Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

A2SD storage: total 0,98gb, free 0.92gb - Internal total:148 free 48.40 λέει.

Βάλε-βάλε-βάλε, τελικά "δεν υπάρχει επαρκής διαθέσιμος χώρος"...

Edited by stoum
"Ταν ή επί τας"

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

A2SD storage: total 0,98gb, free 0.92gb - Internal total:148 free 48.40 λέει.

Βάλε-βάλε-βάλε, τελικά "δεν υπάρχει επαρκής διαθέσιμος χώρος"...

Πάντως το A2SD φαίνεται να υπάρχει και να το βλέπει. Αλλά η Internal αφού είναι στα 48 δεν δουλεύει το a2sd. Με τον terminal το έκανες που το δίνεις χειροκίντα; Εγώ με την CΜ του VJ είμαι, που την ανέφερες σε προηγούμενο ποστ αν δεν κάνω λάθος, και δεν έχω θέμα. Δούλεψε κανονικά. Τώρα με ποια ρομ είσαι; Μήπως έχει οδηγίες για ενεργοποίηση του a2sd? Αναφέρει κάτι;

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Τώρα έχω την AOKP VJ Jelly Bean v2.1, το ίδιο πρόβλημα είχα και με την CM10 VJ Jelly Bean 4.1.2 v3.1 επίσης του VJ. Με το terminal το έκανα με Υ/Ν/Υ, στο τέλος των εντολών μου έλεγε πως μετά την επανεκκίνηση θα ήταν ενεργοποιημένο, αλλά τα ίδια χάλια. Με την Rsk Bitias το a2sd δούλευε αλλά η ρομ ήταν πολύ βαριά και "σερνόταν" το κινητό, είχε flickering στην κάμερα, δεν έπαιζε ράδιο και δεν ήταν πλήρως εξελληνισμένη, οπότε ξαναγύρισα στις VJ... Θα περάσω και την καινούρια ΑΟΚΡ 2.2 του VJ μπας και γίνει το θαύμα!
"Ταν ή επί τας"

Και με την καινούρια ΑΟΚΡ 2.2 του VJ το ίδιο πρόβλημα, άντε να βρεις τι γίνεται... Όποια ρομ από RSK δοκίμασα το a2sd ext4 το διάβαζε-χρησιμοποιούσε κανονικά, αλλά είναι βαριές ρομ και το κινητό σέρνεται. Λίγο καλύτερη σε ταχύτητα η RSK CM10 και στην οποία θα ξαναγυρίσω αν δεν βρω λύση σε άλλες ρομς.
"Ταν ή επί τας"

Και με την καινούρια ΑΟΚΡ 2.2 του VJ το ίδιο πρόβλημα, άντε να βρεις τι γίνεται... Όποια ρομ από RSK δοκίμασα το a2sd ext4 το διάβαζε-χρησιμοποιούσε κανονικά, αλλά είναι βαριές ρομ και το κινητό σέρνεται. Λίγο καλύτερη σε ταχύτητα η RSK CM10 και στην οποία θα ξαναγυρίσω αν δεν βρω λύση σε άλλες ρομς.

Αν δεν βαριέσαι και δεν σε ενδιαφέρει να είσαι με την τελευταία Rom εγώ δούλευα για καιρό την Cool Droid v3 του coolexe και ήταν ό,τι πιο γρήγορο έπαιζε με sense. Πάντως επειδή τώρα έχω του vj κάτι δεν γίνεται σωστά αν δεν σου βλέπει το partition. Δεν έχει τέτοιο πρόβλημα η ίδια η rom.

Αν δεν βαριέσαι και δεν σε ενδιαφέρει να είσαι με την τελευταία Rom εγώ δούλευα για καιρό την Cool Droid v3 του coolexe και ήταν ό,τι πιο γρήγορο έπαιζε με sense. Πάντως επειδή τώρα έχω του vj κάτι δεν γίνεται σωστά αν δεν σου βλέπει το partition. Δεν έχει τέτοιο πρόβλημα η ίδια η rom.
Πρέπει να βρω τι φταίει και δεν αναγνωρίζετε το παρτίσιον. Οι ρομ του RSK όταν πρόκειται να εγκατασταθούν προβάλουν επιλογές με το τι είδους παρτίσιον θες να περιέχει η συσκευή, πχ, ext2-ext3-ext4, τι κάρτα έχεις c2-c4-c6-c10 και με τι χωρητικότητα 256ΜΒ-512ΜΒ-1024ΜΒ-2048ΜΒ. Στην περίπτωση κάρτας C2 σαν τη δική μου, το παρτίσιον σε ext4 το δίνει μόνο με 256ΜΒ μόνο, παρόλα αυτά μετά το αναγνωρίζει κανονικά σαν 1024ΜΒ αλλά με κόστος στην ταχύτητα.

Μήπως τελικά οι άλλες ρομ που δοκίμασα μέχρι τώρα δεν δέχονται 1024ΜΒ σε ext4 με C2 κάρτα;

"Ταν ή επί τας"

Καλησπέρα,

Εδώ και δύο βδομάδες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με τη συσκευή μου. Η μπαταρία της ξαφνικά μπορεί πχ από 70% να μηδενιστεί ή μπορεί το τηλ να κλείσει προσπαθώντας να κάνω κληση, να βγάλω φωτογραφία και διάφορα άλλα. Δοκίμασα με αλλαγή μπαταρίας, παρείγγειλα μία σε συσκευασία blister, original της ΗΤC αλλά όταν την τοποθέτησα αναβόσβηνε πράσινο/πορτοκαλί LED σαν να μην υπήρχε μπαταρία μέσα. Υπέθεσα ότι θα ήταν "πεθαμένη" λόγω αχρηστίας, την πήγα σε ένα κατάστημα τηλεφωνίας, της κάνανε μια αρχική φόρτιση, την ξανατοποθέτησα αλλά πάλι τα ίδια. Με την παλιά μπαταρία το DESIRE ανοίγει κανονικά αλλά κάποια στιγμή κλείνει και δείχνει έπειτα στάθμη μπαταρίας 0%.

Σημειώνω ότι το τηλέφωνο είναι root, recovery ext4, έχω δοκιμάσει δεκάδες rom με κατάληξη στη mildwild 4.7 και δεν είχα ποτέ αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Τι μπορεί να φταίει? Περιμένω τις απαντήσεις σας καθώς είμαι "δεμένος" με το desire και δε θέλω να το πετάξω έτσι...

--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite

Τώρα έχω την AOKP VJ Jelly Bean v2.1, το ίδιο πρόβλημα είχα και με την CM10 VJ Jelly Bean 4.1.2 v3.1 επίσης του VJ. Με το terminal το έκανα με Υ/Ν/Υ, στο τέλος των εντολών μου έλεγε πως μετά την επανεκκίνηση θα ήταν ενεργοποιημένο, αλλά τα ίδια χάλια. Με την Rsk Bitias το a2sd δούλευε αλλά η ρομ ήταν πολύ βαριά και "σερνόταν" το κινητό, είχε flickering στην κάμερα, δεν έπαιζε ράδιο και δεν ήταν πλήρως εξελληνισμένη, οπότε ξαναγύρισα στις VJ... Θα περάσω και την καινούρια ΑΟΚΡ 2.2 του VJ μπας και γίνει το θαύμα!

Σερνοταν το κινητό ? δεν νομίζω όντως δεν είναι η πιο γρηγορη αλλά υπάρχει λόγος για αυτό αν και φταίει κ η sd σου αν είναι class 2 :!: ... Anyway ετοιμαζω μια rom τώρα πολύ cut down ελαφριά κ αρκετά γρηγορη με πολλά mods για το framework κτλ... Αλλά δεν ξέρω ακόμα ποτέ θα είναι έτοιμη ελπίζω σύντομα stay tuned ;) αν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε κάτι πείτε μου ( κάτι που να γίνεται φυσικά :D )

LG G2 D-802

Rom:RSK team supercharged Eos rom

HTC Desire(retired): RSK supersense Rom

Halaros2:Member of RSK team!!!

Σερνοταν το κινητό ? δεν νομίζω όντως δεν είναι η πιο γρηγορη αλλά υπάρχει λόγος για αυτό αν και φταίει κ η sd σου αν είναι class 2 :!: ... Anyway ετοιμαζω μια rom τώρα πολύ cut down ελαφριά κ αρκετά γρηγορη με πολλά mods για το framework κτλ... Αλλά δεν ξέρω ακόμα ποτέ θα είναι έτοιμη ελπίζω σύντομα stay tuned ;) αν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε κάτι πείτε μου ( κάτι που να γίνεται φυσικά :D )
Εγω θελω να ειναι πληρως εξελληνισμενη. Eμεινα με την CyanoMod007 (JB 4.2.2 | Int2Ext+ | A2Ext+) [sTOCK | CM7] [v10 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος προς το παρων, αφού και αυτη αναγνωριζει το 4ext partition μου.
"Ταν ή επί τας"

Ok θα έχει full ελληνικά απο χώρο για apps θέλετε πολλά η με γύρω στα 250 - 270 mb θα είναι εντάξει ? για να ξέρω τι script να χρησιμοποιήσω αν κ θα την βγάλω μάλλον σε δυο version με δυο script μια για low class sd cards με 250-270 mb κ μια για high με όσο είναι το sd ext partition του καθενός . Θα δώ μόλις το ολοκληρώσω κ θα είναι optimized για ένα mod hboot με 165 mb στο system. Ελπίζω να είναι σταθερή κ να μην έχει προβλήματα για να μπορέσω να την ανεβασω :luck: Edited by halaros2

LG G2 D-802

4.2.2

κάμερα λογικα οκ

Video choppy until k3 is ready

Αλλά βασικά πρώτα απο όλα πρέπει να την τεσταρω να δώ πως παει για τυχόν bugs και μετά όλα τα αλλα :)

LG G2 D-802

Καλές δοκιμές, αναμένουμε νεότερα.:)

Λοιπόν, πριν λίγο καιρό είχε πέσει ένα desire στα χέρια μου, και με τη βοήθεια σας του πέρασα custom rom, και συγκεκριμένα την rsk satellite, η οποία είναι gingerbread. Βασικός παράγοντας στην επιλογή ήταν η καλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο. Μιας και το έχω ξανά στα χέρια μου, κάτι αντίστοιχο σε ics και πάνω, έχουμε; Δηλαδή καλή ποιότητα στη λήψη φωτογραφιών, το βίντεο ας μην είναι και τέλειο, απλά να είναι αποδεκτό.

Με την rsk δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλά τώρα που το ξαναέπιασα στα χέρια μου, φαίνεται λίγο βαριά λόγω sense.

Καμιά απάντηση στο θέμα μου παραπάνω? Anybody ? Μπορεί να φταίει ο kernel για τις επανεκκινήσεις? είναι καθαρά θέμα μπαταρίας ή κάτι άλλο πιο σοβαρό? Θα βοηθούσε η εγκατάσταση εργοστασιακής rom εξ αρχής?

Ευχαριστώ

--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite

Χθες δοκίμασα 2 Rom

Την CM10.1 VJ Jelly Bean 4.2.2 v6.1 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2070704)

και την MIUI V5 3.3.29 Jelly Bean v6.1 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1850436)

έπαιξα για λίγο μαζί τους αλλά αρκετή καθυστέρηση και lag. Λίγο καλύτερη η CM αλλά και πάλι είχα καθυστερήσεις.

Έτσι ξαναπέρασα το 2.3.7. MIUI.

Έχει κανείς βάλει καμία 4.x.x (jelly bean) χωρίς lag;

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Έχει κανείς βάλει καμία 4.x.x (jelly bean) χωρίς lag;

Τη Cyanomod 007 v.11.

Αρκετά smooth, αλλά όχι απολύτως σταθερή

(κάνει μερικά "χαζά", αλλά όχι σοβαρά -προς το παρόν, χθες την έβαλα).

Τη Cyanomod 007 v.11.

Αρκετά smooth, αλλά όχι απολύτως σταθερή

(κάνει μερικά "χαζά", αλλά όχι σοβαρά -προς το παρόν, χθες την έβαλα).

Συμφωνω απολυτως και σε εμενα ακριβως η ιδια συμπεριφορα, παραυτα παραμενω σε αυτην.

"Ταν ή επί τας"

Έχετε προχωρήσει αρκετά εσείς, φτάνοντας και σε JB:p

Κάποια ολοκληρωμένη ics υπάρχει;

Η ICS δεν φημίζεται για το πόσο καλή έκδοση ήταν οπότε εγώ ή θα έμενα σε GB ή θα πήγαινα σε JB.

Η ICS δεν φημίζεται για το πόσο καλή έκδοση ήταν οπότε εγώ ή θα έμενα σε GB ή θα πήγαινα σε JB.

Αλλά απ'ότι κατάλαβα, σταθερή JB δεν υπάρχει ακόμα; μικροθεματάκια δε με απασχολούν, απλή χρήση γίνεται στο κινητό. Κυρίως να μην υπάρχουν προβλήματα με wifi και να έχει καλή ποιότητα στις φωτογραφίες.

+1

Αλλά απ'ότι κατάλαβα, σταθερή JB δεν υπάρχει ακόμα; μικροθεματάκια δε με απασχολούν, απλή χρήση γίνεται στο κινητό. Κυρίως να μην υπάρχουν προβλήματα με wifi και να έχει καλή ποιότητα στις φωτογραφίες.

Καλή ποιότητα φωτογραφίας και μη-Sense ROM είναι έννοιες απολύτως ασύμβατες!

(Αυτή, τουλάχιστον είναι η ταπεινή μου άποψη, βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία).

Γι' αυτό κι εγώ δοκιμάζω διάφορες ROM για "την πλάκα μου", αλλά πάντα γυρίζω στην RSK S.E.

Σταθερή σα βράχος, αρκετά "ρευστή" (βεβαίως όχι όσο, π.χ., οι CM-based ROMs του MildWild) και φωτογραφίες "as good as they get" :)

Edited by cirith

Όντως η rsk φαίνεται αρκετά καλή, αλλά λίγο που παίζω με το κινητό, τώρα που είναι πλήρως στημένο με εφαρμογές κλπ, μου φαίνεται σαν να του πέφτει βαριά.

Βέβαια, αν και δεν πρέπει, αναπόφευκτα το συγκρίνω με το galaxy s ii που είναι η δική μου συσκευή, και αναρωτιέμαι μήπως απλά αυτές είναι οι δυνατότητες του desire.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το Bluetooth δοκίμασε αυτή λειτουργεί με data ++ hboot κ stock (καλύτερα το data++ ) έχει παρά πολλα tweaks κ είναι πολύ σταθερή κ αρκετά γρηγορη...

Ics 4.0.4 aokp

http://sourceforge.net/projects/rskandroid/files/AOKP.RSKTeam_v.1.0.2.zip/download

LG G2 D-802

Αν δεν σε ενδιαφέρει το Bluetooth δοκίμασε αυτή λειτουργεί με data ++ hboot κ stock (καλύτερα το data++ ) έχει παρά πολλα tweaks κ είναι πολύ σταθερή κ αρκετά γρηγορη...

Ics 4.0.4 aokp

http://sourceforge.net/projects/rskandroid/files/AOKP.RSKTeam_v.1.0.2.zip/download

Ευχαριστώ, θα την έχω υπόψιν. Το"κακό"είναι πως δεν είναι δική μου η συσκευή, οπότε πρέπει να πάρω τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη:p

παιδες απο το πρωι το κινητο δεν νιωθει!!!ουτε ανοιγει ουτε φορτιζει ουτε τιποτα...εχτες το βραδι το αφησα με περιπου 50% μπαταρια και το πρωι ηταν σβηστο...και απο εκεινη την ωρα τιποτα..υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να ανοιξει...επισης το εβαλα για φορτισμα για περιπου 3 ωρες αλλα τιποτα...
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom