Jump to content

Alcatel OT-806/807

tzivanas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 175
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί εσύ μιλάς ταυτόχρονα και με τις 2 σιμ;:lol:

0.8 έχει το μέγιστο με wifi-bt και κεραία να μην έχει καλό σήμα. Ετσι μετράται το SAR.

Ι need a six month vacation, twice a year.

παιδια βοήθεια! έχω το alcatel Ot-806D και τισ δυο τελεφταιες μερες δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ. το πηγα στα μουλτιραμα και μου ειπαν οτι θελει απντεϊτ και για να το στειλουν θα κανουν 2-3 εβδομαδες. στο σιτε που κοιτακσα εχει τα αναλογα update αλλα θελω να μου δωσει καποιος πληροφοριεσ σε σχεσι με την συνδεση του τηλεφωνου κε τι να επιλεξω στην αρχη .

παιδια βοήθεια! έχω το alcatel Ot-806D και τισ δυο τελεφταιες μερες δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ. το πηγα στα μουλτιραμα και μου ειπαν οτι θελει απντεϊτ και για να το στειλουν θα κανουν 2-3 εβδομαδες. στο σιτε που κοιτακσα εχει τα αναλογα update αλλα θελω να μου δωσει καποιος πληροφοριεσ σε σχεσι με την συνδεση του τηλεφωνου κε τι να επιλεξω στην αρχη .

Οι ρυθμίσεις για να μπεις στο ιντερνετ μεσω wifi ειναι 5-6 posts πιο πάνω.

Update μπορεις να κανεις κατεβαζοντας στο pc σου αρχικά το upgrade tool απo το http://www.alcatel-mobilephones.com/global/content/view/full/24259 το τρεχεις και μετα ακολουθεις τα βηματα που σου λεει.

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

Οι ρυθμίσεις για να μπεις στο ιντερνετ μεσω wifi ειναι 5-6 posts πιο πάνω.

Update μπορεις να κανεις κατεβαζοντας στο pc σου αρχικά το upgrade tool απo το http://www.alcatel-mobilephones.com/global/content/view/full/24259 το τρεχεις και μετα ακολουθεις τα βηματα

φιλε εκανα το upgrade και ηταν ολα κομπλε μονο που μετα απο μερικες ωρες παλι το ιδιο....

γεια σας παιδια εχω 2 ερωτησης για το Alcatel OT-806 D : 1. ξερω οτι ειναι γαλλικη εταιρεια αλλά πάνω στην συσκευασία τι γραφει made in china ?

2.αν φορτώσω πρόγραμμα gps θα λειτουργεί ?

Πήρα το ΟΤ 807 απο την cosmote με επιδότηση. Το έχω εδώ και τρείς μέρες. Το μόνο πού δεν κατάφερα είναι να μπώ στο internet με WIFI. Έκανα όλες τις ρυθμίσεις που έγραψε κάποιος χρήστης παραπάνω, βλέπει το router συνδέεται στο WIFI αλλά δεν ανοίγει καμία σελίδα. Πήγα σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ, συνδέθηκε στο δικό τους ROUTER και μπήκε στο internet κανονικά.

Το δικό μου router είναι TOMSON tg 585 V8.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και με το ericson w 705, ενώ άλλα smartfone και υπολογιστές δεν έχουν πρόβλημα με την σύνδεση στο internet.

Αν έχει κάποιος φίλος ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

(Απο την τεχνική υποστήριξη της forthnet μου είπαν ότι υποστηρίζουν μόνο υπολογιστές και όχι smartfon ή άλλες συσκευές)

Πήρα το ΟΤ 807 απο την cosmote με επιδότηση. Το έχω εδώ και τρείς μέρες. Το μόνο πού δεν κατάφερα είναι να μπώ στο internet με WIFI. Έκανα όλες τις ρυθμίσεις που έγραψε κάποιος χρήστης παραπάνω, βλέπει το router συνδέεται στο WIFI αλλά δεν ανοίγει καμία σελίδα. Πήγα σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ, συνδέθηκε στο δικό τους ROUTER και μπήκε στο internet κανονικά.

Το δικό μου router είναι TOMSON tg 585 V8.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και με το ericson w 705, ενώ άλλα smartfone και υπολογιστές δεν έχουν πρόβλημα με την σύνδεση στο internet.

Αν έχει κάποιος φίλος ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

(Απο την τεχνική υποστήριξη της forthnet μου είπαν ότι υποστηρίζουν μόνο υπολογιστές και όχι smartfon ή άλλες συσκευές)

δοκιμασε αλλη κρυπτογραφια. αν εχεις wpa2 βαλε wpa1 κ στη χειροτερη wap. εχω δει κατι παρομοιο με λαπτοπ

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Φίλε keysmith ευχαριστώ κατ αρχάς για την απάντηση.

Το πρόβλημα λύθηκε (εν μέρει) απο μόνο του. Μετά απο μια μετακόμιση που έκανα στο ασύρματο μόντεμ του σπιτιού, το κινητό άρχισε να ανοίγει κανονικά τις σελίδες του opera με το wifi.

Διαπίστωσα όμως ότι αυτό γίνεται μόνο μία ή δύο φορές. Αν πάω αργότερα να ξαναμπώ με το wifi δεν μπαίνει με τίποτα.

Κάνοντας επανεκκίνηση το wifi, ξαναμπαίνει κανονικά στο internet.

Δεν ξέρω αν φταίει η Alcatel ή η TOMSON (το modem) αλλά θα αρχίσω να τα βρίζω και τα δυο στα Γαλικά μπάς και στρώσουν.

Αν νομίζεις ότι παίζει ρόλο η IP και ξέρεις κάτι για το modem κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Να σαι καλά και καλό Σαββατοκύριακο

Φίλε keysmith ευχαριστώ κατ αρχάς για την απάντηση.

Το πρόβλημα λύθηκε (εν μέρει) απο μόνο του. Μετά απο μια μετακόμιση που έκανα στο ασύρματο μόντεμ του σπιτιού, το κινητό άρχισε να ανοίγει κανονικά τις σελίδες του opera με το wifi.

Διαπίστωσα όμως ότι αυτό γίνεται μόνο μία ή δύο φορές. Αν πάω αργότερα να ξαναμπώ με το wifi δεν μπαίνει με τίποτα.

Κάνοντας επανεκκίνηση το wifi, ξαναμπαίνει κανονικά στο internet.

Δεν ξέρω αν φταίει η Alcatel ή η TOMSON (το modem) αλλά θα αρχίσω να τα βρίζω και τα δυο στα Γαλικά μπάς και στρώσουν.

Αν νομίζεις ότι παίζει ρόλο η IP και ξέρεις κάτι για το modem κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Να σαι καλά και καλό Σαββατοκύριακο

Δεν νονμίζω να είναι τυχαίο πως εχεις το ίδιο προβλήμα και με το ericsson. Είπες πως στο γερμανό συνδεθηκες αμέσως αρα μάλλον κάποιο θέμα πρέπει να υπάρχει με το ρουτερ. Λογικά μάλλον έχει να κάνει μέ προβληματική εφαρμογή των πρωτοκολων wpa κλπ απο το ρουτερ όπως ανέφερε και καποιος φίλος πιο πανω και οχι με τις ΙΡ.

Δοκιμασε να συνδεθείς σε κάποιο άλλο router φιλου σου κλπ για να δείς.

Έχω το 807 και από τοτε που εκάνα τις ρυθμίσεις που εχω περιγραψει πιο πανω δεν έχω κανένα προβλημα.

Ψαχτο λιγακι!

γεια σας παιδια εχω 2 ερωτησης για το Alcatel OT-806 D : 1. ξερω οτι ειναι γαλλικη εταιρεια αλλά πάνω στην συσκευασία τι γραφει made in china ?

2.αν φορτώσω πρόγραμμα gps θα λειτουργεί ?

1. ΟΛΑ πια στην κινα φτοιαχνονται (btw το τμημα κινητων της alcatel εχει εξαγοραστει απο την κινεζικη tcl εδω και καποια χρονια)

2. δεν έχει gps receiver

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

δοκιμασε αλλη κρυπτογραφια. αν εχεις wpa2 βαλε wpa1 κ στη χειροτερη wap. εχω δει κατι παρομοιο με λαπτοπ

Επειδή έχω κάποια ηλικία και μερικά πράγματα δεν τα κατέχω. Αυτό που λές αφορά το router ή το κινητό; Και με ποιό τρόπο θα μπορέσω να το κάνω;

Σ' ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου

θα το βρεις στο interface του router

Αμ θα το βρώ;; Κάτσε να κάνω μια προσπάθεια και τα ξαναλέμε.

Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια, να στε καλά παιδιά.

πηρα το 807 αρχες ιουλιου και ενω στην αρχη η μπαταρια μου κρατουσε για 1 βδομαδα περιπου, μετα απο 1 μηνα μολις λειτουργιας, η μπταρτια ξαφνικα χρειαζεται φορτιση καθε 15 ωρες περιπου... το πηγα στον cosmote που το ειχα παρει και μου το γυρισαν απο το "service" οτι δεν εχει κανενα προβλημα :angry: πρωτη φορα μου τυχαινει αυτο, κινητο με τοσο τραγικη μπαταρια και εχω δοκιμασει πολλα κινητα...καινουργια μπαταρια δε βρισκω πουθενα...ΤΡΑΓΙΚΟ...μονο και μονο γι'αυτο, δε συνιστω ALCATEL, παρ'ολο που κατα τα αλλα ημουν ευχαριστημενη απο τη συγκεκριμενη συσκευη... :wacko:

Να το πας στο επίσημο σέρβις και να αφήσεις τους μεσάζοντες τύπου Γερμανός.

Εμένα 5 μήνες είναι άψογο. (806dualsim)

Να το πας στο επίσημο σέρβις και να αφήσεις τους μεσάζοντες τύπου Γερμανός.

Εμένα 5 μήνες είναι άψογο. (806dualsim)

Ποιο είναι το επίσημο σέρβις της Alcatel στη χώρα μας;

Παιδιά γεια σας μιας που έχω και εγώ το alcatel 807 σα δεύτερο κινητό και έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που πρότεινε ένας φίλος στις προηγούμενες σελίδες(τον ευχαριστώ πολύ) αντιμετωπίζω και κάτι ακόμη: μήπως υπάρχει τρόπος να αύξησω κι άλλο τον ήχο κουδουνίσματος;

μου πρότειναν για Mp3 πράγμα που έκανα αλλά και πάλι... μπας και χρειάζομαι κανένα γιατρό;; :P

βασικά το έχω σε μια θήκα πάντα χωμένο.

Ποιο είναι το επίσημο σέρβις της Alcatel στη χώρα μας;

Που σαι ρε Φραγκίσκο...! :p

Χωρίς να είμαι σίγουρος:

Arvato services S.A.

226 Athinon Ave. & Kifissou 104 42 Athens Greece

http://www.teleservice.com

Tel +30 210 51 97 500

Fax +30 210 51 97 529

Email: info-ath@teleservice.com

http://www.alcatel-mobilephones.com/global/global/support/repair-centers

• The title was changed to Alcatel OT-806/807