Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αρα εγω που ΔΕΝ ειμαι s-off θα βαζω αυτες που λενε stock hboot και οχι cmd r2 και αν γινω s-off θα βαλω το r2 και θα φλασαρω τις roms για cmd. το ext 2/3/4 σημαινει οτι πρεπει να εχω και το ext4? εχω κανει το ext3 μονο. Α, και κατι αλλο.. εχω την εργοστασιακη καρτα μνημης που ειχε η συσκευασια των 4gb και δεν εχω βαλει καποια αλλη. Αυτο μου απαγορευει καποιες roms ή δεν παιζει ρολο ?

*1. το απογευμα εκανα το ext3 και περασα την leedroid. Oταν μπηκα μου αναγνωριζε χωριτηκοτητα καρτας 1gb. Σωστο ειναι αυτο ή επρεπε να μου βγαζει και τα 4 ?

*2. αφου ειχα φλασαρει την leedroid μετα απο λιγες ωρες προσπαθησα να φλασαρω την insertcoin. Ειχα μαλλον λαθος εκδοση ομως και μου σταματησε με μηνυμα λαθους. Το ιδιο ειχε συμβει οταν ειχα δοκιμασει να φλασαρω το ιδιο αρχειο ενω ειχα oxygen. Τοτε σταματησε και με reboot απλα ξεκινησε ξανα η oxygen σαν να μην ειχε συμβει κατι.. Τωρα δοκιμασα ξανα, διεκοπη στο ιδιο σημειο αλλα με reboot δεν ξεκινα η leedroid αλλα μου γραφει "android" στη μεση της οθονης (με τα γραφικα και τη γραματοσειρα της leedroid )και καπου καπου αναβοσβηνει... φαινεται σαν να κανει καποιες διεργασιες και κανει πολυ αργο μπουταρισμα αλλα λετε να επαθε καμια ζημια??

1.Εσυ που δεν εχεις s-off θα βαζεις αυτες που λενε stock hboot και πιο κατω δεν αναφερουν οτι χρειαζονται s-0ff γιατι μπορεις να εχεις s-off με stock hboot;)

2.Σχετικα με το ext2/3/4 πρεπει να εχεις 1 απο το τρια,συνηθως οι περισσοτερες χρειαζονται το 3 αλλα αν κανεις το 4 εισαι μια χαρα πιστευω γιατι κ εγω αυτο εκανα και ειναι μια χαρα (leedroid hd 3.3.1).Αλλα γενικα πρεπει να ελεγχεις πιο απο τα 3 ζηταει ο modder.

3.Με την original sd card που ερχεται αν ειναι και class 2 θα εχεις ψιλοκολλιματα λογικα και πολλοι δεν την συνιστουν ειδικα για a2sd και data2sd....Ποιαν εκδοση δοκιμασες,a2sd ή data++?

*1.Κατι πρεπει να εκανες λαθος ή εκανες υπερβολικα μεγαλο ext3.

*2.Τι μηνυμα σου βγαζει?

ευτχαριστω πολυ.

Το ραδιο αξιζει να το βαλω? μπορω να το εγκαταστησω και τωρα αφου εβαλα την ΡΟΜ η θα δηιουργηθει προβλημα?

Αν δεν εχεις καποιο προβλημα μην το βαλεις,αλλα αν ο modder ζηταει καποιο συγκεκριμενο radio καλο θα ηταν να περασεις το radio.Οχι πιστευω δεν τιθεται τετοιο θεμα.

Θέλω να πάρω μια κάρτα μνήμης και θέλω να ρωτήσω τι πρέπει να προσέξω όταν την βάλω. Είμαι root και το είχα κάνει με το Easeus. Λογικά θα κάνω την ίδια διαδικασία, σωστά; Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω με τα αρχεία του 1gb partition που έχω.

Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει..

Ευχαριστώ!

Αρχικα να παρεις μια καλη καρτα οχι καμια απο το ebay φτηνιαρικη:p...

Να προσεξεις να ειναι class 4 και πανω αν θες να βαζεις custom rom και αναλογα με την rom που διαλεξεις να δημιουργησεις τα αναλογα partitions ext3/4...Τα partition που εχεις τα χρειαζεσε,δεν καταλαβα τι ακριβως θες να κανεις με αυτα:lol:....

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικα να παρεις μια καλη καρτα οχι καμια απο το ebay φτηνιαρικη:p...

Να προσεξεις να ειναι class 4 και πανω αν θες να βαζεις custom rom και αναλογα με την rom που διαλεξεις να δημιουργησεις τα αναλογα partitions ext3/4...Τα partition που εχεις τα χρειαζεσε,δεν καταλαβα τι ακριβως θες να κανεις με αυτα:lol:....

Πως να βάλω τα αρχεία που είναι στο partition του 1gb στην καινούρια κάρτα. Αυτό δεν ξέρω.

Η κάρτα είναι από ebay αλλά είναι transcend. Φαντάζομαι καλή θα είναι..

:D

Πως να βάλω τα αρχεία που είναι στο partition του 1gb στην καινούρια κάρτα. Αυτό δεν ξέρω.

Η κάρτα είναι από ebay αλλά είναι transcend. Φαντάζομαι καλή θα είναι..

Στο λεω γιατι την εχουν παθει αρκετοι,γιατι μπορει να λεει transcend και να εχει πολυ χαμηλοτερη τιμη αφου συνηθως προερχεται απο Κινα ειδικα, αλλα στο τελος να ειναι μουφα και να μην την αναγνωριζει, ή να αναγνωριζει λιγοτερα GB.

Απλα για να μην χασεις τιποτα απο το κινητο σου και το ext3,υποθετω οτι εχεις κανει root και εχεις βαλει το clockwork mod ετσι κανεις ενα nandroid backup και μεταφερεις το φακελο του backup στον υπολογιστη σου. Μετα κανεις τα partition σου στην καινουργια καρτα και κανεις restore το nandroid backup απο το recovery και πιστευω θα εισαι ενταξει:)

χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του leedroid data++.

πολύ ωραία ROM αλλά το βασικό πρόβλημα που βλέπω είναι η κατανάλωση μπαταρίας.τρελή κατανάλωση. για παράδειγμα σήμερα στις 9.30 το έβγαλα από την φόρτιση και τώρα εχω 64%.... χωρίς wi.fi gps και τέτοια ανοιχτα.μόνο standby.

κάτι δεν πάει καλά.

το έχει κανείς άλλος?

ενημερωτικα δεν εχω αναβαθμίσει το ράδιο και εχω βάλει το sense3.

ευχαριστώ

πολύ ωραία ROM αλλά το βασικό πρόβλημα που βλέπω είναι η κατανάλωση μπαταρίας.τρελή κατανάλωση. για παράδειγμα σήμερα στις 9.30 το έβγαλα από την φόρτιση και τώρα εχω 64%.... χωρίς wi.fi gps και τέτοια ανοιχτα.μόνο standby.

κάτι δεν πάει καλά.

το έχει κανείς άλλος?

ευχαριστώ

εγω με την leedroid a2sd++ δεν ειχα προβλημα μπαταριας. Μια χαρα ηταν και θα την ξαναβαλω.

Edited by sf-haris

κάτι δεν πάει καλά.

το έχει κανείς άλλος?

ευχαριστώ

Και μένα η μπαταριά μου τα είχε παίξει λίγο τελευταία και νόμιζα ότι δεν γλίτωνα την αγορά μιας καινούργιας. Ειδικά την πρώτη μέρα με την Leedroid Hd 3.3.1 a2sd++ σε 2-3 ωριτσες είχε πάει στο 50% και με είχε ανησυχήσει. Με ένα calibration της μπαταρίας και wipe battery stats τωρα εχω 39% σε 2 μέρες και 2 ώρες:D.

Να συμπληρώσω ότι δεν έχω βάλει το radio που συστήνει ο leedroid αλλά το πιο καινούργιο 5.17.05.23 και χθες την νύχτα πέρασα και την καινούργια 3.3.2 με το Sense 3 patch v3.

Και μένα η μπαταριά μου τα είχε παίξει λίγο τελευταία και νόμιζα ότι δεν γλίτωνα την αγορά μιας καινούργιας. Ειδικά την πρώτη μέρα με την Leedroid Hd 3.3.1 a2sd++ σε 2-3 ωριτσες είχε πάει στο 50% και με είχε ανησυχήσει. Με ένα calibration της μπαταρίας και wipe battery stats τωρα εχω 39% σε 2 μέρες και 2 ώρες:D.

Να συμπληρώσω ότι δεν έχω βάλει το radio που συστήνει ο leedroid αλλά το πιο καινούργιο 5.17.05.23 και χθες την νύχτα πέρασα και την καινούργια 3.3.2 με το Sense 3 patch v3.

Περασα και εγω χθες την 3.3.2 με το sense 3.

Remove Transparency - Both builds

Remove FlyIn Animations - A2SD++

Dalvik-Cache to /data

Modifies Data++ & A2SD++ Scripts to allow Dalvik-cache on /data

Αυτα τα παραπανω "εξτρα" που εχει στο site του τι ακριβως κανουν, ξερεις ?

Eσυ με την μπαταρια τι ακριβως εκανες και ειδες βελτιωση?

κατι αλλο που "συζητησαμε" χθες.. οντως μου εδειχνε μονο 1gb partition γιατι ειχα ορισει 1 Gb το fat32 και 2,7 περιπου το ext3. To διορθωσα αλλα παλι δεν ξερω αν ειμαι οκ.. Οταν ξεκινω με recovery, παω mount usb storage και ανοιγω το easeus βλεπω 2 Partitions 2,7 fat32 + 1gb ext3. Eιμαι οκ? Οταν ομως απλα συνδεω το usb (οχι μεσω recovery) στον υπολογιστη μου βλεπω μονο ενα partition (to fat32 2.7 gb). Eπισης και απο το μενου της συσκευης στην sd card βλεπω ενα partition 3.7gb. Ειμαι οκ ή οχι ? Που ακριβως χρησιμευει το ext3 partition αν το βλεπω μονο μεσω recovery?

Eπισης η καρτα μου ειναι sandisk class 4. Καλυπτομαι ή να παρω αλλη ?

κατι δυο τελευταια ερωτηματα..

αν και συνδεομαι με wifi με γειτονικο router δεν μπορω να μπω ιντερνετ. Τι μπορει να φταιει? Δεν ανοιγει καμια σελιδα ουτε εφαρμογη μεσω ιντερνετ. Μεσα απο το ρουτερ βλεπω οτι ειμαι συνδεδεμενος με ενεργη συνδεση, βλεπω την ip μου κτλ. αλλα τζιφος..... Αντιθετως στο ιδιο router συνδεομαι με το pc που γραφω τωρα και ολα μια χαρα.. Μηπως ειναι καποια ρυθμιση στο κινητο που πρεπει να αλλαξω? radio εχω το 5.17.05.08

Στην εσωτερικη μνημη βλεπω μεσα απο το μενου 126 mb διαθεσιμο χωρο. Λιγα δεν ειναι ?

Edited by sf-haris

Πέρασα χτες την επίσημη αναβάθμιση σε 2.3 και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι οι εξής:

+ : Το κινητό είναι πλέον αισθητά πιο γρήγορο. Στο άνοιγμα εφαρμογών, στο σκρολάρισμα, στην επανεκκίνηση κλπ. Έχει ενεργοποιηθεί και σε εμάς το "sleeping mode" που μέχρι πρότινος είχαν μόνο τα Desire HD, Desire S και Sensation με αποτέλεσμα το κινητό να ανοίγει σε 5 δεύτερα από εκεί που ήθελε 30. Επίσης δουλεύουν κανονικά βαριές εφαρμογές όπως GPS και Office που είχαν βγει επί Froyo και δεν παρατηρείται (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) το φαινόμενο να μη δουλεύουν κάποιες εφαργμογές όπως είχαμε κατά τη μετάβαση από Eclair σε Froyo. Το κουμπί on/off θέλει πλέον παρατεταμένο πάτημα οπότε δεν ανοίγει το κινητό κατά λάθος όπως πριν με ένα απλό άγγιγμα. Προστέθηκε η χρήσιμη εφαρμογή "Λήψεις" για να βρίσκεις άμεσα ό,τι κατεβάζεις, ο καινούργιος (και καλύτερος) native browser του Desire S αλλά και η δυνατότητα να κάνεις επανεκκίνηση του κινητού και όχι μόνο απενεργοποίηση. Καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας (εμένα με την ίδια χρήση μου κρατάει μισή μέρα παραπάνω). Μικροαλλαγές στα γραφικά και το μενού. Αφαίρεση άχρηστων εφαρμογών (πχ. teeter) που ποτέ κανείς δεν άνοιγε.

- : Η μνήμη ROM του κινητού δείχνει πολύ μικρή για την αναβάθμιση. 110 MB ελεύθερα αμέσως μόλις έγινε η αναβάθμιση και μόλις 20 MB ελεύθερα μόλις φορτώθηκαν οι βασικές εφαρμογές (χωρίς ούτε ένα παιχνίδι ή κάποια εφαρμογή "πολυτελείας"). Αφαίρεση όλων των wallpapers της HTC και της εφαρμογής του φακού που πλέον πρέπει να τα φορτώσεις μεμονομένα αν τα θέλεις καθώς και της εφαρμογής του facebook που πλέον πρέπει να κατεβάσεις από το market. Διατήρηση (λόγω έλλειψης μνήμης) της ίδιας έκδοσης Sense. Αφαίρεση κάποιων επιλογών από το μενού που εμφανιζόταν όταν πίεζες παρατεταμένα το on/off (π.χ αθόρυβο προφίλ ή ενεργοποίηση κινητών υπηρεσιών).

Υ.Γ: Επειδή προς το παρόν το κινητό πάει σφαίρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά αργότερα όταν το βαρεθώ κι εγώ αλλά και όσοι κάναμε την αναβάθμιση θα μας φαίνεται ενοχλητική η μικρή του μνήμη παρακαλώ αν και όταν βρεθεί τρόπος να γίνει root και στη 2.3 ας υπάρξει ένας αντίστοιχος οδηγός όπως αυτός που υπήρχε επί Froyo. Ευχαριστώ.

Edited by thouvou13

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4

Πέρασα χτες την επίσημη αναβάθμιση σε 2.3 και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι οι εξής:

+ : Το κινητό είναι πλέον αισθητά πιο γρήγορο. Στο άνοιγμα εφαρμογών, στο σκρολάρισμα, στην επανεκκίνηση κλπ. Έχει ενεργοποιηθεί και σε εμάς το "sleeping mode" που μέχρι πρότινος είχαν μόνο τα Desire HD, Desire S και Sensation με αποτέλεσμα το κινητό να ανοίγει σε 5 δεύτερα από εκεί που ήθελε 30. Επίσης δουλεύουν κανονικά βαριές εφαρμογές όπως GPS και Office που είχαν βγει επί Froyo και δεν παρατηρείται (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) το φαινόμενο να μη δουλεύουν κάποιες εφαργμογές όπως είχαμε κατά τη μετάβαση από Eclair σε Froyo. Το κουμπί on/off θέλει πλέον παρατεταμένο πάτημα οπότε δεν ανοίγει το κινητό κατά λάθος όπως πριν με ένα απλό άγγιγμα. Προστέθηκε η χρήσιμη εφαρμογή "Λήψεις" για να βρίσκεις άμεσα ό,τι κατεβάζεις, ο καινούργιος (και καλύτερος) native browser του Desire S αλλά και η δυνατότητα να κάνεις επανεκκίνηση του κινητού και όχι μόνο απενεργοποίηση. Καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας (εμένα με την ίδια χρήση μου κρατάει μισή μέρα παραπάνω). Μικροαλλαγές στα γραφικά και το μενού. Αφαίρεση άχρηστων εφαρμογών (πχ. teeter) που ποτέ κανείς δεν άνοιγε.

- : Η μνήμη ROM του κινητού δείχνει πολύ μικρή για την αναβάθμιση. 110 MB ελεύθερα αμέσως μόλις έγινε η αναβάθμιση και μόλις 20 MB ελεύθερα μόλις φορτώθηκαν οι βασικές εφαρμογές (χωρίς ούτε ένα παιχνίδι ή κάποια εφαρμογή "πολυτελείας"). Αφαίρεση όλων των wallpapers της HTC και της εφαρμογής του φακού που πλέον πρέπει να τα φορτώσεις μεμονομένα αν τα θέλεις καθώς και της εφαρμογής του facebook που πλέον πρέπει να κατεβάσεις από το market. Διατήρηση (λόγω έλλειψης μνήμης) της ίδιας έκδοσης Sense. Αφαίρεση κάποιων επιλογών από το μενού που εμφανιζόταν όταν πίεζες παρατεταμένα το on/off (π.χ αθόρυβο προφίλ ή ενεργοποίηση κινητών υπηρεσιών).

Υ.Γ: Επειδή προς το παρόν το κινητό πάει σφαίρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά αργότερα όταν το βαρεθώ κι εγώ αλλά και όσοι κάναμε την αναβάθμιση θα μας φαίνεται ενοχλητική η μικρή του μνήμη παρακαλώ αν και όταν βρεθεί τρόπος να γίνει root και στη 2.3 ας υπάρξει ένας αντίστοιχος οδηγός όπως αυτός που υπήρχε επί Froyo. Ευχαριστώ.

Ένα πλήρες ποστ:)

Είμαι και εγώ αναβαθμισμένος με την επίσημη 2.3.3.

Έψαχνα όμως τώρα ξανά το επίσημο λινκ με την αναβάθμιση, από εκεί δηλαδή που έκανα download το αρχείο και δεν το βρίσκω πλέον!!!!!!

Που πήγε? Το εξαφάνισαν?

Καλησπερα, ερχομαι και εγω να επιβεβαιωσω τον φιλο οτι μετα την αναβαθμιση σε 2.3 η αυτονομια της μπαταριας αυξηθηκε θεαματικα μπορω να πω , ενω η αισθηση που αφηνει η μεταβαση απο εφαρμογη σε αλλη εφαρμογη παρα πολυ καλη .

Πολυ φτωχη βεβαια η γραφικη απεικονιση (ελλειψη καινουργιου Sense λογω ελλειψης μνημης ) ενω να αναφερω οτι μπαινοντας για αναπαραγωγη μουσικης 2 φορες μου εκανε reboot μονο του . Ας ελπισουμε οτι ηταν τυχαιο

Ένα πλήρες ποστ:)

Είμαι και εγώ αναβαθμισμένος με την επίσημη 2.3.3.

Έψαχνα όμως τώρα ξανά το επίσημο λινκ με την αναβάθμιση, από εκεί δηλαδή που έκανα download το αρχείο και δεν το βρίσκω πλέον!!!!!!

Που πήγε? Το εξαφάνισαν?

Αλλαξε απλα το λινκ η HTC. http://htcdev.com/devcenter/downloads

Βοηθηστε λιγο ρε παιδια.. Πως γινεται να πιανω σημα καμπανα wifi και ενω ειμαι συνδεδεμενος να μην τρεχει καμια εφαρμογη σαν να μην εχω συνδεση ιντερνετ? Μηπως καποια ρυθμιση με μπλοκαρει ??

Περασα και εγω χθες την 3.3.2 με το sense 3.

Remove Transparency - Both builds

Remove FlyIn Animations - A2SD++

Dalvik-Cache to /data

Modifies Data++ & A2SD++ Scripts to allow Dalvik-cache on /data

Αυτα τα παραπανω "εξτρα" που εχει στο site του τι ακριβως κανουν, ξερεις ?

Eσυ με την μπαταρια τι ακριβως εκανες και ειδες βελτιωση?

κατι αλλο που "συζητησαμε" χθες.. οντως μου εδειχνε μονο 1gb partition γιατι ειχα ορισει 1 Gb το fat32 και 2,7 περιπου το ext3. To διορθωσα αλλα παλι δεν ξερω αν ειμαι οκ.. Οταν ξεκινω με recovery, παω mount usb storage και ανοιγω το easeus βλεπω 2 Partitions 2,7 fat32 + 1gb ext3. Eιμαι οκ? Οταν ομως απλα συνδεω το usb (οχι μεσω recovery) στον υπολογιστη μου βλεπω μονο ενα partition (to fat32 2.7 gb). Eπισης και απο το μενου της συσκευης στην sd card βλεπω ενα partition 3.7gb. Ειμαι οκ ή οχι ? Που ακριβως χρησιμευει το ext3 partition αν το βλεπω μονο μεσω recovery?

Eπισης η καρτα μου ειναι sandisk class 4. Καλυπτομαι ή να παρω αλλη ?

κατι δυο τελευταια ερωτηματα..

αν και συνδεομαι με wifi με γειτονικο router δεν μπορω να μπω ιντερνετ. Τι μπορει να φταιει? Δεν ανοιγει καμια σελιδα ουτε εφαρμογη μεσω ιντερνετ. Μεσα απο το ρουτερ βλεπω οτι ειμαι συνδεδεμενος με ενεργη συνδεση, βλεπω την ip μου κτλ. αλλα τζιφος..... Αντιθετως στο ιδιο router συνδεομαι με το pc που γραφω τωρα και ολα μια χαρα.. Μηπως ειναι καποια ρυθμιση στο κινητο που πρεπει να αλλαξω? radio εχω το 5.17.05.08

Στην εσωτερικη μνημη βλεπω μεσα απο το μενου 126 mb διαθεσιμο χωρο. Λιγα δεν ειναι ?

Πες μου ποια ακριβως εννοεις και να σου πω τι κανουν:)...

Εγω εχω κανει αυτο...

Λαθος σου,ποτε μα ποτε δεν οριζουμε ext3 μεγαλυτερο απο 2GB γιατι θα σου κανει προβληματα!!!Ολοι modders το λενε. Συνιστατε 500-1GB συνηθως αναλογα της ROM.

Μια χαρα εισαι με 1GB.....Μην φοβασε φυσιολογικο ειναι που δεν το αναγνωριζει στον υπολογιστη σου καθως το ext2/3/4 ειναι για τα Linux και μπορεις να το δεις στα Windows μονο με ειδικα προγραμματακια αλλα δεν υπαρχει λογος.Το μονο που σου χρειαζεται ειναι η καρτα μνημης που εχεις (fat32) στην οποια θα τα αποθηκευεις ολα.Αν βαλεις το Titanium backup στο κινητο σου θα σου γραφει και τα 2 partitions.Το ext3 αν εχεις βαλει την a2sd++ εκδοση χρησιμευει για να κραταει τα προγραμματα .apk και το Dalvik-cache.Δες εδω για περισσοτερα.

Με την καρτα δεν ξερω,θα το δεις και εσυ ποσο θα κολλαει.Αρκετοι λενε οτι ειναι οκ η τεσσαρα.

Εγω εχω κανει 1,5Gb ext4 εχω εγκατεστημενα 172 προγραμματα και εχω:

Internal memory:154MB ΜΕ 84ΜΒ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

SD CARD(A2SD):1.43GB ME 1GB ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Σχετικα με το Wifi,ειναι παραξενο,παιξε λιγο με τις ρυθμισεις...Αλλα αφου οπως λες πιανει ip επρεπε να λειτουργει:blink:....

Σ' ευχαριστω για τις απαντησεις. Σχετικα με το wifi.. Η πρωτη rom που περασα ηταν η oxygen. Δουλευε κανονικα το wifi με πλοηγηση. Tις τελευταιες 2 ημερες περασα την incertcoin και την leedroid. Το wifi δειχνει κανονικα συνδεση, Ip αλλα δεν μπορω να σερφαρω.. (το εψαξα λιγο στο google και ειδα οτι εχει αναφερθει ως προβλημα χωρις ομως να βρω μια λυση). Πριν απο λιγο σκεφτηκα μα πως γινεται να επαιζε σωστα με oxygen και με τις 2 που ειχαν sense οχι και ξαναφλασαρα την oxygen. E, λοιπον η πλοηγηση επανηλθε κανονικα..... Απιστευτο!!! Πριν απο 5' φλασαρα ξανα την leedroid και η πλοηγηση χαθηκε παλι.. και στις 3 ρομ που ανεφερα πιο πανω ειχα radio τον 5.17.05.08 και πριν απο λιγο φλασαρα τον 5.17.05.23 αλλα και παλι τιποτα.. Δεν ειναι τρελο? Με oxygen μια χαρα, με Insertcoin και leedroid τιποτα, Oxygen ξανα ολα καλα και τελος leedroid τιποτα.. Μιλαμε παντα για ενεργη συνδεση με τον ιδιο router.

Βοηθηστε λιγο ρε παιδια.. Πως γινεται να πιανω σημα καμπανα wifi και ενω ειμαι συνδεδεμενος να μην τρεχει καμια εφαρμογη σαν να μην εχω συνδεση ιντερνετ? Μηπως καποια ρυθμιση με μπλοκαρει ??

Μήπως έχεις router το Speedtouch 585 v6 της Otenet γιατί υπάρχει γνωστό πρόβλημα στη συνεργασία του συγκεκριμένου router με τις συσκευές που τρέχουν gingerbread. Για να δουλέψει το internet στο κινητό σου πρέπει να πας στις ρυθμίσεις - ασύρματα δίκτυα - ρυθμίσεις WiFi - (πατάς menu) σύνθετες - τσεκαρεις χρήση στατικης και βάζεις τα στοιχεία του modem σου (ip, μάσκα δικτύου κλπ) τις οποίες βρίσκεις αν ανοίξεις τη γραμμή εντολών του υπολογιστή σου (έναρξη - προγράμματα - βοηθήματα) και πατήσεις cd.. και enter όσες φορές χρειαστεί μέχρι να σου δείξει σκέτο το C: και μετά την εντολή ipconfig. Αν Googleαρεις το "speedtouch" gingerbread θα βρεις μερικές σελίδες που περιγραφούν βήμα βήμα την παραπάνω διαδικασία.

Edited by thouvou13

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4

Μήπως έχεις router το Speedtouch 585 v6 της Otenet γιατί υπάρχει γνωστό πρόβλημα στη συνεργασία του συγκεκριμένου router με τις συσκευές που τρέχουν gingerbread. Για να δουλέψει το internet στο κινητό σου πρέπει να πας στις ρυθμίσεις - ασύρματα δίκτυα - ρυθμίσεις WiFi - (πατάς menu) σύνθετες - τσεκαρεις χρήση στατικης και βάζεις τα στοιχεία του modem σου (ip, μάσκα δικτύου κλπ) τις οποίες βρίσκεις αν ανοίξεις τη γραμμή εντολών του υπολογιστή σου (έναρξη - προγράμματα - βοηθήματα) και πατήσεις cd.. και enter όσες φορές χρειαστεί μέχρι να σου δείξει σκέτο το C: και μετά την εντολή ipconfig. Αν Googleαρεις το "speedtouch" gingerbread θα βρεις μερικές σελίδες που περιγραφούν βήμα βήμα την παραπάνω διαδικασία.

Φιλε thouvou εισαι αρχηγος.. :clap: :clap: Μετα απο τις πολυτιμες πληροφοριες σου και λιγο Google ελυσα το προβλημα. Το προβλημα εμφανιζεται σε ασυμβατοτητα του speedtouch 585 με οποιαδηποτε gingerbread sense rom. Οποιες δεν εχουν sense δεν εχουν προβλημα γι' αυτο και με την oxygen δουλευε κανονικα.Το προβλημα εμφανιζεται μαλλον μονο στο συγκεκριμενο router. Η λυση ειναι οπως την περιεγραψες. Οριζεις static ip στις συνθετες ρυθμισεις του wifi της συσκευης, ip, πυλη, μασκα, dns1 και dns2, και σερφαρεις κανονικα!!!

Καλημερα ..

μόλις επιχειρησα να κανω backup της ρομ που ειχα (Official 2.2 root) Με το clockwork.. Το αποτελεσμα ειναι με το που τελειωνει το κινητο να κανει επανεκινησεις εμφανιζοντας μονο την ασπρη οθονη με το λογοτυπο της HTC ...

Τι πρέπει να κάνω ? Plz Help !

Edit.. Μπήκα στο recovery menu και έκανα restore το αρχείο που είχε δημιουργηθεί και επανήλθε στην κατάσταση που ήταν..

Ερωτηση.. αν φτιάξω ext3 partition με το rom manager θα χαθουν τα δεδομένα απο την sd κάρτα?

Thanx

Edited by rip

Δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο το μαρκετ. Το παρατηρησε καποιος αλλος? :wacko:

Έχοντας το καινούριο Market (3.0.27) και με σύνδεση στο router του σπιτιού μπορώ και κατεβάζω.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Καλησπέρα,

αφού τελικά κατάφερα και έκανα εχτ3 partition και εγκατέστησα επιτυχώς τη LeeDrOiD V2.5.0 FINAL a2sd (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=768703) , θέλω να ρωτήσω πως καταλαβαίνω τη διαφορά στον ελεύθερο χώρο.. Δηλαδή μου βγάζει : διαθέσιμος χώρος 133mb. Όταν αρχίσω να περνάω εφαρμογες ο χώρος αυτός δε θα μειώνεται?

Σ ευχαριστώ φίλε.. Πάντως ακόμα και με νέα rom δε μπορώ να μεταφέρω όλες τις εφαρμογές στην sd.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα file manager που να δείχνει τι αρχεία υπάρχουν στο ext3 partition ?

Θα μειωνεται με πολυ μικροτερο ρυθμο απ' οτι οταν ησουν χωρις το ext partition στην sd.

Μια γρηγορη ερωτηση να επιβεβαιωθω πιο πολυ, αν και ξερω την απαντηση.

S-OFF μπορουμε να κανουμε οποιαδηποτε στιγμη θελουμε, δεν επηρεαζει ext partition, DATA+ script κτλ που εχουν προηγηθει? Μετα απο τοσους μηνες τωρα αποφασισα να το κανω.

Καλησπερίζω τους τυχερούς κατόχους του Desire. Θα ήθελα να μου πει κάποιος που θυμάται αν η συσκευασία της HTC είχε ζελατίνες εκτός από ταινία ασφαλείας. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση.