Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο ύψος είναι 3cm μεγαλύτερη απο to blade καιστο φάρδος 1cm.

Γιατί δεν παιρνεις μία για blade?

http://cgi.ebay.com/Leather-Case-Pull-Up-Black-Pouch-Pocket-Zte-Blade-/150571277166?pt=PDA_Accessories&hash=item230ebf5b6e#ht_2472wt_758

γιατι απο πανω ειναι ανοιχτη αυτη που μου εδειξες και οσες εχω δει για το blade με αποτελεσμα να γλιστραει και να πεφτει το κινητο:(

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!

Το κινητό απ'ότι διάβασα έχει ραδιόφωνο ME RDS. Που είναι το RDS? Δεν μου εμφανίζει τίποτα όταν ακούω ραδιόφωνο. Το κινητό το χω όπως ακριβώς το πουλάει η Wind (δεν έχω πειράξει τίποτα, ακόμα). Γνωρίζει κανένας τίποτα?

http://img651.imageshack.us/img651/2654/snap20110221054211.png

Το πρόγραμμα για το radio με RDS είναι εδώ. Αλλά όπως λέει και στο post:

"RDS works with the RDS kernel modifications (eg: FLB r8a)" και φυσικά το app δουλεύει σε froyo

Το κινητό έχει δυνατότητα RDS, αλλά δεν υποστηρίζεται από το software όπως έρχεται αγοραστό

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

http://img651.imageshack.us/img651/2654/snap20110221054211.png

Το πρόγραμμα για το radio με RDS είναι εδώ. Αλλά όπως λέει και στο post:

"RDS works with the RDS kernel modifications (eg: FLB r8a)" και φυσικά το app δουλεύει σε froyo

Το κινητό έχει δυνατότητα RDS, αλλά δεν υποστηρίζεται από το software όπως έρχεται αγοραστό

το FTP ειναι FTP client ? από περιέργεια ρωτάω τι ακριβώς σου χρησιμεύει στο κιν? :mobile::mobile::mobile:

Edited by navi55

zte blade 512Mb http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/

μουσική στο BT SuperBTmonotrial @ market

Μα σου εξήγησα είναι πολύ εύκολο όταν αφήνεις όλες τις εφαρμογές να τρέχουν στο background να τραβάνε και να στέλνουν δεδομένα κ αυτό κάνει το τηλέφωνο ανοιχτό σε κακόβουλο λογισμικό και έκθεση προσωπικών δεδομένων. Δεν μπορείς να κουβαλάς ένα server 24 ώρες μαζί σου και μάλιστα να σε χρεώνει όποτε θέλει ο κάθε developer χωρίς την άδειά σου. Πρέπει να επιλέγεις αν κάποια εφαρμογή πρέπει ή όχι να ξεκινάει στο boot time όπως και αν θα έχει τη δυνατότητα να τρέχει στο Background ή όχι. Αλλιώς δε μιλάμε καθόλου για security και προσωπικά δεδομένα κλπ.

Υπάρχει επιλογή για το αν θα στέλνουν δεδομένα ή όχι στο background. Αφού εσύ την βάζεις την εφαμοργή και σου ζητάει permissions, μετά δεν θες να τρέχει; Αν είναι κακόβουλη την πάτησες ήδη, δεν χρειάζεται να τρέξει στο boot και στο background, δεν είναι windows.

καλησπερα παιδια.μερικες αποριες.

1)ορισμενες εφαρμογες δεν εχουν επιλογη απο το menu για να κλεινουν.αν τις κλεισω απο τον διαχειρηστη εργου απο οτι διαβασα χαλαω την μπαταρια ετσι.υπαρχει καποιος τροπος ωστε να τις κλεισω και να μην πειραχθει κατι?

2)το κινητο εχει gps η οχι?ειναι δωρεαν?πως το ενεργοποιω?..

3)το κινητο το εχω απειραχτο.οπως το αγορασα.εφαρμογες ποσες μπορω να βαλω?απο που μπορω να δω την μνημη του τηλεφωνου μου αλλα και της καρτας μνημης?

αυτα προς το παρον :-D

Edited by tsakos

Μάλλον είναι και σχετική η ερώτηση που θα κάνω.Νέος λοιπόν στον χώρο των androids,με zte blade,θέλω να ρωτήσω το εξής:

Παρατηρώ λοιπόν ότι ανοίγω μια βαριά εφαρμογή,πχ angry birds ή navigon κλπ...και το κλείνω.Δεν φαίνεται στον advanced killer να τρέχει όμως το τηλέφωνο έχει χάσει απόδοση αισθητά,κ ας έχω περίπου 250mb free (βάσει task killer).Άρα θα τρέχουν στο bacground.Αυτά πως τα σταματάμε ή καλύτερα να τα κάνουμε να σταματάνε αυτόματα έστω με κάποια εφαρμογή από μάρκετ;Να καθαρίζω γενικότερα...μμμ την κρυφή μνήμη να το πω(?) με ασφάλεια;

Watchdog lite. Το advanced task killer βγάλτο και γενικά μην κάνεις kill εφαρμογές. Το angry birds επειδή όντως δημιουργεί προβλήματα μπορείς να ρυθμίσεις το watchdog να στο κλείνει όταν πρέπει.

Watchdog lite. Το advanced task killer βγάλτο και γενικά μην κάνεις kill εφαρμογές. Το angry birds επειδή όντως δημιουργεί προβλήματα μπορείς να ρυθμίσεις το watchdog να στο κλείνει όταν πρέπει.

(Χωρίς παρεξήγηση επειδή αυτή η άποψη είναι υποκειμενική και με εντελώς φιλική σάτιρα klaount αναφέρω τη δική μου άποψη ελπίζω να μην παρεξηγηθείς, καθένας ότι καταλαβαίνει κάνει).

Η δική μου γνώμη είναι πέρνα τον advanced task killer και κάνε exclude ότι χρειάζεσαι όπως πχ το ξυπνητήρι. Όταν ανοίγεις ένα κάρο εφαρμογές και δε ξέρεις τι τρέχει το τήλ κάντες Kill.

Ειδάλλως αν βλέπεις το λογαριασμό του κινητού τριπλό χωρίς λόγο και τη μπαταρία να μη προλαβαίνει να φορτίσει είναι γιατί έχεις facebook, msn, Πυξίδες, igo, ndrive, bluetooth, ξυπνητήρια, wallpapers, calculators, μουσική, ραδιόφωνο και Opera ανοιχτά 24/7.

Δε πειράζει όμως γιατί το android κάνει καλή διαχείριση μνήμης και έτσι δε θα κολήσει ποτέ. Θα σε χρεώνει 24/7 non stop χωρίς ποτέ να χρειαστεί να το κάνεις reboot ή να σκοτώσεις κάτι. Και θα φαίνεσαι και πανταχού παρόν έτσι? Msn, fb, twitter, my places. Και θα κατεβάζει και διαφημίσεις. Συνέχεια όμως. Θα ξέρεις τι είδους κάστανα πουλάει ο καστανάς 3 τετράγωνα πρίν φτάσει στη γειτονιά σου.

Έτσι είναι το android όμως. Κ η γραμμή της google. Μη σου πώ και το Linux έτσι είναι. Ποτέ δε ξέρεις τι κάνει. Αν δε το ξερες πέτα το και πάρε windows mobile που ξέρεις τι τρέχει και τι δε τρέχει και μπορείς να το απενεργοποιήσεις.

Edited by lousou

Ερώτηση περί rooting (Δεν έχω κάνει ακόμα)

Άνοιξα το astro file manager και ενώ συνήθως πατούσα το κουμπί home (μέσα από το πρόγραμμα) για να πάω στη /sdcard κατά λάθος πάτησα το up και με πήγε ένα βήμα πίσω από την /sdcard.Βλέπω φακέλους του στυλ chache,config,d,data...sys,system κλπ.Αυτά δεν θα έπρεπε να τα βλέπει κάποιος μόνο αν είχε κάνει root?

Ερώτηση περί rooting (Δεν έχω κάνει ακόμα)

Άνοιξα το astro file manager και ενώ συνήθως πατούσα το κουμπί home (μέσα από το πρόγραμμα) για να πάω στη /sdcard κατά λάθος πάτησα το up και με πήγε ένα βήμα πίσω από την /sdcard.Βλέπω φακέλους του στυλ chache,config,d,data...sys,system κλπ.Αυτά δεν θα έπρεπε να τα βλέπει κάποιος μόνο αν είχε κάνει root?

όχι φίλε μου να τα δούν έχουν πρόσβαση όλοι, να τα αλλάξουν όμως κλπ έχει μόνο ο superuser δηλαδή στα rooted phones όσες εφαρμογές έχουν πάρει superuser access.

όχι φίλε μου να τα δούν έχουν πρόσβαση όλοι, να τα αλλάξουν όμως κλπ έχει μόνο ο superuser δηλαδή στα rooted phones όσες εφαρμογές έχουν πάρει superuser access.

Κατάλαβα.Σε ευχαριστώ.Μάλλον τέλος του μήνα αν η wind δεν δώσει την αναβάθμιση θα πέσει το σχετικό "πείραγμα" της συσκευής.Ακόμα κολλάω λίγο μιας και αυτό είναι το 2ο μου blade (το προηγούμενο το είχα χαρεί μόνο 2 ώρες και μετά παρέδωσε πνεύμα).

Στο ύψος είναι 3cm μεγαλύτερη απο to blade καιστο φάρδος 1cm.

Γιατί δεν παιρνεις μία για blade?

http://cgi.ebay.com/Leather-Case-Pull-Up-Black-Pouch-Pocket-Zte-Blade-/150571277166?pt=PDA_Accessories&hash=item230ebf5b6e#ht_2472wt_758

Επειδή το γράφει στον τίτλο πάντως δεν σημαίνει οτι είναι και tight fit για blade (εκτός αν την έχεις παραγγείλει)

Στις φωτό δείχνει iphone και Desire...

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Μια βοηθεια....

Ακολουθω τον συγκεκριμενο οδηγο για να βαλω την flb r10

και κολλαω στο σημειο που προσπαθω να κανω install to recovery-clockwork-3.0.0.6-blade.img.

Επιλεγω install recovery απο τον Recovery manager, ξεκιναει και κολλαει εκει, στο Recovery install.Το εχω αφησει εως και 15 λεπτα αλλα τιποτα.Εχω δοκιμασει 2.5.1.8, 3.0.0.5, και 3.0.0.6 αλλα σε ολα το ιδιο.

Μια βοηθεια....

και κολλαω στο σημειο που προσπαθω να κανω install to recovery-clockwork-3.0.0.6-blade.img.

Επιλεγω install recovery απο τον Recovery manager, ξεκιναει και κολλαει εκει, στο Recovery install.Το εχω αφησει εως και 15 λεπτα αλλα τιποτα.Εχω δοκιμασει 2.5.1.8, 3.0.0.5, και 3.0.0.6 αλλα σε ολα το ιδιο.

Είσαι root;

Είσαι root;

Ναι, εγκατεστησα το universal androot, οταν το ετρεξα μου ειπε οτι ειμαι ηδη root.Αφου κολλουσε το ξαναετρεξα και του ειπα να με ξανακανει αλλα παλι τιποτα...Και ο Recovery manager εχει su rights εννοειται.

Να δοκιμασω τη μεθοδο με το fastboot?Εχω απογοητευτει!!!

Edited by windybob73

Μια βοηθεια....

Χρησιμοποίησε το ROM Manager για να Flashαρεις το τελευταίο CWM (απαιτειται σύνδεση στο internet)

Sent from my ZTE Blade

Ναι, εγκατεστησα το universal androot, οταν το ετρεξα μου ειπε οτι ειμαι ηδη root.Αφου κολλουσε το ξαναετρεξα και του ειπα να με ξανακανει αλλα παλι τιποτα...Και ο Recovery manager εχει su rights εννοειται.

Να δοκιμασω τη μεθοδο με το fastboot?Εχω απογοητευτει!!!

κανε fix permissions απο το rom manager,reboot,root again και με δικτυο ανοιχτο δοκιμασε ξανα install clockwordmod μεσα απ το manager.αν δ δουλεψει κ αυτο πας γ fastboot

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Χρησιμοποίησε το ROM Manager για να Flashαρεις το τελευταίο CWM (απαιτειται σύνδεση στο internet)

Sent from my ZTE Blade

κανε fix permissions απο το rom manager,reboot,root again και με δικτυο ανοιχτο δοκιμασε ξανα install clockwordmod μεσα απ το manager.αν δ δουλεψει κ αυτο πας γ fastboot

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο.

Με τον ROM Manager το περασε κανονικα :)

Κολλημα του recovery προφανως;

καλησπερα παιδια.μερικες αποριες.

1)ορισμενες εφαρμογες δεν εχουν επιλογη απο το menu για να κλεινουν.αν τις κλεισω απο τον διαχειρηστη εργου απο οτι διαβασα χαλαω την μπαταρια ετσι.υπαρχει καποιος τροπος ωστε να τις κλεισω και να μην πειραχθει κατι?

2)το κινητο εχει gps η οχι?ειναι δωρεαν?πως το ενεργοποιω?..

3)το κινητο το εχω απειραχτο.οπως το αγορασα.εφαρμογες ποσες μπορω να βαλω?απο που μπορω να δω την μνημη του τηλεφωνου μου αλλα και της καρτας μνημης?

αυτα προς το παρον :-D

αν μπορει καποιος ας βοηθησει παιδια.

το 1) αληθευει οτι χαλαει η μπαταρια?

Είμαι με stock ROM και έχω το εξής θεμα, όταν tickάρω το Data Connection στο Mobile Network Settings δεν ενεργοποιείται πλέον, μου γράφει connection failed.

Καλωσήρθες chrissy. Τσέκαρε ξανά τα στοιχεία του APN καθώς και ποιο APN έχεις ενεργοποιημένο. Είσαι μήπως με κάποια καρτοκινητή της Wind και σου έχει τελειώσει το υπόλοιπο; Ή έχεις κάποιο συγκεκριμένο πακέτο internet;

Έχω Wind συμβόλαιο, έχω πακέτο 100ΜΒ, και στο Network Monitor που χρησιμοποιώ μου δείχνει Up+Down 75MB, το APN που χρησιμοποιώ είναι το WIND Internet.

Χρησιμοποιώ και ένα widget για να ανοιγοκλείνω το Data Connection από το homescreen, το APNDroid, λες αυτό να κάνει το πρόβλημα; Βέβαια εννοείται ότι πλέον δεν ανοίγει ούτε από αυτό ούτε από τα κλασσικά Settings. :worry:

καλησπερα κ απο εμενα...θελω αυτο το καιρο να αγορασω ενα blade (για να ταιριαζει με μενα :p ) και σκεφτομαι καποιο μεταχειρισμενο..βρισκω την τιμη του αρκετα καλη γι αυτα που προσφερει..

η τελευταια εκδοση ειναι η 2.2?η αναβαθμιση μνημης γινεται με το περασμα της 2.2?η χρειαζεται κ κατι αλλο?

βασικα θα ηθελα να αποφυγω οποιαδηποτε μαγειρεματα και γι αυτο ρωταω..

κατι τελευταιο..τι διαφορα εχει η amoled οθονη με την απλη?τα ελληνικα ποια εχουν?ευχαριστω εκ των προτερων!

Vamos Aris

καλησπερα κ απο εμενα...θελω αυτο το καιρο να αγορασω ενα blade (για να ταιριαζει με μενα :p ) και σκεφτομαι καποιο μεταχειρισμενο..βρισκω την τιμη του αρκετα καλη γι αυτα που προσφερει..

η τελευταια εκδοση ειναι η 2.2?η αναβαθμιση μνημης γινεται με το περασμα της 2.2?η χρειαζεται κ κατι αλλο?

βασικα θα ηθελα να αποφυγω οποιαδηποτε μαγειρεματα και γι αυτο ρωταω..

κατι τελευταιο..τι διαφορα εχει η amoled οθονη με την απλη?τα ελληνικα ποια εχουν?ευχαριστω εκ των προτερων!

Η αναβαθμιση μνημης γίνετε με την ουγγρική rom , μετά μένει 512 ότι και άλλη rom βάλεις.

2.1 έχει από wind το κινητό.Όντως από τιμή σε σχέση με το τι πέρνεις τα σπάει.Θέλει μαγείρεμα να γίνει ακόμα καλύτερο το blade. 'Οχι πως δεν λέει ετσι και αλλιώς.Και με 2.1 μια χαρά πάει.

Βασικό ζόρι με την 2.1: δεν μπορείς να κάνεις install προγράμματα στην sd (με κόλπο γίνεται,αλλά πιο καλά με 2.2). Το android έχει πολλά που θα θες installed είτε είναι must ,είτε είναι γούστο.

Συν το :με 2.2 όπως πολλoί λένε το κινητό πάει πολύ καλύτερα (συν τα 256 mb ram extra).

Δεν σου προτεινω μεταχειρισμένο. Σ'αυτή την τιμή ,χτύπα το καινούριο, με εγγυημένη εγγυηση και τι ενοώ μ'αυτό?

Ακόμα δεν εχω δει κάποιον με custom rom ή 512 ram να ποστάρει για το αν είχε πρόβλημα με την εγγύηση(έχω διαβάσει όλο το νήμα αλλα αν κάτι δεν είδα, πείτε).

ΟΚ αν θες περνάς την παλιά ROM αλλά τα 256 mb extra μένουν. Δεν ξέρω αν το ψάχνουν τόσο στην wind το θέμα(ίσως αυτός που το είχε πριν από εσένα να του βγαλε γούστα με πειράγματα). Σίγουρα πάντως μπορεί να έχεις κάποιο ελατωματικό κομμάτι που να μην μπορείς να ξαναφλασάρεις την μαμά ROM(ανάλογα το ζόρι πάντα).'Εγώ το έχω μια εβδομάδα περίπου τώρα και θα το πείράξω στάνταρ. Απλά περιμένω να το τεστάρω λίγο σε 2.1 να περιμένω να περάσει η DOA περίοδος (μπας και κάτσει καμιά στραβή) και μετά το ρισκάρω γιατί αξίζει και γιατί μπορώ να βολευτώ με το παλιό μου κινητό οσπου να χτυπήσω κάτι άλλο ,αν κάτι στραβώσει.

Διαβάστε το thread ,αξίζει τον κόπο και τον χρόνο.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Η στανταρ συχνοτητα του επεξεργαστη ειναι μιν: 245 mhz και μαξ: 600 mhz . ?

(Για να το σεταρω στο setcpu)

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος ΙΙ)