epantis Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Να ρωτησω ποια εκδοση του swype χρησιμοποιτε γιατι δεν μπορω να βρω με ελληνικα οι τελευταιες δεν εχουν ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Να ρωτησω ποια εκδοση του swype χρησιμοποιτε γιατι δεν μπορω να βρω με ελληνικα οι τελευταιες δεν εχουν ευχαριστω Εγώ χρησιμοποιώ μία αρκετά παλιά έκδοση (v.1.60.36.8214) μόνο και μόνο γιατί δουλεύει μια χαρά και δεν μπορούσα να καταλάβω τί θα κερδίσω περνώντας μία αναβαθμισμένη έκδοση, σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές που κυρίως διορθώνουν bugs. :-P Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Γεια σας,σκεφτομαι να αλλαξω την sd card στο desire μου, τι μεγεθος μου προτεινειται? Μπορω να βαλω και μεχρι...32gb η τοσο μεγαλη δεν θα τη σηκωνει το κινητο? Η διαδικασια για αλλαγη της καρτας ποια ειναι? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Γεια σας,σκεφτομαι να αλλαξω την sd card στο desire μου, τι μεγεθος μου προτεινειται? Μπορω να βαλω και μεχρι...32gb η τοσο μεγαλη δεν θα τη σηκωνει το κινητο? Η διαδικασια για αλλαγη της καρτας ποια ειναι? Ευχαριστω... Παίρνει και μέχρι 32GB κανονικότατα. Ενδείκνυται κάρτα με όσο μεγαλύτερο class, αλλά θα έχει και ανάλογη αύξηση της τιμής. Προτείνω από class 4 και πάνω. Όσον αφορά τη διαδικασία αλλαγής... περνάς απλά τα περιεχόμενα από τη μία στην άλλη. Αν έχεις κάνει ext partition ωστόσο δυσκολεύουν τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Παίρνει και μέχρι 32GB κανονικότατα. Ενδείκνυται κάρτα με όσο μεγαλύτερο class, αλλά θα έχει και ανάλογη αύξηση της τιμής. Προτείνω από class 4 και πάνω. Όσον αφορά τη διαδικασία αλλαγής... περνάς απλά τα περιεχόμενα από τη μία στην άλλη. Αν έχεις κάνει ext partition ωστόσο δυσκολεύουν τα πράγματα. Αν παρω μια καρτα 32gb,μπορω να περασω τα αρχεια απο τη μια καρτα στην αλλη, και στη νεα καρτα να κανω partition? To παρτιτιον θα με βοηθησει να περασω εκει εφαρμογες? Με την εφαρμογη Link2sd αυτο γινεται οπως λεει η εφαρμογη? Βασικα σκοπος μου ειναι να εχω οσο περισσοτερο χωρο μπορω,και ψαχνω τον αποδοτικοτερο τροπο...Η εκδοση που εχω ειναι η 2,2, ισχυει οτι σε αυτη την εκδοση δεν αξιζει η παραπανω διαδικασι με το link2sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gn2005 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Γεια σε ολους! Πρόσφατα έβαλα την SuperNova 2.0.2.0. Το θέμα της μνήμης βέβαια. Μου έσπαγε τα νεύρα μέχρι πριν λίγο καιρό, μέχρι που το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν εἰχα επιχειρήσει στο παρελθόν να αλλαξω rom γιατί δεν έβρισκα κάποιο ιδιαίτερο λόγο (εντάξει, ο παραπάνω είναι αρκετά σημαντικος:lol:). Η μοναδική ᾽᾽επέμβαση᾽᾽ που είχα κάνει παλαιότερα ήταν να κάνω root (unrevocked) για να βάλω το market enabler. Το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι ότι πλέον δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές που είχα αγοράσει και τις χρειάζομαι για τη δουλεία μου. (ούτε καν τις βλέπω μέσα απο το market, ενώ στο appbrain τις βλέπω αλλά όταν πάω για εγκατάσταση μου γράφει δεν βρέθηκε:mad:) Το market enabler δεν δείχνει να δουλεύει. Τι λύσεις έχετε να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) Ποια rom ειναι αυτη την στιγμη η ποιο stable για να περασω στο κινητο φιλου που εχει προβλημα με την μνημη? Ειναι φυσιολογικο να δειχνει μεσα απο το android system info να εχει internal memory 147 mb; Edited August 26, 2011 by ola-kala-einai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Ποια rom ειναι αυτη την στιγμη η ποιο stable για να περασω στο κινητο φιλου που εχει προβλημα με την μνημη? Ειναι φυσιολογικο να δειχνει μεσα απο το android system info να εχει internal memory 147 mb; Εγώ έχω την supernova και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Το τηλέφωνο πάει σφαίρα και με μνήμη για εφαρμογές πάνω από 850mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gn2005 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Εγώ έχω την supernova και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Το τηλέφωνο πάει σφαίρα και με μνήμη για εφαρμογές πάνω από 850mb. Φίλε dimitrispm, φοράς την ίδια version; Μήπως είχες ποτέ πρόβλημα με το market; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Ποια rom ειναι αυτη την στιγμη η ποιο stable για να περασω στο κινητο φιλου που εχει προβλημα με την μνημη? Ειναι φυσιολογικο να δειχνει μεσα απο το android system info να εχει internal memory 147 mb; Από Sense rom εγώ θα σου προτείνω την LeeDroid HD και την RCMix S και από Aosp την Oxygen.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170633 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=988570 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=971904 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Από Sense rom εγώ θα σου προτείνω την LeeDroid HD και την RCMix S και από Aosp την Oxygen.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170633 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=988570 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=971904 Σε ευχαριστώ φιλέ μου.Από αυτα είδα είναι πιο δύσκολη η διαδικασία Σε σχέση με το desire HD που εχω .Υπάρχει κανένας αναλυτικός οδηγός ; Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Σε ευχαριστώ φιλέ μου.Από αυτα είδα είναι πιο δύσκολη η διαδικασία Σε σχέση με το desire HD που εχω .Υπάρχει κανένας αναλυτικός οδηγός ; Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Κοίτα στην πρώτη σελίδα,που υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί...δεν πιστεύω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Η διαδικασία φλασαρίσματος μου φαίνεται είναι ίδια.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 (edited) Φίλε dimitrispm, φοράς την ίδια version; Μήπως είχες ποτέ πρόβλημα με το market; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Όχι μια χαρά δουλεύει. Στο θέμα που αναφέρεις κι εσύ με κάποιες εφαρμογές, αυτό που διαπίστωσα εγώ είναι με τους χάρτες. Πριν αλλάξω ρομ έβλεπα κανονικά στο μάρκετ google maps, μάλιστα είχα πάρει και την τελευταια αναβάθμιση σε 5.9 Αντίθετα με το nexus s που έχω η εφαρμογή είναι άφαντη στο μαρκετ. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει τώρα και στο desire με τη νέα ρομ. Δε νομίζω ότι είναι θεμα της ρομ αλλά της έκδοσης του android. Και τώρα που το είδα την ίδια έκδοση έχουμε αλλα βάλε το καινούριο radio, αξίζει, άλλωστε το προτείνουν για να σου δουλέψει καλύτερα η ρομ. Edited August 27, 2011 by dimitrispm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Ρε παιδιά κι εγώ δε βρίσκω τη καινούργια έκδοση του Google Maps και η ήδη υπάρχουσα δε κάνει update για να έχω τη δυνατότητα να κατεβάσω κάποια περιοχή και να τη βλέπω off line. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Ρε παιδιά κι εγώ δε βρίσκω τη καινούργια έκδοση του Google Maps και η ήδη υπάρχουσα δε κάνει update για να έχω τη δυνατότητα να κατεβάσω κάποια περιοχή και να τη βλέπω off line. Είναι θέμα που απασχολεί πολλούς και σε άλλες χώρες. Εμένα στο nexus έχει μείνει στην 5.2. Στο desire έπαιρνε κανονικά όλες τις αναβαθμίσεις. ποια έκδοση έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Την 5.2.1 έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) καλησπέρα παιδιά, Διάβασα σε κάποιο φόρουμ οτι στο site της HTC development βγηκε η επίσημη αναβάθμιση σε Gingerbread για το HTC Desire. Την έχει περάσει κανείς? Δουλεύει καλά? Η εχει προβλήματα? Η μνήμη που αφήνει διαθέσιμη μετα το Update είναι λιγότερη ή περισσότερη σε σχέση με την froyo? Edited August 28, 2011 by gfdimopo Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Έχει βγει από τις αρχές του μήνα. Όχι, δεν έχει προβλήματα. Αν ψάξεις μερικές σελίδες πιο πίσω θα βρεις ποστ που αναφέρονται στην ρομ. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Βρήκα τα προηγούμενα ποστ, και ειδα οτι η μνήμη που απομένει είναι μικρότερη απο την αντίστοιχη που έμενε στην fro yo. θυμάται κανείς πόσο ήταν στην fro yo που τώρα στην gingerbread είναι 110mb? Εχει βελτιωθεί η ποιότητα του ήχου στο video recording? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Δεν ξέρω για την ποιότητα ήχου στο video recording αλλα το κινητό έχει βελτιωθεί αρκετά, τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ όσο καιρό την έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 καλησπερα σε ολους μπορει καποιος να προτεινει καποια εφαρμογη που βγαζει φωτο την οθονη σε οτι δειχνει δοκιμασα εδω και περιπου ενα 7ωρο ολα τα βιντεακια που ειδα για την screenshoot it αλλα ειναι ταλαιπορια κατι ποιο απλο υπαρχει σε εφαρμογη? gingerbread 2.3.3 desire not root η φαση!!!!! ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 δεν ξερω μου τη ματιασανε την leedroid... πολλες φορες οτνα μπαινω σε καποια εφαρμογη πχ μαρκετ η καποιο παιχνιδακι και μετα βγω πισω στην αρχικη τρωει σκαλωμα.. σαν ν κανει επανεκιννηση.. μου πεταει την λευκη οθονη με το σημα htc και μετα στην αρχικη αμεσως οπου φορτωνει για μερικα δευτερολεπτα μεχρι αν επανελθει.... τι να κανω? επανεγκατασταση της ρομ ? Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 (edited) όταν στέλνω αρχεία από το pc μέσω bluetooth στο κινητό μου κόβει τα αρχεία apk λέγοντας ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση, όλα τα άλλα τα στέλνει κανονικά π.χ φωτό, mp3. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω στο κινητό για να αποδέχεται αρχεία apk? To ανάποδο λειτουργεί κανονικά. Είμαι με oxygen, αλλά αυτό το έχω παρατηρήσει σε όλες τις ρομ που έβαλα κατά καιρούς Edited August 29, 2011 by argiris77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Κανε εγκατασταση το Bluetooth File Transfer και εχε το ανοιχτο οταν θες να στειλεις/λαβεις οποιοδηποτε αρχειο. Ειχα το ιδιο προβλημα στην cm7 με τα apk και το ελυσα ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 σωστός ο φίλος, δουλεύει έτσι. το ειχα και παλιά το προγραμματάκι αυτό αλλα δεν φανταζόμουν ότι θα δουλεψει με αυτό τον τρόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts