lefstef Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 παιδιά για προτείνεται μια rom που να δουλεύει το ράδιο και ο αισθητήριας φωτεινότητας κατά προτίμηση σε 2.3 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 παιδιά για προτείνεται μια rom που να δουλεύει το ράδιο και ο αισθητήριας φωτεινότητας κατά προτίμηση σε 2.3 :cool: http://www.modaco.com/topic/350875-romgen2-swedish-snow-rls7-android-235/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 εμένα δεν μου δουλεύουν ούτε με rls7 ούτε με cm7.2:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Αν δεν δουλεύει το ράδιο, έχει πρόβλημα η συσκεύη. Για το σενσορα, κάνε calibrate. Αν δεν δουλεύει ο απλός σενσορας φωτηνότητας, τότε πάλι φταίει η συσκευή. Οι drivers και για τα 2 είναι της zte. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 και τι να κάνω να περάσω official και να το στείλω για service; πρέπει να έχει ακόμα εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Βάλε official, δες αν δουλεύει, και αν όχι, επισκευή. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etien_navar Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Αν δεν δουλεύει το ράδιο, έχει πρόβλημα η συσκεύη. Για το σενσορα, κάνε calibrate. Αν δεν δουλεύει ο απλός σενσορας φωτηνότητας, τότε πάλι φταίει η συσκευή. Οι drivers και για τα 2 είναι της zte. σε ICS πως γίνεται calibrate ο σενσορας φωτεινότητας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 με αυτό: bladeparts.apk Το βάζεις στο system/app, κάνεις reboot, και τρέχεις το πρόγραμμα... μπορεί να χρειαστούν και αλλαγές τα permitions σε rw-r-r Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 λιεπόν, θα μου εξηγήσει κανείς γιατι σε ενα blade έχω Rom συστήματος 159μβ (12,5 ελεύθερα) εσωτερική 262μβ (30,9 ελέυθερα) και στο άλλο rom συστήματος 230μβ (83,3 ελεύθερα) εσωτερική 170mb (29,1 ελεύθερα) και τι να κανω για το 2ο που εχει προβλήματα ; Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 solved : λοιπόν το πρόβλημα με τα gapps ήταν πρόβλημα που δημιουργήθηκε απο το partitioning ! μπορεί τα 200mb να είναι αρκετά να πάρουν την rom αλλα είναι λίγα για να πάρουν και τα gapps ! μπορεί να φαίνεται οτι στήνονται κανονικά αλλα στην πραγματικότητα ΔΕΝ στήνονται ! η rom toy tilal6969 h coldfusionX 14 ειναι απλά υπέροχη , δουλεύουν τα πάντα εκτός απο το FM. απίστευτα γρήγορη και με τρομερή απόκριση ! λές και είναι άλλο τηλέφωνο ! Κατεβάζω και εγώ του kogou το TPT καθώς και τα ROM-gapps του coldfusion-x. Εκτός από αυτά, έκανες κάτι άλλο και δεν αντιμετώπισες πρόβλημα; Με του kogou το ΤΡΤ έχουμε 200MB partition, εσύ πως το αύξησες για να δεχθεί τα gapps απροβλημάτιστα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Αδέλφια βοηθάτε.... ξαφνικά το ΖΤΕ μου δεν μπουτάρει... οταν παω να το ανοιξω, οσο κραταω το κουμπι, δονείται η μπαταρία.. χωρις μπαταρία, στο καλώδιο του υπολογιστή, αναβοσβήνει ρυθμικά το ανθρωπάκι... βοηθάτε... :( Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Αδέλφια βοηθάτε.... ξαφνικά το ΖΤΕ μου δεν μπουτάρει... οταν παω να το ανοιξω, οσο κραταω το κουμπι, δονείται η μπαταρία.. χωρις μπαταρία, στο καλώδιο του υπολογιστή, αναβοσβήνει ρυθμικά το ανθρωπάκι... βοηθάτε... :(Με την μπαταρία στο κινητό και φορτιζοντας την στη πρίζα τι κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Με την μπαταρία στο κινητό και φορτιζοντας την στη πρίζα τι κάνει? δεν το πιστεύω !!! μπούταρε κανονικά, έδειξε ότι η μπαταρία είναι στο 1% και απενεργοποιήθηκε... τοχω και φορτίζει τώρα... αλλά την μπαταρία στις 9+30 την εβγαλα απο εναν φορτιστή τοίχου που εχω και είναι και 1950μα.. :) Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 δεν το πιστεύω !!! μπούταρε κανονικά, έδειξε ότι η μπαταρία είναι στο 1% και απενεργοποιήθηκε... τοχω και φορτίζει τώρα... αλλά την μπαταρία στις 9+30 την εβγαλα απο εναν φορτιστή τοίχου που εχω και είναι και 1950μα.. :) Έχω την εντύπωση ότι η 1950mah μπαταρία που έχεις είναι μεγάλη "μούφα"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Έχω την εντύπωση ότι η 1950mah μπαταρία που έχεις είναι μεγάλη "μούφα"! και εγώ.. και πήρα 3 :( είχα πάρει και κάτι άλλες, με τον φορτιστή, αλλά πήγαιναν νορμάλ μέχρι τη μέση και μετά άδειαζαν αμέσως.. πριν πάρω την 1950, ρώτησα έναν άλλο πελάτη του κινέζου, Ισπανό, και μου είπε πως ειχε διπλάσιο χρόνο, κλπ.. μούφα και ο ισπανός μάλλον... σαν την μανίσια δεν εχει τελικά.. βεβαια εμένα μου πάει 8-9 ώρες, αλλά ειμαι στη διαδικασία να πάρω άλλο... Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Κατεβάζω και εγώ του kogou το TPT καθώς και τα ROM-gapps του coldfusion-x. Εκτός από αυτά, έκανες κάτι άλλο και δεν αντιμετώπισες πρόβλημα; Με του kogou το ΤΡΤ έχουμε 200MB partition, εσύ πως το αύξησες για να δεχθεί τα gapps απροβλημάτιστα; Ευχαριστώ Αύριο θα έχεις tpt με μεγαλύτερο system για να μην έχεις πρόβλημα edit: TPT GEN2 - 220MB system 2MB cache *220ΜΒ system partition *2MB cache partition *512MB RAM *GEN2 Radio *5.0.2.0 clockwork mod στο recovery partition *άδειο system partition, έτοιμο για να δεχτεί ICS. Edited June 20, 2012 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 εχω εγκαταστήσει το τελευταίο cm9 στο blade. Δουλεύει οκ αλλά το foursquare δεν μου κατεβάζει τη λίστα με τους φίλους ούτε με τα μέρη για να κάνω check - αν θέλω. Το gps δουλεύει γιατι μου δείχνει που είμαι (περίπου) και το Ndrive δουλεύει ...αρα κάπου χτυπάει με κάποια άλλη εφαρμογή ;δεν ξέρω. εχει κανείς τέτοιο πρόβλημα; Το εβγαλα το ξανάβαλα ...τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Παιδια στο Blade ποιο widget για νεα εχει απο την μανα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Το geniewidget που έχει από τη μάνα του το android Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Το geniewidget κανει για ICS? Αν οχι ποιο αλλο παρομοιο κανει για το ICS? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgos7 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 καλησπερα ,εψαξα αλλα δεν μπορεσα να βρω παρομοιο προβλημα οποτε το παραθετω και οποιος μπορει ας με βοηθησει πηρα εδω και λιγες μερες ενα zte blade η san fransisco απο Αγγλια με oled οθονη μπλα μπλα μπλα. Μεταχειρισμενο. μου ηρθε με 70% μπαταρια. Κρατησε λιγο αλλα μολις αρχισα να το ξεψαχνιζω επεφτε σαν αντιστροφη μετρηση ο μετρητης της μπαταριας. Και το προβλημα τωρα. Οταν το εβαλα να το φορτισω μεσα σε 12 ωρες φορτισε μονο 30% και μετα τελειωνε για πλακα. Ειναι μπαταρια το προβλημα? να παραγγειλω αλλη? η να @$@$ το αγγλακι που μου πουλησε μουφα? Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 30% σε 12 ώρες λίγο περίεργο. Ο φορτιστής δούλευε συνέχεια? Δοκίμασες άλλον? Κατέβασε και το batteryCalibration από το market. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgos7 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Σημερα το φορτισα ολο το βραδυ και εμεινε στο 1% τωρα που σηκωθηκα και το ειδα.... Ο φορτιστης που μου εστειλε ηταν αγγλικου τυπου και δεν τον χρησιμοποιω, το εβαλα και στον υπολογιστη με usb και στη μπριζα με ανταπτορα αλλα τπτ.. Αρα αποκλειουμε το γεγονος να μη δουλευει ο φορτιστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Σημερα το φορτισα ολο το βραδυ και εμεινε στο 1% τωρα που σηκωθηκα και το ειδα.... Ο φορτιστης που μου εστειλε ηταν αγγλικου τυπου και δεν τον χρησιμοποιω, το εβαλα και στον υπολογιστη με usb και στη μπριζα με ανταπτορα αλλα τπτ.. Αρα αποκλειουμε το γεγονος να μη δουλευει ο φορτιστης. ή η μπαταρία τα 'χει φτύσει ή έχεις κάποια εφαρμογή που έχει κολλήσει και σου δουλέυει την cpu στο full. Αν είναι root το blade σου βάλε το battery callibration που λέει ο φίλος σβήσε το κινητό και βάλε το να φορτίσει μέχρι να γίνει πράσινο το κουμπί back , μετά βγάλε το απ'το φορτιστή, άνοιξε το κινητό , άνοιξε την εφαρμογή battery calibratιon και κάνε τα βήματα που γράφει. Αν δεν σου φορτίζει στο full τότε πιθανότατα η μπαταρία τα'χει φτύσει. Αν φορτίσει στο 100% και συνεχίσει το battery drain πρέπει να δεις ποια εφαρμογή ή λειτουργία του κινητού την προκαλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgos7 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 (edited) μετα απο παρα πολλες ωρες φορτισε κλειστο και εφτασε 11% , με 2 λεπτα που εψαξα κατι και πηρα ενα τηλ, παλι τελειωσε η μπατ. Θα προσπαθησω να το φορτισω μεχρι να πρασινισει ''ελπιζω'' το φωτακι και θα κανω ο,τι μου ειπες μπας και γινει τπτ. Αν εχει κολλησει καποια εφαρμογη πως μπορω να την ξεκολλησω? ή η μπαταρία τα 'χει φτύσει ή έχεις κάποια εφαρμογή που έχει κολλήσει και σου δουλέυει την cpu στο full. Αν είναι root το blade σου βάλε το battery callibration που λέει ο φίλος σβήσε το κινητό και βάλε το να φορτίσει μέχρι να γίνει πράσινο το κουμπί back , μετά βγάλε το απ'το φορτιστή, άνοιξε το κινητό , άνοιξε την εφαρμογή battery calibratιon και κάνε τα βήματα που γράφει. Αν δεν σου φορτίζει στο full τότε πιθανότατα η μπαταρία τα'χει φτύσει. Αν φορτίσει στο 100% και συνεχίσει το battery drain πρέπει να δεις ποια εφαρμογή ή λειτουργία του κινητού την προκαλεί. Δεν ειναι root απ οτι φαινεται και δε μπορει να τρεξει η εφαρμογη. Συγνωμη αν ρωταω απλα πραγματα αλλα οι γνωσεις μου ειναι βασικες ακομη. (το κινητο ειναι αγγλικο με oled οθονη και 512 μνημη) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 17, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts