Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος ΙΙ

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

IncertCoin και τα μυαλα στα καγκελα! Απλα the best of the best! Εγω προσωπικα δεν προκειται να ξαναλλαξω ρομ μεχρι να βγει μια καλη gingerbread sense!!!

Συμφωνώ!!!!!!!!!!Απλα the best!

LG OPTIMUS 4x HD

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά, ακολοθούντας τα στάδια 1 για root και 2 για rom, έβαλα την insertcoin 2. Το πρόβλημα ήταν οτι είχα το στάδιο 1 για root απο φίλο και με ειχε μπερδέψει. Αρα οκ. Το πρόβλημα τώρα όμως ειναι πάλι το υπόλοιπο 40 ΜΒ στην rom. Τι κάνουμε??

Μπορείς να βάλεις την iNsertCoinHD DATA++ v03 αλλά απαιτεί να είσαι s-off και να βάλεις νέο hboot, οπότε αν είσαι νέος χρήστης καλύτερα να μην το επιχειρήσεις ακόμα.

εχω ηδη κανει την καρτα sd ena partition ext3 1gb, μπορώ να το εκμεταλλευτώ?

Για τη συγκεκριμένη ROM δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να γίνεις s-off και να βάλεις το CM7 hboot.

Δεν είναι δύσκολη διαδικασία, απλώς (θεωρητικά) το s-off μπορεί να αχρηστεύσει το κινητό αν κάτι πάει στραβά.

Και η 2.0.1 που είναι data έχει απεριοριστο χώρο και δε χρειάζεται όλα αυτά μόνο τα ext4

Σωστά. Απλώς αυτή χρησιμοποιεί την εσωτερική μνήμη του κινητού και είναι πολύ πιο γρήγορη. Εγώ είδα μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα σε σχέση με την 2.0.1.

Απ’ ότι διάβασα ναι, όπως τα λες είναι!!! Απλά,αν κάποιος έχει καμιά 80αρια εφαρμογές και ένα navigation τότε η A2sd, δηλαδή η 2.0.0 είναι υπεραρκετή, για παραπάνω ,τότε οι άλλες δυο, απλά από την a2sd είναι πιο αργές γιατί αυτη δεν παίζεται από ταχύτητα!!! Ο άνθρωπος έκανε παπάδες με αυτή τη rom

Η iNsertCoinHD DATA++ v03 είναι πιο γρήγορη από 2.0.0. Είχα και τις 2 και μπορώ να συγκρίνω. Η 2.0.0 με μαμίσια sd (class 2) είχε lags κατά την πλοήγηση στα μενού. Με την iNsertCoinHD DATA++ v03 το lag έχει εξαφανιστεί (με την ίδια sd).

καλησπερα

εχω 2 αποριουλες....

ποια ειναι η νεα εκδοση android που κυκλοφορει??

Το κινητο μας ειναι γνωστο ποτε θα την εχει???

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

καλησπερα

εχω 2 αποριουλες....

ποια ειναι η νεα εκδοση android που κυκλοφορει??

Το κινητο μας ειναι γνωστο ποτε θα την εχει???

H νεα εκδοση ειναι η gingerbread. Στο XDA υπαρχουν ηδη πολλες rom για desire. Επισημα δεν υπαρχει ακομα και δεν γνωριζω ποτε θα βγει.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

καλησπερα παιδια.υπαρχει κανενας ανθρωπος να με βοηθησει να φτιαξω τον esfile manager ωστε να στελνω τα αρχεια με wifi.please!!!!!!
LG OPTIMUS 4x HD

Και η 2.0.1 που είναι data έχει απεριοριστο χώρο και δε χρειάζεται όλα αυτά μόνο τα ext4

data τι; data2Ext?

Σωστά. Απλώς αυτή χρησιμοποιεί την εσωτερική μνήμη του κινητού και είναι πολύ πιο γρήγορη. Εγώ είδα μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα σε σχέση με την 2.0.1.

Σε σχεση με ποια 2.0.1? την app2sd ή την data2EXT;

Απ’ ότι διάβασα ναι, όπως τα λες είναι!!! Απλά,αν κάποιος έχει καμιά 80αρια εφαρμογές και ένα navigation τότε η A2sd, δηλαδή η 2.0.0 είναι υπεραρκετή, για παραπάνω ,τότε οι άλλες δυο, απλά από την a2sd είναι πιο αργές γιατί αυτη δεν παίζεται από ταχύτητα!!! Ο άνθρωπος έκανε παπάδες με αυτή τη rom

2.0.0 εχει a2sd έχει και Data2EXT έκδοση. το "δηλαδή η 2.0.0" ειναι ασαφές.

Η iNsertCoinHD DATA++ v03 είναι πιο γρήγορη από 2.0.0. Είχα και τις 2 και μπορώ να συγκρίνω. Η 2.0.0 με μαμίσια sd (class 2) είχε lags κατά την πλοήγηση στα μενού. Με την iNsertCoinHD DATA++ v03 το lag έχει εξαφανιστεί (με την ίδια sd).

Πιο γρήγορη απο την 2.0.0 app2SD ή την 2.0.0 data2ext ??

Ρε παιδιά μη γράφετε insertcoin, 2.0.0 , 2.0.1 ... σκέτο.

Γράψτε δίπλα αν μιλάτε για την app2SD+ ή την Data2EXT έκδοση, για να καταλάβουμε ποια ειναι γρήγορη και ποια οχι στην κάθε περίπτωση :) Καταμπερδευτηκα.

Edited by David
HTC Desire Root User

data τι; data2Ext?

Σε σχεση με ποια 2.0.1? την app2sd ή την data2EXT;

2.0.0 εχει a2sd έχει και Data2EXT έκδοση. το "δηλαδή η 2.0.0" ειναι ασαφές.

Πιο γρήγορη απο την 2.0.0 app2SD ή την 2.0.0 data2ext ??

Ρε παιδιά μη γράφετε insertcoin, 2.0.0 , 2.0.1 ... σκέτο.

Γράψτε δίπλα αν μιλάτε για την app2SD+ ή την Data2EXT έκδοση, για να καταλάβουμε ποια ειναι γρήγορη και ποια οχι στην κάθε περίπτωση :) Καταμπερδευτηκα.

Εγώ πάντως στο δικό μου η ap2sd μου φάνηκε πιο γρήγορη από την data2ext.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εχεις δικιο, sorry. Αναφερομαι στις app2sd. Η 0.3 ειναι αιαθητα πιο γρηγορη απο τις 2.0.0 και 2.0.1 αν εχεις μαμισια sd

Παρομοίως, με ext4 και το ανάλογο layout που θέλει η a2sd και d2ext η a2sd είναι ταχύτερη σε εμένα.(class 6 κάρτα)

Καλησπέρα, από τότε που εγκατέστησα την InsertCoin 2.0.0 a2sd δεν μπορώ να στείλω mms. Έχω περάσει ξανά radio, έχω απεγκαταστήσεις εφαρμογές μήπως έφταιγε κάποια…

Οι ρυθμίσεις Cosmote είναι 100% σωστές και οι ρυθμίσεις στα μηνύματα. Πριν πάω σε άλλη Rom, παίζει να φταίει το market access που έχει η Rom μέσα? Μήπως να βάλω το market enable και λυθεί το πρόβλημα?

Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος? Ευχαριστώ.

Βρήκα λύση στο πρόβλημα καθώς και την αιτία. Η λύση είναι ότι ξαναπέρασα τη rom:hypno:, η αιτία είναι το θέμα themediazDHD1.4a_for_1.9.5 που είχα!:confused:

Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Εχεις δικιο, sorry. Αναφερομαι στις app2sd. Η 0.3 ειναι αιαθητα πιο γρηγορη απο τις 2.0.0 και 2.0.1 αν εχεις μαμισια sd

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια αναφέρεσαι όταν λες 0.3.

http://baadnewz.lcdc.sk/Desire_HD_Base/InsertCoin/

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα εδώ.

Εγώ έχω περάσει την insertcoin2.0.0.zip

μαλλον αυτη λεει http://www.astronyu.com/downloads/browse/DesireROM/insertcoin/InsertCoinDATAplusplus/

LG OPTIMUS 4x HD

Αναφέρομαι σε αυτή.

Ναι, αυτή λέω. Έδωσα το link και σε άλλο Post στην προηγούμενη σελίδα, δεν το προσέξατε.

Edited by jar76

Ναι, αυτή λέω. Έδωσα το link και σε άλλο Post στην προηγούμενη σελίδα, δεν το προσέξατε.

Η data++ ειναι σαν την app2sd+ απλα με ξεκινας με περισσοτερα ελευθερα ΜΒ να εγκαθιστας;

HTC Desire Root User

μια βοηθεια παιδια.η insertcoin εχει 3 themes στα εξτρα.πως τα περναμε?λιγο αναλυτικα αν μπορειτε.ευχαριστω!!
LG OPTIMUS 4x HD

Η data++ ειναι σαν την app2sd+ απλα με ξεκινας με περισσοτερα ελευθερα ΜΒ να εγκαθιστας;

Αν διαβάσεις αναλυτικά το link που έδωσα πιο πάνω από το xda, θα δεις τις διαφορές. Σε γενικές γραμμές ναι, αλλά έχει και πολλές άλλες βελτιώσεις που την καθιστούν πιο γρήγορη.

Στο πλαστικό καπάκι ή μέσα στην κάμερα;

ειναι μεσα στο μεγαλο το γυαλι που εχει η καμερα απο μεσα ακριβως.,μπροστα απο τη μικρη τη τρυπα που ειναι μεσα στη καμερα...

μια βοηθεια παιδια.η insertcoin εχει 3 themes στα εξτρα.πως τα περναμε?λιγο αναλυτικα αν μπορειτε.ευχαριστω!!

Για ριξε ένα λινκ με τα θέματα κ θα βρούμε πως τα βάζουμε...!

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

ειναι μεσα στο μεγαλο το γυαλι που εχει η καμερα απο μεσα ακριβως.,μπροστα απο τη μικρη τη τρυπα που ειναι μεσα στη καμερα...

Αν είναι μέσα στην κάμερα τότε μόνο στο service θα μπορέσουν να κάνουν κάτι.

Αν είναι μέσα στην κάμερα τότε μόνο στο service θα μπορέσουν να κάνουν κάτι.

πως μπηκε μεσα αυτο? τεσπα, δλδ λες να το παω καλυτερα να μου το βγαλουν?? εγω σκεφτομαι μην μου το κρατησουν κανα 15ημερο ...