tsiftsism Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Exω "κατεβάσει" εφαρμογές απο το MARKET, διχως να έχω λογαριασμό gmail. Απλώς συνδέθηκα με το wifi του σπιτιού μου... και κατεβασα Είσαι σίγουρος; :shock: Αφού όταν ανοίξεις για πρώτη φορά το Market, και αν εντωμεταξύ δεν έχεις συνδεθεί στο account σου μόλις ανοίξεις το κινητό, σου ζητάει να συνδεθείς !!! :worry: Εγώ αν δε συνδεθώ, δεν μπαίνει καν μέσα στο Market.. :blink: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Είσαι σίγουρος; :shock: Αφού όταν ανοίξεις για πρώτη φορά το Market, και αν εντωμεταξύ δεν έχεις συνδεθεί στο account σου μόλις ανοίξεις το κινητό, σου ζητάει να συνδεθείς !!! :worry: Εγώ αν δε συνδεθώ, δεν μπαίνει καν μέσα στο Market.. :blink: Μάλλον θέλει να πει ότι τα κατέβασε παράνομα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grafistas Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Μάλλον θέλει να πει ότι τα κατέβασε παράνομα. επαναλαμβανω... μπηκα στο market από την συσκευη... τι παράνομα?? δεν τα κατεβασα απο το internet... απο την "εφαρμογή" market της συσκευής τα κατεβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 επαναλαμβανω... μπηκα στο market από την συσκευη... τι παράνομα?? δεν τα κατεβασα απο το internet... απο την "εφαρμογή" market της συσκευής τα κατεβασα Εγώ δεν έχω καταφέρει ΠΟΤΕ να μπω στο Market χωρίς να έχω κάνει sign in στο Google account μου. Με καμία από τις πολλές rom που έχω δοκιμάσει (Froyo, Gb, ICS, JB). :what: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση να έγινε αυτό. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Εγώ δεν έχω καταφέρει ΠΟΤΕ να μπω στο Market χωρίς να έχω κάνει sign in στο Google account μου. Με καμία από τις πολλές rom που έχω δοκιμάσει (Froyo, Gb, ICS, JB). :what: Μα ναι! Δεν σε αφήνει χωρίς σύνδεση με λογαριασμό.. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavras Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Η RSK έχει διάφορες επιλογές κατά την εγκατάσταση της (Aroma Installer). Αν θυμάμαι καλά, έχει και 2-3 επιλογές για τα SystemUI & Framework-res. Μήπως επέλεξες για παράδειγμα, black SystemUI ή Framework-res (δεν θυμάμαι ποιο είναι υπεύθυνο για το χρώμα της notification bar) και γι' αυτό σου εμφανίζεται έτσι; πιθανων/μαλλον κατι τετοιο θα εκανα, αλλα τωρα τι? την ξαναπερναω ή διορθωνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Μα ναι! Δεν σε αφήνει χωρίς σύνδεση με λογαριασμό.. Αυτό ξέρω κι εγώ. ;) πιθανων/μαλλον κατι τετοιο θα εκανα, αλλα τωρα τι? την ξαναπερναω ή διορθωνεται? Είτε κάνεις wipe και ξαναπερνάς τη rom από την αρχή ή ανοίγεις το .zip της rom και παίρνεις το αρχείο που θέλεις και το ρίχνεις μέσα στον σωστό φάκελο του κινητού σου. Λογικά μετά από ένα reboot θα το δεχτεί. Aν όχι, τότε πας στην 1η επιλογή, wipe και ξαναπερνάς τη rom από την αρχή. Kάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavras Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Είτε κάνεις wipe και ξαναπερνάς τη rom από την αρχή ή ανοίγεις το .zip της rom και παίρνεις το αρχείο που θέλεις και το ρίχνεις μέσα στον σωστό φάκελο του κινητού σου. Λογικά μετά από ένα reboot θα το δεχτεί. Aν όχι, τότε πας στην 1η επιλογή, wipe και ξαναπερνάς τη rom από την αρχή. Kάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις. ;) ξαναπερασα την rom και εστρωσε. ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grafistas Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Aπο το μενού των επαφών δοκίμασα και εκανα "εξαγωγή" στην SD καρτα... και μου αποθηκευσε ενα αρχείο .vcf Είναι έγκυρο? Θα μπορεσω να κάνω ανάκτηση, όταν κανω Reset την συσκευη μου?? Και εφόσον δεν εχω custom-rom.. ποιος ειναι ο "ασφαλέστερος" τρόπος να κάνω reset? ευχαριστω Edited September 13, 2012 by grafistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Aπο το μενού των επαφών δοκίμασα και εκανα "εξαγωγή" στην SD καρτα... και μου αποθηκευσε ενα αρχείο .vcf Είναι έγκυρο? Θα μπορεσω να κάνω ανάκτηση, όταν κανω Reset την συσκευη μου?? Και εφόσον δεν εχω custom-rom.. ποιος ειναι ο "ασφαλέστερος" τρόπος να κάνω reset? ευχαριστω Γιατί θέλεις να πεδευεσαι; Τί δεν σου άρεσε ή δεν κατάλαβες από το προηγούμενο post μου; Στα Android κινητά για να λειτουργήσουν (να μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές από το Market κ.ά.) χρειάζεται να έχεις gmail account. Αν εσύ έχεις, την πρώτη φορά που θα συνδεθείς στο internet οι επαφές σου θα συγχρονιστούν με το gmail σου. Όταν λοιπόν, κάνεις hard reset και χαθούν τα πάντα, όταν θα συνδεθείς στο internet όλες σου οι επαφές αυτόματα θα περάσουν στο κινητό σου. Σίγουρα θα υπάρχουν και εφαρμογές στο Market για backup των επαφών σου, αλλά δεν έχω ασχοληθεί μιας και είναι χαζό να κάνω χειροκίνητα, κάτι, που έχει ήδη γίνει αυτόματα. ;) Λογικά, για να σου έκανε export τις επαφές σου σε .vcf (ναι, είναι γνωστή μορφή αρχειου για εξαγωγή/εισαγωγή επαφών στα κινητά), θα τις κάνεις και import. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Υπάρχει κάποια JB σταθερή?? Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 καλησπερα!ενω θα επρεπε να ημουν χαρουμενος και ξενοιαστος με το desire στα χερια μου ερχομενος απο wildfire κατι με ανυσηχη και αυτο ειναι οτι θερμαινετε πολυ εως παααρα πολυ οταν φορτιζει με αποτελεσμα να κολαει!στην αρχη εβγαλα τον spb 3d που του ειχα αλλα και παλι τιποτα..μηπως αμα το ρουταρο θα εχω χαμηλοτερη θερμοκρασια?38,1με 38,5 υψηλοτερη εχω δει..επισης εχετε καποιον ποιο ελαφρη launcher 3d να προτεινετε?ευχαριστω! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Δε φταίει ο launcher. Είναι πρόβλημα του κινητού δυστυχώς. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 και αυτο λυνεται?η εγγυηση εχει ληξη νομιζω.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Υπάρχει κάποια JB σταθερή?? Αναλόγως τί εννοείς με το 'σταθερή'... Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 παιδια η τελευταια εκδοση froyo δεν ρουταρετε με τον οδηγο που εχετε στο πρωτο ποστ?για μου λεει αν εχω το τελευταιο firmware και πεταει error.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 παιδια η τελευταια εκδοση froyo δεν ρουταρετε με τον οδηγο που εχετε στο πρωτο ποστ?για μου λεει αν εχω το τελευταιο firmware και πεταει error.. Κι εγώ είχα θέμα θυμάμαι να το rootάρω με τις οδηγίες στην 1η σελίδα, ακολούσα κάποιον οδηγό απο το xda νομίζω... Είχα περασμένη τη μαμίσια Gingerbread τότε... (τη βρίσκεις στο επίσημο site) Παιδιά απ'όταν το πήρα το κινητό (μεταχειρισμένο, εδώ και 1μιση χρόνο) είχα πρόβλημα με τα volume buttons! Αξιώθηκα επιτέλους να ασχοληθώ, πήρα τα κατάλληλα κατσαβιδάκια απο ebay και το άνοιξα, δε φταίνε τα buttons απ'ότι φαίνεται γιατί όλα είναι κανονικά στη θέση τους και μάλλον πάω γι αυτό... Power+Volume+Camera+LCD Flex Cable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Κι εγώ είχα θέμα θυμάμαι να το rootάρω με τις οδηγίες στην 1η σελίδα, ακολούσα κάποιον οδηγό απο το xda νομίζω... Είχα περασμένη τη μαμίσια Gingerbread τότε... (τη βρίσκεις στο επίσημο site) Παιδιά απ'όταν το πήρα το κινητό (μεταχειρισμένο, εδώ και 1μιση χρόνο) είχα πρόβλημα με τα volume buttons! Αξιώθηκα επιτέλους να ασχοληθώ, πήρα τα κατάλληλα κατσαβιδάκια απο ebay και το άνοιξα, δε φταίνε τα buttons απ'ότι φαίνεται γιατί όλα είναι κανονικά στη θέση τους και μάλλον πάω γι αυτό... Power+Volume+Camera+LCD Flex Cable όταν λες πρόβλημα εννοεις θέλουν μεγάλη πιεση για να πιασουν; με ενδιαφέρει γιατι ειχα παντα αυτο το προβλημα με τα volume buttons και μαλιστα το τελευταιο μηνα μου το κάνουν και τα κουμπια της κατω γραμμής. δώσε πληροφορίες οταν/εαν το διορθώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Όσοι έχετε πρόβλημα με τα hardware buttons (όχι τα Volume), να ξέρετε ότι αν έχετε την ICS rom του Sandvold ή την Jelly Bean του Nikez, υπάρχουν flashable .zip με οποία εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης τα back, menu, home buttons που υπάρχουν σ' όλα τα νέα κινητά δίχως hardware buttons (πχ. Galaxy Nexus). Φυσικά το μέγεθος τους είναι κατά πολύ μικρότερο, αλλά κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Όσοι έχετε πρόβλημα με τα hardware buttons (όχι τα Volume), να ξέρετε ότι αν έχετε την ICS rom του Sandvold ή την Jelly Bean του Nikez, υπάρχουν flashable .zip με οποία εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης τα back, menu, home buttons που υπάρχουν σ' όλα τα νέα κινητά δίχως hardware buttons (πχ. Galaxy Nexus). Φυσικά το μέγεθος τους είναι κατά πολύ μικρότερο, αλλά κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. ;) ειμαι ακομα στην εγγυηση, τα καλυπτει αραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 παιδια η τελευταια εκδοση froyo δεν ρουταρετε με τον οδηγο που εχετε στο πρωτο ποστ?για μου λεει αν εχω το τελευταιο firmware και πεταει error.. Ναι δεν γίνεται με τον οδηγό της πρώτης σελίδας! Θα το κανείς όπως λέει εδώ http://revolutionary.io/ Πρώτα γίνεσαι s-off και μετά root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Σε ευχαρηστω!υπαρχει καποιο gps για το desire χωρις χρεωση data? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_ziko Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Με την JB του Elk759 0.33a2sd δουλεύουν μια χαρά τα softkeyd επί της οθόνης. Edited September 15, 2012 by m_ziko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Σε ευχαρηστω!υπαρχει καποιο gps για το desire χωρις χρεωση data? Πάρα πολλές εφαρμογές, τις οποίες όμως πρέπει να αγοράσεις (πχ. iGO, Sygic κ.α.). Δεν χρειάζεται να έχεις το data plan σου ενεργοποιημένο για να δουλέψουν, αλλά αν τυχών και το έχεις, τα προγράμματα θα το χρησιμοποιήσουν απλά για να έχεις ακρίβεια στο στίγμα σου, οπότε η χρέωση είναι μηδαμινή. Με την JB του Elk759 0.33a2sd δουλεύουν μια χαρά τα softkeyd επί της οθόνης. Δεν το ήξερα μιας και δεν την έχω flashάρει ποτέ, αλλά μου ακούγεται λογικό αφού βασίζεται σ' αυτή του Nikez. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts