silent_scream Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) Ξεκλείδωσα τα 512 ακολουθόντας τον οδηγό για τα νέα μοντέλα. Το μόνο πρόβλημα ήταν οι drivers που δεν μου έκαναν κι έτσι κατέβασα άλλους από modaco. Έβαλα την FLB r11b και όλα μια χαρά. Χρησιμοποίησα το recovery manager 0.34b και το Clockwork 2.5.1.8 (προσπάθησα με το 3.0.1.4 αλλά μου έβγαζε κάποιο error και κάτω έγραφε unrecognised). Κάποιες ερωτήσεις: 1.Themes πως περνάμε? Πάλι από recovery manager και install firmware και επιλέγουμε το .zip του theme που θέλουμε? 2.Μπορούμε να φτιάξουμε φακέλους στην sd καρτα (π.χ. /roms, /applications, /themes /ringtones, /music κτλ..) για να τα έχουμε πιο "οργανωμένα" ή πρέπει να είναι χύμα για να γίνουν εγκατάση απο recovery manager και appsInstaller? edit: 3.δεν βρίσκω πουθενά το htc ime ρε παιδιά.. σε σας υπάρχει? Edited March 26, 2011 by silent_scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
squib Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 καλησπέρα 5 μέρες το έχω το κινητάκι. έβαλα τα 512 και την r12. μια χαρα μπορώ να πω και ωραία αίσθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 H CM7 σε τι επίπεδο χρησιμότητας βρίσκεται; Την χρησιμοποιεί κανείς εδώ μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusthegod Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Τα ελληνικα τα ειχε μεσα κανονικα.το μονο που περασα ηταν ενα ελληνικο πληκτρολογιο για τα μηνυματα. Μιλαμε παντα για την flb r10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) Κάποιες ερωτήσεις: 1.Themes πως περνάμε? Πάλι από recovery manager και install firmware και επιλέγουμε το .zip του theme που θέλουμε? 2.Μπορούμε να φτιάξουμε φακέλους στην sd καρτα (π.χ. /roms, /applications, /themes /ringtones, /music κτλ..) για να τα έχουμε πιο "οργανωμένα" ή πρέπει να είναι χύμα για να γίνουν εγκατάση απο recovery manager και appsInstaller? edit: 3.δεν βρίσκω πουθενά το htc ime ρε παιδιά.. σε σας υπάρχει? 1. Από CWM απευθείας, install zip from SDcard. Διάβασε τις οδηγίες πριν βάλεις οποιοδήποτε theme. 2. Ότι θες μπορείς να κάνεις, αρκεί να κλικάρεις ένα .apk για να κάνεις εγκατάσταση όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Το ίδιο ισχύει για το CWM. 3. Δεν το έχει, πρέπει να το κατεβάσεις εσύ: http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/318710/06-dec-v27-2-1-2-2-htc-ime-mod-by-jonasl-repacked-for-the-blade/ Edited March 26, 2011 by klaount Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Τελικα το gingerbread keyboard δεν μου αρεσε.Το στοκ που εχει η wind ποιο keyboard ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) δοκιμαστε swype να παθετε πλακα ποιες οδηγιες για να βαλω ενα θεμα?????μεσω recovery δεν γινεται? Edited March 26, 2011 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Τελικα το gingerbread keyboard δεν μου αρεσε.Το στοκ που εχει η wind ποιο keyboard ειναι? Touchpal. 10char Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike1629398450 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Touchpal. 10char Εχει ενα στο μαρκετ αλλα ειναι κινεζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Έβαλα να δοκιμάσω και την s spirng rls2 καθώς η flb r11b μου έβγαλε κάποια προβλήματα... Εγκατέστησα και το overclocked, και το αρχείο για hardware accelaration. Αυτά που αποθηκεύονται? Θέλω να επιβεβαιώσω ότι τα έχω βάλει σωστά υπάρχει τρόπος? Επίσης, είναι απαραίτητο κάθε φορά που αλλάζουμε ρομ να βγάζουμε-βάζουμε την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Έβαλα να δοκιμάσω και την s spirng rls2 καθώς η flb r11b μου έβγαλε κάποια προβλήματα... Εγκατέστησα και το overclocked, και το αρχείο για hardware accelaration. Αυτά που αποθηκεύονται? Θέλω να επιβεβαιώσω ότι τα έχω βάλει σωστά υπάρχει τρόπος? Επίσης, είναι απαραίτητο κάθε φορά που αλλάζουμε ρομ να βγάζουμε-βάζουμε την μπαταρία? h.a πως εκανες?θεματα εβαλες?πως?:rolleyes: Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Δεν έβαλα ακόμα θέματα, αλλά από ότι ξέρω μπαίνεις σε recovery mode και κάνεις install από sd card. H.a. με τον ίδιο τρόπο έκανα αλλά θέλω κάπως να το επαληθεύσω για να δω αν το έκανα σωστά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morbius Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Προσεξτε, πεδια! Μπορει αυτο το τελεφονο να χρησιμοποιεί 3G δίκτυο και οταν ειναι συνδεδεμένο με WiFi! :blink: Μου ερχετε τεράστιο λογαριασμό! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) Δεν έβαλα ακόμα θέματα, αλλά από ότι ξέρω μπαίνεις σε recovery mode και κάνεις install από sd card. H.a. με τον ίδιο τρόπο έκανα αλλά θέλω κάπως να το επαληθεύσω για να δω αν το έκανα σωστά.. εβαλες το αρχειο ετσι?πως το κανεις επαληθευση?κ πως καταλαβαινεις αν το εχεις ενεργοποιημενο? Edited March 26, 2011 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 δεν ξέρω! αυτό ρωτάω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 δεν ξέρω! αυτό ρωτάω..! καλα οταν μαθεις πμ .πως το σβηνεις απο τη rom αν θες? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) ούτε αυτό το ξέρω...! λογικά η-μία-η-άλλη θα είναι. Αν το δείς κάπου εγκατεστημένο, θα μπορείς και να το σβήσεις! edit: ερώτηση: Γιατί στο κάτω μέρος της οθόνης μου βγάζει διαφημίσεις...? Edited March 26, 2011 by silent_scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 μεσω recovery Manager κ οχι μεσω CWM μπορω να βαλω το θεμα? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 To hardware acceleration είναι setting που υπάρχει στο /system/build.prop μεσω recovery Manager κ οχι μεσω CWM μπορω να βαλω το θεμα? Το recovery manager δεν κάνει τίποτα μόνο του, ολα το CWM τα κάνει, μη μπερδεύεσαι. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Η ώρα θα αλλάξει αυτόματα έτσι; Να βάλω ξυπνητήρι ρυθμισμένο με την νέα ώρα σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 (edited) To hardware acceleration είναι setting που υπάρχει στο /system/build.prop Το recovery manager δεν κάνει τίποτα μόνο του, ολα το CWM τα κάνει, μη μπερδεύεσαι. εβαλα h.a και το λεπιδι πεταει Edited March 26, 2011 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 βγήκε sweedish spring rls3 που είναι ήδη overclocked, και έχει δυνατότητα για επιπλέον overclocking. την κατεβάζω τώρα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) βγήκε sweedish spring rls3 που είναι ήδη overclocked, και έχει δυνατότητα για επιπλέον overclocking. την κατεβάζω τώρα..! πες εντυπωσεις κ αν ειναι καλυτερη απο τη 2.αλλαξα το heap σε 32 με root explorer Edited March 27, 2011 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 υπάρχει επιλογή να μην φορτίζει το κινητό όταν το συνδέουμε με usb σε pc? Για 2.2 μιλάω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 (edited) υπάρχει επιλογή να μην φορτίζει το κινητό όταν το συνδέουμε με usb σε pc? Για 2.2 μιλάω.. Μονο η Rom της Wind το είχε αυτό. --------------- Την ξήλωσα και εγώ την flb11b γιατί μου βγήκε και εμενα χαλια και γύρισα πίσω στην 10. Edited March 27, 2011 by billerr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts