antreasa18 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 O Tilal έχει κάνει καταπληκτική δουλειά Ακολουθωντας το λινκ και τις οδηγιες, προσπαθησα να εγκαταστησω την συγκεκριμενη ρομ. Δεν με αφηνει να προχωρησω "installation aborted".:blink::( Μπορει καποιος που την εγκατεστησε να με βοηθησει καπως ;:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Ακολουθωντας το λινκ και τις οδηγιες, προσπαθησα να εγκαταστησω την συγκεκριμενη ρομ. Δεν με αφηνει να προχωρησω "installation aborted".:blink::( Μπορει καποιος που την εγκατεστησε να με βοηθησει καπως ;:worry::worry::worry: Τι μέγεθος system partition έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Τι μέγεθος system partition έχεις? Δεν ξερω ! Α πο που θα το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Δεν ξερω ! Α πο που θα το βρω; Αν έχεις βάλει το Titanium backup όταν το τρέξεις στην κυρια οθόνη της εφαρμογής (Σύνοψη) σε κάποιο σημείο λέει "Rom συστήματος" και δίπλα μια τιμή σε MB. Εσένα πόσο λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Αν έχεις βάλει το Titanium backup όταν το τρέξεις στην κυρια οθόνη της εφαρμογής (Σύνοψη) σε κάποιο σημείο λέει "Rom συστήματος" και δίπλα μια τιμή σε MB. Εσένα πόσο λέει? Rom συστηματος 230ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Rom συστηματος 230ΜΒ Όποτε δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Ξανακατέβασε το zip και ξαναπροσπάθησε, μπορεί να είναι corrupted το αρχείο zip που κατέβασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Όποτε δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Ξανακατέβασε το zip και ξαναπροσπάθησε, μπορεί να είναι corrupted το αρχείο zip που κατέβασες. Το κανα κι αυτο αλλα δεν !!! Το "format system" που αναφερουν οι οδηγιες γινεται απο το recοvery ετσι δεν ειναι; Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Το κανα κι αυτο αλλα δεν !!! Το "format system" που αναφερουν οι οδηγιες γινεται απο το recοvery ετσι δεν ειναι; Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου ! Ναι από το recovery γίνεται. Ποια έκδοση CWM έχεις μήπως είναι εκεί το πρόβλημα?. Δοκίμασες με το CWM 5.0.2.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 (edited) Ναι από το recovery γίνεται. Ποια έκδοση CWM έχεις μήπως είναι εκεί το πρόβλημα?. Δοκίμασες με το CWM 5.0.2.0? recovery v.3.0.1.4 Πως θα την αλλαξω; Με το Rom manager ; ΝΑΙ ! Τελικά αυτό ήταν ! το versoin του CWM εφταιγε . Ευχαριστω και παλι για τη βοήθεια σου ! Edited May 19, 2012 by antreasa18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Αν έχεις βάλει το Titanium backup όταν το τρέξεις στην κυρια οθόνη της εφαρμογής (Σύνοψη) σε κάποιο σημείο λέει "Rom συστήματος" και δίπλα μια τιμή σε MB. Εσένα πόσο λέει? εμένα έχει 159 mb. τι κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) εμένα έχει 159 mb. τι κάνω??? Χρειάζεται να κάνεις resized τα partitions του τηλεφώνου σου. Το πως εξαρτάται από την κατάσταση του blade σου. Υποθέτοντας ότι είναι Gen2, ήταν εξ αρχής ή μετατράπηκε από Gen1?. Αν μετατράπηκε από Gen1 , αυτό έγινε μέσω TPT ή windows flasher? α)Αν έγινε Gen1-->Gen2 μέσω TPT μπορείς να κατεβάσεις το Gen1-to-Gen2-TPT-v10-stock.zip και ακολουθείς τις οδηγίες στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1258855. β)Σε όλες τις περίπτωσεις μπορείς , να κάνεις την διαδικασία του οδηγού (Βήμα 1 και 2)για τα 512mb ram, απλά αν πριν είχες την δυνατότητα για TPT με αυτό το τρόπο την χάνεις (νομίζω ότι μπορείς να την επαναφέρεις αλλά μπαίνεις σε άλλη διαδικασία). Μετά πρέπει να φλασάρεις από CWM το recovery-clockwork-5.0.2.0-blade-gen2-update_signed.zip για να μπει η έκδοση 5.0.2.0 του recovery. Τώρα είσαι έτοιμος γα να φλασάρεις μια ICS rom. Σημείωση 1: Με την διαδικασία αυτή χάνονται τα δεδομένα του κινητού (η κάρτα SD μένει ανέπαφη) οπότε όπου χρειάζεται κάντε backup. Σημείωση 2: Αν αποφασίσετε ότι η ICS δεν κάνει για σας και θέλετε να επαναφέρεται παλιότερο backup άλλης rom θα πρέπει να έχετε μεριμνήσει για την επαναφορά του system και του data partition σε μεγέθη που χωράει τα δεδομένα του backup. Edited May 20, 2012 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 καλησπερα παιδες.εχω το blade με ξεκλειδωμενη ραμ και εχω βαλει καποια ρομ χωρις καν να θυμαμαι πως την εβαλα κλπ (με ειχε βοηθησει παντως ο 'kandilak' τον οποιο και ευχαριστω πολυ)το θεμα ειναι οτι μια μερα εσβηνα οτι εβρισκα με αποτελεσμα προφανως να σβησω πραγματα απ το κινητο που δν επρεπε,οποτε το κινητο εγινε πιο αργο απο ποτε..στο θεμα μας..πως γινεται να δω ποια ρομ φοραω και πως γινετε να ξαναβαλω την ρομ και να ειναι το κινητο οπως ηταν πριν αρχισω να σβηνω διαφορα..ευχαριστω πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 settings-> about phone. Αν και θα έχουν κυκλοφορήσει καλύτερες rom από τότε που τις περνάς με τον ίδιο τρόπο. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etien_navar Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 λοιπον εδω και δυο μέρες το παλεύω και εγώ να βάλω ICS την γνωστή που δουλεύει καλά ! το κινητό αυτήν την στιγμή είναι 2,3,7 cyanogenmod RC3 εχω περασμένο ClockworkMod 5.xx το partition του συστήματος είναι 149mb και μάλλον αυτο μου φταίει και η ρομ κολάει στο boot ! είχα κάνει όλη την διαδικασία για να ξεκλειδώσω κάποτε τα 512 μνήμης αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος οτι τα είχα καταφέρει (πως τοι βλέπω αυτό) δοκίμασα να κάνω τον παλιό οδηγό με την 2,2 της wind αλλα το megaupload έκλεισε και δεν έχω απο που να την κατεβάσω !!! στην παρούσα κατάσταση που είμαι θα με βόλευε αν με κάποιον τρόπο έβλεπα αν έχω όντως καταφέρει να ξεκλειδώσω την ραμ , και ενας εύκολος τρόπος να μεγαλώσω το partition του συστήματος σε τουλάχιστον 190-200 ωστε να μπορέσει να στηθεί σωστά η ICS ! edit: έτρεξα το γουροναψαρο η αλλιως ψαρονέφρι η αλλιως Mr pig fish και λέει πως είμαι Gen2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 στο megaupload έχει κλείσει αλλά τα link στον παλιό οδηγό έχουν γίνει update, οπότε μπορείς να τα βρεις αν θες. Για το "πρόβλημά" σου, μόλις έφτιαξα/ανέβασα ένα TPT για πάρτη σου. Κατέβασε αυτό το TPT, βάλε τον φάκελο image χύμα στην sd, και βάλε και την ICS που θες οπουδήποτε στην sd. Ξεκίνα το κινητό κρατώντας πατημένο το volume+, και θα έχεις ένα φρέσκο blade με τα εξής χαρακτηριστικά. *200ΜΒ system partition *2MB cache partition *512MB RAM *GEN2 Radio *5.0.2.0 clockwork mod στο recovery partition *άδειο system partition, έτοιμο για να δεχτεί ICS. Στη συνέχεια, απλά εγκαθιστάς την ICS από το CWM φυσικά, μαζί με ότι άλλο πρόσθετο θες, όπως google apps για παράδειγμα. Μην ξεχάσεις μετά να σβήσεις τον φάκελο image από την sd. Φυσικά θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου, κλπ, κλπ, κλπ Τα παραπάνω είναι για gen2..., αλλά όχι αποκλειστικά για blade:shifty::O:rolleyes: Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ως άπειρος με αυτα που λέτε. Αυτό που πόσταρες είναι ότι καλύτερο για blade απο άποψη ταχυτητας κοκ.? Καμία σχέση με android έκδοση σωστα? Το δικό μου το πήρα το 2011. Πως ξέρουμε τι gen είναι? Έχεις δώσει το Image σε διάφορα sites αν κατάλαβα καλα και επιλέγουμε ενα απο αυτά για να το κατεβάσουμε? Στη συνέχεια ακολουθούμε τη διαδικασια όπως περιγράφεις ή έχει και άλλα βήματα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) *Αυτό που πόσταρα είναι για να κάνει repartition ώστε να χωρέσει η ics android 4.0.4 στο κινητό του, καθ'ώσον είναι μεγαλύτερη από τις παλαιότερες rom. Δεν έχει σχέση με την ταχύτητα του κινητού. *κατέβασε από το market/play το Mr pig fish για να σιγουρευτείς ότι είναι gen2... *έχω ανεβάσει στο multiupload για να έχουμε mirrors, οπότε επιλέγεις όποιο θες. *Δεν έχει άλλα βήματα, αρκεί να ξέρεις να χρησιμοποιείς το clockwork για να flashάρεις νέες roms. *Προσωπική μου γνώμη, αν είσαι άπειρος, μην το δοκιμάσεις γιατί η ics είναι ακόμη ημιτελής. Παρ' όλα αυτά, αν θες να δοκιμάσεις και συμβεί κάτι στραβό, μην φοβηθείς... εδώ είμαστε και τα πάντα διορθώνονται. Ρώτα και θα σου λυθούν τα προβλήματα/απορίες. Edited June 5, 2012 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κάτι ακόμη. Η τελευταία ολοκληρομένη έκδοση android ποια είναι? (link απο το φορουμ αν μπορεις) έχω την 2.2 Βλέπω στην υπογραφή σου τα έχεις οργανώσει για το blade. Nice Γενικά τι προτείνεις για αρχή κάποιος. Μια αναβάθμιση της ρομ ας πουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etien_navar Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 και ναι ναι δουλέυει !!!! όλα καλά όλα ανθηρά !!! έχετε να προτείνεται καμία καλή ρομ ? βασικά δοκίμασα 2 1) η cm9 alpha7 που δεν δέχεται με καμία παναγία gapps και έχει ένα σκασμό θέματα με εφαρμογές που κλείνουν, και όταν τελικά κατάφερα να στείσω gapps κολούσε εκεί και δεν προχωρούσε (εκει που δηλώνεις μαιλ κλπ ) και είχε κάνει το κινητό άχρηστο επίσης 2) cm9 coldfusionX 14 που καλή είναι αλλα δεν μπορώ να εμφανίσω με καμια παναγία το πληκτρολόγιο..μόνο φωνητική εισαγωγή μαφήνει, και στις μεθόδους εισαγωγής δεν έχει πουθενά πληκτρολόγιο....όπως επίσης εκεί είναι γρήγορη αλλα δεν δουλέυει το bluetooth ! καμία καλή δοκιμασμένη ICS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
etien_navar Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 solved : λοιπόν το πρόβλημα με τα gapps ήταν πρόβλημα που δημιουργήθηκε απο το partitioning ! μπορεί τα 200mb να είναι αρκετά να πάρουν την rom αλλα είναι λίγα για να πάρουν και τα gapps ! μπορεί να φαίνεται οτι στήνονται κανονικά αλλα στην πραγματικότητα ΔΕΝ στήνονται ! η rom toy tilal6969 h coldfusionX 14 ειναι απλά υπέροχη , δουλεύουν τα πάντα εκτός απο το FM. απίστευτα γρήγορη και με τρομερή απόκριση ! λές και είναι άλλο τηλέφωνο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 καλησπέρα σε όλους, πέρσυ είχα πάρει 3 blade για την φαμίλια... ακολούθησα τους οδηγούς, κλπ, κλπ.. για να δώσω και τα 512 μνήμης.. σε ένα όμως κάτι πήγε στραβα, δεν εχει αρκετή μνημη με αποτέλεσμα να κολλάνε διάφορα και θα ήθελα να το ξανακάνω... το clockworkmod recovery pου έχω στημένο είναι 3.0.1.4 (από αυτό παίρνω μπακάπ, να βάλω τιτάνιουμ;) το cyanogenmod 7.02 rc3 (νομίζω) ποιά εργαλεία θα χρειαστώ για να το ξανακάνω; (αν ποστάρει κάποιος λίνκς, θα ηταν εκτιμητέο..) τι προτείνετε ; ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Τι Gen είναι? Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 καλό, γλυκό μου, αγαπημένο φόρουμ... * ειναι gen 2 *δεν με αφηνε να γράψω απλά gen 2 Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 καλό, γλυκό μου, αγαπημένο φόρουμ... * ειναι gen 2 *δεν με αφηνε να γράψω απλά gen 2 στο δικό μου (που δεν εχω προβλήματα) το titanium backup λέει Rom συστήματος 159μβ (12,5 ελεύθερα) εσωτερική 262μβ (30,9 ελέυθερα) είναι καλά ; Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 στο τηλέφωνο που εχει πρόβλημα, το τιτάνιουμ λέει: rom συστήματος 230μβ (83,3 ελεύθερα) εσωτερική 170mb (29,1 ελεύθερα) πως και είναι διαφορετικά αυτά ; Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts