tzivanas Δημοσιεύτηκε March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 12, 2011 (edited) Alcatel OT-807 http://thmb.inkfrog.com/thumbn/zaza0628/OT-807D_bl.jpg=600 Ενα νέο κινητό από την Alcatel με QWERTY πληκτρολόγιο και οθόνη αφής αλλά και WiFi με τιμή κάτω από τα 100 ευρώ. Τύπος κινητού BAR Διαστάσεις (mm) 118.5 x 59 x 12.2 Τύπος Μπαταρίας 850 mAh Li-ion Χρόνος Ομιλίας (Ώρες) 16.7 Πληκτρολόγιο QWERTY Ανάλυση οθόνης 320 x 240 Ανάλυση κάμερας (MP) 2 Bluetooth WiFi Επέκταση μνήμης έως 8 GB Ανοιχτή ακρόαση Πολλαπλά SMS Mp3 Player Java Ήχοι κλήσης Mp3 Ημερολόγιο Handsfree στη συσκευασία Συχνότητα DUAL BAND Βάρος (gr) 105 Χρόνος Αναμονής (Ωρες) 726 Λειτουργία σε πτήση Οθόνη αφής Χρώματα κύριας oθόνης 262,000 Κάμερα 2MP Εγγραφή Video GPRS Ενσωματωμένη μνήμη (MB) 70 Τύπος κάρτας μνήμης microSD Επαφές καταλόγου 1,000 MMS e-mail FM Radio Πολυφωνικοί ήχοι Ρολόι-ξυπνητήρι Υπολογιστής Edited November 15, 2011 by navi55 Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Καλο.. και να σπασει -χαραχτει η οθονη που λεει ο λογος παλι θα παιρνει τηλεφωνο καθως υπαρχουν τα αριθμιτικα πληκτρα και δεν χρειαζεται η οθονη πιεσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. March 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Το έχω στα χερια μου σαν δεύτερο κινητό και μπορω να πω πως είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος για τα λεφτα του (86 ευρω). Η μεγάλη Touch screen και οι εφαρμογές έχουν ταχύτατη απόκριση ενώ πολύ γρηγορη είναι και η ενεργοποιηση του WIFI με την χρηση του πλευρικου πλήκτρου (γινεται βεβαιά και απο το μενου). Ερχεται με προεγκατεστημένα τα Parlingo, mtweet, Opera, Facebook ενω υπάρχει και ενα app για προσβαση στα hi5, myspace, κλπ. Επίσης υπάρχει και email client αλλά δεν το εχω ενεργοποιήσει ακόμα για να σας πω. Σε sites του εξωτερικού αναγραφεται πως τρέχει android αλλά αυτό ΔΕΝ ισχυει. Κατα την γνώμη μου ένα απο τα πιο καλα οικονομικά κινητά με Wifi. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 αποψεις για μπαταρια? ο οπερα λειτουργει μια χαρα? κολληματα συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. March 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Ως τώρα δεν μου εχει εμφανιστει κάποιο κόλλημα οσον αφορά το τηλέφωνο αλλά και τον Opera στο σερφαρισμα. Σχετικά με την μπαταρία μου εχει κρατησει 3 περιπου μέρες αλλά με wifi ενεργο για σερφαρισμα αλλά και το "ψαξιμο" που μπορεις να κάνεις σε ένα νέο κινητό. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Παίρνει 2 κάρτες sim;Στο ελληνικό t9 γράφει 160 χαρακτήρες;Εγώ έχω πάρει το ΟΤ 710 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Έχει βγάλει καλά κινητά η ΑLCATEL τελευταία!!! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 δε πρεπει να δεχεται 2 καρτες σιμ. δεν ειδα να αναφερεται καπου. γενικα εχει προβληματα η συσκευη? εφαρμογες jar παιρνει ή εχει καποιο περιορισμο? στα θετικα βαζω την οθονη αφηςσε συνδυασμο με το qwerty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. March 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Δεν δεχτετε 2 sim αλλά μόνο μια. Στο Τ9 δεχεται 160 χαρακτηρες. Σχετικά με τις java εφαρμογες το google maps και το εορτολογιο που φορτωσα από το internet τα παιζει κανονικά. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Υπάρχει και το 806 που μοιάζει δίδυμο αδερφάκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Κάποιος που το έχει αγοράσει να μας έλεγε για την απόδοση της οθόνης στον ήλιο; Επίσης είναι ικανοποιητική η προσπέλαση του ίντερνετ με wifi στην οθόνη του με 2,8" ανάλυση 320χ240; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. March 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Κάποιος που το έχει αγοράσει να μας έλεγε για την απόδοση της οθόνης στον ήλιο; Επίσης είναι ικανοποιητική η προσπέλαση του ίντερνετ με wifi στην οθόνη του με 2,8" ανάλυση 320χ240; Η φωτεινότητα της οθόνης στον ήλιο ειναι ικανοποιητική χωρις γυαλάδες και θαμπωματα. Όσον αφορά το ιντερνέτ η πλοηγηση μέσω του οπερα ειναι μία αρκετα καλή όσον αφορα το μέγεθος. Βασικά αν συνυπολογίσεις και το πως πρέπει να είναι το φθηνότερο κινητό με wifi και touch screen τοτέ, τουλάχιστον τα λεφτα του τα αξίξει. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιηθεί η touch οθόνη γενικά; Επίσης κατά τη διάρκεια μιας κλήσης απενεργοποιείται αυτή η ιδιότητα ή ας πούμε αν ακουμπήσει το μάγουλό μας π.χ. μπαίνει στο μενού ή κάνει κάποια άλλη επιλογή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδια επειδη παραγγειλα το 806 ti διαφορες εχουν? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surprise Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Νομίζω πως η διαφορά είναι στον αριθμό των sim και μετά κάποιες μικρότερες στην εμφάνιση, π.χ. το κόκκινο και πράσινο πλήκτρο και στα χρώματα των διαφορετικών μοντέλων. Edited March 29, 2011 by surprise Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. March 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Παιδια επειδη παραγγειλα το 806 ti διαφορες εχουν? Το 806 ειναι πιο παλίο μοντελο από το 807 και υπάρχουν κάποιες διαφορες στην εμφάνιση μονο. Το 806 όπως και το 807 δεχονται μία sim. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Το 806 όπως και το 807 δεχονται μία sim. Το ε-σοπ το δινει Dual SIM standby (one at a time) το 806. http://www.e-shop.gr/ show_tel.phtml?id=TEL.007714 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Το 806 ειναι πιο παλίο μοντελο από το 807 και υπάρχουν κάποιες διαφορες στην εμφάνιση μονο. Το 806 όπως και το 807 δεχονται μία sim. το 806 είναι dual sim. (κάτοχος αυτού) :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 . Το 806 όπως και το 807 δεχονται μία sim. και το electroworld και ο κοτσωβολος 2 sim λενε για το 806 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097628&cmicc=skroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 το 806 είναι dual sim. (κάτοχος αυτού) :p Οι 2 κάρτες λειτουργούν παράλληλα; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dent_19 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 παιδιά καλησπέρα! χθες αγόρασα το κινητό κ πιστεύω για τα λεφτά του είναι μία χαρά!! θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να δω τα email από yahoo γιατί ενώ πηγαίνω εκεί που λέει άλλοι λογαριασμοί κ πατάω yahoo μου βγάζει λάθος όνομα χρήστη!!!! κ επίσης είναι εύκολο ο φίλος που λέει ότι κατέβασε google maps να μου πει από που το έκανε?? ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfmtr Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Μπορώ να εγκαταστήσω το skype σε αυτό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Οι 2 κάρτες λειτουργούν παράλληλα; Πρόσβαση στο δίκτυο, ώστε να επιτρέπονται οι κλήσεις και τα μηνύματα, έχει ένας αριθμός κάθε φορά. Δηλαδή όταν μια κλήση βρίσκεται σε εξέλιξη σε μία γραμμή, η άλλη φαίνεται σαν να χάθηκε το δίκτυο ή το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Πρόσβαση στο δίκτυο, ώστε να επιτρέπονται οι κλήσεις και τα μηνύματα, έχει ένας αριθμός κάθε φορά. Δηλαδή όταν μια κλήση βρίσκεται σε εξέλιξη σε μία γραμμή, η άλλη φαίνεται σαν να χάθηκε το δίκτυο ή το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο. Ωραία οπότε είναι standby και οι 2 καρτες sim. Σε ευχαριστώ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snopmc Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Γειά σας παιδιά ! Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγο τηλέφωνο, το 608 και θα ηθελα να μου πεί κάποιος αν αξίζει κάτι τέτοιο, αν είναι καλό, κυρίως η οθόνη αφής με ενδιαφέρει να μάθω αν είναι καλή, διότι δεν τα πάω καλά με αυτές αλλά εφτιχώς έχει το πληκρολόγιο... ! Ακούω απόψεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dent_19 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Γειά σας παιδιά ! Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγο τηλέφωνο, το 608 και θα ηθελα να μου πεί κάποιος αν αξίζει κάτι τέτοιο, αν είναι καλό, κυρίως η οθόνη αφής με ενδιαφέρει να μάθω αν είναι καλή, διότι δεν τα πάω καλά με αυτές αλλά εφτιχώς έχει το πληκρολόγιο... ! Ακούω απόψεις ! άκου φίλε αγόρασα κι εγώ το κινητό το Σάββατο και πραγματικά απ' ότι έχω δει μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος!! όσο για την οθόνη αφής είναι πολύ καλή!!! και να μην ξεχνάς ότι κοστίζει μόνο 86euro!! θα στο πρότεινα με κλειστά μάτια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts