NegativeCreep Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Εγώ ηλεκτρολόγων μηχανικών και τεχνολογίας υπολογιστών στην Πάτρα..πέρασε κανείς εκεί; Και εγώ εκεί πέρασα. I believe that lovers should be draped in flowers and layed entwined together on a bed of clover and left there to sleep left there to dream of their happiness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Καλυσπερα σε ολουσ . Εγω τελικα περασα στο Διοικησης Τεχνολογιας στη Ναουσα . Μηπως περασε κανεις απο το forum σε αυτη τη σχολη ? Γενικα τι λεει σαν σχολη και σαν πολη γενικοτερα η Ναουσα ? [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 συγχαρητήρια σε όλους για τις σχολές σας!! κανείς ΗΜΜΥ ΕΜΠ? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Καλυσπερα σε ολουσ . Εγω τελικα περασα στο Διοικησης Τεχνολογιας στη Ναουσα . Μηπως περασε κανεις απο το forum σε αυτη τη σχολη ? Γενικα τι λεει σαν σχολη και σαν πολη γενικοτερα η Ναουσα ? Φιίλε από Νάουσα είμαι..welcome to the dead city :D Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 sunxarhthria paidia se osous perasate.. :) :w00t: :) ;) :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Η Σπάρτη παιδιά τι λέει ? Το ΤΕΙ που βρίσκεται στη Σπάρτη είναι κοντά στη πόλη ? Η θα χρειαστεί να πάρω λεοφορείο κτλ ? http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Φιίλε από Νάουσα είμαι..welcome to the dead city :D Τι εννοεις ? Η σχολη ειναι καλη ? Τι γνωμη εχεις και κατι τελευταιο θα βρω ευκολα σπιτι αν ερθω σε καμια εβδομαδα να ψαξω ? Απο ενοικια ? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις . [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maousos18 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλα δεν έχει χτιστεί ακόμα κτίριο στην Σπάρτη για την σχολή μαλλον στην βιβλιοθήκη της σπαρτης θα κανετε μαθήματα. Είναι λιγο περιέργη η κατασταση. Απο το χρόνου θα έχετε ωραίο χτίριο πάντως το οποιο το φτιάχνει ιδιώτης ο οποίος ειναι ομογενής από την Αμερική και έχει βάλει όλα τα λεφτά.Το κτίριο θα είναι μαλλον έξω απο την Σπάρτη. Για λεπτομέρειες παρε κανα τηλέφωνο στην γραμματεία αν βρεις. Εγώ απο Σπαρτη είμαι αλλα ευτυχώς σπουδάζω Αθήνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Εγώ είμαι Β΄Εξάμηνο... μέχρι τότε ελπίζω να υπάρξει πρόοδο με το κτήριο. :) http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Η Σπάρτη παιδιά τι λέει ? Το ΤΕΙ που βρίσκεται στη Σπάρτη είναι κοντά στη πόλη ? Η θα χρειαστεί να πάρω λεοφορείο κτλ ? Δε νομίζω να κάνετε μάθημα στη βιβλιοθήκη. Δίπλα υπάρχουν τα κτίρια του Πανεπιστημίου, οπότε μάλλον θα σας χώσουν εκει μέσα. Αν πάτε στα νέα κτίρια, μάλλον θα θέλεις λεωφορείο. Αστικά δεν υπάρχουν, αλλά όλο και κάποια λύση θα βρεθεί. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Λύση ? χμμμ, αφού δεν υπάρχουν λεωφορεία, μηχανάκι... αλλα για τι απόσταση μιλάμε απο τη πόλη ? Και τα ενοίκια κατα μέσω όρο πόσο είναι ? Σας έπρηξα εεε? http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Ρε συ incubo...Μην το τρομάζεις το παιδί... Zlaths η Νάουσα είναι ωραία σαν πόλη, αλλά μπορει να σου προσφέρει ότι ακριβώς μπορεί να προσφέρει μια πόλη 20.000 κατοίκων... Η σχολή έχω ακούσει πως είναι αρκετά καλή... Σπίτια για νοίκιασμα υπάρχουν λογικά αρκετά.. Απλά δεν ξέρω η τιμή του ενοικίου που είναι περίπου.. Αυτά! Όταν είναι να έρθεις Νάουσα κ αν θα ξέρεις έχεις λίγο χρόνο στείλε ενα PM, αν είναι να βρεθούμε να σου δείξω τα κατατόπια..! Παιδιά την σειρά εισαγωγής στη σχολή ποτε κ πως θα την μάθουμε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maousos18 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Λύση ? χμμμ, αφού δεν υπάρχουν λεωφορεία, μηχανάκι... αλλα για τι απόσταση μιλάμε απο τη πόλη ? Και τα ενοίκια κατα μέσω όρο πόσο είναι ? Σας έπρηξα εεε? Κοιτα μου φαινεται πολυ δυσκολο να μην βάλουν λεοφορεία αν γίνει εκει που λενε στον Κλαδά (συνοικισμος 2-3 χιλιόμετρα έξω απο την Σπάρτη) Τώρα τα ενοίκια δεν ξέρω καλα υπολόγισε φυσιολογικές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Ρε συ incubo...Μην το τρομάζεις το παιδί... Zlaths η Νάουσα είναι ωραία σαν πόλη, αλλά μπορει να σου προσφέρει ότι ακριβώς μπορεί να προσφέρει μια πόλη 20.000 κατοίκων... Η σχολή έχω ακούσει πως είναι αρκετά καλή... Σπίτια για νοίκιασμα υπάρχουν λογικά αρκετά.. Απλά δεν ξέρω η τιμή του ενοικίου που είναι περίπου.. Αυτά! Όταν είναι να έρθεις Νάουσα κ αν θα ξέρεις έχεις λίγο χρόνο στείλε ενα PM, αν είναι να βρεθούμε να σου δείξω τα κατατόπια..! Παιδιά την σειρά εισαγωγής στη σχολή ποτε κ πως θα την μάθουμε?? Ευχαριστω για τις πληροφοριες . Εγω λογικα θαερθω στη Ναουσα αρχες Σεπτεμβριου για να ψαξω σπιτι και θα σου στειλω PM για να συναντηθουμε . Οσο για το τι προσφερει η πολη δεν με πολυαγχωνει γιατι και εγω μενω εξω απο τη Θεσσαλονικη και σε περιοχη με πλυθησμο 2500 κατοικους οποτε δεν εχω προβλημα με την διαφορα της Ναουσας στις υπηρεσιες που προσφερει σε συγκριση με τη Θεσσάλονικη . Απλα θελω να ξερω αν η σχολη ειναι καλη σαν οργανωση , καθηγητες , κτιριο , εγκαταστασεις κλπ . Οι εγγραφες γινονται τελη Σεπτεμβριου ? [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Παιδιά την σειρά εισαγωγής στη σχολή ποτε κ πως θα την μάθουμε?? Αυτό αναγράφεται σε κάποιο χαρτί, που άν δεν κάνω λάθος μας το δίνουν απο την σχολή που περάσαμε.. http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Απορία: Εγω πέρασα Β' εξάμηνο. Θα χρειαστεί να πάω καθόλου απο τη σχολή το Σεπτέμβριο καθόλου ? http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 zlaths απ' ότι μου έχουν πει κάποιοι φοιτητές από την πρώτη φουρνιά που ήρθαν πέρυσι, η σχολή πετάει και μάλλον αδικείται με τη σχετικά χαμηλή βάση που έχει..εφόσον προέρχεσαι από περιοχή με λιγότερο πληθυσμό μάλλον θα περάσεις καλά..τα ενοίκια είναι λογικά σε σχέση με άλλες πόλεις και σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει (την τελευταία χρονιά χτίστηκαν αρκετές νέες πολυκατοικίες με σκοπό την ενοικίασή τους στους φοιτητές..)για ότι άλλη απορία ή για "ξενάγηση" στην πόλη pm me,Ο Nyo_One φέυγει φοιτητούδι, εγώ έχω άλλον έναν χρόνο εδώ :D Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Δηλαδη εισαι φοιτητης ή μενεις στη Ναουσα ? Αν ερθω σε καμια 10 ημερες πιστευεις πως θα μπορεσω να βρω σπιτι στις νεες πολυκατοικιες που χτιστηκαν περσι ? Αληθεια η σχολη ειναι μεσα στη πολη ή πρεπει να παιρνω το λεοφωρειο καθε ημερα ? Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις πληροφοριες . [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Παιδιά, αν θέλετε να συζητήσετε σχετικά με τις διάφορες πόλεις που έχουν ΑΕΙ/ΤΕΙ, καθώς και για χρήσιμες πληροφορίες σε αυτές, θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το thread "Φοιτητική ζωή"... ;) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 sigxaritiria se osous perasane kai elpizo se ena xrono na postaro pali edo kai na leo oti perasa All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Μένω στη Νάουσα..η σχολή είναι στην είσοδο της πόλης (περίπου 1-1.5km από το κέντρο) και δεν θα χρειάζεσαι συγκοινωνία..όσο για το σπίτι..καλό θα ήταν να έρθεις νωρίτερα ώστε να έχεις περισσότερες επιλογές..η πόλη δεν είναι πολύ μεγάλη..σίγουρα κάτι θα βρεις πάντως.. Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 πέρασα τει πειραια λογιστική κανισ απο εκεί , πιθανον είμαι στους 3 πρώτους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 πέρασα τει πειραια λογιστική κανισ απο εκεί , πιθανον είμαι στους 3 πρώτους. Λογιστικη Πειραια ε;Θα καλοπερασεις κι εσυ!Κοπιασε... :p Εγω παω για Β' Εξαμηνο τωρα αλλα θα σας επισκεπτομαι συχνα γιατι θα παρακολουθω τα μαθηματα του Α' αφου εννοειται δεν προκειται να περασω κανενα τωρα. :( :O Ερωτηση:Εμεις των παλαιοτερων χρονων αν δωσουμε ξανα Πανελληνιες φετος π.χ. δινουμε με 6 μαθηματα ή με το παλιο; :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Απ οσο ξερω με τα 6 δινετε..Οχι με το παλιο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 συγχαρητηρια σε ολους και καλη σταδιοδρομια οπου κι αν περασατε ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts