THANOS8 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Στην SS rls3 που εχω τωρα (στις προηγουμενες δεν το ειχα κοιταξει για να σου πω σιγουρα) αμα πατησω πανω στην επαφη και μετα το πληκτρο menu μου βγαζει και μια επιλογη για κοινη χρηση που εκει μου εχει αποστολη μεσω bluetooth. Στα υποψιν δεν εχω τον ZTE dialer και μηπως εκει ειναι το προβλημα. εγω εχω τη stock rom μπορει καποιος με τη stock rom να το τσεκαρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 εγω εχω τη stock rom μπορει καποιος με τη stock rom να το τσεκαρει? H stock rom εχει στανταρ τον ZTE dialer.Για δοκιμασε να αλλαξεις dialer με καποιον αλλον απο το μαρκετ.Π.χ. τον dialer one ή περιμενε να μας επιβεβαιωσει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 έχω updates παιδιά...! Το φόρτισα 100% χθές το βράδυ, και το έβαλα σε airplane mode για όλο το βράδυ, και μέχρι σήμερα που ήρθα από τη δουλειά. (περίπου 18 ώρες). Το αποτέλεσμα? 99%!!! Κατανάλωσε μόλις 1% μπαταρία σε 18 ώρες....!!!! Άρα κάτι παίζει με τη ρομ.. Προτάσεις? Να γυρίσω στην stock? Το σκέφτομαι.... Μου κάνει και αποσύνδεση στο wifi όταν μπαίνει σε sleep mode για ώρα, αλλά δεν με ενοχλεί.. Απλά βγαίνει και RSL4 όπου να ναι και λέω να περιμένω.. Και λένε ότι η SS4 θα είναι πολύ "stock" ρομ... Δεν παίζει τίποτα με την ROM...σε sleep mode κάπου τόσο (ελάχιστο) καταναλώνει και σε μένα, είτε έχω airplane είτε όχι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά εκτός από το ότι αφήνεις κάτι ανοιχτό και σου τρώει την μπαταρία. Είτε αυτό είναι wi-fi, είτε bluetooth, 3g, ακόμα και το ραδιόφωνο αν το ανοίξεις και δεν το κάνεις Kill μετά είναι γνωστό ότι προκαλεί battery drain. Προτείνω να κάνεις το εξής απλό: Βάλε το power widget στην homescreen σου. Αυτό που σου δείχνει wi-fi, 3g, sync κλπ και κλείστα όλα. Βεβαιώσου ότι δεν τρέχει και κανένα ραδίοφωνο, και βάλε την εφαμοργή "where's my droid power" από το market. Άσε το κινητό σε sleep για 3-4 ώρες, το normal είναι να σου έχει φάει 0%-1% μπαταρία. Αν δεν ισχύει αυτό, άνοιξε το where's my droid power και δες τι τραβάει μπαταρία. Αν πάλι δεν βγάλεις άκρη πραγματικά μιλάμε για κάτι πολύ κουλό εδώ, να έχουμε ίδιο κινητό και ίδια rom αλλά τελείως διαφορετική κατανάλωση. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Έλεγξες το md5 του addon. Δοκίμασες να το αλλάξεις με edit στο build.prop μέσω του root explorer και μετά reboot? edit: υπάρχει και αυτό το εργαλείο στο μαρκετ Το τσεκαρα το md5, ειναι σωστο! Τι edit θα χρειαστει να κανω πανω στο αρχειο? Danke:D Παράθεση :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Το τσεκαρα το md5, ειναι σωστο! Τι edit θα χρειαστει να κανω πανω στο αρχειο? Danke:D Εκεί που λέει debug.hw.sf=0 κάντο debug.hw.sf=1. Αν έχει σχόλιο μπροστά (#) σβήστο, save & reboot. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 λοιπον εχω την ss3 και εχω σχεδον ολη μερα ανοιχτο μπλε δοντι και μενει γυρω στο 36% μπαταρια.καλα ειναι η να κανω wipe bat? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Δεν παίζει τίποτα με την ROM...σε sleep mode κάπου τόσο (ελάχιστο) καταναλώνει και σε μένα, είτε έχω airplane είτε όχι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά εκτός από το ότι αφήνεις κάτι ανοιχτό και σου τρώει την μπαταρία. Είτε αυτό είναι wi-fi, είτε bluetooth, 3g, ακόμα και το ραδιόφωνο αν το ανοίξεις και δεν το κάνεις Kill μετά είναι γνωστό ότι προκαλεί battery drain. Προτείνω να κάνεις το εξής απλό: Βάλε το power widget στην homescreen σου. Αυτό που σου δείχνει wi-fi, 3g, sync κλπ και κλείστα όλα. Βεβαιώσου ότι δεν τρέχει και κανένα ραδίοφωνο, και βάλε την εφαμοργή "where's my droid power" από το market. Άσε το κινητό σε sleep για 3-4 ώρες, το normal είναι να σου έχει φάει 0%-1% μπαταρία. Αν δεν ισχύει αυτό, άνοιξε το where's my droid power και δες τι τραβάει μπαταρία. Αν πάλι δεν βγάλεις άκρη πραγματικά μιλάμε για κάτι πολύ κουλό εδώ, να έχουμε ίδιο κινητό και ίδια rom αλλά τελείως διαφορετική κατανάλωση. Όλα κλειστά τα έχω το έχω κάνει 2 φορές! Με kill τα πάντα! Έχω εγκαταστήσει το overclock addon και το hw addon. Στο modaco λένε ότι το πρώτο φταίει μάλλον, και ίσω μία λύση είναι να ρυθμίσω το no-frills στα 600 mhz. Το έχω κάνει και θα περιμένω αποτελέσματα. Επόμενο βήμα είναι η επανεγκατάση της ρομ χωρίς τα addons! Αν και απόψε ή το πολύ μέσα στο Σ/Κ θα βγει η SS4 που θα είναι πιο "stock".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 που το ξερεις για την SS4? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 που το ξερεις για την SS4? Το είπε ο δημιουργός της. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) http://android.modaco.com/index.php?s=&showtopic=334849&view=findpost&p=1653538 ;) Edited April 1, 2011 by silent_scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 αν τη βρειτε ανεβασμενη σφυριχτε.... Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Μάλλον θα ανέβει απόψε γιατί το thread λέει ήδη rls4! Για να δούμε αν έχει τίποτα νέο... :) Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Έχει ανέβει ήδη..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 ναι καλή φαίνεται με extra settings και για πρώτη φορα μπορείς να σταματήσεις την φόρτιση από usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 ναι καλή φαίνεται με extra settings και για πρώτη φορα μπορείς να σταματήσεις την φόρτιση από usb. Ειναι με τον ZTE dialer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Ειναι με τον ZTE dialer; θα σε γελάσω γιατί τις έχω μπερδέψει. Είναι με το άσπρο πληκτρολόγιο που όταν πατάς νούμερα σου βγάζει τις επιλογές από τις επαφές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 θα σε γελάσω γιατί τις έχω μπερδέψει. Είναι με το άσπρο πληκτρολόγιο που όταν πατάς νούμερα σου βγάζει τις επιλογές από τις επαφές σου. Αρα ειναι με τον ZTE dialer.Οποτε εγω πρεπει να κανω υπομονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Ειναι με τον ZTE dialer; Γιατί υπάρχει άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Γιατί υπάρχει άλλος? Ναι ο stock Android.Το AOSP contacts που ελεγε στην rls3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Αρα ειναι με τον ZTE dialer.Οποτε εγω πρεπει να κανω υπομονη. Έτσι όπως το λες και εγώ είχα την stock στην SS3 και μόλις έβαλα την SS4 άλλαξε το dialer. Να σου πω την αλήθεια την πρώτη φορα κόλλησε και έβγαλα μπαταρία αλλα τώρα δουλεύει μια χαρά. Τώρα από εκεί και πέρα επιλεγεις να ρισκάρεις αλλα αν κανεις ένα full backup δεν χάνεις τίποτα. Άσε που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα add on από την SS3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Έτσι όπως το λες και εγώ είχα την stock στην SS3 και μόλις έβαλα την SS4 άλλαξε το dialer. Να σου πω την αλήθεια την πρώτη φορα κόλλησε και έβγαλα μπαταρία αλλα τώρα δουλεύει μια χαρά. Τώρα από εκεί και πέρα επιλεγεις να ρισκάρεις αλλα αν κανεις ένα full backup δεν χάνεις τίποτα. Άσε που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα add on από την SS3. Δεν θελω να χασω τον stock Android,αλλιως θα το ειχα βαλει τωρα.Οσο για τα addon απο την 3 καλυτερα να περιμενω να δω αν πετυχαινουν γιατι την ειχα πατησει παλιοτερα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 και ποια διαφορά έχουν οι 2 dialers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 και ποια διαφορά έχουν οι 2 dialers? Ειναι τι βολευει τον καθεναν.Π.χ. ο Stock Android dialer εχει την δυνατοτητα να συγχρονιζει με το facebook και να εχω οταν με καλουν τις φωτο τους απο το facebook.Ο Zte dialer εχει το καλο π.χ. οταν αρχιζεις και πληκτρολογεις εναν αριθμο να σου βγαζει τις επαφες που ξεκινουν με αυτο τον αριθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Ειναι τι βολευει τον καθεναν.Π.χ. ο Stock Android dialer εχει την δυνατοτητα να συγχρονιζει με το facebook και να εχω οταν με καλουν τις φωτο τους απο το facebook.Ο Zte dialer εχει το καλο π.χ. οταν αρχιζεις και πληκτρολογεις εναν αριθμο να σου βγαζει τις επαφες που ξεκινουν με αυτο τον αριθμο. Μιση ώρα το παλεύω να βρω τι φταίει. Έχω συγχρονίσει gmail,skype,twitter και το facebook δεν συγχρόνιζε με τίποτα. Πέντε λεπτά να αργούσες ακόμα να το πεις μπορεί και να το έσπαγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Εμένα με βολεύει ο Zte dialer λοιπόν..! Αν θες μπορείς να βάλεις το ίδιο addon με την RSL3 για aosp contacts, τώρα αν θες να έχεις και τους 2 δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις...! δεν ξέρω καν αν γίνεται..! Ξέρει κάποιος πως γίνεται με τον Zte dialer όταν πληκτρολογείς έναν αριθμό να σου βγάζει τις επαφές του τηλεφώνου μόνο? (να μην εμφανίζει τις επαφές από sim δλδ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts