Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω το desire με την τελευταία stable CM7. Έχω το εξής σημαντικό πρόβλημα: αρκετά συχνά μετά από επανεκκίνηση και αφού περάσει κανένα δίλεπτο, το κινητό κολλάει. Η οθόνη είναι ανοιχτή αλλά ότι και να πατήσω δεν υπακούει. Μόνη λύση είναι το να βγάλω την μπαταρία. Το παθαίνει πιο σπάνια πάντως και σε κατάσταση αναμονής, όχι δηλαδή μετά από επανεκκίνηση και εκει ότι και να πατήσω δεν ανάβει καθόλου η οθόνη. Το περίεργο στην δεύτερη περίπτωση είναι ότι το έχω πάθει μόνο στη δουλειά και είναι περίεργο γιατί μου έχει τύχει καμιά δεκαριά φορές και όλες ήμουν στη δουλειά (μήπως παίζει τίποτα με το δίκτυο της περιοχής, μπορεί να λέω βλακεία, αλλά είναι υπερβολικό για να είναι σύμπτωση). Πάντως το ανησυχητικό και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι όταν το τηλέφωνο είναι νεκρό και κάποιος με καλεί, αυτό δείχνει ότι χτυπάει στον άλλο, σε εμένα όμως δεν ακούγεται τίποτα και ούτε μου μένει καμία ειδοποίηση. Το ίδιο και με τα sms. Επειδή το τελευταίο είναι σοβαρό γιατί μπορεί να χάσω κλήσεις, θα ήθελα τη βοήθεια από κάποιον που να ξέρει τι μπορεί να φταίει. Ίσως να φταίει και κάποια εφαρμογή, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρω ποια είναι. Αν δεν βρω λύση θα πάω για άλλη rom. Συγνώμη για το μεγάλο post.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Τελικά δεν μπόρεσα να λύσω το πρόβλημα με το κόλλημα του κινητού και αναγκάστηκα να περάσω άλλη rom. Πέρασα την supernova και είμαι αρκετά ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

Τελικά και με την νέα rom τα ίδια. Οπότε είναι θέμα εφαρμογής. Και μάλλον αυτή που το προκαλεί είναι η theftaware. Το κατάλαβα γιατί την έβαλα τελευταία και μετά την εγκατάστασή της άρχισαν τα προβλήματα. Τώρα την έβγαλα και όλα καλά. Θα το παρακολουθήσω πάντως. Φαίνεται πως η τελευταία έκδοση της εφαρμογής έχει ένα θέμα με το desire, γιατί και με δύο διαφορετικές rom μου προκάλεσε πρόβλημα.

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα φιλε μου,καταρχας να σου πω οτι αν δεν εχει προβλημα με την μνημη του κινητου σου,σου φτανει για τις εφαρμογες που εχεις ...μην το πειραξεις καλυτερα!!!

Τωρα αν θες να το παμε γενικα,το root,s-off προσφερουν:

Πλεονεκτηματα:

1. Τελευταιες αναβαθμισεις που δεν θα παρουμε ποτε επισημα στο Desire μας
  2. Περισσοτερο χωρο για εφαρμογες,παιχνιδια!
  3. Περισσοτερο customization με τις custom Roms,lockscreens,εικονιδια,themes κτλ
  4. Μπορεις να κανεις οτι θελεις στο κινητο σου ως root και να βλεπεις τα παντα,ειναι λες και εισαι administrator στα Windows σου ενω πριν ησουν απλος χρηστης με περιορισμενα δικαιωματα!
  5. Ισως καλυτερη διαχειριση μπαταριας

Μειονεκτηματα:

1. Μπορεις πιο ευκολα να πιασεις virus και κακοβουλα προγραμματα που μπορουν να κανουν μεγαλυτερη ζημια στο κινητο σου λογω το οτι εχουν περισσοτερα δικαιωματα!Πρεπει να εισαι προσεκτικος στο τι βαζεις πανω και να εχεις ενα antivirus για καλο και για κακο!
  2. Θα χασεις την εγγυηση σου
  3. Σε μια πολυ μικρη περιπτωση αν δεν κανεις σωστα και προσεκτικα τα βηματα που πρεπει, μπορει να χαλασεις το κινητο σου και να μην δουλεψει ξανα!

Οποτε θα σε συμβουλευα αν δεν τα χρειαζεσαι αυτα μην προχωρησεις σε τετοιους δρομους:p και να διαβαζεις προσεκτικα τα βηματα πριν κανεις οτιδηποτε.Οδηγος υπαρχει στην σελιδα 211 που ειχα γραψει εγω:)

Σε ευχαριστώ φίλε μου πολύ.Να σαι καλά.Πρόβλημα με μνήμη δεν έχω κανένα ούτε με χώρο ούτε τίποτα.Updates δεν έχει για να μπω σε 2.3 Android; Κάποιο επίσημο;

Τελικά και με την νέα rom τα ίδια. Οπότε είναι θέμα εφαρμογής. Και μάλλον αυτή που το προκαλεί είναι η theftaware. Το κατάλαβα γιατί την έβαλα τελευταία και μετά την εγκατάστασή της άρχισαν τα προβλήματα. Τώρα την έβγαλα και όλα καλά. Θα το παρακολουθήσω πάντως. Φαίνεται πως η τελευταία έκδοση της εφαρμογής έχει ένα θέμα με το desire, γιατί και με δύο διαφορετικές rom μου προκάλεσε πρόβλημα.

Δεν πιστευω οτι ειναι λογω εφαρμογης το συγκεκριμενο προβλημα....

Πιο πιθανον να ειναι προβλημα του kernel ή του radio.....

Στο λεω αυτο γιατι και εγω και αλλοι ειχαμε αυτο το προβλημα και δεν εχουμε την συγκεκριμενη εφαρμογη;)

Χαιρομαι τουλαχιστον που λυθηκε το προβλημα σου...εμεις να δουμε τι θα κανουμε!!!

darkpain = Θ Ε Ο Σ ! ! ! :respect:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3804608#post3804608

:thanks:

p.s ευχαριστώ christok για την απάντηση

Τιποτα φιλε μου,χαιρομαι που τα καταφερες.:D

Καλα "πειραγματα"!:lol:

Σε ευχαριστώ φίλε μου πολύ.Να σαι καλά.Πρόβλημα με μνήμη δεν έχω κανένα ούτε με χώρο ούτε τίποτα.Updates δεν έχει για να μπω σε 2.3 Android; Κάποιο επίσημο;

Αφου δεν εχεις προβλημα με την μνημη,σου φτανει και σαρεσει ετσι οπως ειναι το κινητο σου ποιος ο λογος να το "πειραξεις"?

Επισημο υπαρχει στην σελιδα της HTC εδω αλλα δεν ειναι OVER THE AIR οπως τα υπολοιπα.Πρεπει να το κατεβασεις και να το εγκαταστησεις απο τον υπολογιστη σου!

Να σημειωθει οτι δεν συνισταται να κανεις το update αυτο αν σκοπευεις να κανεις root συντομα!!

Με το συγκεκριμενο update απλα κανεις τα βηματα που σου λεει ενω εχεις συνδεδεμενο το κινητο σου στον υπολογστη με το καλωδιο.

Επισης με το update αυτο θα τα χασεις ολα γιαυτο πρεπει να κανεις backup αυτα που θελεις με ενα προγραμμα οπως το Titanium,myBackup και τις επαφες,μηνυματα μεσω Google ή με αλλο προγραμμα!!

Απλα διαβαζε τις οδηγιες προσεκτικα αν σκοπευεις να το κανεις,φορτισε το κινητο σου και ολα θα πανε μια χαρα!

Δεν πιστευω οτι ειναι λογω εφαρμογης το συγκεκριμενο προβλημα....

Πιο πιθανον να ειναι προβλημα του kernel ή του radio.....

Στο λεω αυτο γιατι και εγω και αλλοι ειχαμε αυτο το προβλημα και δεν εχουμε την συγκεκριμενη εφαρμογη;)

Κι όμως πρέπει να είναι της εφαρμογής. Τυχαίο που πριν την εγκαταστήσω όλα καλά και μετά από λίγο από την εγκατάσταση κόλλησε πάλι; Και από την στιγμή που την έβγαλα δεν ξανακόλλησε; Το έκανα πολλές φορές επανεκκίνηση για να το τεστάρω, αλλά ευτυχώς όλα καλά. Kernel είχα αλλάξει και μου έκανε τα ίδια. Radio έχω το τελευταίο που πιστεύω έχουν και οι περισσότεροι χωρίς προβλήματα.

Κι όμως πρέπει να είναι της εφαρμογής. Τυχαίο που πριν την εγκαταστήσω όλα καλά και μετά από λίγο από την εγκατάσταση κόλλησε πάλι; Και από την στιγμή που την έβγαλα δεν ξανακόλλησε; Το έκανα πολλές φορές επανεκκίνηση για να το τεστάρω, αλλά ευτυχώς όλα καλά. Kernel είχα αλλάξει και μου έκανε τα ίδια. Radio έχω το τελευταίο που πιστεύω έχουν και οι περισσότεροι χωρίς προβλήματα.

Και εγω με παρομοιο πρόβλημα κολλήματος, που συμβαίνει συνήθως αμέσως μετά απο την εκκίνηση του κινητού, έχω αρχίσει να πιστεύω οτι είτε κάποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα είτε η ίδια η κάρτα μνήμης του κινητού(?)

Δεν μπορώ όμως να διακρίνω ποια εφαρμογή μπορει να φταίει.

Επίσης, αρκετές φορές τώρα τελευταία η κάρτα μνήμης γίνεται unmount απο το κινητό απο μόνη της και εντελώς ξαφνικά, ακόμα και οταν το κινητό είναι σε κατάσταση αναμονής (!)

Edited by inel

Και εγω με παρομοιο πρόβλημα κολλήματος, που συμβαίνει συνήθως αμέσως μετά απο την εκκίνηση του κινητού, έχω αρχίσει να πιστεύω οτι είτε κάποια εφαρμογή δημιουργεί το πρόβλημα είτε η ίδια η κάρτα μνήμης του κινητού(?)

Δεν μπορώ όμως να διακρίνω ποια εφαρμογή μπορει να φταίει.

Επίσης, αρκετές φορές τώρα τελευταία η κάρτα μνήμης γίνεται unmount απο το κινητό απο μόνη της και εντελώς ξαφνικά, ακόμα και οταν το κινητό είναι σε κατάσταση αναμονής (!)

Είναι μια ευκαιρία να το πω κι εδώ στο thread: όταν έχει το κινητό κάποιο πρόβλημα και αποφασίζετε να κάνετε factory reset/αλλαγή ρομ/reflash την ίδια, μην πάτε από πάνω και κάνετε restore ό,τι πήρατε backup πριν. Αν το πρόβλημα είναι της ίδιας της ρομ, ΟΚ. Αν, όμως, το έχει προκαλέσει μια εφαρμογή δεν θα το βρείτε ποτέ. Ακόμα και restore να μην κάνετε, το να είχατε πριν 200 εφαρμογές και μετά το wipe να πάτε με την μια να τις ξαναπερνάτε όλες μαζί, πάλι θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

Όταν υποψιάζεστε ότι μπορεί να το προκαλεί μια εφαρμογή, κάντε clean install και ξεκινήστε με τις πιο αθώες εφαρμογές. Αποφύγετε να φορτώσετε 'περίεργες' εφαρμογές, να κάνετε όλα τα πειράγματα, να βάλετε startup managers και γενικώς αποφύγετε όλες τις εφαρμογές που "μπαίνουν" βαθιά στο σύστημα. Αν δείτε ότι πάνε όλα καλά, μετά ΜΙΑ-ΜΙΑ περάστε τες κι αυτές παρακολουθώντας το κινητό να δείτε πως θα πάει.

Σου τα είπε τα σημαντικότερα (+) και (-) ο darkpain, θα σου πω κι εγώ συνοπτικά τη γνώμη μου. Αν είσαι με Froyo και δεν θες τις άπειρες εφαρμογές οπότε δεν έχεις πρόβλημα χώρου, να πας σε official GingerBread. Θα έχεις καλύτερο performance και πολύ καλύτερη μπαταρία. Αν θέλεις να ψαχτείς μπορείς απλά να το κάνεις root. Δεν είναι τίποτα δύσκολο ούτε αν είσαι σε GB. Ο οδηγός είναι αναλυτικότατος.

Προσωπικά, το ιδανικότερο είναι ένα Rooted Official GB το οποίο και θα κρατούσα αν δεν είχα κουραστεί από το κυνήγι του ΜΒ γιατί έχω αρκετές εφαρμογές.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Θα τρελαθώ μου φαίνεται. Μου ξανακόλλησε το κινητό και μάλιστα στη δουλειά πάλι, όπως το συνηθίζει! Και κάρτα άλλαξα και rom άλλαξα και kernel άλλαξα και πάλι τα ίδια. Παίζει να είναι hardware το πρόβλημα; Με βλέπω να αλλάζω κινητό τελικά. Κρίμα

Θα τρελαθώ μου φαίνεται. Μου ξανακόλλησε το κινητό και μάλιστα στη δουλειά πάλι, όπως το συνηθίζει! Και κάρτα άλλαξα και rom άλλαξα και kernel άλλαξα και πάλι τα ίδια. Παίζει να είναι hardware το πρόβλημα; Με βλέπω να αλλάζω κινητό τελικά. Κρίμα

Στα λεγα:p

Αποκλειεται να ειναι θεμα hardware γιατι τοτε ολοι εχουμε προβληματικες συσκευες:p

Δοκιμασε να αλλαξεις governors,εμενα τουλαχιστον εχει καιρο να μου το κανει!!Συνηθως το κανει 1-2 φορες μολις flasharo την ROM ή την αναβαθμιση της.Τωρα εχω επαναφερει τα voltages(Με το Incredicontrol) οπως ηταν και αφαιρεσα και το Startup Manager!

Αυτη την στιγμη εχω

245-998 με smartass(και με το ondemand δουλευει μια χαρα) σε wake state

384-499 με smartass(και με το ondemand δουλευει μια χαρα) σε sleep state.

Νομιζω το κολλημα το τρωει οταν εχεις αρκετα χαμηλη τιμη στο sleep state ή αν εχεις υπερβολικο overclock στο wake state!!

Ελεγξε τις ρυθμισεις σου και αν σου κολλησει παλι αυξησε τις συχνοτητες στο sleep state;)

Επισης εχω βαλει το VM στα 32 MB!

Edited by darkpain

Στα λεγα:p

Αποκλειεται να ειναι θεμα hardware γιατι τοτε ολοι εχουμε προβληματικες συσκευες:p

Δοκιμασε να αλλαξεις governors,εμενα τουλαχιστον εχει καιρο να μου το κανει!!Συνηθως το κανει 1-2 φορες μολις flasharo την ROM ή την αναβαθμιση της.Τωρα εχω επαναφερει τα voltages(Με το Incredicontrol) οπως ηταν και αφαιρεσα και το Startup Manager!

Αυτη την στιγμη εχω

245-998 με smartass(και με το ondemand δουλευει μια χαρα) σε wake state

384-499 με smartass(και με το ondemand δουλευει μια χαρα) σε sleep state.

Νομιζω το κολλημα το τρωει οταν εχεις αρκετα χαμηλη τιμη στο sleep state ή αν εχεις υπερβολικο overclock στο wake state!!

Ελεγξε τις ρυθμισεις σου και αν σου κολλησει παλι αυξησε τις συχνοτητες στο sleep state;)

Επισης εχω βαλει το VM στα 32 MB!

Μα αυτό είναι το περίεργο..ότι ενώ η πρώτη σκέψη είναι πως το προκαλεί κάποιο oc είχε πει ότι δεν έχει overclockare για να πάει σε υψηλές τιμές! Εκτός αν έχει και δεν το ξέρει!:p Εγώ είμαι με τις ίδιες τιμές στο wake Και με 384-576 και Ondemand στο sleep. Αλλά αν δεν τα έχει πειράξει, δεν μπορεί να του φταίει αυτό. :worry:

Μα αυτό είναι το περίεργο..ότι ενώ η πρώτη σκέψη είναι πως το προκαλεί κάποιο oc είχε πει ότι δεν έχει overclockare για να πάει σε υψηλές τιμές! Εκτός αν έχει και δεν το ξέρει!:p Εγώ είμαι με τις ίδιες τιμές στο wake Και με 384-576 και Ondemand στο sleep. Αλλά αν δεν τα έχει πειράξει, δεν μπορεί να του φταίει αυτό. :worry:

Εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιώ αυτή την rom AceSMod007-3D (Sense3 | GB2.3.5 | Stable | A2SD+) [sTOCK | CM7] [v18 | 27/11] απο την v15 κλπ, όσες φορές άλλαζα kernel και ιδίωςσε cfs svs είχα κολλήματα και αλλα. Απο τότε που αφησα το kernel με τον οποίο έρχεται η rom κανένα πρόβλημα.

το μόνο που εχει πειράξει με τον Daemon controller ειναι wake state min 245 - max1075 - smartass v2 , και sleep mode min 245 - max 384 -coservative, και δεν εχώ το παραμικρό πρόβλημα. (ειμαι s-off και cm/r2)

Μια ερώτηση: Το τελευταίο update της συσκευής είναι το 2.3 για το Android ή έχει βγει Android 3;

Ναι το τελευταίο επίσημο είναι το 2.3 και δεν πρόκειται να πάρει κάτι άλλο. Το Android 3 είναι το Honeycomb και είναι μόνο για tablets.

Ναι το τελευταίο επίσημο είναι το 2.3 και δεν πρόκειται να πάρει κάτι άλλο. Το Android 3 είναι το Honeycomb και είναι μόνο για tablets.

Εχει καλώς...Ευχαριστώ

• Administrators
Ανεπίσημα ωστόσο πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πάρει και το 4.0 που είναι και για tablet και για κινητά.

Modpic.gif

Ανεπίσημα εννοείται. Ήδη το επίσημο Update είναι 2.3.3 και ανεπίσημα έχει πάρει και 2.3.7 και το τελευταίο Sense σε άλλες εκδόσεις. Για το ICS έχει ήδη ξεκινήσει το development: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1355660

Να συμπληρώσω απλά από προσωπική εμπειρία, ότι πράγματι το τελευταίο επίσημο update είναι το 2.3, αλλά ΔΕΝ υποστηρίζεται από την HTC, δηλαδή για ό,τι πρόβλημα προκύψει δεν ανοίγουν δελτίο παρά μόνο αν κάνετε υποβάθμιση σε 2.2. Διαφορετικά αν μπορείς φτιάξτο μόνος σου, έτσι ακριβώς μου απάντησαν....!!

Την έκδοση 2.3 την έβγαλαν ΜΟΝΟ για developers!!

Να συμπληρώσω απλά από προσωπική εμπειρία, ότι πράγματι το τελευταίο επίσημο update είναι το 2.3, αλλά ΔΕΝ υποστηρίζεται από την HTC, δηλαδή για ό,τι πρόβλημα προκύψει δεν ανοίγουν δελτίο παρά μόνο αν κάνετε υποβάθμιση σε 2.2. Διαφορετικά αν μπορείς φτιάξτο μόνος σου, έτσι ακριβώς μου απάντησαν....!!

Την έκδοση 2.3 την έβγαλαν ΜΟΝΟ για developers!!

Το πήγα για σέρβις με την 2.3 και μου το έφτιαξαν κανονικά. Ή δεν μπόρεσαν να δουν τι είχε ή δεν έδωσαν σημασία.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Το πήγα για σέρβις με την 2.3 και μου το έφτιαξαν κανονικά. Ή δεν μπόρεσαν να δουν τι είχε ή δεν έδωσαν σημασία.

Όταν διαπιστώνεις κάποια bugs σε μία rom ανεφέρεις τα προβλήματα στην υπηρεσία (helpdesk), στην προκειμένη περίπτωση στο τηλέφωνο που βρίσκεται στο http://www.htc.com/gr/CA_Hotline.aspx για τηλεφωνκή υποστήριξη για την Ελλάδα. Αυτοί μετά κρίνουν αν το πρόβλημα θα μεταφερθεί στα κεντρικά όπου οι προγραμματιστές της κάθε εταιρίας ασχολούνται με το πρόβλημα και βγάζουν το κατάλληλο patch για την διόρθωση του. Αυτό δεν είναι δουλειά του επίσημου service τουλάχιστον στην Ελλάδα. Άλλωστε η απάντηση ότι δεν υποστηρίζεται η 2.3 στο Desire δεν ήρθε από την Arvato (επίσημο πλέον service της HTC στην Αθήνα τουλάχιστον), αλλά από τα κεντρικά της HTC.

Καλή σου μέρα.

Καλημέρα, τρέχω αυτή τη στιγμή την MIUI και θέλω να δοκιμάσω την supernova , αλλά μου δίνει 2 αρχεία να κατεβάσω το( MD5 Hash for SuperNova 2.4.0.0: d4c1e1de8a8e19a2c4fc15585e1a7477) όσο κι αν κοίταξα δεν κατάλαβα καταρχήν πως και πότε το εγκαθιστώ, και κατά 2ο τι είνα; ...:blink:

Καλησπερα σε ολους!!! Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω ενα μικρο προβληματακι με το desire μου!!! Οταν το δουλευω σαν gps μετα απο 5-10 -30 λεπτα η συσκευη κανει reboot.Αρχικα ειχα την official 2.3 ,εκανα root περασα την 2.2 το ιδιο.

Εχω δοκιμασει αρκετα διαφορετικα προγραμματα (dont panic 4.0,dont panic 4.4 trial,igo) και το προβλημα παραμενει.Η καθε rom εχει φλασαριστει πανω απο 2 φορες για να εξαλειψω καθε πιθανοτητα λαθους στην εγκατασταση(παρουσιαστηκε και στη cyanogen 7.1 stable).

Το θεμα ειναι οτι η συσκευη εχει γινει root με τη revolutionary 0.4 και δεν ξερω πως να το επαναφερω σε stock κατασταση αν χρειαστει να το στειλω arvato!!! Οποιαδηποτε βοηθεια για τη λυση του προβληματος gps η πως να εχω ξανα s-on και stock boot θα ηταν ευπροσδεκτη! Ευχαριστω! (σημειωση δεν ειχα δοκιμασει ποτε Gps οποτε δεν γνωριζω αν υπηρχε θεμα hardware εξαρχης)

Δοκίμασε την τελευταία έκδοση radio 5.17.05.23, αν δεν την έχεις ήδη.

Αυτη εχω! Φοβαμαι πως δεν γλιτωνω το service!

Όταν διαπιστώνεις κάποια bugs σε μία rom ανεφέρεις τα προβλήματα στην υπηρεσία (helpdesk), στην προκειμένη περίπτωση στο τηλέφωνο που βρίσκεται στο http://www.htc.com/gr/CA_Hotline.aspx για τηλεφωνκή υποστήριξη για την Ελλάδα. Αυτοί μετά κρίνουν αν το πρόβλημα θα μεταφερθεί στα κεντρικά όπου οι προγραμματιστές της κάθε εταιρίας ασχολούνται με το πρόβλημα και βγάζουν το κατάλληλο patch για την διόρθωση του. Αυτό δεν είναι δουλειά του επίσημου service τουλάχιστον στην Ελλάδα. Άλλωστε η απάντηση ότι δεν υποστηρίζεται η 2.3 στο Desire δεν ήρθε από την Arvato (επίσημο πλέον service της HTC στην Αθήνα τουλάχιστον), αλλά από τα κεντρικά της HTC.

Καλή σου μέρα.

Τι να σου πω. Δεν ξέρω τι είναι η arvato. Εγώ πήγα το τηλέφωνο μου στο Γερμανό για σέρβις με 2.3 και μου το διόρθωσαν χωρίς να μου πουν τίποτα (ο Γερμανός δεν κάνει σέρβις HTC. Κάπου το έστειλαν) .

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλησπερα σε ολους!!! Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω ενα μικρο προβληματακι με το desire μου!!! Οταν το δουλευω σαν gps μετα απο 5-10 -30 λεπτα η συσκευη κανει reboot.Αρχικα ειχα την official 2.3 ,εκανα root περασα την 2.2 το ιδιο.

Εχω δοκιμασει αρκετα διαφορετικα προγραμματα (dont panic 4.0,dont panic 4.4 trial,igo) και το προβλημα παραμενει.Η καθε rom εχει φλασαριστει πανω απο 2 φορες για να εξαλειψω καθε πιθανοτητα λαθους στην εγκατασταση(παρουσιαστηκε και στη cyanogen 7.1 stable).

Το θεμα ειναι οτι η συσκευη εχει γινει root με τη revolutionary 0.4 και δεν ξερω πως να το επαναφερω σε stock κατασταση αν χρειαστει να το στειλω arvato!!! Οποιαδηποτε βοηθεια για τη λυση του προβληματος gps η πως να εχω ξανα s-on και stock boot θα ηταν ευπροσδεκτη! Ευχαριστω! (σημειωση δεν ειχα δοκιμασει ποτε Gps οποτε δεν γνωριζω αν υπηρχε θεμα hardware εξαρχης)

Αφου εχεις δοκιμασει τοσες ROM και ξεχωριστα radios τοτε μαλλον ειναι το συνηθισμενο προβλημα υπερθερμανσης της πλακετας μαλλον.Δεν γλιτωνεις το service:X

Κοιταξε λιγο πιο πανω ή στην προηγουμενη σελιδα,εχω οδηγιες πως να βρεις,περασεις την official 2.3;)

Καλημέρα, τρέχω αυτή τη στιγμή την MIUI και θέλω να δοκιμάσω την supernova , αλλά μου δίνει 2 αρχεία να κατεβάσω το( MD5 Hash for SuperNova 2.4.0.0: d4c1e1de8a8e19a2c4fc15585e1a7477) όσο κι αν κοίταξα δεν κατάλαβα καταρχήν πως και πότε το εγκαθιστώ, και κατά 2ο τι είνα; ...:blink:

Γιατι θελεις να αλλαξεις την MIUI αν επιτρεπεται??επειδη οσοι την δοκιμασαν εμειναν ευχαριστημενοι και δεν την αλλαζουν....

Τα αρχεια .md5 ειναι για "σιγουρια" οτι το .zip που κατεβαζες δεν εχει προβλημα,ουτε κατεβηκε μη ολοκληρωμενο....καλο θα ηταν να ελεγχεται παντα με ενα προγραμματακι md5 checker αλλα οι περισσοτεροι δεν το ελεγχουν:p

Εναλλακτικα μπορεις να ανοιξεις το zip της ROM στον υπολογιστη σου με το winrar και αν ειναι μη ολοκληρωμενο-κατεστραμενο θα στο πει!!

Εσυ το αλλο(.zip)-το μεγαλο αρχειο θα εγκαταστησεις:D

Αλλωστε θα ηταν παραξενο η ROM να ηταν τοσο μικρη(κατι kb) οσο το md5 αρχειο:p

Γιατι θελεις να αλλαξεις την MIUI αν επιτρεπεται??επειδη οσοι την δοκιμασαν εμειναν ευχαριστημενοι και δεν την αλλαζουν....

Τα αρχεια .md5 ειναι για "σιγουρια" οτι το .zip που κατεβαζες δεν εχει προβλημα,ουτε κατεβηκε μη ολοκληρωμενο....καλο θα ηταν να ελεγχεται παντα με ενα προγραμματακι md5 checker αλλα οι περισσοτεροι δεν το ελεγχουν:p

Εναλλακτικα μπορεις να ανοιξεις το zip της ROM στον υπολογιστη σου με το winrar και αν ειναι μη ολοκληρωμενο-κατεστραμενο θα στο πει!!

Εσυ το αλλο(.zip)-το μεγαλο αρχειο θα εγκαταστησεις:D

Αλλωστε θα ηταν παραξενο η ROM να ηταν τοσο μικρη(κατι kb) οσο το md5 αρχειο:p

Τη δοκιμασα απλά από περιέργεια(απλώς η supernova έκανε πολλα πράγματα αυτόματα πχ με το ext4 partition και το DATA2SD της με ικανοποίησε περισσότερο από το A2SD+ που είχα στην MIUI, θα δοκιμάσω την αντίστοιχη τώρα στην MIUI) και ευχαριστω για την απάντηση για το md5:rolleyes: