Jump to content

iPad 2 (2011)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Σήμερα το απόγευμα πήγα να τρέξω μια εφαρμογή στο Ipad2 και κόλησε . Συγκεκριμένα άνοιξα το Bloomberg και τώρα είναι κολημένο στην εισαγωγική εικόνα. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα ... δεν λειτουργεί ούτε το HOme button ούτε το Power ....

καμιά ιδέα για να το κάνω reset η απλά το πηγαίνω πίσω στην Apple ?

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κράτα πατημένα home και power button, μέχρι να βγει το μηλαράκι.

----------------

Now playing on iTunes: The Who - The Quiet One

via FoxyTunes

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

:offtopic:Θα κάνω μια ολίγον άσχετη ερώτηση:τα μηνυματακια απο κάτω απο το αρχικό μήνυμα πως τα γράφετε?:confused::confused:αυτα που είναι σαν υπογραφή!!!
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

:offtopic:Θα κάνω μια ολίγον άσχετη ερώτηση:τα μηνυματακια απο κάτω απο το αρχικό μήνυμα πως τα γράφετε?:confused::confused:αυτα που είναι σαν υπογραφή!!!

Θα πας Πίνακας ελέγχου --> αριστερα , τροποποίηση υπογραφής ;)

Δημήτρης

Υπάρχει αρκετή κινητικότητα στο net για το πολυαναμενομενο JB.

Ενα post απο τον Comex στο tweeter του έγραφε 6:17:11 GMT.

http://www.cultofmac.com/leak-says-ipad-2-jailbreak-will-arrive-tonight-at-61711pm/101286

Καλησπέρα! Να σας ρωτήσω κάτι; Θα μου φέρουν ένα ipad2 από Αυστραλία:D. Θα πρέπει να είναι κάποιος συγκεκριμένος τύπος όπως στην Αμερική που πρέπει να είναι at&t ας πούμε ή παίζει έτσι κι αλλιώς το 3g; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δήμητρα :kitty:

Τις εφαρμογες που εχω αγορασει σε ποσα ipad μπορω να τις βαλω;

Νομίζω μέχρι 5 ios συσκευές μπορείς.

Δημήτρης

Αν δώσω το ipad στην κόρη μου (φεύγει για εξωτερικό), με ποιον τρόπο μπορώ να της δώσω και τις εφαρμογές που έχω αγοράσει; Γίνεται;

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Aπλά μπαίνεις με το δικό σου ID & password στο Ipad της κόρης σου , κατεβαζεις τις εφαρμογες που έχεις αγοράσει και μετά αλλάζεις πάλι ID και βάζεις το δικό της.
Δημήτρης

Α! Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ.

Από πού αλλάζει το ID όμως; Όταν το σετάρισα στην αρχή, παρουσιάστηκε μπροστά μου αναγκαστικά αλλά τώρα από πού θα το κάνω;

Samsung S5 (no root)

Υπάρχει αρκετή κινητικότητα στο net για το πολυαναμενομενο JB.

Ενα post απο τον Comex στο tweeter του έγραφε 6:17:11 GMT.

http://www.cultofmac.com/leak-says-ipad-2-jailbreak-will-arrive-tonight-at-61711pm/101286

Eρώτηση... αν κάνω μια αναζήτηση στο google βρίσκω παντού jailbreaks για το ipad 2... γιατί αυτό είναι πολυαναμενόμενο?

- Alex

Eρώτηση... αν κάνω μια αναζήτηση στο google βρίσκω παντού jailbreaks για το ipad 2... γιατί αυτό είναι πολυαναμενόμενο?

Αν χρησιμοποιησεις καποιο απο αυτα θα συμβει απο το το απολυτο τιποτα εως το να καταστρεψεις τη συσκευη σου.

Για την ωρα δεν υπαρχει jailbreak 2 που να παιζει στο ipad 2...

Aπλά μπαίνεις με το δικό σου ID & password στο Ipad της κόρης σου , κατεβαζεις τις εφαρμογες που έχεις αγοράσει και μετά αλλάζεις πάλι ID και βάζεις το δικό της.

Στην περίπτωση αυτή φυσικά, μετά την επανείσοδο της κόρης σου με το ID της, δεν θα μπορεί να κατεβάσει updates των εφαρμογών που εγκαταστάθηκαν με το δικό σου ID. Θα της βγάζει ότι υπάρχουν updates, αλλά για να τα κατεβάζει θα πρέπει να συνδέεται ξανά με το δικό σου ID, και ούτω καθεξής κάθε φορά που θα βγαίνει κάποιο update.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Α! Μάλιστα. Ευχαριστώ. Σημαντική πληροφορία, να μην αναρωτιόμαστε και γιατί δεν κάνει Update.

Καλά, δεν πειράζει τόσο. Μπορεί να τις αγοράσει ξανά σιγά σιγά, μία μία. Τουλάχιστον θα αποφύγει τη μαζική αγορά αρκετών εφαρμογών στην αρχή.

Δε μου λες, όταν θα κάνει συγχρονισμό με το δικό της ID, δεν πιστεύω να σβήνονται οι παλιές εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί με το δικό μου, έτσι;

Samsung S5 (no root)

Α! Μάλιστα. Ευχαριστώ. Σημαντική πληροφορία, να μην αναρωτιόμαστε και γιατί δεν κάνει Update.

Καλά, δεν πειράζει τόσο. Μπορεί να τις αγοράσει ξανά σιγά σιγά, μία μία. Τουλάχιστον θα αποφύγει τη μαζική αγορά αρκετών εφαρμογών στην αρχή.

Δε μου λες, όταν θα κάνει συγχρονισμό με το δικό της ID, δεν πιστεύω να σβήνονται οι παλιές εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί με το δικό μου, έτσι;

Εμ, τι θα κάνουν?? Λογικά τις βλέπω να σβήνονται...

Ας επιλέξει να μην συγχρονίζονται οι εφαρμογές.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Α! Καλά κρασιά! Πάνε τσάμπα τα λεφτά τότε.

Δε γίνεται αυτό. Σίγουρα θα θελήσει να βάλει κι άλλες εφαρμογές.

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.

Βγάζει καταπληκτικά μηχανήματα, αλλά πολύ δέσιμο χειροπόδαρα αυτός ο Jobs ρε παιδιά!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Μα το iTunes, μα οι δυσκολίες στην ελεύθερη διαχείριση των αρχείων μα η εμμονή σε κάτι μη - flash (ήθελα να δω ένα ξενοδοχείο χτες και η σελίδα ήταν όλη σε flash). Την άλλη φορά λέω μιας και κάθομαι και πίνω καφέ, μέχρι να 'ρθουν τα φιλαράκια ας διορθώσω τίποτε id3 tags στα τραγούδια.... τζίφος. Μπαίνω στο internet, το ψάχνω.... Μόνο μέσω itunes, λέει! Εγκαθιστώ 2-3 προγράμματα που ανοίγουν τον ίδιο τύπο αρχείου και για να βρω τα αρχεία μέσα από αυτά θέλει ολόκληρη μανούβρα.

Αρχίζω να φοβάμαι μην καμιά φαρά χρειαστεί να πάω για κατούρημα και πρέπει να στείλω αίτηση στον Jobs Μέσω itunes πρώτα! Πόσες φορές τον έχω σιχτιρίσει, δε λέγεται!

Αν δεν είχε αυτή την οθόνη (και ο χειρισμός είναι άψογος επίσης), θα το είχα δώσει κιόλας.

Μη σου πω ότι το σκέφτομαι ακόμα.

Samsung S5 (no root)

Δε γίνεται αυτό. Σίγουρα θα θελήσει να βάλει κι άλλες εφαρμογές.

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.

Βγάζει καταπληκτικά μηχανήματα, αλλά πολύ δέσιμο χειροπόδαρα αυτός ο Jobs ρε παιδιά!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Μα το iTunes, μα οι δυσκολίες στην ελεύθερη διαχείριση των αρχείων μα η εμμονή σε κάτι μη - flash (ήθελα να δω ένα ξενοδοχείο χτες και η σελίδα ήταν όλη σε flash). Την άλλη φορά λέω μιας και κάθομαι και πίνω καφέ, μέχρι να 'ρθουν τα φιλαράκια ας διορθώσω τίποτε id3 tags στα τραγούδια.... τζίφος. Μπαίνω στο internet, το ψάχνω.... Μόνο μέσω itunes, λέει! Εγκαθιστώ 2-3 προγράμματα που ανοίγουν τον ίδιο τύπο αρχείου και για να βρω τα αρχεία μέσα από αυτά θέλει ολόκληρη μανούβρα.

Αρχίζω να φοβάμαι μην καμιά φαρά χρειαστεί να πάω για κατούρημα και πρέπει να στείλω αίτηση στον Jobs Μέσω itunes πρώτα! Πόσες φορές τον έχω σιχτιρίσει, δε λέγεται!

Αν δεν είχε αυτή την οθόνη (και ο χειρισμός είναι άψογος επίσης), θα το είχα δώσει κιόλας.

Μη σου πω ότι το σκέφτομαι ακόμα.

:lol::lol: Βασικά έχεις δίκιο. Αλλά ας όψεται ο χειρισμός και η αίσθηση..

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Αυτά τα έχω ερωτευτεί, δε λέω! :D

EDIT: Αλήθεια, τα παραπάνω λύνονται με jailbreak?

Samsung S5 (no root)

Αυτά τα έχω ερωτευτεί, δε λέω! :D

EDIT: Αλήθεια, τα παραπάνω λύνονται με jailbreak?

ναι ... mewseek ;)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Και εγώ περιμένω πως και πως το jailbreak για τους παραπάνω λόγους. Απαράδεκτο να έχεις κατεξοχίν μηχάνημα για πλοήγηση στο internet και να πρέπει να το ¨σπασεις¨ για να μπόρεις να δεις όλες τις σελίδες.

1) Note 8

2) Note III

Δε γίνεται αυτό.

Υπάρχει λύση, αλλά λόγω του ότι η κόρη σου θα είναι στο εξωτερικό, δεν είναι εφικτή. Αν έμενε μαζί σου, θα μπορούσες να της έχεις ένα άλλο account στον ίδιο υπολογιστή, να κάνεις κοινόχρηστο το φάκελο που περιέχει τις εφαρμογές σου, και σε τακτά διαστήματα (αφού μαζευτούν κάποια updates στις εφαρμογές σου) να τις κάνεις drag & drop στη library του iTunes στο δικό της λογαριασμό. Αυτή τη λύση εφαρμόζω εγώ ώστε να ενημερώνονται και οι εφαρμογές που έχει η γυναίκα μου στο δικό της iPhone. Απλώς δεν ενημερώνονται με την ίδια συχνότητα/αμεσότητα που ενημερώνω τις δικές μου.

Επαναλαμβάνω όμως, ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γίνονται αυτά σε διαφορετικά user accounts του ίδιου υπολογιστή, οπότε μάλλον δεν είναι η περίπτωσή σου.

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

• The title was changed to iPad 2 (2011)
  • The topic was unpinned