ταχύτητα μπαίνει η μεθεπόμενη και όχι η επόμενη και έχουν σπάσει τα νεύρα μου....ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 πήγαινε για ρύθμιση ταχτυτήτων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 για την ρύθμιση θα μου πάρει τίποτα; αν είναι δυνατόν ούτε ένα μήνα δεν το έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts