DuAl_SuN Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Καλησπέρα. Σήμερα το απόγευμα πήγα να τρέξω μια εφαρμογή στο Ipad2 και κόλησε . Συγκεκριμένα άνοιξα το Bloomberg και τώρα είναι κολημένο στην εισαγωγική εικόνα. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα ... δεν λειτουργεί ούτε το HOme button ούτε το Power .... καμιά ιδέα για να το κάνω reset η απλά το πηγαίνω πίσω στην Apple ? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Κράτα πατημένα home και power button, μέχρι να βγει το μηλαράκι. ---------------- Now playing on iTunes: The Who - The Quiet One via FoxyTunes Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 :offtopic:Θα κάνω μια ολίγον άσχετη ερώτηση:τα μηνυματακια απο κάτω απο το αρχικό μήνυμα πως τα γράφετε?:confused::confused:αυτα που είναι σαν υπογραφή!!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) ........ Λάθος . Edited June 14, 2011 by VOYAGER13 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 :offtopic:Θα κάνω μια ολίγον άσχετη ερώτηση:τα μηνυματακια απο κάτω απο το αρχικό μήνυμα πως τα γράφετε?:confused::confused:αυτα που είναι σαν υπογραφή!!! Θα πας Πίνακας ελέγχου --> αριστερα , τροποποίηση υπογραφής ;) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Υπάρχει αρκετή κινητικότητα στο net για το πολυαναμενομενο JB. Ενα post απο τον Comex στο tweeter του έγραφε 6:17:11 GMT. http://www.cultofmac.com/leak-says-ipad-2-jailbreak-will-arrive-tonight-at-61711pm/101286 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izabo Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Καλησπέρα! Να σας ρωτήσω κάτι; Θα μου φέρουν ένα ipad2 από Αυστραλία:D. Θα πρέπει να είναι κάποιος συγκεκριμένος τύπος όπως στην Αμερική που πρέπει να είναι at&t ας πούμε ή παίζει έτσι κι αλλιώς το 3g; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Δήμητρα :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Τις εφαρμογες που εχω αγορασει σε ποσα ipad μπορω να τις βαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Τις εφαρμογες που εχω αγορασει σε ποσα ipad μπορω να τις βαλω; Νομίζω μέχρι 5 ios συσκευές μπορείς. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Αν δώσω το ipad στην κόρη μου (φεύγει για εξωτερικό), με ποιον τρόπο μπορώ να της δώσω και τις εφαρμογές που έχω αγοράσει; Γίνεται; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Aπλά μπαίνεις με το δικό σου ID & password στο Ipad της κόρης σου , κατεβαζεις τις εφαρμογες που έχεις αγοράσει και μετά αλλάζεις πάλι ID και βάζεις το δικό της. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Α! Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ. Από πού αλλάζει το ID όμως; Όταν το σετάρισα στην αρχή, παρουσιάστηκε μπροστά μου αναγκαστικά αλλά τώρα από πού θα το κάνω; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Πας Ρυθμισεις-> App Store -> Sign out και μετα βαζεις το αλλο account που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Μάλιστα. Thanks. :) Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Υπάρχει αρκετή κινητικότητα στο net για το πολυαναμενομενο JB. Ενα post απο τον Comex στο tweeter του έγραφε 6:17:11 GMT. http://www.cultofmac.com/leak-says-ipad-2-jailbreak-will-arrive-tonight-at-61711pm/101286 Eρώτηση... αν κάνω μια αναζήτηση στο google βρίσκω παντού jailbreaks για το ipad 2... γιατί αυτό είναι πολυαναμενόμενο? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Eρώτηση... αν κάνω μια αναζήτηση στο google βρίσκω παντού jailbreaks για το ipad 2... γιατί αυτό είναι πολυαναμενόμενο? Αν χρησιμοποιησεις καποιο απο αυτα θα συμβει απο το το απολυτο τιποτα εως το να καταστρεψεις τη συσκευη σου. Για την ωρα δεν υπαρχει jailbreak 2 που να παιζει στο ipad 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Aπλά μπαίνεις με το δικό σου ID & password στο Ipad της κόρης σου , κατεβαζεις τις εφαρμογες που έχεις αγοράσει και μετά αλλάζεις πάλι ID και βάζεις το δικό της. Στην περίπτωση αυτή φυσικά, μετά την επανείσοδο της κόρης σου με το ID της, δεν θα μπορεί να κατεβάσει updates των εφαρμογών που εγκαταστάθηκαν με το δικό σου ID. Θα της βγάζει ότι υπάρχουν updates, αλλά για να τα κατεβάζει θα πρέπει να συνδέεται ξανά με το δικό σου ID, και ούτω καθεξής κάθε φορά που θα βγαίνει κάποιο update. Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Α! Μάλιστα. Ευχαριστώ. Σημαντική πληροφορία, να μην αναρωτιόμαστε και γιατί δεν κάνει Update. Καλά, δεν πειράζει τόσο. Μπορεί να τις αγοράσει ξανά σιγά σιγά, μία μία. Τουλάχιστον θα αποφύγει τη μαζική αγορά αρκετών εφαρμογών στην αρχή. Δε μου λες, όταν θα κάνει συγχρονισμό με το δικό της ID, δεν πιστεύω να σβήνονται οι παλιές εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί με το δικό μου, έτσι; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Α! Μάλιστα. Ευχαριστώ. Σημαντική πληροφορία, να μην αναρωτιόμαστε και γιατί δεν κάνει Update. Καλά, δεν πειράζει τόσο. Μπορεί να τις αγοράσει ξανά σιγά σιγά, μία μία. Τουλάχιστον θα αποφύγει τη μαζική αγορά αρκετών εφαρμογών στην αρχή. Δε μου λες, όταν θα κάνει συγχρονισμό με το δικό της ID, δεν πιστεύω να σβήνονται οι παλιές εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί με το δικό μου, έτσι; Εμ, τι θα κάνουν?? Λογικά τις βλέπω να σβήνονται... Ας επιλέξει να μην συγχρονίζονται οι εφαρμογές. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Α! Καλά κρασιά! Πάνε τσάμπα τα λεφτά τότε. Δε γίνεται αυτό. Σίγουρα θα θελήσει να βάλει κι άλλες εφαρμογές. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Βγάζει καταπληκτικά μηχανήματα, αλλά πολύ δέσιμο χειροπόδαρα αυτός ο Jobs ρε παιδιά! Και δεν είναι μόνο αυτό. Μα το iTunes, μα οι δυσκολίες στην ελεύθερη διαχείριση των αρχείων μα η εμμονή σε κάτι μη - flash (ήθελα να δω ένα ξενοδοχείο χτες και η σελίδα ήταν όλη σε flash). Την άλλη φορά λέω μιας και κάθομαι και πίνω καφέ, μέχρι να 'ρθουν τα φιλαράκια ας διορθώσω τίποτε id3 tags στα τραγούδια.... τζίφος. Μπαίνω στο internet, το ψάχνω.... Μόνο μέσω itunes, λέει! Εγκαθιστώ 2-3 προγράμματα που ανοίγουν τον ίδιο τύπο αρχείου και για να βρω τα αρχεία μέσα από αυτά θέλει ολόκληρη μανούβρα. Αρχίζω να φοβάμαι μην καμιά φαρά χρειαστεί να πάω για κατούρημα και πρέπει να στείλω αίτηση στον Jobs Μέσω itunes πρώτα! Πόσες φορές τον έχω σιχτιρίσει, δε λέγεται! Αν δεν είχε αυτή την οθόνη (και ο χειρισμός είναι άψογος επίσης), θα το είχα δώσει κιόλας. Μη σου πω ότι το σκέφτομαι ακόμα. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Α! Καλά κρασιά! Πάνε τσάμπα τα λεφτά τότε. Δε γίνεται αυτό. Σίγουρα θα θελήσει να βάλει κι άλλες εφαρμογές. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. Βγάζει καταπληκτικά μηχανήματα, αλλά πολύ δέσιμο χειροπόδαρα αυτός ο Jobs ρε παιδιά! Και δεν είναι μόνο αυτό. Μα το iTunes, μα οι δυσκολίες στην ελεύθερη διαχείριση των αρχείων μα η εμμονή σε κάτι μη - flash (ήθελα να δω ένα ξενοδοχείο χτες και η σελίδα ήταν όλη σε flash). Την άλλη φορά λέω μιας και κάθομαι και πίνω καφέ, μέχρι να 'ρθουν τα φιλαράκια ας διορθώσω τίποτε id3 tags στα τραγούδια.... τζίφος. Μπαίνω στο internet, το ψάχνω.... Μόνο μέσω itunes, λέει! Εγκαθιστώ 2-3 προγράμματα που ανοίγουν τον ίδιο τύπο αρχείου και για να βρω τα αρχεία μέσα από αυτά θέλει ολόκληρη μανούβρα. Αρχίζω να φοβάμαι μην καμιά φαρά χρειαστεί να πάω για κατούρημα και πρέπει να στείλω αίτηση στον Jobs Μέσω itunes πρώτα! Πόσες φορές τον έχω σιχτιρίσει, δε λέγεται! Αν δεν είχε αυτή την οθόνη (και ο χειρισμός είναι άψογος επίσης), θα το είχα δώσει κιόλας. Μη σου πω ότι το σκέφτομαι ακόμα. :lol::lol: Βασικά έχεις δίκιο. Αλλά ας όψεται ο χειρισμός και η αίσθηση.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Αυτά τα έχω ερωτευτεί, δε λέω! :D EDIT: Αλήθεια, τα παραπάνω λύνονται με jailbreak? Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Αυτά τα έχω ερωτευτεί, δε λέω! :D EDIT: Αλήθεια, τα παραπάνω λύνονται με jailbreak? ναι ... mewseek ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Και εγώ περιμένω πως και πως το jailbreak για τους παραπάνω λόγους. Απαράδεκτο να έχεις κατεξοχίν μηχάνημα για πλοήγηση στο internet και να πρέπει να το ¨σπασεις¨ για να μπόρεις να δεις όλες τις σελίδες. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Α! Καλά κρασιά! Πάνε τσάμπα τα λεφτά τότε. Δε γίνεται αυτό. Υπάρχει λύση, αλλά λόγω του ότι η κόρη σου θα είναι στο εξωτερικό, δεν είναι εφικτή. Αν έμενε μαζί σου, θα μπορούσες να της έχεις ένα άλλο account στον ίδιο υπολογιστή, να κάνεις κοινόχρηστο το φάκελο που περιέχει τις εφαρμογές σου, και σε τακτά διαστήματα (αφού μαζευτούν κάποια updates στις εφαρμογές σου) να τις κάνεις drag & drop στη library του iTunes στο δικό της λογαριασμό. Αυτή τη λύση εφαρμόζω εγώ ώστε να ενημερώνονται και οι εφαρμογές που έχει η γυναίκα μου στο δικό της iPhone. Απλώς δεν ενημερώνονται με την ίδια συχνότητα/αμεσότητα που ενημερώνω τις δικές μου. Επαναλαμβάνω όμως, ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γίνονται αυτά σε διαφορετικά user accounts του ίδιου υπολογιστή, οπότε μάλλον δεν είναι η περίπτωσή σου. Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts