Jump to content

iPad 2 (2011)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!!

Παιδιά πριν απο λίγο πήρα στο istorm να ρωτήσω για διαθεσιμότητα και υπάρχει διαθέσιμο ενα κομμάτι 32GB WIFI !!!!!!!!!!!

Τρέχτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα,ηθελα να ρωτησω για να παιξει μια καρτα mobile internet της wind πρεπει να παρω το 3g μοντελο?μετα με απλη τοποθετηση της παιζει?

ή υπαρχει δυνατοτητα συνδεσης του στικ καπως ,οποτε παιζει κ το απλο wifi?

:)

καλησπερα,ηθελα να ρωτησω για να παιξει μια καρτα mobile internet της wind πρεπει να παρω το 3g μοντελο?μετα με απλη τοποθετηση της παιζει?

ή υπαρχει δυνατοτητα συνδεσης του στικ καπως ,οποτε παιζει κ το απλο wifi?

Εγω εχω παρει το 3g αλλα δεν το χω χρησιμοποιησει με καποιοπ προγραμμα. δεν εχω κανει δηλαδη.

απλα χρησιμοποιω το wifi δημιουργωντας δικτυο απο το κινητο.

Λογικα το stick δεν πρεπει να συνδεεται...

Καλησπέρα σε όλους!!

Παιδιά πριν απο λίγο πήρα στο istorm να ρωτήσω για διαθεσιμότητα και υπάρχει διαθέσιμο ενα κομμάτι 32GB WIFI !!!!!!!!!!!

Τρέχτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

E οχι που θα τρεξουμε κιολας για να πληρωσουμε ενα σεβαστο ποσο, χανοντας το χρονο μας και με πιθανοτερη καταληξη να μη βρουμε διαθεσιμοτητα. Θα μας παρουν τηλ για ικανοποιηση της προπαραγγελιας (απο καταστημα που δε ζητα προκαταβολη, γιατι ειμαι κατα της προκαταβολης για καταναλωτικα αγαθα) και θα παμε με την ησυχιας μας να το παρουμε. Αλλιως ipad 1 και βλεπουμε...

Σε ευχαριστουμε παντως για την ενημερωση.

E οχι που θα τρεξουμε κιολας για να πληρωσουμε ενα σεβαστο ποσο, χανοντας το χρονο μας και με πιθανοτερη καταληξη να μη βρουμε διαθεσιμοτητα. Θα μας παρουν τηλ για ικανοποιηση της προπαραγγελιας (απο καταστημα που δε ζητα προκαταβολη, γιατι ειμαι κατα της προκαταβολης για καταναλωτικα αγαθα) και θα παμε με την ησυχιας μας να το παρουμε. Αλλιως ipad 1 και βλεπουμε...

Σε ευχαριστουμε παντως για την ενημερωση.

Το istorm δουλεύει και αυτό με προκαταβολή?? Δεν το ήξερα!! Πάντως και εγω δεν συμφωνώ για την προκαταβολή γιατι μετα σε έχουν δέσμιο και αν για οποιδήποτε λόγο δεν έχουν απόθεμα για αρκετό καιρό θα περιμένεις αυτούς αναγκαστικά!!

Είδα στο e-mac πως η παραλαβή μετατέθηκε για 10/05/2011!!

Το istorm δουλεύει και αυτό με προκαταβολή?? Δεν το ήξερα!! Πάντως και εγω δεν συμφωνώ για την προκαταβολή γιατι μετα σε έχουν δέσμιο και αν για οποιδήποτε λόγο δεν έχουν απόθεμα για αρκετό καιρό θα περιμένεις αυτούς αναγκαστικά!!

Είδα στο e-mac πως η παραλαβή μετατέθηκε για 10/05/2011!!

Και μαλιστα ενα σεβαστο ποσο για προκαταβολη, οχι ενα πολυ μικρο ποσοστο της τιμης. Μπορεις να παρεις ανα πασα στιγμη το ποσο της προκαταβολης πισω, αλλα δεν εχει νοημα εξαρχης μια τετοια κινηση. Εγω ειχα τη δυνατοτητα να παρω 32GB WiFi + 3G, αλλα δε χρειαζομαι αυτη την εκδοση και δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω παραπανω ενα ηδη πανακριβο gadget για να εχω γρηγοροτερα αυτο που θελω. Αναμονη λοιπον...

Και μαλιστα ενα σεβαστο ποσο για προκαταβολη, οχι ενα πολυ μικρο ποσοστο της τιμης. Μπορεις να παρεις ανα πασα στιγμη το ποσο της προκαταβολης πισω, αλλα δεν εχει νοημα εξαρχης μια τετοια κινηση. Εγω ειχα τη δυνατοτητα να παρω 32GB WiFi + 3G, αλλα δε χρειαζομαι αυτη την εκδοση και δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω παραπανω ενα ηδη πανακριβο gadget για να εχω γρηγοροτερα αυτο που θελω. Αναμονη λοιπον...

Τουλάχιστον ελπίζω να αποκατασταθεί σύντομα το πρόβλημα της διαθεσιμότητας και να μην γινει όπως με τα iphones διότι αυτή η αναμονή έχει καταντήσει βλακεία πια!!!!!!!

Τουλάχιστον ελπίζω να αποκατασταθεί σύντομα το πρόβλημα της διαθεσιμότητας και να μην γινει όπως με τα iphones διότι αυτή η αναμονή έχει καταντήσει βλακεία πια!!!!!!!

Δεν υπαρχει περιπτωση για τους επομενους 2 μηνες (μπορει να ειναι και παραπανω, αλλα κανεις δε γνωριζει με βεβαιοτητα) να εξομαλυνθει η κατασταση. Οι περισσοτεροι που το θελουν, βεβαια, με τον ενα η τον αλλο τροπο θα το αποκτησουν, αλλα η κανονικη διαθεσιμοτητα θα αργησει...

Ακριβώς Βαγγέλη.

Εγώ έχω παραγγείλει το 16giga -3g και αυτό θα πάρω. Όταν έρθει...

Δεν κατάλαβα δηλαδή, πριν πώς ζούσαμε?:rolleyes:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ακριβώς Βαγγέλη.

Εγώ έχω παραγγείλει το 16giga -3g και αυτό θα πάρω. Όταν έρθει...

Δεν κατάλαβα δηλαδή, πριν πώς ζούσαμε?:rolleyes:

Ξερεις τι με εκνευριζει με την apple -μεταξυ αλλων?

Ειναι ξεκαθαρο πως δεν τοποθετει usb θυρα (αυτη η ελλειψη επεκτασιμοτητας στη μνημη ειναι το μεγαλυτερο μειον της συσκευης) στο ipad για να μπορει να πουλα τις 3 διαφορετικες (6 στην πραγματικοτητα) εκδοσεις του ipad και να αγγιζουμε το εξωφρενικο ποσο των 840 ευρω για μια ταμπλετα. Καποιοι θα τα δαπανησουν και αν το χρειαζονται τους καταλαβαινω, αλλα θεωρω πως θα ηταν πιο "fair" να το εξοπλιζε με usb (η και microSD) και να ειχε μια -εστω πιο ακριβη- σταθερη τιμολογηση (ουτως η αλλως ο ανταγωνισμος κοιμαται, μια τετοια εκδοση θα πουλαγε τρελα και στα 650 ευρω).

Εγω εχω παρει το 3g αλλα δεν το χω χρησιμοποιησει με καποιοπ προγραμμα. δεν εχω κανει δηλαδη.

απλα χρησιμοποιω το wifi δημιουργωντας δικτυο απο το κινητο.

Λογικα το stick δεν πρεπει να συνδεεται...

κανεις αλλος ξερει?

:)

κανεις αλλος ξερει?

Δεν συνδέεται stick. Επίσης η SIM κάρτα πρέπει να είναι micro SIM.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Το βρήκα απ' έξω παιδιά και σκέφτομαι να το αγοράσω.

1. Να ρωτήσω κάτι. Όταν λέει μοντέλο 3G (UMTS) σημαίνει ότι κάνει για Ελλάδα; Θα παίζει με Cosmote π.χ.;

Δηλαδή θέλω να πω η Verizon (που δεν παίζει εδώ) δεν είναι UMTS;

2. Το ότι είναι απ' έξω, από ό,τι κατάλαβα ως τώρα δεν θα έχω πρόβλημα με τα Ελληνικά, σωστά; (Εννοώ και σε επίπεδο μενού),

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Το βρήκα απ' έξω παιδιά και σκέφτομαι να το αγοράσω.

1. Να ρωτήσω κάτι. Όταν λέει μοντέλο 3G (UMTS) σημαίνει ότι κάνει για Ελλάδα; Θα παίζει με Cosmote π.χ.;

Δηλαδή θέλω να πω η Verizon (που δεν παίζει εδώ) δεν είναι UMTS;

2. Το ότι είναι απ' έξω, από ό,τι κατάλαβα ως τώρα δεν θα έχω πρόβλημα με τα Ελληνικά, σωστά; (Εννοώ και σε επίπεδο μενού),

Wi-Fi + 3G model: UMTS/HSDPA/HSUPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

Wi-Fi + 3G for Verizon model: CDMA EV-DO Rev. A (800, 1900 MHz)

Η πρώτη σειρά μας κάνει για Ελλάδα λοιπόν.

Ευχαριστώ. :)

Samsung S5 (no root)

Η πρώτη σειρά μας κάνει για Ελλάδα λοιπόν.

Ευχαριστώ. :)

Ακριβως. Για τα Ελληνικα Μενου κλπ - δεν θα εχεις προβλημα απο οπου και να το αγορασεις!

Κάτι ακόμα που θα ήθελα να ρωτήσω:

Αν η συσκευή είναι μεταχειρισμένη και έχει επιλεγεί μια φορά η γλώσσα (Γερμανικά), μπορούμε να το γυρίσουμε σε Ελληνικό;

Δηλ. η επιλογή γλώσσας γίνεται μια φορά στην αρχή ή την αλλάζεις όποτε θέλεις;

Samsung S5 (no root)

Κάτι ακόμα που θα ήθελα να ρωτήσω:

Αν η συσκευή είναι μεταχειρισμένη και έχει επιλεγεί μια φορά η γλώσσα (Γερμανικά), μπορούμε να το γυρίσουμε σε Ελληνικό;

Δηλ. η επιλογή γλώσσας γίνεται μια φορά στην αρχή ή την αλλάζεις όποτε θέλεις;

ναι μην ανησυχείς!

εγώ το πήρα από το expansys 64GB 3G, τσιμπημένο μεν αλλά έχουν πολλά κομμάτια!

Μαύρο smart cover και invisible sheild όπως ειπε και ο φίλος παραπάνω. :)

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Τσιμπημένο ? Εγώ τους θεωρώ κλέφτες προσωπικά ... Απορώ πως ο κόσμος προτιμά να πληρώνει 110 - 200 ευρώ ενώ η ίδια η Apple έχει καθορίσει τις τιμές ...

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

εγώ το πήρα από το expansys 64GB 3G, τσιμπημένο μεν αλλά έχουν πολλά κομμάτια!

Μαύρο smart cover και invisible sheild όπως ειπε και ο φίλος παραπάνω. :)

Μπήκα στο site τους να δω πόσο τα εχει κ έπαθα πλάκα!!ένα το είχε 1099€!!αν είναι ποτέ δυνατόν!!!επιτρέπεται να υπάρχει τέτοια διάφορα χρημάτων;:mad:Παντως όσο κ να ήθελα το 2 τόσα πολλα παράπανω δεν τα δινα!!!!!

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Μπήκα στο site τους να δω πόσο τα εχει κ έπαθα πλάκα!!ένα το είχε 1099€!!αν είναι ποτέ δυνατόν!!!επιτρέπεται να υπάρχει τέτοια διάφορα χρημάτων;:mad:Παντως όσο κ να ήθελα το 2 τόσα πολλα παράπανω δεν τα δινα!!!!!

Εννοείται ότι είναι κλέφτες...

Αλλά, όποιος δεν έχει υπομονή, καλά να πάθει...:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παρατήρησα κάτι ευχάριστο. Το ipad 2 στην απλή έκδοση wifi έχει gps το οποίο λειτουργεί κανονικότατα.

Παρατήρησα κάτι ευχάριστο. Το ipad 2 στην απλή έκδοση wifi έχει gps το οποίο λειτουργεί κανονικότατα.

Δηλαδή του περασες προγραμμα gps κ δούλεψε?(εκτός του google maps):confused:

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι το Αμερικάνικο μοντέλο 3G που δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα είναι αυτό της AT & T

ευχαριστώ

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

• The title was changed to iPad 2 (2011)
  • The topic was unpinned