Cyberbob Δημοσιεύτηκε March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 28, 2004 Εδώ και λίγο καιρό που έχω DVD-RW :D χρησιμοποιώ κάποια dvd-r ονόματι Sentinel... :worry: Είναι καλά ? (Εννοώ έχουν αντοχή στο χρόνο ή καληνύχτα??) Αν δεν είναι καλά προτείνετε κανένα άλλο καλό φθηνό dvd-r... :whistle: Thanks :) Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Burn out by Sony !!1.5 ευρω τιμη τους χωρις θηκη!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. March 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 1.5€ ??? Sony ??? Πού ? Δεν τα έχω δεί πουθενά χωρίς θήκη και τόσο φτηνα... Εγώ τα Sentinel τα παίρνω 1,30€ με θήκη (που ουσιαστικά είναι άχρηστη αφού μπαίνουν σε dvd θήκη) Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Ego ta exo ta sentinel peripoy pano apo 1 xrono kai eimai eyxaristimenos. Tora makro-prothesma den ksero.. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Τα Sentinel αν κρίνω από κάτι CD και CDRW που είχα πάρει παλιότερα δεν είναι αυτό που θα λέγαμε και πολύ ποιοτικά! Για το plextor dvdrw μου εγώ πήρα plextor dvd και είμαι πολύ ευχαριστημένος (φυσικά είναι ακριβούτσικα). Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Στο πλαίσιο έχει με 1.40 τετραπλής DVD+R Intenso και με 1.50 DVD-R. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cyberbob (28 Μάρ. 2004 , 15:41) Αν δεν είναι καλά προτείνετε κανένα άλλο καλό φθηνό dvd-r... :whistle: Thanks :) http://www.mediacenter.gr/catalog/default.php?language=gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. April 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Να ρωτήσω και κάτι άλλο... τα Intenso DVD+R και τα SKC DVD-R είναι καλά ?? (Γιατί τα βρήκα σε καλές τιμές) :whistle: Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Λοιπόν εγώ θα σου προτείνω (ειδικά αν γράφεις ταινίες) DVD της Princo είναι παρα πολύ καλά και σε προσιτή τιμή 1.20€ χωρίς θήκη πάντως πιστεύω πως κορυφαία αλλά και πανάκριβα είναι τα Verbatim. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsolakis Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Εγω είχα πάρει 5 dvd+r Sentinel και τα έγραψα με Plextor 708A. Και τα 5 γράφτηκαν επιτυχώς αλλα οταν τα έβαλαν να παίξουν σε οποιοδήποτε dvd κολλούσαν συνεχώς με αποτέλεσμα η παρακολούθηση της ταινίας να είναι αδύνατη... :( Παράθεση Που είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. April 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2004 παιδιά μόλις μου πήραν δώρο το Pioneer dvd+/-RW 8*8 ...αλλά είμαι παντελώς άσχετος και δεν ξέρω να το χρησιμοποιήσω...άκουσα ότι για να αντιγράψεις 1 dvd πρέπει να χρησιμοποιήσεις 3 προγράμματα..αληθεύει; μπορείται να μου προτείνετε ποια προγράμματα να κατεβάσω για ν'αντιγράφω τα έργα που νοικιάζω; βοηθείστε γιατί το δισκάκι της συσκευασίας είναι ακόμα παρθένο! α και τι δισκάκια προτείνετε ν'αγοράσω σε RW ; συγνώμη που το έχω ποστάρει και αλλού αλλά είμαι πάνω στην πρώτη καύλ.. Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts