zoltrix Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον πλην ομως παραμενω μπερδεμενος στο αν δηλαδη το σκετο WiFi ipad2 μπορει να σε εντοπισει στους χαρτες η οχι ... και αν ναι γιατι εμενα δεν με εντοπιζει και τι θα πρεπει να ελεγξω :( Λοιπον το σκετο WiFi ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΚΤΗ GPS και δεν πιανει δορυφορους. ΟΜΩΣ καταλαβαινει με "πατεντα" που βρισκεσαι απο τα wifi δικτυα που βρισκει στην περιοχη. (δες εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Skyhook_Wireless για την ιδεα). Η apple κραταει βαση δεδομενων που αντιστοιχει wifi δικτυα σε γεωγραφικες συντεταγμενες. Η βαση δεδομενων αυτη δεν ειναι προφανως πληρης, και αρα ο εντοπισμος θεσης μεσω wifi δεν ειναι παντα διαθεσιμος/αξιοπιστος. Τα ipad με 3G εχουν ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΕΚΤΗ GPS (και χρησιμοποιουν επιπλεον βοηθητικα και την παραπανω πατεντα με τα WiFi και μια αντιστοιχη με τις κεραιες τηλεφωνιας) Τα προγραμματα που ζητανε τοποθεσια, (συνηθως) δουλευουν με ό,τι δεδομενα έχουν διαθεσιμα. Αν εχεις GPS θα βρουν θεση απο αυτο ή/και από το wifi. Αν δεν εχεις GPS, τοτε μονη λυση ειναι να σου "κατσει" ο εντοπισμος απο wifi (η περιπτωση σου). Αν δεν βρισκει θεση απο πουθενα, τρεχουν τα προγραμματα "χυμα" και πρεπει να τους "δειξεις" εσυ σε ποια περιοχη εισαι/θες να δεις (πχ add new location με το χερι στο accuweather) Συμπερασμα : το ipad σου δουλευει οπως προβλεπεται! Edited April 1, 2011 by zoltrix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 PS Μόλις εκανα το iPad 2 128GB κ έβαλα αλλα 512 μνήμης Πετάει με 1024MB ram Aλλαξε και τον επεξεργαστη και βαλτου 4πυρηνο , εκει θα δεις μεγαλες διαφορες :D την καρτα γραφικων μη την αλλαξεις ακομη , ασε να βγει πρωτα κανενα παιχνιδι της προκοπης. :lol: Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Εγω ειχα δυο (!) κρατημενα μαυρα και τα εδωσα στο φορουμ, αλλα δε μπορω να βρω κανενα λευκο που με ενδιαφερει. Κανεις που να εχει καμια πηγη...? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Εγω ειχα δυο (!) κρατημενα μαυρα και τα εδωσα στο φορουμ, αλλα δε μπορω να βρω κανενα λευκο που με ενδιαφερει. Κανεις που να εχει καμια πηγη...? :) Εχω εγω λευκο κρατημενο αλλα δεν το θελω, αν θελεις στειλε pm, να σου πω πως να το παραλαβεις . .. ... .... (σορρυ Βαγγελη δεν κανει να παιζω με τον πονο σου γιατι και εγω συμπασχω, αλλα το επιβαλει η μερα:D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Εχω εγω λευκο κρατημενο αλλα δεν το θελω, αν θελεις στειλε pm, να σου πω πως να το παραλαβεις . .. ... .... (σορρυ Βαγγελη δεν κανει να παιζω με τον πονο σου γιατι και εγω συμπασχω, αλλα το επιβαλει η μερα:D) Χαχαχα, ασε γιατι εγω εκανα πρωταπριλιατικο στον εαυτο μου... μεσα στο Μαρτη, δινοντας τα κομματια που ειχα κρατημενα και τωρα το λευκο φανταζει... ονειρο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Aλλαξε και τον επεξεργαστη και βαλτου 4πυρηνο , εκει θα δεις μεγαλες διαφορες :D την καρτα γραφικων μη την αλλαξεις ακομη , ασε να βγει πρωτα κανενα παιχνιδι της προκοπης. :lol: δυστυχως ο επεξεργαστης δεν αλλαζει, αλλα το απογευμα θα τον κανω overclock στα 1200 :lol: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) PS Μόλις εκανα το iPad 2 128GB κ έβαλα αλλα 512 μνήμης Πετάει με 1024MB ram Α! Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο! Πώς; και Πόσο; Επίσης πού; (αν δεν το έκανες μόνος σου). Είναι επίσημο update αυτό ή χρειάζεται χακάρισμα για να το κάνεις; EDIT: Φτου γμτ. Ξέχασα ότι είναι πρωταπριλιά!! Καλό όμως!! Χαχα! Edited April 1, 2011 by leftezi Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 ευχαριστω και παλι παιδια για τις απαντησεις σας ειδικα Zoltrix νομιζω οτι αυτα που εγραψες ισχυουν .. τωρα και στο γραφειο εκτος απο το σπιτι δεν μου βρισκει τοποθεσια ισως αλλου :O Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 @ megalos για να καταλαβω δεν βρισκει το στιγμα σου μεσω google maps.??] εχεις και καποιο αλλο προβλημα του τυπου αν εχεις widget που σ δειχνει τον καιρο σε αλλες χωρες ουτε εκει στο ανανεωνει? ή το μονο προβλημα ειναι με το στιγμα σου στον χαρτη? φιλε τον καιρο τελικα τον δουλεψε βαζοντας χειροκινητα την Αθηνα οποτε το προβλημα ειναι στο google maps μονον ..εκει μου γραφει ''Δεν ειναι δυνατος ο εντοπισμος τοποθεσιας '' :cry: Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 παιδιά πως γίνεται το ipad2 που είδα με την 4.3 να μην έχει multitask gestures πουντο θεωρώ απαραίτητο, και το δικό μου που έχει πάλι την 4.3 να έχει;; Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 παιδιά πως γίνεται το ipad2 που είδα με την 4.3 να μην έχει multitask gestures πουντο θεωρώ απαραίτητο, και το δικό μου που έχει πάλι την 4.3 να έχει;; Η apple δεν έχει ενεργοποιήσει επίσημα τα gestures, γιατί βρίσκονται ακόμα σε beta στάδιο. Χρειάζεται η παρέμβαση του Xcode για να γίνει κάτι τέτοιο. Τα έχω ενεργοποιήσει εδω και καιρο στο ipad1. Δουλεύουν άψογα αλλα πιθανώς ψάχνουν να βρουν τροπο ώστε να μην επιδρουν στην σωστή λειτουργία καποιων εφαρμογών. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 παιδια έχει βγει jailbrake για το ipad 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 θα μπορεσω να περασω στο αιΠαντ τον λογαριασμο μου απο το αιΦον ωστε να εχω ολες τις εφαρμογες, τισ φωτογραφιες και τα μυνηματα που ειχα στο αιφον; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Πολύ εύκολα γίνεται ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Nαι φίλε μου εγώ με ένα λογαριασμό χρησιμοποιώ 4 συσκευές... Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 θα μπορεσω να περασω στο αιΠαντ τον λογαριασμο μου απο το αιΦον ωστε να εχω ολες τις εφαρμογες, τισ φωτογραφιες και τα μυνηματα που ειχα στο αιφον; Γινεται απλα καποιες εφαρμογες φαινονται σε μικρο παραθυρο και ειναι μουφα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Στο review του Myphone αναφέρεται ότι το iMovie είναι προεγκατεστημένο στην συσκευή αλλά δεν νομίζω. Και η Apple δεν αναφέρει κάτι. Στην σελίδα με τις εφαρμογές έχει το photobooth σαν προεγκατεστημένο http://www.apple.com/ipad/built-in-apps/ Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μάλλον θα είναι λάθος εκ παραδρομής, γιατί όντως δεν συμπεριλαμβάνεται. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Καλά αυτό το Review του Ipad 2 δεν ήταν review, διαφήμιση ήταν! Λίγο αντικειμενικότητα δεν θα έβλαπτε (έστω και για τα μάτια του κόσμου). Σόρρυ που το γράφω εδώ αλλά δεν ξέρω που να το γράψω. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Έχουμε μάθει πότε περίπου θα υπάρξει νέα παρτίδα ? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Έχουμε μάθει πότε περίπου θα υπάρξει νέα παρτίδα ? To marketing τους ειναι αποτρεπτικο, αλλα ας οψεται που δεν υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος... Κανεις δε γνωριζει, φυσικα, κι εγω θελω ενα κομματι, αλλα καμια ενημερωση κι οσο συνεχιζουν την τεχνητη (η μη) ελλειψη του προϊοντος θα συνεχιζεται αυτο (εκτιμω για κανα διμηνο+). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 καταφερα χθες να κανω κρατηση ενα κομματι στην αγγλια. μενω λιντς κ καταφερα να παρω ενα μεσω καρντιφ... τελος παντον μας βγαλαν τη ψυχη ερωτηση: χωρις jb κ μεσα απο την επιλογη να κανω το Iphone4 hotspot κ με συμβολαιο με tethering μπορω να δωσω ιντερνετ στην ταμπλετα? το χει δοκιμασει κανεις? Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 μια μαλλον χαζη ερωτηση. παιζει cityville το ipad 2? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Καλά αυτό το Review του Ipad 2 δεν ήταν review, διαφήμιση ήταν! Λίγο αντικειμενικότητα δεν θα έβλαπτε (έστω και για τα μάτια του κόσμου). Σόρρυ που το γράφω εδώ αλλά δεν ξέρω που να το γράψω. Σωστά. Δεν έγραψαν ας πούμε για την κάμερα (Τραβάει video και φωτογραφίες... ενίοτε) ή για τις "ελλείψεις" του ΟS (iOS 4.3 – Πονεμένη ιστορία). Θα έπρεπε να είχαν ενδώσει στο hating που είναι γνωστό ότι αρέσκονται πολλοί και απλά να λέγανε "το iPad 2 είναι μια μ@#@α και μισή", απλά για να ξεχωρίσουν από τη μάζα που το εκθειάζει... Ωραία λογική για review... :wacko: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaLity Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 παιδια έχει βγει jailbrake για το ipad 2? OXI ακομα.. Παράθεση ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts