elteo Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 απλά .... πας στο Control Panel - Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και του κάνεις απεγκατάσταση όπως κάθε άλλο πρόγραμμα. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Οκ. δεν το ήξερα, ευχαριστώ. Geovass, δοκίμασες καθόλου το ενσωματώμενο sync με το ppc? η χειράζεται και το active sync? συγχρονίζει μόνο με M$ Outlook ή και με το windows mail + windows calendar? Λοιπον... Συνεχιζω και γραφω... Μολις εστησα και τα Microsoft Office 2077 Enterpise RMT και παει καλα. Αντιγραφες DVD εχω κανει 4-5 με το DVDFab (Nero δεν εχω στησει ακομα) αλλα εγραψα και BIN Imange με DVDDecrypter. Ειναι ταχυτατα, με πολυ ομορφα γραφικα και χωρις ...μπλε οθονες. Το PPC σου το βλεπει κανονικα χωρις activesync - αλλα δεν μπορεις να κανεις sync με το Windows Mail που εχει ενσωματομενα.:( Τωρα με το Office θα δοκιμασω και θα σου πω! Παιχνιδια δεν εχω βαλει οποτε δεν μπορω να σας πω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Λοιπον, για να επανερθω στι θεμα του PPC και στον Αλεξη, χρειαζεσαι το "Mobile Device Center for Windows Vista" (το οποιο ειναι beta 3) για να μπορεσεις να κανεις σωστο sync. Τα RTM δεν το εχουν ενσωματομενο - ουτε και το office.:( Το κατεβαζεις μονος σου - δεν θυμαμαι απο που !:lol: και παιζει μια χαρα, οποτε μπορει να παιζει και χωρις το Office, μονο με το Windows Mail.;) Edit: το βρικα - ht@p://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=c23c8e6a-a72d-4aef-9663-31ce2fefbada&DisplayLang=en Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Για παιχνιδια παντως εγω με την RC-2 (τωρα κατεbαζω την final-bill gates:D ) σε laptop επαιξα AΨΟΓΑ Secret Files Tonguska, Company of Heroes, Faces of War, με λιγα σπασιματα Marvel Ultimate Alliance, AOE III kαι θελω να δοκιμασω το Guild Wars, το μονο παλαβο ειναι οτι μου κανει κατι "τζιριτσανγκουλες":cry: με το ΜΑΜΕ Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Για παιχνιδια παντως εγω με την RC-2 (τωρα κατεbαζω την final-bill gates:D ) σε laptop επαιξα AΨΟΓΑ Secret Files Tonguska, Company of Heroes, Faces of War, με λιγα σπασιματα Marvel Ultimate Alliance, AOE III kαι θελω να δοκιμασω το Guild Wars, το μονο παλαβο ειναι οτι μου κανει κατι "τζιριτσανγκουλες":cry: με το ΜΑΜΕ dn epireazei ta paixnidia to oti to systima einai vari? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 opote υα βαζουμε κανονικα ε ? ειναι τελεια αποτι καταλαβα ? η προς το παρον να μεινω με xp ? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 opote υα βαζουμε κανονικα ε ? ειναι τελεια αποτι καταλαβα ? η προς το παρον να μεινω με xp ? Κοιτα, σοβαρα προβληματα δεν εχει βγαλει. Εχω στησει μεχρι και VPN client και συνδεθηκα με το δικτυο της δουλιας μου - και μετα με Netop σε αλλο PC! Αυτο που παρατηρω, ειναι οτι οσο το "χτιζεις" με προγραματα αρχιζει και ψυλοπαιρνει τον χρονο του για να κανει καποια tasks μαζεμανα. Εμενα μου κανει παντως για αρχη. Δεν εχω αλλαξει σε XP απο χθες το μεσημερι που τα εβαλα. Μια χαρα ειναι !:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 opote υα βαζουμε κανονικα ε ? ειναι τελεια αποτι καταλαβα ? η προς το παρον να μεινω με xp ? υπάρχουν ακρετοί λόγοι να μείνεις στα ΧΡ ακόμα. θα βγούνε προβλήματα, πρέπει να διορθώσουν θα βγούνε νέοι drivers θα βγούνε 1/30/2007 για αγορά (χωρίς κάποιος να ψάχνει να τα βρει σπασμένα - που ακόμα δεν υπάρχουν) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Για όσους προσπαθήσουν να το εγκαταστήσουν σε vmware, θα φάνε αρχικά μιά ήττα γιατί δε βλέπει το dvd-rom που το εγκαθηστάτε και ζητάει άλλο!! (ντοιν!!). Λύση: Φτιάχνετε 2 virtual cdrom: ένα με το image και ένα physical drive without legacy emulation, μολις φτάσει στο παραπάνω error, Ctrl-alt -> vm -> settings και βάζεται το image και στο δεύτερο cd. Μετά μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση κανονικά. edit: αν και δεν βλεπω αερο εφε λογω κάρτας, είναι αρκετά γρήγορα ακόμα και σε vmware http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Τέλος, ψάχνοντας στον φάκελο system32 βρήκα δύο πολύ ωραία εργαλειάκια, ένα για να διαλέγεις ένα τμήμα της οθόνης και να το μετατρέπεις σε jpg screenshot, και ένα για να φτιάχνεις δικά σου glyphs (γράμματα σε Unicode γραμματοσειρές). Ποια είναι αυτά; http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 dn epireazei ta paixnidia to oti to systima einai vari? Απο τι ειναι βαρυ? απο τα 6GB που χρειαζεται για την εγκατασταση? ή απο τις απαιτησεις των VISTA? Κοιτα πιστευω οτι με 1GB μνημη και 512ΜΒ Καρτα γραφικων που εχει το Laptop και εννοειται ο DUO core που βγαζει ματια:) μεχρι στιγμης δεν εχει γονατισει μπροστα σε τιποτα, τωρα για το μελλον βλεπουμε. :) Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι! Η έκδοση που κατεβάζετε από torrents η RTM είναι η έκδοση Vista Ultimate? Αν όχι τι διαφορές έχουν; Θένκς! :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Είχα το πρώτο crash: ο windows explorer δε δουλεύει πια, μόλις προσπάθησα να κάνω map ένα δίσκο στο δίκτυο! http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι! Η έκδοση που κατεβάζετε από torrents η RTM είναι η έκδοση Vista Ultimate? Αν όχι τι διαφορές έχουν; Θένκς! :) Αν και το έχουμε πει αρκετές φορές, πάμε άλλη μία: Ολες οι εκδόσεις περιλαμβάνονται στο ίδιο DVD και ανάλογα με το serial που θα βάλεις εγκαθιστά την ανάλογη έκδοση. Αν δεν βάλεις serial μπορείς να επιλέξεις ποιά έκδοση θα εκγαταστήσεις, αλλά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για 30 μέρες (90 με το fix που αναφέρθηκε). Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι! Η έκδοση που κατεβάζετε από torrents η RTM είναι η έκδοση Vista Ultimate? Αν όχι τι διαφορές έχουν; Θένκς! :) Des poia ekdosi sou tairiazei : http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/editions/default.mspx to pio panw link periexei sigkrisi olwn twn ekdosewn (Ultimate. Home. etc etc) Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Σε οσους εχουν βαλει VISTA, ποιο Antivirus / Firewall εχετε ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Αν και το έχουμε πει αρκετές φορές, πάμε άλλη μία: Ολες οι εκδόσεις περιλαμβάνονται στο ίδιο DVD και ανάλογα με το serial που θα βάλεις εγκαθιστά την ανάλογη έκδοση. Αν δεν βάλεις serial μπορείς να επιλέξεις ποιά έκδοση θα εκγαταστήσεις, αλλά μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για 30 μέρες (90 με το fix που αναφέρθηκε). I see, Ευχαριστώ. :) Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 elteo thanks θα ηθελα να ρωτησω και το εξης : αφου την αφοιρεσω μπορω να ξαναεγκαταστησω την παλαια version 6 ? και αν ναι απο που ? απο microsoft site ? http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Καλησπερα:) Βγηκαν επιτελους..Τι λετε να τα προτιμισω για κυριο λειτουργικο? Η οχι ακομα?:) Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να βιαστείς αν πρόκειται και κύριο λειτουργικό. Μπορείς να περιμένεις ακόμα λίγο. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 δεν χρειάζεται. η 6 υπάρχει εκεί. ΔΕΝ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΑΙ ΠΟΤΕ! :p Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 μαλιστα , πολυ ενδιαφερον, ευχαριστω και παλι φιλε :) http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Καπου διαβασα για απαιτησεις των vista (Ελαχιστες).. Cpu 800mhz 512ram 64vga :worry: Τελικα τα πραγματα ειναι και οτι με τα Xp ..Λεγανε οτι θα θελουν τα κερατα τους και τελικα οπως και τα vista τα δουλευει και το εροιπιο..:O Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Καπου διαβασα για απαιτησεις των vista (Ελαχιστες).. Cpu 800mhz 512ram 64vga :worry: Τελικα τα πραγματα ειναι και οτι με τα Xp ..Λεγανε οτι θα θελουν τα κερατα τους και τελικα οπως και τα vista τα δουλευει και το εροιπιο..:O Το θέμα είναι και ΠΩΣ δουλεύει. Ναι, τα XP παίζουν και στον Pentium 2 350 MHz μου, αλλά με κλειστά όλα τα services, χωρίς theme, και αν το ζορίσεις τον ήπιε. Τα Vista για απρόσκοπτη λειτουργία θέλουν αρκετή μνήμη κυρίως. 1 GB είναι το minimum, διαφορετικά θα σέρνονται λόγω pagefile κάθε φορά που θα ανοίγεις μια σοβαρή εφαρμογή. Σε CPU και GPU οι απαιτήσεις είναι λογικές - κάθε σύγχρονο σύστημα (< 3 ετών) θα τα σηκώνει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Egw exw 3ghz alla 512 ram lete na ta dokimasw? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts