iceearth Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Παιδιά έχω την 2.2(root)...;Eχω πρόβλημα μνήμης μονο 7 mb ελεύθερα...Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να αυξηθεί η μνήμη ή μόνο με εγκατάσταση άλλης ρομ μπορεί να γίνει αυτό? Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Να ρωτησω κ εγω, μετα την αλλαγη της επισημης ρομ (ειμαι S-ON αρα και official hboot), με οποιαδηποτε ρομ και να χα, η ταχυτητα της αντιγραφης αρχειων στη καρτα ηταν παντοτε πολυ χαμηλη. Σε αυτο φταιει το radio; να φλασαρω την τελευταια εκδοση; Καμία σχέση του radio με την ταχύτητα ανάγνωσης/εγγραφής της sdcard. Το radio έχει να κάνει με το σήμα κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi. Αν δεν έχεις πρόβλημα, δεν χρειάζεται να αλλάξεις, ακόμη και αν το συνιστά ο cooker μίας καινούριας rom που θα flashάρεις. Αν αυτά χειροτερέψουν με καινούρια rom, τότε μπορείς να 'ψαχτείς'. Παιδιά έχω την 2.2(root)...;Eχω πρόβλημα μνήμης μονο 7 mb ελεύθερα...Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να αυξηθεί η μνήμη ή μόνο με εγκατάσταση άλλης ρομ μπορεί να γίνει αυτό? Η καλύτερη λύση είναι να περάσεις μία custom rom που να υποστηρίζει a2sd, data2sd, κ.ο.κ. script. Αν δε θέλεις να το κάνεις, τότε ή να σβήσεις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς (δεν συνιστάται γιατί ΠΑΝΤΑ μένουν σκουπίδια) για να αυξήσεις την internal memory σου ή να κάνεις hard reset και να ξαναξεκινήσεις το στήσιμο από την αρχή, βάζοντας μόνο όσες εφαρμογές χρειάζεσαι πραγματικά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Καμία σχέση του radio με την ταχύτητα ανάγνωσης/εγγραφής της sdcard. Το radio έχει να κάνει με το σήμα κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi. Αν δεν έχεις πρόβλημα, δεν χρειάζεται να αλλάξεις, ακόμη και αν το συνιστά ο cooker μίας καινούριας rom που θα flashάρεις. Αν αυτά χειροτερέψουν με καινούρια rom, τότε μπορείς να 'ψαχτείς'. χμμ τοτε εχουμε καμια αλλη ιδεα τι να φταιει για τη πολυ χαμηλη ταχυτητα εγγραφης στην καρτα μνημης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 χμμ τοτε εχουμε καμια αλλη ιδεα τι να φταιει για τη πολυ χαμηλη ταχυτητα εγγραφης στην καρτα μνημης; Έχεις δοκιμάσει με άλλη κάρτα μνήμης; Με μεγαλύτερο class ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Έχεις δοκιμάσει με άλλη κάρτα μνήμης; Με μεγαλύτερο class ίσως; έχω kingston 16gb class 4. Δεν νομίζω αυτό να δικαιολογεί εγγραφές ταχυτήτων 200KB/s, μέσω του τηλεφώνου πάντα. Και μου τη βάρεσε όταν είδα τις προάλλες wildfire απείραχτο με μαμά κάρτα να μεταφέρει με 8MB/s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 έχω kingston 16gb class 4. Δεν νομίζω αυτό να δικαιολογεί εγγραφές ταχυτήτων 200KB/s, μέσω του τηλεφώνου πάντα. Και μου τη βάρεσε όταν είδα τις προάλλες wildfire απείραχτο με μαμά κάρτα να μεταφέρει με 8MB/s. τι και ποσα αρχεια στην πρωτη περιπτωση και τι αρχεια στην αλλη; ποση ωρα το αφησες το wildfire για να δεις που θα φτασει; οι sense roms νομιζω εχουν θεμα με την ταχυτητα αλλα πρεπει να υπαρχει φιξ στους xda..τα λεω με επιφυλαξη γιατι δε θυμαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 τι και ποσα αρχεια στην πρωτη περιπτωση και τι αρχεια στην αλλη; ποση ωρα το αφησες το wildfire για να δεις που θα φτασει; οι sense roms νομιζω εχουν θεμα με την ταχυτητα αλλα πρεπει να υπαρχει φιξ στους xda..τα λεω με επιφυλαξη γιατι δε θυμαμαι. μεγαλα αρχεια βιντεο μετεφερα και στις δυο περιπτωσεις. δεν εχω sense, με oxygen ειμαι. Θα ριξω μια ματια και xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 έχω kingston 16gb class 4. Δεν νομίζω αυτό να δικαιολογεί εγγραφές ταχυτήτων 200KB/s, μέσω του τηλεφώνου πάντα. Και μου τη βάρεσε όταν είδα τις προάλλες wildfire απείραχτο με μαμά κάρτα να μεταφέρει με 8MB/s. Ναι... αλλά δεν μας είπες αν δοκίμασες άλλη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 (edited) Καλημέρα, προσπαθώ να unrootarω το κινητό, αλλά όσες και αν κατέβασα από το Shipped Rom Site ή από την αρχική σελίδα του thread, δεν ολοκληρώνουν την εγκατάσταση με την δικαιολογία πως είναι λάθος Rom. Επίσης ένα ακόμα error που βγάζει, είναι "ασθενής φόρτιση κύριας μπαταρίας", λέει πως είναι κάτω από 30% αν και είναι 80%... Πως θα βρω ποια είναι η σωστή; Έχω πάνω πλέον την Starburst Droidzone Rom αλλά επειδή το κινητό έχει ήδη πωληθεί, θέλω να βάλω την αρχική. Κάθε βοήθεια δεκτή Related Info: Το κινητό είναι ένα HTC Desire A8181 από το Expansys. Η baseband version είναι 32.49.00.32U_5.11.05.27 Η Kernel έκδοση: 2.6.32.15-Froyo_bravo_vs Root@Athena #9 Ο αριθμός έκδοσης: 2.29.405.5 Droidzone - Starburst 1.3.3.5 Edited July 23, 2011 by lanc3lot Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 μπορει να μου θυμησει καποιος τι κανουμε για να μην δειχνει θολες τις φωτογραφιες που βαζουμε στην επαφη απο το fb η κ γενικα τις φωτο που βαζουμε σε μια επαφη...!!! εχω ξεχασει....! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 μπορει να μου θυμησει καποιος τι κανουμε για να μην δειχνει θολες τις φωτογραφιες που βαζουμε στην επαφη απο το fb η κ γενικα τις φωτο που βαζουμε σε μια επαφη...!!! εχω ξεχασει....! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3617076#post3617076 Post #1411 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceearth Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Για να δουλέψω σε άλλο pc εκτός από αυτό με το οποίο είχα κάνει ροοτ το κινητό πρέπει να ακολουθήσω την ίδια διαδικασία εγκατάστασης του οδηγού HBOOT (μόνο για όσους χρησιμοποιούν Windows);Επδ συνδέω το κινητό και αν έχω επιλεγμένο το usb debugging κάνει restart από μόνο του Παράθεση bravo pvt4 s-off hboot:0.93.0001 radio:5.17.05.23 rom:oxygen V 2.3.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3617076#post3617076 Post #1411 αν καταλαβα καλα, εχω ηδη τις εχω τις επαφες μου στο τηλεφωνο αλλα κ στο gmail... οποτε γιατι να μου το κανει αυτο??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Σάκη για να μην σου θολώνουν οι φώτο στην επαφή που θες, να την έχεις μόνο στο τηλέφωνο...σβήσε αυτή του mail.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Σάκη για να μην σου θολώνουν οι φώτο στην επαφή που θες, να την έχεις μόνο στο τηλέφωνο...σβήσε αυτή του mail.... Α ναι...? Εε δεν θέλω έτσι.. γιατί όταν αλλάζω ρομ με Το που βάζω το gmail μπαίνουν αυτόματα.. τώρα θα μου πεις υπάρχει κ το back up.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Α ναι...? Εε δεν θέλω έτσι.. γιατί όταν αλλάζω ρομ με Το που βάζω το gmail μπαίνουν αυτόματα.. τώρα θα μου πεις υπάρχει κ το back up.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Ακριβώς, εγώ έτσι το έχω κάνει! Έχω το MyphoneExlporer και τα περνάω με ένα συγχρονισμό από το pc μου! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_c5 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Γεια σας παιδια.ηθελα να σας ρωτησω κατι..εδω και λιγο καιρο προσπαθω να κανω ενημερωσεις καποιες εφαρμογες απο το market και να κατεβασω καποιες αλλες αλλα παντα μου βγαζει σφαλμα εγκαταστασης και μου λεει αδυνατη η εγκατασταση σε χωρο αποθηκευσης usb ή καρτα sd..να σημειωσω οτι ο διαθεσιμος χωρος στην sd μου ειναι 570mb και στο τηλεφωνο 16mb δηλαδη δεν τιθετε θεμα να μην εχω χωρο..γνωριζει κανεις τι μπορει να φταει..?:wacko: οποιος μπορει ας βοηθησει..!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Γεια σας παιδια.ηθελα να σας ρωτησω κατι..εδω και λιγο καιρο προσπαθω να κανω ενημερωσεις καποιες εφαρμογες απο το market και να κατεβασω καποιες αλλες αλλα παντα μου βγαζει σφαλμα εγκαταστασης και μου λεει αδυνατη η εγκατασταση σε χωρο αποθηκευσης usb ή καρτα sd..να σημειωσω οτι ο διαθεσιμος χωρος στην sd μου ειναι 570mb και στο τηλεφωνο 16mb δηλαδη δεν τιθετε θεμα να μην εχω χωρο..γνωριζει κανεις τι μπορει να φταει..?:wacko: οποιος μπορει ας βοηθησει..!:) με 16mb δεν τιθεται θεμα; στα 15 τρως ακυρο στην εγκατασταση εφαρμογων. οποτε ξεκινα την απελευθερωση χωρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_c5 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 μα εχω φτασει και στα 12 και μπορουσα να κατεβασω εφαρμογες...κατι αλλο παιζει.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 μα εχω φτασει και στα 12 και μπορουσα να κατεβασω εφαρμογες...κατι αλλο παιζει.? Το πιθανοτερο ειναι αυτο παντως. Χρειαζεται χωρο και για να το κατεβασει εκεινη τη στιγμη αλλα και να το εγκαταστησει. Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_c5 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 εσβησα εφαρμογες εχω φτασει τα 30 mb αλλα παλι τα ιδια...οποιος μπορει ας βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 εσβησα εφαρμογες εχω φτασει τα 30 mb αλλα παλι τα ιδια...οποιος μπορει ας βοηθησει... η καλυτερη λυση, να διαβασεις της οδηγειες απο το πρωτο post να κανεις ροοτ, να βαλεις καμια ρομ με data2ext κ να εχεις μνημη 1024mb κ καθολου προβλημα για να το φορτωσεις οοοοοοσες εφαρμογες θελεις..! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzak Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 γεια χαρα παιδια.Φοβερο το κινητο, αλλα σε μερικα θεματακια ειναι σπασιμο. Εκνευριστικοτατο web browsing.Κανεις ζουμ και κανει οτι να'ναι.Πολυ νευρικο σκρολ.Υπαρχει λυση? Και μια ασχετη ερωτησουλα.Εχω την leedroid και λεω να το γυρισω μαμα.Εχει βγει η gingerbread? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 γεια χαρα παιδια.Φοβερο το κινητο, αλλα σε μερικα θεματακια ειναι σπασιμο. Εκνευριστικοτατο web browsing.Κανεις ζουμ και κανει οτι να'ναι.Πολυ νευρικο σκρολ.Υπαρχει λυση? Και μια ασχετη ερωτησουλα.Εχω την leedroid και λεω να το γυρισω μαμα.Εχει βγει η gingerbread? Για το browsing δοκίμασε τους browser που υπάρχουν στο μάρκετ Η gingerbread δεν βγήκε ακόμα. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzak Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 ευχαριστω φιλε μου. Επισης υπαρχει browser που να τρεχει το blogger σε desktop μορφη για ανεβασμα αναρτησης?Το ρωταω γιατι οσο κι αν εψαξα δε βρηκα σοβαρο προγραμμα blogger που να με ικανοποιει μιας και χρησιμοποιω windows live writer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts