Jump to content

Cosmote info

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμμ..πιθανόν όντως σε αυτό να οφείλεται γιατί σε εμένα με Handcent εξακολουθεί να δουλεύει κανονικά!

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• 5 weeks later...
  • Απαντήσεις 603
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε φαίνεται καλα.. Κοιταγα το screenshot.

http://img594.imageshack.us/img594/3850/sc20110829232416.png

Σε galaxy s2, launcher pro, pixel density αντί για 240 , σε 190. Είνα το μοναδικό widget που εχω πρόβλημα..

Αν το "τραβήξω" να μεγαλώσει διορθώνεται, αλλα τοτε δεν μπορω να βάλω κάτι αλλο απο κάτω. Το επόμενό πρέπει να παει μακριά..

Εδώ και 10 μέρες περίπου χρησιμοποιώ κι εγώ την εφαρμογή, όπως έγραψα και στην κριτική μου στο Market είναι πάρα πολύ καλή, απλά για να βάλω τα 5* πρέπει να διορθωθεί το θέμα που όταν πατάς "Ανανέωση" έρχεται ένα SMS που λέει ότι "πλέον δεν υποστηρίζεται η Υπηρεσία και για θέματα λογαριασμών επικοινωνήστε, κλπ".

Το υπόλοιπο του χρόνου βέβαια αναενώνετια κανονικά.

Κατά τα άλλα εξαιρετική.

Προτάσεις για επόμενο update:

- Επίλυση του bug με το SMS

- Ανανεωμένο UI.

--- Sony Xperia 5 II ---

Για Wind? Υπάρχει αυτή η υπηρεσία? στείλε μου τα sms σου...

Οντως χάθηκε η εφαρμογή απο το market? Υπάρχει κανονικά, αν δεν εμφανίζεται άλλο ειναι το πρόβλημα..

Επαναφέρω την ερώτησή μου, γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κάτι νεώτερο παρόλο που είχα στείλει το sms που μου ζήτησες.

Χρειάζεσαι κάτι άλλο?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γεια χαρά σε όλους...

το λένε κακόκαλοκαίρι και κ^λ^εξεταστική περίοδος.. και δεν εχω καν δεν email, μυνήματα τπτ...

Για τον φίλο: babis200sx

Αυτο που αναφέρεις δεν ειναι bug, αφου στο πακετο σου δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία, τότε καλά κανει και σε ενημερώνει, αυτο που θα κάνω στο επόμενο update ειναι για όποιον θέλει να μην στέλνει το αίτημα για τον λογαριασμό καθόλου ώστε αφου δεν σε ενδιαφέρει να μην σε ενοχλεί.

Ανανεωση UI? Προτάσεις θέλω, δεν ειμαι γραφίστας και 1000 φορες να φτιάξω κώδικα για την εφαρμογή παρα να σχεδιάζω.. δεν το χω δυστηχως.. αλλα με προτάσεις ίσως παρω μπρος να φτιάξω πραγματα..

Παιδια ο καιρός περασε κ η wind θα γίνει ενα με την Voda.. δεν χανω χρόνο να φτιάχνω αλλη εφαρμογή, και της vodafone εχει πολύ πολύ λίγα downloads (απογοητευτικά...) η wind θα έχει οχι απογοητευτικά αλλα απελπιστικά μαύρα.. οποτε θα δουμε στην συνέχεια.

Σύντομα θα έχω χρόνο να ασχοληθώ και θα φτιάξω πράγματα.. οποτε keep in touch ;)

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει..

http://nikolocogr.blogspot.com

Χαίρεται!

ενώ μέχρι χθες λειτουργούσαν όλα κανονικά, σήμερα, όταν πήγα να κάνω ανανέωση, μου ήρθαν τα μηνύματα!

αυτά είναι:

όπου ΧΧ είναι νούμερα

από 1256

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ COSMOTE XX.XXΕ (ΛΗΞΙΠΡΟΘ. ΠΟΣΟ 0Ε) ΑΡ. ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΛΟΓ. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ-Χ ΗΜ. ΕΚΔ. ΧΧ.ΧΧ.ΧΧ (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΑΙ ΧΧΧ/ΧΧΧΧΧΧ-ΧΧ)

από cosmote

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ VIDEO ΠΡΟΣ COSMOTE: ΧΧΧΧ:ΧΧ ΚΑΙ SMS ΠΡΟΣ COSMOTE: ΧΧΧΧ ΕΩΣ ΧΧ/ΧΧ. ΤΕΛΕΥΤ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΧ/ΧΧ ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΚΤΟΣ COSMOTE: ΧΧ:ΧΧ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΩΣ ΧΧ/ΧΧ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΧ/ΧΧ ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ.

ΥΠΟΛΟΙΠΟ SMS ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΚΤΟΣ COSMOTE: ΧΧ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΩΣ ΧΧ/ΧΧ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΧ/ΧΧ ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΣΤΟ http://www.cosmote.gr ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ.

Το πρόγραμμα είναι κοσμοτε απεριόριστο 25, το παλιό όμως..

δεν ξέρω αν είναι γενικό το πρόβλημα, ή αλλαξαν τώρα τα μηνύματα που στέλνουν...

επίσης χρησιμοποιώ gosms, αλλά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό, γιατί μπορώ και διαβάζω τα μηνύματα, παλιά χτυπούσε το κινητό και τα μηνύματα δεν εμφανιζόντουσαν στο gosms, ενώ τώρα στην εφαρμογή cosmote info δεν εμφανίζονται νέα στοιχεία.

τα sms σου δεν αλλάξανε, και ειδικα αν λαμβάνεις και το τελευταιο το: ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΣΤΟ http://www.cosmote.gr ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ.

τοτε σίγουρα εχεις πρόβλημα λόγω του gosms ή κάποιου σχετικού προγράμματος..

Πρόβλημα έχω αντιμετωπίσει κι εγώ μερικές φορές λόγω του Go sms pro, συνήθως μετά από κάποια αναβάθμιση ή κάτι τέτοιο... Η λύση που έχω βρει και δουλεύεις 100% είναι απεγκατάσταση του go sms pro, ξανά εγκατάστασή του και όλα δουλεύουν ρολόι!;) Σε Motorola Defy όλα αυτά, αλλά δε νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο αυτό...:rolleyes:

Γεια χαρά σε όλους...

το λένε κακόκαλοκαίρι και κ^λ^εξεταστική περίοδος.. και δεν εχω καν δεν email, μυνήματα τπτ...

Για τον φίλο: babis200sx

Αυτο που αναφέρεις δεν ειναι bug, αφου στο πακετο σου δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία, τότε καλά κανει και σε ενημερώνει, αυτο που θα κάνω στο επόμενο update ειναι για όποιον θέλει να μην στέλνει το αίτημα για τον λογαριασμό καθόλου ώστε αφου δεν σε ενδιαφέρει να μην σε ενοχλεί.

Ανανεωση UI? Προτάσεις θέλω, δεν ειμαι γραφίστας και 1000 φορες να φτιάξω κώδικα για την εφαρμογή παρα να σχεδιάζω.. δεν το χω δυστηχως.. αλλα με προτάσεις ίσως παρω μπρος να φτιάξω πραγματα..

Σύντομα θα έχω χρόνο να ασχοληθώ και θα φτιάξω πράγματα.. οποτε keep in touch ;)

Γεια σου φίλε μου και ευχαριστούμε για την πολύ απλή σε σκέψη αλλά παράλληλα εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή. :)

Εμένα το πρόβλημα λύθηκε, δεν έρχεται κάποιο μήνυμα πλέον, όλα δουλεύουν ρολόι πλέον!!

Για την ανανέωση του UI μακάρι να μπορούσα να βοηθούσα κι εγώ, αλλά δεν νομίζω ότι το κατέχω.. :O

Θα προσπαθήσω πάντως κάποια στιγμή να σχεδιάσω κάτι και θα σου στείλω μια ιδέα για UI, αν τα καταφέρω!

--- Sony Xperia 5 II ---

έστω και μια ιδέα σε χαρτί, φωτογράφισε το κ στείλε μου :)

και εγω δεν το έχω το δημιουργικο...

επίσης δείξε μου κάποια εφαρμογή που σου αρέσει.. το "κλέψιμο" επιτρέπεται...

κάτι τέτοιο θα σας άρεσε? αν θέλεις σου στέλνω το psd....

επίσης θα μπορούσες να βάλεις κάποια ρύθμιση για να επιλέγουμε εμείς το χρώμα του widget

Θα πρέπει πιστεύω να είναι σε χρωματάκι αντίστοιχο διαφήμισης της Cosmote, πρασινάκι..
--- Sony Xperia 5 II ---

σαν "σχεδιο"-ιδεα πώς σου φάνηκε? πχ το συννεφάκι με το"ανανέωση" είναι ωραίο, ή καλύτερα τετράγωνο?

εδώ με τα χρώματα της cosmote

Για να είναι πιο ευανάγνωστο πρέπει να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερα ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ (όχι κείμενο). Εκεί που λέει sms δηλαδή, να υπάρχει ένα ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ. Εκεί που λέει χρόνος ομιλίας να υπάρχει ένα ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Ή ΕΝΑ ΡΟΛΌΙ. Ή για το υπόλοιπο του internet να δείχνει τα γράμματα MB (megabytes) με κεφαλαία ή ένα παπάκι @. Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω... να υπάρχουν εικονίδια που να συμβολίζουν τη λειτουργία, όχι λέξεις. Μόνο έτσι θα μπορείς με μια ματιά του ενός δευτερολέπτου να ελέγξεις το υπόλοιπου που σε ενδιαφέρει.
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

ωραίος ο rodriguez!

Όπως τα λέει ο Rodriguez, + ημιδιαφανο background ,+ αν είναι δυνατόν να μπορείς να επιλέξεις ποια στοιχειά θα φαίνονται στο widget. Αν είχε και 2-3 επιλογές, widget ακόμα καλύτερα.

Όπως τα λέει ο Rodriguez, + ημιδιαφανο background ,+ αν είναι δυνατόν να μπορείς να επιλέξεις ποια στοιχειά θα φαίνονται στο widget. Αν είχε και 2-3 επιλογές, widget ακόμα καλύτερα.

ημιδιάφανο background στην εφαρμογή?

δείχτε μου κανενα ωραιο transparent widget που σας αρεσει να βαλω εχτρα..

Ανακάλυψα οτι η εφαρμογή αυτή βρίσκεται στο περιοδικό κινητά νεα Σεπτ. χεχε..

Μόλις ανέβασα την έκδοση 2.19

-Fix οικογενειακό πακέτο που πήγαινε στο Ομιλια σε άλλα δίκτυα

-Προσθήκη Ρυθμισης για τον Ελεγχο Υπολοίπου, σε όποιους είναι άχρηστο μπορούν να το απενεργοποιήσουν

Οσα νεα είπαμε... έρχονται...

Πως δουλεύει το καρτοσυμβόλαιο? Τι SMS λαμβάνεις? τί στέλνεις για ενημέρωση? και ποιός είναι ο αποστολέας σε αυτα που λαμβάνεις?

Μόλις ανέβασα την έκδοση 2.19

-Fix οικογενειακό πακέτο που πήγαινε στο Ομιλια σε άλλα δίκτυα

-Προσθήκη Ρυθμισης για τον Ελεγχο Υπολοίπου, σε όποιους είναι άχρηστο μπορούν να το απενεργοποιήσουν

Οσα νεα είπαμε... έρχονται...

Πως δουλεύει το καρτοσυμβόλαιο? Τι SMS λαμβάνεις? τί στέλνεις για ενημέρωση? και ποιός είναι ο αποστολέας σε αυτα που λαμβάνεις?

Thanks. Μπορεις λιγο να μου εξηγησεις τι ακριβως ενεργοποιει αυτη η ρυθμιση 'Προσθήκη Ρυθμισης για τον Ελεγχο Υπολοίπου';

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

μεσα στην εφαρμογή πατα το κουμπί Menu, πατα Ρυθμίσεις και ξετίκαρε το έλεγχος υπολοιπου

μεσα στην εφαρμογή πατα το κουμπί Menu, πατα Ρυθμίσεις και ξετίκαρε το έλεγχος υπολοιπου

Ναι ξερω που βρισκεται και πως το ενεργοποιω. Τι ακριβως κανει δεν εχω καταλαβει και για αυτο σε ρωτησα.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

...

Στέλνεις ΥΠ στο 1314 και σου έρχεται μήνυμα από παραλήπτη "Cosmote" (δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό) που σε ενημερώνει για υπόλοιπο σε €, υπόλοιπο χρόνου ομιλίας προς Cosmote και υπόλοιπο χρόνου προς υπόλοιπα προς υπόλοιπα δίκτυα.

Επίσης, με SMS ΥΠ στο 1313 έχεις απάντηση από Cosmote για τα πιθανά δωρεάν sms που σου απομένουν (από ενεργοποιημένο πακέτο μηνυμάτων)