Makinen Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Ό,τι θέλεις μπορείς να βάζεις απλά πρέπει να περνάς το κατάλληλο HBOOT κάθε φορά. Σε γενικές γραμμές όμως προτείνεται το CM7r2 λόγω του μεγαλύτερου εσωτερικού χώρου και λόγω του ότι σχεδόν όλες οι custom ROM το έχουν σαν επιλογή (και συνήθως λειτουργούν καλύτερα στην έκδοση αυτή). Μόνο αρνητικό ότι δεν μπορείς να φλασάρεις radio μέσω .zip από το fastboot αλλά δε σε ενδιαφέρει αυτό και πολύ γιατί 1) υπάρχει το Android Flasher και 2) δεν χρειάζεται να φλασάρεις radio παρά μόνο μία φορά οπότε και θα περάσεις το τελευταίο. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Από το απόγευμα παιδεύομαι με την supernova...την έβαλα την έβγαλα..έκανα και s-off που δεν είχα τόσο καιρό..έχω κάρτα transend 8gb class6...κάτι δε μου κάθεται καλά όμως. Τραβάει κατί τρελά lag ώρες ώρες και φρικάρω. Νομίζω οτι ξεκινάει το πρόβλημα με το εγκαθιστώ το viber. Μπορεί να δοκιμάσει κανείς;; Αυτή η ρομ έχει αυτό που έψαχνα..internal χώρο. Έχει καμιά άλλη ρομ ακριβώς την ίδια λειτουργία;; Έχω ΕΧΤ4 2gb. Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Αν και είναι πολλά ποστ για τις ρομ, έχει ήδη απαντήσει στα περισσότερα πράγματα ο Makinen, οπότε μην το πιάσω τόσο πίσω να πω μόνο δυο πραγματάκια: Ωχ τώρα μου το χάλασες... μ'ενδιαφέρει η μπαταρία, δε θέλω τέτοια κουλά. Αν η gingervillain δεν κάνει τέτοια, θα βάλω αυτή... μάλλον πρέπει να διαβάσω κι άλλο. Αλλά είδα και κάτι άσχημα νουμερα αυτονομίας, δεν έχει δοκιμάσει κανείς τη stock gingerbread της HTC να μου πει πώς συγκρίνονται; Σε όλες υπάρχει η πιθανότητα να έχεις. Εξαρτάται από πάρα πολλά πράγματα. Εμένα και με την official στο 15% έκλεινε. Μην το παίρνεις ως κριτήριο για το ποιά rom θα περάσεις. Για να καταλάβεις, είμαι με AcesMod007 και ενώ στην αρχή είχα θέματα, κυρίως με τον kernel του snq αλλά και με αυτόν που έρχεται η rom στο 20%, όταν διαπίστωσα ότι μου βρίσκεται μια Transcend class6 και ξαναφλάσαρα, έχει τώρα τις τελευταίες φορές που πάει κανονικά στο 15% έχοντας ίδιες εφαρμογές. Αλλά είναι γενικό φαινόμενο είτε είσαι με custom είτε με official. Κάτω από 14-15% έχω να το δω αιώνες. Επίσης, αν δεν θες να σου κλείσει όταν πέσει στο 23-25% κλείσε το wifi. Με κλειστό μου έχει κρατήσει και 2ωρο. Με ανοιχτό μετράς αντίστροφα...! Από το απόγευμα παιδεύομαι με την supernova...την έβαλα την έβγαλα..έκανα και s-off που δεν είχα τόσο καιρό..έχω κάρτα transend 8gb class6...κάτι δε μου κάθεται καλά όμως. Τραβάει κατί τρελά lag ώρες ώρες και φρικάρω. Νομίζω οτι ξεκινάει το πρόβλημα με το εγκαθιστώ το viber. Μπορεί να δοκιμάσει κανείς;; Αυτή η ρομ έχει αυτό που έψαχνα..internal χώρο. Έχει καμιά άλλη ρομ ακριβώς την ίδια λειτουργία;; Έχω ΕΧΤ4 2gb. Δεν την έχω δοκιμάσει, οπότε δεν μπορώ να σου πω αν έχει lag η ρομ γενικά, αλλά θα αου πω καθαρά εμπειρικά: Ο άπειρος χώρος είναι θεωρητικός. Το τηλέφωνο μπορεί να πάει καλά μέχρι ενός σημείου. Δηλαδή: μπορεί να βρεις μια rom που να έχει 2GB internal? 2 σου λέω. Αν πας και φορτώσεις 500 εφαρμογές απλά θα αυξηθεί το lag, θα αυξηθούν τα freezes σε εφαρμογές και εν τέλει μετά από κάποιο διάστημα θα σέρνεται οπότε θα πάψει να είναι λειτουργικό. Φυσικά, αυτό είναι επιλογή, μπορεί να πεις ότι δε με νοιάζει πως θα είναι εγώ θέλω να έχω 500 εφαρμογές. Τότε οκ. Διαφορετικά, αν θες απλά αρκετό χώρο, αλλά ορθολογικά, οι περισσότερες roms με app2sd σου δίνουν χώρο. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Από το απόγευμα παιδεύομαι με την supernova...την έβαλα την έβγαλα..έκανα και s-off που δεν είχα τόσο καιρό..έχω κάρτα transend 8gb class6...κάτι δε μου κάθεται καλά όμως. Τραβάει κατί τρελά lag ώρες ώρες και φρικάρω. Νομίζω οτι ξεκινάει το πρόβλημα με το εγκαθιστώ το viber. Μπορεί να δοκιμάσει κανείς;; Αυτή η ρομ έχει αυτό που έψαχνα..internal χώρο. Έχει καμιά άλλη ρομ ακριβώς την ίδια λειτουργία;; Έχω ΕΧΤ4 2gb. Υποψιάζομαι λάθος στο alignment όταν έκανες το partition. Δοκίμασε με Gparted και MiB alignment ή ακόμη καλύτερα 4ext recovery. Επίσης αν δεν τον χρησιμοποιείς όλο αυτό το χώρο μείωσέ το κάτω από τα 2 γίγα, κάντο περίπου 1.5 και ξαναπές μας πώς πήγε. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 (edited) Ωραίος Νίκο με γειες! Παρεμπιπτόντως είναι λογικό να μην ξεκίναγε το κινητό άμα έβαλες άλλο HBOOT χωρίς να αλλάξεις ROM, δεν είναι κάτι απρόσμενο. Ο σκοπός είναι να αλλάζεις HBOOT και στα καπάκια αμέσως χωρίς να μπουτάρει να ξαναμπαίνεις recovery για να φλασάρεις την αντίστοιχη ROM για την οποία πέρασες το ΗΒΟΟΤ. Πάντως με το CM7r2 (από το CyanogenMod7 βγαίνει το όνομα) είσαι καλυμένος αφού οι περισσότερες ROM αυτό χρησιμοποιούν. Tελικά έβαλα κι εγώ την oxygen 2.3.2 με cm7r2 hboot. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Για να δούμε... Bοηθάει/χρειάζεται ο kernel του thalamus, ή να μην τον βάλω; EDIT: Άκυρο, μόλις είδα ότι έχει ήδη περαστεί μαζί με τη rom. Edited December 18, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rip Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Καλημέρα, σήμερα το πρωί μου έβγαλε μήνυμα για ενημέρωση συστήματος, κατέβασα το αρχείο αλλά ακόμα δε το έχω εγκαταστήσει (υπάρχει η ειδοποίηση στη μπάρα) Είμαι με leedroid V2.5.. Πρώτη φορά μου εμφανίζει ενημέρωση και δε ξέρω αν πρέπει να την εγκαταστήσω ή όχι .. Pls Help Nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 παίδες η τελευταία oxygen είναι από τις καλύτερες aops που έχω δοκιμάσει, μη πω η καλύτερη..δοκιμασμένη 2 μήνες τώρα. όποιος θέλει να πάρει μια γεύση από παγώτό βγήκε στους xda μια beta εκδοση, την πέρασα...μαμεί και δέρνει, γρήγορη και με ωραίο γραφικό περιβάλλον! βέβαια κάποια σημαντικά στοιχεία λείπουν, π.χ καμερα δεν παιζει, αλλά για πρώτη προσπαθεια φυσάει..:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 καλησπέρα σε όλους. έχω περασμένη την Leedroid 2.3.3 και μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα, όλα πήγαιναν ρολόι. Από προχτές βέβαια συνειδητοποίησα ότι η κάμερα δεν λειτουργεί...ενώ προσπαθεί να ανοίξει μένει σε μια μαύρη οθόνη χωρίς να κάνει τίποτα, πρέπει να γυρίσω στην αρχική οθόνη με το BACK. έχεις κανείς κάποια ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluee Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 S O S το κινητό μου κολλάει κάθε φορά που το φορτίζω............ Παράθεση Oneplus 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Τι έγινε ρε παιδιά με τις Leedroid πολλά προβλήματα μαζί ξαφνικά! In other news, o γνωστός και μη εξαιρετέος Coolexe έβγαλε καινούρια Runnymede σήμερα και φυσικά δεν έχασα ευκαιρία! Πρώτες εντυπώσεις; Πιο smooth κι από το να την έβλεπα στο Sensation για το οποίο φτιάχτηκε, και πιο smooth ακόμη κι από του Sebastian! Μένει να δω με το χώρο τι γίνεται γιατί δεν είδα αν έχει ενσωματωμένο A2SD και με τη μπαταρία σε δεύτερο χρόνο. Εδώ και καμιά ώρα που την έχω πάντως πετάει! Προτείνεται η έκδοση CM7r2 παρεμπιπτόντως. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Τι έγινε ρε παιδιά με τις Leedroid πολλά προβλήματα μαζί ξαφνικά! In other news, o γνωστός και μη εξαιρετέος Coolexe έβγαλε καινούρια Runnymede σήμερα και φυσικά δεν έχασα ευκαιρία! Πρώτες εντυπώσεις; Πιο smooth κι από το να την έβλεπα στο Sensation για το οποίο φτιάχτηκε, και πιο smooth ακόμη κι από του Sebastian! Μένει να δω με το χώρο τι γίνεται γιατί δεν είδα αν έχει ενσωματωμένο A2SD και με τη μπαταρία σε δεύτερο χρόνο. Εδώ και καμιά ώρα που την έχω πάντως πετάει! Προτείνεται η έκδοση CM7r2 παρεμπιπτόντως. Θα κάνω ξανά την ίδια ερώτηση.. με handsent sms το μπλε λαμπάκι ανάβει? Έχει επιλογή δηλαδή μέσα από την ρύθμιση του handsent να διαλέξεις τι χρώμα θα ανάβει? Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά είναι ο μόνος λόγος που δεν την βάζω.. κ φυσικά χωρίς την χρήση του led me know γιατί αυτό κολλάει.. μπορείς να δοκιμάσεις κ να μου πεις..? Send from my HTC with Sense 3.0 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Δεν χρησιμοποιώ handsend και δεν έχω σκοπό να το βάλω για να μην μπλέξει τις προεπιλογές για το άνοιγμα των sms. Αν μπορεί κάποιος άλλος να το δοκιμάσει και να αναφέρει σχετικά. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Θα κάνω ξανά την ίδια ερώτηση.. με handsent sms το μπλε λαμπάκι ανάβει? Έχει επιλογή δηλαδή μέσα από την ρύθμιση του handsent να διαλέξεις τι χρώμα θα ανάβει? Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά είναι ο μόνος λόγος που δεν την βάζω.. κ φυσικά χωρίς την χρήση του led me know γιατί αυτό κολλάει.. μπορείς να δοκιμάσεις κ να μου πεις..? Send from my HTC with Sense 3.0 εάν θυμάμαι καλά, ναι ανάβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 εάν θυμάμαι καλά, ναι ανάβει Το λεω γιατι εμενα δεν μου βγαζει επιλογη να διαλεξω ποιο χρωμα θελω... και εχει μονο το πρασινο απο μονο του να αναβοσβηνει.. ενω αν βαλω αλλη ρομ μου εμφανιζει την επιλογη για να διαλεξω.... Οποτε αν μπορει καποιος να δοκιμασει θα ημουν υπόχρεος... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Γεια σας,ελπιζω να μην ειμαι Off topic αλλα θα κανω την ερωτηση μου και αν υπαρχει προβλημα ας μεταφερθει αλλου το ερωτημα μου.. Το θεμα εχει ως εξης,εδω και λιγες μερες κατεβαζοντας και σβηνοντας αρκετες εφαρμογες παρατηρησα οτι η διαρκεια της μπαταριας μου μειωθηκε δραματικα , απο εκει που αντεχε εως 30ωρες τωρα μετα βιας φθανει τις 20 και αυτο με την ιδια χρηση... Επομενως ερχομαι εδω στους ειδικους να απευθυνθω για το αν υπαρχει καποια θεραπεια...η κατι τετοιο. Εννοειται οτι εχω calibration της μπαταριας.... Φοραω 2.3.3 με εκδοση 2.1.1 htc sense rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Το θεμα εχει ως εξης,εδω και λιγες μερες κατεβαζοντας και σβηνοντας αρκετες εφαρμογες παρατηρησα οτι η διαρκεια της μπαταριας μου μειωθηκε δραματικα , απο εκει που αντεχε εως 30ωρες τωρα μετα βιας φθανει τις 20 και αυτο με την ιδια χρηση... Δεν υπάρχει κάτι "μαγικό" για να κάνεις, άρχισε να αφαιρείς εφαρμογές για να βρεις ποια από αυτές που εγκατέστησες δημιουργεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Τι έγινε ρε παιδιά με τις Leedroid πολλά προβλήματα μαζί ξαφνικά! In other news, o γνωστός και μη εξαιρετέος Coolexe έβγαλε καινούρια Runnymede σήμερα και φυσικά δεν έχασα ευκαιρία! Πρώτες εντυπώσεις; Πιο smooth κι από το να την έβλεπα στο Sensation για το οποίο φτιάχτηκε, και πιο smooth ακόμη κι από του Sebastian! Μένει να δω με το χώρο τι γίνεται γιατί δεν είδα αν έχει ενσωματωμένο A2SD και με τη μπαταρία σε δεύτερο χρόνο. Εδώ και καμιά ώρα που την έχω πάντως πετάει! Προτείνεται η έκδοση CM7r2 παρεμπιπτόντως. Τελικα πολυ καλη, την δοκιμασα και εγω και μου μου φαινετε πιο smooth και απο την MIUI που ειχα, το μονο θεμα ειναι η μπαταρια μιας και την καταβροχθησε (εβαλα και εγω το χερακι τα ειχα ολα ανοιχτα :p ) αλλα την αμαρτια μου θα την πω, μετα απο λιγο αρχισε να μου λειπει η MIUI αυτη η απλοτητα της κανει το Sence να φαινετε πολυπλοκο Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Γεια σας και πάλι. Ο φίλος μου που έχει πάρει προσφάτως το desire, δεν μπορεί να κάνει s-off. Του βγάζει ένα γνωστό σφάλμα, "unary operator expecteed" για μερικές lines. Φταίει οτι είναι orange branded; Χρειάζεται goldcard, για να βάλει μια επίσημη rom και μτά να το κάνει; Το revolutionary δε δουλεύει γιατί έχει hboot 0.80. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Γεια σας και πάλι. Ο φίλος μου που έχει πάρει προσφάτως το desire, δεν μπορεί να κάνει s-off. Του βγάζει ένα γνωστό σφάλμα, "unary operator expecteed" για μερικές lines. Φταίει οτι είναι orange branded; Χρειάζεται goldcard, για να βάλει μια επίσημη rom και μτά να το κάνει; Το revolutionary δε δουλεύει γιατί έχει hboot 0.80. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, για να ρουτάρει brander συσκευή μάλλον χρειάζεται goldcard. Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι από όταν είχα το desire. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 σημειωτεον, η αποδοση της μπαταριας εχει πεσει πολυ εδω και καποιο καιρο λογω πολλων φορτισεων απο τον Απριλιο του '10, ειχα παρατηρησει μεγαλη μειωση στην αυτονομια. αυτο ειναι χωρις χρηση, χωρις τιποτα ανοιχτο, μονο καθε πρωι το ξυπνητηρι και snooz 5-6 φορες. 65% σε 3 ημερες, 4 ωρες και 20' :D http://img833.imageshack.us/img833/8921/screenshot1324504363082.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Ε και; Τι θέλεις να πεις; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 τιποτα, μια παρατηρηση για τη μπαταρια επειδη πολλοι συχνα ειμαστε δυσαρεστημενοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Και πώς ακριβώς η μη-χρήση του κινητού αποδεικνύει κάτι; Κι εμένα με κλειστό τηλέφωνο κρατάει 1 μήνα πριν τελειώσει. Δε λέει τίποτα όμως αυτό, παραμένει χάλια η αυτονομία... Νόμιζα κι εγώ βλέποντας το theme σου και το avatar σου ότι θα μας έλεγες ευχάριστα νέα για την αυτονομία με καμιά ICS rom :( Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 παιδια καλησπερα, θελω να ρωτησω το εξης,κανω μεσα απο recovery 1gb partition στην καρτα μνημης, αλλα δεν γραφει εαν γινεται σε ext2,3,4, μετα κανω format sd-ext κτλπ, πως μπορω να ξερω se τη μορφη κανει partition ,ρωταω γιατι θελω να ειμαι συμβατος με τα δεδομενα τον καθε roms. Nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ανάλογα το recovery. Το clockworkmod κάνει σε ext3 και το 4ext κάνει σε ext4. Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts