Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ ευχαριστώ φίλε.. Πάντως ακόμα και με νέα rom δε μπορώ να μεταφέρω όλες τις εφαρμογές στην sd.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα file manager που να δείχνει τι αρχεία υπάρχουν στο ext3 partition ?

Τη μεταφορα δεν την κανεις εσυ με το χερι, οπως πηγαινες επι froyo κι εκανες απο την καρτελα εφαρμογες κλικ σε μια μια και παταγες μεταφορα στην καρτα. Γινεται αυτοματα οτι πρεπει να γινει απο το script της εκαστοτε rom. Για να το διαπιστωσεις αυτο, μπορεις να δεις στο titanium backup, αν το εχεις εγκατεστημενο, στην πρωτη καρτελα χαμηλα λεει τα μεγεθη της καθε μνημης, system, rom, sd card. Εκει θα σου εμφανιζει κι ακομα μια γραμμη με το A2SD. Αν στο εμφανιζει και το βλεπεις κιολας να μειωνεται μετα απο καθε εγκατασταση εφαρμογης, τοτε δουλευει κανονικα το script. :)

Μια γρηγορη ερωτηση να επιβεβαιωθω πιο πολυ, αν και ξερω την απαντηση.

S-OFF μπορουμε να κανουμε οποιαδηποτε στιγμη θελουμε, δεν επηρεαζει ext partition, DATA+ script κτλ που εχουν προηγηθει? Μετα απο τοσους μηνες τωρα αποφασισα να το κανω.

Οχι δεν επηρρεαζει τιποτα, αλλα καλου κακου κανε και ενα nandroid backup πρωτα απο το recovery να εισαι καλυμμενος. ;)

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερίζω τους τυχερούς κατόχους του Desire. Θα ήθελα να μου πει κάποιος που θυμάται αν η συσκευασία της HTC είχε ζελατίνες εκτός από ταινία ασφαλείας. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση.

ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειχε ζελατινα. πηρες κανενα καινουργιο που δεν ειχε;

ψαξε στο youtube για htc desire unboxing μπας και δειχνει τιποτα.

ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειχε ζελατινα. πηρες κανενα καινουργιο που δεν ειχε;

ψαξε στο youtube για htc desire unboxing μπας και δειχνει τιποτα.

Ευχαριστώ για την απάντηση, αν και θα έπρεπε να το είχα σκεφτεί κ από μόνος μου το unboxing στο youtube...Λοιπόν, 3 βιντεάκια που είδα όπου οι άνθρωποι τα έβγαζαν από το πακέτο του κούριερ, δεν είχε κανένα ζελατίνα. Ρωτάω επειδή ένας φίλος φίλου πουλάει ένα desire σε πολύ καλή τιμή ως σφραγισμένο κ όταν τον ρώτησα αν είναι κυριολεκτικά με τις ζελατίνες μου είπε ότι έχει τη σφραγίδα ασφαλείας της HTC μόνο και παραξενεύτηκα...Τώρα που είδα τα βιντεάκια όμως θεωρώ ότι είναι ειλικρινής και θα το τσιμπήσω! Ευχαριστώ κ πάλι!

Τη μεταφορα δεν την κανεις εσυ με το χερι, οπως πηγαινες επι froyo κι εκανες απο την καρτελα εφαρμογες κλικ σε μια μια και παταγες μεταφορα στην καρτα. Γινεται αυτοματα οτι πρεπει να γινει απο το script της εκαστοτε rom. Για να το διαπιστωσεις αυτο, μπορεις να δεις στο titanium backup, αν το εχεις εγκατεστημενο, στην πρωτη καρτελα χαμηλα λεει τα μεγεθη της καθε μνημης, system, rom, sd card. Εκει θα σου εμφανιζει κι ακομα μια γραμμη με το A2SD. Αν στο εμφανιζει και το βλεπεις κιολας να μειωνεται μετα απο καθε εγκατασταση εφαρμογης, τοτε δουλευει κανονικα το script. :)

Οχι δεν επηρρεαζει τιποτα, αλλα καλου κακου κανε και ενα nandroid backup πρωτα απο το recovery να εισαι καλυμμενος. ;)

Είναι έτσι όπως τα λες... Στο titanium backup μου δείχνει..

System Rom 262mb (28,7mb free)

Εσωτερική 154mb (87,9mb free)

Καρτα SD 14,8gb (11,2mb free)

Καρτα SD (a2sd) 1,05gb (920mb free)

Μετα από εγκατάσταση της εφαρμογης documents to go (για δοκιμή) τα στοιχεία έμειναν ίδια εκτός από αυτό

Καρτα SD (a2sd) 1,05gb (915mb free)

Αν κάνω Move to Sd τότε γίνονται έτσι ..

System Rom 262mb (28,7mb free)

Εσωτερική 154mb (88mb free)

Καρτα SD 14,8gb (11,2mb free)

Καρτα SD (a2sd) 1,05gb (920mb free)

Δηλαδή για να βλέπω πόσο ελεύθερο χώρο έχω να κοιτάζω αυτά τα στοιχεία και όχι το "Διαθέσιμο χώρο στην εσωτερική μνήμη" από το μενου των ρυθμίσεων ?

Ευχαριστώ και πάλι για την γρήγορη απάντηση :)

Ευχαριστώ για την απάντηση, αν και θα έπρεπε να το είχα σκεφτεί κ από μόνος μου το unboxing στο youtube...Λοιπόν, 3 βιντεάκια που είδα όπου οι άνθρωποι τα έβγαζαν από το πακέτο του κούριερ, δεν είχε κανένα ζελατίνα. Ρωτάω επειδή ένας φίλος φίλου πουλάει ένα desire σε πολύ καλή τιμή ως σφραγισμένο κ όταν τον ρώτησα αν είναι κυριολεκτικά με τις ζελατίνες μου είπε ότι έχει τη σφραγίδα ασφαλείας της HTC μόνο και παραξενεύτηκα...Τώρα που είδα τα βιντεάκια όμως θεωρώ ότι είναι ειλικρινής και θα το τσιμπήσω! Ευχαριστώ κ πάλι!

Το αν είναι όντως σφραγισμένο θα το δεις από τις ταινίες ασφαλείας. Αν δεν είναι πειραγμένες είσαι οκ.

Αν οι ζελατίνες που ρωτάς αφορούν το εξωτερικό κουτί, τότε όχι δεν υπήρχε καμιά ζελατίνη απέξω. Κανένα δεν έχει!

Αν ρωτάς για ζελατίνα προστασίας οθόνης (εγώ αυτό κατάλαβα, και νομίζω και ο nikoskat), τότε πάλι όχι είναι η απάντηση! Δεν σου δίνει screen protector η HTC στο κουτί, αλλά έχει την κλασσική προστασία από την εταιρεία. Μια ζελατίνα που όμως δεν screen protector.

Με το καλό να το τσιμπήσεις!!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

S-OFF μπορουμε να κανουμε οποιαδηποτε στιγμη θελουμε, δεν επηρεαζει ext partition, DATA+ script κτλ που εχουν προηγηθει? Μετα απο τοσους μηνες τωρα αποφασισα να το κανω.

Εχω την εντύπωση ότι καλό θα ήταν να φοράς μια rom χωρίς script και data2sd κ τέτοια γιατί μπορεί να σου κολλήσει.. δεν είμαι απόλυτα βέβαιος όμως...

Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Το αν είναι όντως σφραγισμένο θα το δεις από τις ταινίες ασφαλείας. Αν δεν είναι πειραγμένες είσαι οκ.

Αν οι ζελατίνες που ρωτάς αφορούν το εξωτερικό κουτί, τότε όχι δεν υπήρχε καμιά ζελατίνη απέξω. Κανένα δεν έχει!

Αν ρωτάς για ζελατίνα προστασίας οθόνης (εγώ αυτό κατάλαβα, και νομίζω και ο nikoskat), τότε πάλι όχι είναι η απάντηση! Δεν σου δίνει screen protector η HTC στο κουτί, αλλά έχει την κλασσική προστασία από την εταιρεία. Μια ζελατίνα που όμως δεν screen protector.

Με το καλό να το τσιμπήσεις!!

Για ζελατίνες στο κουτί εννοούσα και προφανώς δεν έχει. Όταν το πάρω με το καλό θα σας πω και την τιμή, δε θέλω να το γρουσουζέψω :lol:

Ευχαριστώ για τη βοήθεια κ καλό βράδυ!

Πέρασα κι εγώ χθες το απόγευμα την official Gingerbread της HTC χωρίς να είμαι και πολύ σίγουρη αν είναι.. έξυπνη κίνηση λόγω μη δυνατότητας downgrade και root, προς το παρόν.

Μέχρι να στήσω ξανά και να δω λίγο πως πάει πέρασε η χθεσινή μέρα, οπότε θεώρησα σκόπιμο να πω μερικά πράγματα για όσους ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν, αν και τα είπε σχεδόν όλα και σωστά ο thouvou (πολύ χρήσιμο πόστ)!

- Σε γενικές γραμμές, δεν είναι αυτό που λέμε.. big deal βάσει του ότι δεν έχει εντυπωσιακές αλλαγές. Κυρίως εξωτερικές. Δηλαδή, μέχρι που αν σας το αναβάθμιζε άλλος και σας επανέφερε τα δεδομένα, δεν θα το καταλαβαίνατε και γρήγορα..!

Είναι όμως ένα deal που κατά τη γνώμη μου αξίζει.

Εμφανισιακά, πέραν του εικονιδίο της εγκατάστασης εφαρμογής από το μάρκετ και του android εικονιδίου κλήσης, έχει μικρύνει και η γραμματοσειρά, κι αυτό είναι καλό για μένα γιατί η προηγούμενη ήταν λίγο γαϊδουρινή. Κατά τα άλλα, μικροεπεμβάσεις σε εικονίδια. Όμως, φαίνεται πως έχει εσωτερικές.

+ Από πλευράς ταχύτητας εγώ σοβαρές διαφορές δεν παρατήρησα. Είναι πιο γρήγορο αλλά όχι εντυπωσιακά. Ούτε πριν είχα θέμα, ούτε και τώρα έχω. Αλλά νομίζω πως όντως η αίσθηση που αφήνει είναι καλύτερη.

+ Προστέθηκαν κάποια πράγματα, αφαιρέθηκαν κάποια άλλα. Όπως οι επιλογές με το παρατεταμένο πάτημα του power button που πριν έδινε περισσότερες επιλογές αλλά όχι reboot. Τώρα δίνει reboot, αλλά αφαίρεσε όλα τα άλλα. Προτιμώ το τώρα, γιατί τα άλλα και πριν δεν τα πολυχρησιμοποιούσα. Το reboot είναι σαφώς πιο χρήσιμο.

+ Σε ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα (Quicker) στο Froyo δεν έκανε direct switch τo mobile data. Τώρα το κάνει.

+ Σαφώς ο χρόνος ανοίγματος. Αν κάνεις power off/power on ανοίγει σε λιγότερο από 10 sec. Και επειδή προφανώς είναι στο γνωστό πια είδος sleep mode, αναγνωρίζει άμεσα τα εικονίδια των εφαρμογών που έχεις στην home screen και οι οποίες είναι εγκατεστημένες στην SD. Αντίθετα όταν κάνεις reboot ο χρόνος εκκίνησης είναι ο αντίστοιχος του power off επί Froyo.

+ Στο μενού "Εφαρμογές" έχουν προστεθεί κάποιες επιλογές. Μια από αυτές είναι και η επιλογή "Αποθηκευτικός χώρος" που σου δείχνει ποιες είναι οι εφαρμογές με το μεγαλύτερο όγκο (user and system).

+ Στη μπαταρία έχει το γνωστό γράφημα της Gingerbread για την κατανάλωση.

+ Ασυμβατότητες εφαρμογών ούτε εγώ έχω παρατηρήσει πλην μιας app2SD που όμως βάσεις μια άλλη του είδους και τέλος.

Κάποιες φορές που πάω να μετακινήσω μια εφαρμογή στην κάρτα, βγάζει "η μετακίνηση απέτυχε". Με 2η προσπάθεια, όλα ΟΚ.

Παρεπιπτόντως, στην SD δεν πειράζει τίποτα η αναβάθμιση. Αυτό είναι και το λογικό αλλά το γράφω για επιβεβαίωση.

+++: Τελευταίο και σημαντικότερο θετικό, η μπαταρία. Επιβεβαιώνω κι εγώ, πως δείχνει να είναι εντυπωσιακά μεγαλύτερη η διάρκειά της. Με ανοιγμένο WiFi, και συνέχεια στα χέρια, στις 11h36min που είναι τώρα και με 17% υπόλοιπο, δεν πρέπει να το έχω καταφέρει ούτε πέρυσι τέτοιον καιρό που η μπαταρία ήταν καινούρια. Αν συνεχίσει έτσι, είναι από μόνη της λόγος για αναβάθμιση.

Γενικώς μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία σε οτιδήποτε. Προς το παρόν, έχω παρατηρήσει πολλά να δουλεύουν καλύτερα από πριν, όχι όμως κάτι χειρότερα.

Στα αρνητικά τώρα:

- Το σπαστικό αρνητικό για μένα είναι ότι καμιά προεγκατεστημένη εφαρμογή δεν είναι στην τελευταία έκδοση. Το YouTube ήθελε update, το Gmail επίσης, o Flash στην 10.1 (κι εκεί θα μείνει!), το search επίσης, και το τραγικότερο όλων οι Χάρτες που είναι στην 5.2.1!!!!! Δεν είναι φυσικά πρόβλημα αλλά ας έβαζαν και πουθενά την τελευταία έκδοση!:p

- Το άλλο είναι το γνωστό με το χώρο. Επί της ουσίας, βέβαια, είναι αυτό που λέμε "η μια, η άλλη". Πριν την αναβάθμιση είχα ~40ΜΒ. Μετά την αναβάθμιση είχα 127ΜΒ. Μετά το στήσιμο έχω ~45. Οι εφαρμογές είναι σχεδόν οι ίδιες. Απλά πάλι δεν υπάρχει ιδιαίτερος χώρος. Το ότι βέβαια, τα πράγματα δεν έγιναν χειρότερα, το βρίσκω θετικό! Το μη χείρον, βέλτιστον!

Σε γενικές γραμμές αυτά. Νομίζω πως κάτι έχω ξεχάσει αλλά αν το θυμηθώ θα το συμπληρώσω! Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ.

ΥΓ: Η απάντηση σε όσους ρωτάνε αν είναι καλό να αναβαθμίστουν είναι ξεκάθαρα: ΝΑΙ. Κερδίζεις αρκετά και κυρίως μπαταρία. Δεν χάνεις τίποτα.

Χάνεις, δηλαδή τα δεδομένα σου, αλλά αυτό εννοείται. Εννοώ δεν χάνεις από πλευράς χρήσης.

Η διαδικασία είναι απλή ακόμη και για όσους δεν έχουν επαφή με το σπορ. Μην το φοβάστε. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες.

Σημείωση: Εννοείται αναφέρομαι σε όσους δεν θέλουν αύριο να rootάρουν καθώς δεν υπάρχει ακόμα τρόπος.

Edit: Σαφώς και σε όσους είναι ακόμα με official, οι υπόλοιποι προφανώς δεν έχουν λόγο!!!

Edited by eltsele
Προσθήκη Edit

Περασα και εγω χθες την 3.3.2 με το sense 3.

Remove Transparency - Both builds

Remove FlyIn Animations - A2SD++

Dalvik-Cache to /data

Modifies Data++ & A2SD++ Scripts to allow Dalvik-cache on /data

Αυτα τα παραπανω "εξτρα" που εχει στο site του τι ακριβως κανουν, ξερεις ?

Eσυ με την μπαταρια τι ακριβως εκανες και ειδες βελτιωση?

κατι αλλο που "συζητησαμε" χθες.. οντως μου εδειχνε μονο 1gb partition γιατι ειχα ορισει 1 Gb το fat32 και 2,7 περιπου το ext3. To διορθωσα αλλα παλι δεν ξερω αν ειμαι οκ.. Οταν ξεκινω με recovery, παω mount usb storage και ανοιγω το easeus βλεπω 2 Partitions 2,7 fat32 + 1gb ext3. Eιμαι οκ? Οταν ομως απλα συνδεω το usb (οχι μεσω recovery) στον υπολογιστη μου βλεπω μονο ενα partition (to fat32 2.7 gb). Eπισης και απο το μενου της συσκευης στην sd card βλεπω ενα partition 3.7gb. Ειμαι οκ ή οχι ? Που ακριβως χρησιμευει το ext3 partition αν το βλεπω μονο μεσω recovery?

Eπισης η καρτα μου ειναι sandisk class 4. Καλυπτομαι ή να παρω αλλη ?

κατι δυο τελευταια ερωτηματα..

αν και συνδεομαι με wifi με γειτονικο router δεν μπορω να μπω ιντερνετ. Τι μπορει να φταιει? Δεν ανοιγει καμια σελιδα ουτε εφαρμογη μεσω ιντερνετ. Μεσα απο το ρουτερ βλεπω οτι ειμαι συνδεδεμενος με ενεργη συνδεση, βλεπω την ip μου κτλ. αλλα τζιφος..... Αντιθετως στο ιδιο router συνδεομαι με το pc που γραφω τωρα και ολα μια χαρα.. Μηπως ειναι καποια ρυθμιση στο κινητο που πρεπει να αλλαξω? radio εχω το 5.17.05.08

Στην εσωτερικη μνημη βλεπω μεσα απο το μενου 126 mb διαθεσιμο χωρο. Λιγα δεν ειναι ?

είπα να αλλάξω την leedroid data++ se leedroid a2sd μήπως και δω κάτι διαφορετικό στην κατανάλωση της μπαταρίας. δεν εβαλα το sense3 για να δω αν έφταιγε αυτό. το έβγαλα από την μπριζα εχτες στις 10 το βράδυ. σήμερα που μιλάμε εχω 40% υπόλοιπο αλλά έχει μεσολαβήσει μόνο 4-5 τηλέφωνα διαρκείας 3 λεπτών μαξ και τίποτα άλλο....

νομίζω ότι δεν δικαιολογείται στον ύπνο που δεν δουλεύει να καταπίνει έτσι...

έχει κανείς κάποια ιδέα η το έχετε συναντήσει και άλλοι?

ευχαριστώ πολύ

Όπως σου έγραψε και ο sakis697 στο post #2740, καλό θα είναι κατά τη διαδικασία s-offing να μην έχεις κάποια rom με data2sd script ή παρόμοια, γιατί μπορεί να σου κολλήσει. Εγώ και κάποιος άλλος χρήστης εδώ μέσα, δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία. Ευτυχώς βέβαια δεν 'πήραμε' τη συσκευή στο χέρι...

Μόλις έβαλα μία απλή RUU Froyo rom (χωρίς οποιοδήποτε script επάνω της), η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα. ;)

Για να μην έχεις τίποτα τραβήγματα, δε σου το συνιστώ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εχω την εντύπωση ότι καλό θα ήταν να φοράς μια rom χωρίς script και data2sd κ τέτοια γιατί μπορεί να σου κολλήσει.. δεν είμαι απόλυτα βέβαιος όμως...

Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk...

Όπως σου έγραψε και ο sakis697 στο post #2740, καλό θα είναι κατά τη διαδικασία s-offing να μην έχεις κάποια rom με data2sd script ή παρόμοια, γιατί μπορεί να σου κολλήσει. Εγώ και κάποιος άλλος χρήστης εδώ μέσα, δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία. Ευτυχώς βέβαια δεν 'πήραμε' τη συσκευή στο χέρι...

Μόλις έβαλα μία απλή RUU Froyo rom (χωρίς οποιοδήποτε script επάνω της), η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα. ;)

Για να μην έχεις τίποτα τραβήγματα, δε σου το συνιστώ.

Ευχαριστώ παιδιά, όταν γυρίσω από διακοπές θα το κάνω που θα έχω το βασικό μου pc. Πρώτα nandroid backup, μετά πέρασμα μιας οποιαδήποτε απλής froyo χωρίς να με πειράξει οτιδήποτε χαθεί, μετά το s-off, και τέλος restore το nandroid!

Ρε παιδια επανερχομαι μ' ενα θεμα για τη συσκευη μου και θα ηθελα την αποψη σας. Στην Αθηνα οπου υπαρχει 3g καλυψη σχεδον παντου δεν ειχα ποτε προβλημα με το σημα ειτε επιανα 3g ειτε οχι. Το μονο θεματακι που ειχα ηταν οτι καποιες φορες οταν χανοταν το σημα (π.χ. μετρο) μετα αργουσε να το ξαναβρει. Οχι παντα ομως.. Στις διακοπες τωρα επισκευτηκα ενα μερος χωρις καλυψη 3g και ετσι διαπιστωσα για πρωτη φορα πως σε περιοχες που δεν υπαρχει 3g καλυψη και γυριζω σε "gsm μονο" υπαρχουν πολλα σημεια (σχεδον παντου) που ή δεν πιανω καθολου σημα ή φαινεται οτι εχω σημα αλλα δεν μπορω να καλεσω ουτε να με καλεσουν. Περιεργο βεβαια φαινεται σαν να ειναι εικονικες οι γραμμες του σηματος.. Ακριβως στα ιδια σημεια βαζω διπλα διπλα ενα htc wildfire και ενα ericsson c903 (ολα με vodafone) και δεν εχουν κανενα προβλημα. Αυτες τις ημερες εχω αλλαξει διαφορες roms (επισημη - oxygen- insertcoin- leedroid) αλλα δεν εχω δει καμια διαφορα. Παρ' ολα αυτα οταν επισκεπτομαι το διπλανο χωριο που εχει 3g ολα λειτουργουν κανονικα (ακομη και αν δεν πιανω 3g γυριζει σε edge ή gprs). Σε περιοχες ομως που μιλαμε μονο για gprs και οχι 3g ή edge, τοτε δεν εχω κινητο...Μαλλον νομιζω πως υπαρχει προβλημα με την κεραια της συσκευης. Θα ηθελα την αποψη σας για 2 θεματα. Πρωτον πιστευετε πως εγω μπορω να παρεμβω καπως αλλιως και να κανω κατι μηπως διορθωθει το προβλημα ή οχι? Επισης αν υποθεσουμε οτι μαλλον ειναι η κεραια, υπαρχει περιπτωση να βρω ακρη αν το παω στο service ή λετε να μου το κρατησουν κανα μηνα και να μετα να μου που οτι ειναι μια χαρα.. Αξιζει τον κοπο λετε η αναμονη του ταχυτατου service ??

*και κατι τελευταιο ασχετο.. για οσους εχουν δοκιμασει custom rom με sense υπαρχει καποια που να εχει πολυ καλη ποιοτητα εγγραφης βιντεο ή φωτο? δεν εχω μεγαλη εμπειρια μιας και αυτες τις τελευταιες ημερες "παιδευομαι" με τις roms αλλα νομιζω πως τουλαχιστον στο θεμα της εγγραφης βιντεο ή φωτο η επισημη froyo ηταν πιο αξιοπιστη. Στη leedroid που εχω τωρα "μου τη σπαει" που πρεπει να κραταω το κινητο αποκλειστικα σε οριζοντια θεση για εγγραφη βιντεο και ο ηχος που εγγραφεται δεν ειναι και τοσο καθαρος..

Edited by sf-haris

Δοκιμασε να βαλεις το τελευταιο radio, αν δε το εχεις ηδη κανει και μπορει να σου βελτιωσει το σημα. Οσον αφορα το προβλημα της καμερας, δοκιμασε τη leedroid HD με τον τελευταιο kernel του snq. Σε μενα, για λιγο που την κρατησα τη rom, ηταν η πρωτη φορα που εγραφε σχετικα smooth βιντεο 720p, χωρις σπασιμο και με νορμαλ framerate. Αναμενεται βελτιωση σε αυτο τον τομεα, οταν κυκλοφορησει ο source code του kernel της HTC.

Δοκιμασε να βαλεις το τελευταιο radio, αν δε το εχεις ηδη κανει και μπορει να σου βελτιωσει το σημα. Οσον αφορα το προβλημα της καμερας, δοκιμασε τη leedroid HD με τον τελευταιο kernel του snq. Σε μενα, για λιγο που την κρατησα τη rom, ηταν η πρωτη φορα που εγραφε σχετικα smooth βιντεο 720p, χωρις σπασιμο και με νορμαλ framerate. Αναμενεται βελτιωση σε αυτο τον τομεα, οταν κυκλοφορησει ο source code του kernel της HTC.

εχω leedroid hd 3.3.2 - kernel 2.6.35.10-g3f43272 [v06] sng 14/6/2011 - radio 32.56.00.32u_ 5.17.05.23. Υπαρχει κατι νεοτερο που μπορω να αναβαθμισω ?

Αντιμετωπίζω δυο προβλήματα με το desire τώρα...

Ενώ έχω εγκατεστημένο το SoundHound και φαίνεται κανονικά το εικονίδιο όταν πατάω πάνω του για να ανοίξει μου βγάζει μήνυμα "Εφαρμογή ανύπαρκτη" ενώ απο το market αν πατήσω άνοιγμα ανοίγει κανονικά!

Επίσης υπάρχουν στο κινητό μου δυο εικονίδια της εφαρμογής YouTube. Το πρώτο έχει το κανονικό εικονίδιο ενώ το δεύτερο έχει το σήμα του android με λευκο και πρασινο background και όταν πατήσω πάνω της μου βγάζει μήνυμα "Εφαρμογή ανύπαρκτη"!

Ξέρετε αν και πως μπορώ να διορθώσω αυτά τα προβλήματα;

:)

εχω leedroid hd 3.3.2 - kernel 2.6.35.10-g3f43272 [v06] sng 14/6/2011 - radio 32.56.00.32u_ 5.17.05.23. Υπαρχει κατι νεοτερο που μπορω να αναβαθμισω ?

Οχι, εισαι στις πιο προσφατες εκδοσεις. Μπορεις ομως να κανεις downgrade στο radio και να δοκιμασεις μια παλαιοτερη εκδοση, καθως δεν ειναι παντα και η καλυτερη η τελευταια. ;)

Οχι, εισαι στις πιο προσφατες εκδοσεις. Μπορεις ομως να κανεις downgrade στο radio και να δοκιμασεις μια παλαιοτερη εκδοση, καθως δεν ειναι παντα και η καλυτερη η τελευταια. ;)

ειχα δοκιμασει και τον προηγουμενο αλλα τα ιδια...

Αντιμετωπίζω δυο προβλήματα με το desire τώρα...

Ενώ έχω εγκατεστημένο το SoundHound και φαίνεται κανονικά το εικονίδιο όταν πατάω πάνω του για να ανοίξει μου βγάζει μήνυμα "Εφαρμογή ανύπαρκτη" ενώ απο το market αν πατήσω άνοιγμα ανοίγει κανονικά!

Επίσης υπάρχουν στο κινητό μου δυο εικονίδια της εφαρμογής YouTube. Το πρώτο έχει το κανονικό εικονίδιο ενώ το δεύτερο έχει το σήμα του android με λευκο και πρασινο background και όταν πατήσω πάνω της μου βγάζει μήνυμα "Εφαρμογή ανύπαρκτη"!

Ξέρετε αν και πως μπορώ να διορθώσω αυτά τα προβλήματα;

:)

διεγραψε την συντόμευση και ξανακαντην και ολα οκ !

Παιδιά, στην GB διαπιστώνω κάτι που με την froyo δεν υπήρχε.. έχει ένα ελαφρό drain της Internal memory..χάνει αρκετά ΚΒ χωρίς να έχεις ανοίξει κάτι..είσαι πχ με 61 ΜΒ, μπαίνεις market και εδώ,κάνεις clear cache και είσαι στα 60,2 αντί να είσαι εκεί που ήσουν η άντε 100ΚΒ λιγότερα.Έκανα και factory reset γιατί το είχα ξεχάσει μετά το update αλλά το κάνει πάλι I think..το έχει παρατηρήσει κανείς?

Είπα πολλά καλά μου φαίνεται για τη rom..χαχα!

HTC Desire/Tapatalk

Εχει ενα φιλαρακι το htc desire και του το εκανα ροοτ πως μπωρο να μεγαλωσω την εωτερικη μνημη που ειναι για εφαρμογες χωρις να αλλαξω την ρομ?

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι; Σκέφτομαι να βάλω την official 2,3. Τις επαφές-ημερολόγιο τα έχω στο Gmail. Έχω όμως αρκετές χρήσιμες σημειώσεις (π.χ. κωδικούς καρτών αρ. λογαριασμών) περασμένες στην εφαρμογή oi notepad που είναι στην κάρτα, αυτές λογικά και ότι άλλο είναι στην sd απ΄ ότι έχω διαβάσει δεν σβήνουν. Είναι σίγουρο αυτό;

Εχει ενα φιλαρακι το htc desire και του το εκανα ροοτ πως μπωρο να μεγαλωσω την εωτερικη μνημη που ειναι για εφαρμογες χωρις να αλλαξω την ρομ?

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν γίνεται γιατί για να δουλέψει το a2sd+ πρέπει η rom να υποστηρίζει init.d scripts κάτι που η official δεν το υποστηρίζει.

Αν θέλει όμως οπωσδήποτε stock rom μπορείς να του βάλεις αυτήν και μετά να περάσεις το a2sd+.

Εναλλακτικά υπάρχουν αρκετές rom στο xda για να διαλέξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ναι, δεν πειράζει τίποτα από την SD. Αλλά αν έχεις πράγματα σημαντικά κρατά κι ένα backup στο pc σου για να μην αγχώνεσαι.

HTC Desire/Tapatalk

Κανα νέο για το πότε βγαίνει η official Gingerbread από τα κανονικά κανάλια και όχι από XDA; Έχω αρχίσει να βαριέμαι να τους περιμένω :mad:

Υ.Γ. Όταν τελικά με το καλό έρθει ΟΤΑ το update, θα χάσω data εφαρμογών; Πχ την πρόοδο σε ένα παιχνίδι;

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire