iceearth Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Ποια η ουσιαστική διαφορά μεταξύ A2SD++ data++?η leedroid hd V3.3.1 από θέμα αξιοπιστίας τι λέει? Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Γεια σας παιδια Μολις πηρα ενα μεταχειρισμενο desire το οποιο εχει απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη custom rom Επειδη ειμαι αρχαριος υπαρχει τροπος να το γυρισω στo original λειτουργικο 2.2? Καποιο tutorial στα ελληνικα ευκολο υπαρχει? Τhanks Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Γεια σας παιδια Μολις πηρα ενα μεταχειρισμενο desire το οποιο εχει απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη custom rom Επειδη ειμαι αρχαριος υπαρχει τροπος να το γυρισω στo original λειτουργικο 2.2? Καποιο tutorial στα ελληνικα ευκολο υπαρχει? Τhanks Διάβασε το πρώτο post. Υπάρχει παράγραφος: -Πως επαναφέρουμε το τηλέφωνο στην εργοστασιακή κατάσταση. ;) Ps. Μεγειές. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzak Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Παιδες αμα αλλαξω και βαλω την μαμισια ρομ χανεται οτι εχω στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Καλημέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έβάλα στο desire την Ginger Villain 2.7 και βλέπω ότι στα μηνύματα που γράφω δεν εχει 160 χαρακτήρες. Έχω το handcent sms. Ποιό είναι το λάθος μου; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Γεια σας παιδια.ηθελα να σας ρωτησω κατι..εδω και λιγο καιρο προσπαθω να κανω ενημερωσεις καποιες εφαρμογες απο το market και να κατεβασω καποιες αλλες αλλα παντα μου βγαζει σφαλμα εγκαταστασης και μου λεει αδυνατη η εγκατασταση σε χωρο αποθηκευσης usb ή καρτα sd..να σημειωσω οτι ο διαθεσιμος χωρος στην sd μου ειναι 570mb και στο τηλεφωνο 16mb δηλαδη δεν τιθετε θεμα να μην εχω χωρο..γνωριζει κανεις τι μπορει να φταει..?:wacko: οποιος μπορει ας βοηθησει..!:) Καλημέρα! Το ιδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω εγω και 2 φιλοι μου που εχουν το ιδιο κινητο χωρίς να έχουμε πάρα πολλα φορτωμένα μεσα....Και οτι μπορεί να μπεί στην SD ειναι εκει. Ολα ειναι με τον 2.2 ''μαμα''. Δεν νομίζω οτι ειναι τυχαίο. Είναι ενας τρόπος να σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις τηλέφωνο απο το πουθενά! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Καλημέρα! Το ιδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω εγω και 2 φιλοι μου που εχουν το ιδιο κινητο χωρίς να έχουμε πάρα πολλα φορτωμένα μεσα....Και οτι μπορεί να μπεί στην SD ειναι εκει. Ολα ειναι με τον 2.2 ''μαμα''. Δεν νομίζω οτι ειναι τυχαίο. Είναι ενας τρόπος να σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις τηλέφωνο απο το πουθενά! :mad: Δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις το τηλέφωνο...! Άλλωστε στις μέρες που ζούμε είναι ακόμα πιο δύσκολο..! Απλά έχει αυτό το χαζό πρόβλημα με την μνήμη η HTC.. κανείς όμως ένα root, βάζεις κ μια άλλη ρομ κ ούτε πρόβλημα έχεις αλλά είναι κ σαν να έχεις αλλάξει κινητό..! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Απλά έχει αυτό το χαζό πρόβλημα με την μνήμη η HTC.. κανείς όμως ένα root, βάζεις κ μια άλλη ρομ κ ούτε πρόβλημα έχεις αλλά είναι κ σαν να έχεις αλλάξει κινητό..! Το ξερω οτι δεν χρειάζεται γιατι μια χαρά ημουν μεχρι προσφατα, αλλα ποσο ''χαζο'' και τυχαιο ειναι αναρωτιέμαι.... Βλεπεις i-phone 2ετιας και δουλεύουν ρολοι με 100+ εφαρμογες εγκατεστημένες και ενα κινητο με πολυ καλύτερα specs σέρνεται και δεν μπορει να κανει ουτε ενημέρωση σε εφαρμογές.... Να βαλω root+rom ή να κανω υπομονη για την επισημη 2,3? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Το ξερω οτι δεν χρειάζεται γιατι μια χαρά ημουν μεχρι προσφατα, αλλα ποσο ''χαζο'' και τυχαιο ειναι αναρωτιέμαι.... Βλεπεις i-phone 2ετιας και δουλεύουν ρολοι με 100+ εφαρμογες εγκατεστημένες και ενα κινητο με πολυ καλύτερα specs σέρνεται και δεν μπορει να κανει ουτε ενημέρωση σε εφαρμογές.... Να βαλω root+rom ή να κανω υπομονη για την επισημη 2,3? :wacko: Ναι συμφωνώ είναι από τις μεγαλύτερες πατάτες.. ακόμα κ το n82 που είχα είχε περισσότερες εφαρμογές.. κοίτα με την 2.3 το πρόβλημα χώρου δεν θα λυθεί.. πάντως υπάρχουν custom rom που έχουν πιο πολλά από την επίσημη.. πχ sense 3.0 Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 κάνε root και βάλε μια rom να τελείωνεις με αυτή την υπόθεση. Τραγικό σε τέτοιο κινητό να μην έχει μνήμη, σαν να έχεις μπέμπα και να του ρίχνεις τηγανόλαδο να κινηθεί:p./ Τουλάχιστον στα επόμενα κινητά της η htc μεγαλώνει την εσωτερική μνήμη σιγά σιγά αν έχω δει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Παιδες αμα αλλαξω και βαλω την μαμισια ρομ χανεται οτι εχω στο κινητο; Ότι αφορά εγκατεστημένες εφαρμογές, sms, επαφές κτλ., ναι χάνονται. Γίνεται κατά κάποιο τρόπο format στη συσκευή. Ότι έχεις περασμένο στην sdcard (φωτογραφίες, μουσική κτλ.) δεν πειράζονται. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Ρε παιδιά για να βάλω καινούργια rom ακολουθώ απλά τη διαδικασία στον οδηγό αφού κάνω πρώτα titanium backup και ext3/4 partition?είμαι μόνο root αυτή τη στιγμή με τη 2.2 Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 λειτουργικό σύστημα android 28% αναμονή κυψέλης 20% τηλεφωνο σε αδράνεια 18 % wi - fi 18 % προγρ. κλήσεις 6 σύστημα android 4% φωνητικέσ κλήσεις 3 % χάρτες 3 % 2 ώρες και 35 λεπτά απο την αποσύνδεση και έχει μείνει στο 55 %!!!!!!!!!!!!!!!!!!! έγινα root πριν 3 μέρες αλλά δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα άλλο. τι γίνεται???? Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Καλός μας ήρθε… http://htcdesireportal.com/htc-desire-news-official-gingerbread-ota-update-released/ Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Καλός μας ήρθε… http://htcdesireportal.com/htc-desire-news-official-gingerbread-ota-update-released/ Σε εμενα ακομη δεν ηρθε το οτα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Η ιστορια με την επισημη 2.3 ειναι κατι σαν urban legend στο xda, oπου εχει ανοιξει ενα thread εδω και κατι μερες. Ολοι λενε οτι ειναι ηδη στη φαση του roll-out αλλα κανεις δεν εχει δει-ακουσει καποιον που να εχει οντως αναβαθμιστει. Seeing is believing τελικα με την HTC, οποτε αν δε δω οντως screenshot απο τον οποιονδηποτε, δεν πιστευω τιποτα. Καλο Αυγουστο εν ολιγοις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Γεια σας παιδια Μολις πηρα ενα μεταχειρισμενο desire το οποιο εχει απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη custom rom Επειδη ειμαι αρχαριος υπαρχει τροπος να το γυρισω στo original λειτουργικο 2.2? Καποιο tutorial στα ελληνικα ευκολο υπαρχει? Τhanks Ποια ROM φοράει τώρα; Μπορεί το κινητό να δουλευει πολύ καλύτερα με αυτήν. Δεν εχει σχέση το αν εισαι αρχάριος ή οχι. Τα ext partitions κλπ δεν σε αφορουν. Απλα το εχεις στα χερια σου και δουλευει. Το πως δουλευει δεν σε ενδιαφέρει. (εννοειται πως δεν μπορεις να αλλαξεις κάρτα μνήμης βέβαια) Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lavrentis Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Καλησπέρα.Έχω το Desire και σκεφτομουν οτι ισως θα επρεπε να βαλω καποιο antivirus.Στο market υπάρχουν πολλά που είδα..Θα ήθελα μια γνωμη για να διαλέξω κάποιο.ΠΟιο σας εχει βολεψει και κανει καλή δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Καλησπέρα.Έχω το Desire και σκεφτομουν οτι ισως θα επρεπε να βαλω καποιο antivirus.Στο market υπάρχουν πολλά που είδα..Θα ήθελα μια γνωμη για να διαλέξω κάποιο.ΠΟιο σας εχει βολεψει και κανει καλή δουλεια? Χρησιμοποίησα για ένα διάστημα το Lookout Security. Σε περίπτωση που περνάς εφαρμογές ΜΟΝΟ από το Market, πιστεύω ότι είναι άχρηστο. Ίσως να χρειάζεται, αν περνάς εφαρμογές έχοντας το.apk αρχείο, για να μπορείς να το scanάρεις. ;) Swyped from my Sense 3.0 HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lavrentis Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Χρησιμοποίησα για ένα διάστημα το Lookout Security. Σε περίπτωση που περνάς εφαρμογές ΜΟΝΟ από το Market, πιστεύω ότι είναι άχρηστο. Ίσως να χρειάζεται, αν περνάς εφαρμογές έχοντας το.apk αρχείο, για να μπορείς να το scanάρεις. ;) Swyped from my Sense 3.0 HTC Desire using Tapatalk Ναι,κατά 99% απ το market ειναι οι εφαρμογες μου.Δηλαδη προστατευει απο εφαρμογες κλπ έτσι?Με την απλη περιηγηση δεν εχει προβλημα χωρις antivirus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Μια ερωτηση παρακαλω γιατι εχω προβλημα και δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα. Ειμαι σε καποιο μερος που δεν εχει υπαρχει καλυψη σε 3g σημα οποτε και αλλαξα τη ρυθμιση απο "wcdma μονο" σε gsm/wcdma αυτοματο ή "gsm μονο" . Στο αυτοματο παλι μερικες φορες δεν πιανει κατι ενω στο gsm μονο ενω φαινεται λοιπον οτι μετα εχω σημα gsm απο τις μπαρες στην αρχικη οθονη αλλα και απο τις ρυθμισεις - σχετικα με το τηλεφωνο - δικτυο οπου μου λεει δικτυο gsm και την ισχυ του σηματος ΔΕΝ μπορω να κανω ουτε να δεχτω καμια κληση. Οταν κανω εγω κληση ειναι νεκρο και μετα απο λιγο βγαινει μονο του στην αρχικη οθονη και οταν με καλουν ακουνε το μηνυμα "η κληση δεν ειναι εφικτη". Οταν επισκεπτομαι καποιο αλλο μερος βεβαια που ξερω οτι εχει 3g και βαζω παλι "μονο wcdma" ολα λειτουργουν κανονικα. Αντιθετως η γυναικα μου που χρησιμοποιει ενα ericsson (c903) με την ιδια εταιρεια (vodafone) κανοντας την αλλαγη απο 3g σε gsm δεν εχει κανενα προβλημα. Τι παιζεται ρε παιδια γιατι εχω μεινει χωρις τηλεφωνο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 να κάνω μια ερώτηση...έκανα s-off το κινητό και πρόκειται να φλασάρω το cm7 r2 hboot για να βάλω κάποια sense 3.0. Αυτή τη στιγμή είναι με ginger villain με data2whatever. Όταν φλασάρω το νέο hboot και βάλω κάποια sense 3.0, αν θέλω να ξαναγυρίσω σε κάποια aosp rom που έχω κάνει backup πριν την εγκατάσταση του custom hboot θα παιξει ή πρέπει να βάλω εκδόσεις τους για το συγκεκριμένο hboot? Δηλαδή με την εγκατάσταση νέου hboot τα παλιά backup rom παύουν να ισχύουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Ξέρεις κανείς πως θα περάσω σε αυτή την διαδρομή etc/int.d/ ένα αρχείο zip...? Προσπαθω με τον root explorer αλλά δεν με αφήνει επειδή κ καλά είναι write only.. εε τι root και s-off χρήστες είμαστε τότε..? Θυμάμαι το είχα κάνει παλιά κ το είχε πάρει... Αλλά τώρα με παιδεύει.. Send from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 (edited) Ξέρεις κανείς πως θα περάσω σε αυτή την διαδρομή etc/int.d/ ένα αρχείο zip...? Προσπαθω με τον root explorer αλλά δεν με αφήνει επειδή κ καλά είναι write only.. εε τι root και s-off χρήστες είμαστε τότε..? Θυμάμαι το είχα κάνει παλιά κ το είχε πάρει... Αλλά τώρα με παιδεύει.. Send from my HTC Desire using Tapatalk Έχεις δοκιμάσει με το QtADB; Έχει 2 πίνακες, ο ένας το path του κινητού σου, ο άλλος το pc σου. Σβήνεις το αρχείο από το κινητό σου (αν υπάρχει ήδη και θέλεις να περάσεις κάποιο αναβαθμισμένο αρχέιο), περνάς αυτό που θέλεις από τον πίνακα του pc σου και κάνεις reboot το κινητό. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με permissions. ;) Ps. Φυσικά πριν από τέτοιες δουλειές, καλό είναι να πάρεις backup, ειδικά αν μιλάμε για αρχείο συστήματος. Edit: Δοκίμασες στον root explorer να πατήσεις επάνω δεξιά, να αλλάξεις το R/W σε R/O ή το αντίθετο; Edited July 30, 2011 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Έχεις δοκιμάσει με το QtADB; Έχει 2 πίνακες, ο ένας το path του κινητού σου, ο άλλος το pc σου. Σβήνεις το αρχείο από το κινητό σου (αν υπάρχει ήδη και θέλεις να περάσεις κάποιο αναβαθμισμένο αρχέιο), περνάς αυτό που θέλεις από τον πίνακα του pc σου και κάνεις reboot το κινητό. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με permissions. ;) Ps. Φυσικά πριν από τέτοιες δουλειές, καλό είναι να πάρεις backup, ειδικά αν μιλάμε για αρχείο συστήματος. Edit: Δοκίμασες στον root explorer να πατήσεις επάνω δεξιά, να αλλάξεις το R/W σε R/O ή το αντίθετο; Ναι Φυσικά κ το δοκίμασα αν κ ήταν ήδη r/w Θα δοκιμάσω κ τον πρώτο τρόπο που είπες... Send from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts