blackbird Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Οργάνωση & διοικηση επιχειρήσεων πανεπιστήμιο Μακεδόνιας (Θεσσαλονική) πέρασα εγώ, για 10 μόρια έχασα το χημικών μηχανικών θεσσαλονίκης :( http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 kanis perase veroia mhxanikwn xwrotaxias kai anaptixis; PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Λογιστικη Πειραια ε;Θα καλοπερασεις κι εσυ!Κοπιασε... :p Εγω παω για Β' Εξαμηνο τωρα αλλα θα σας επισκεπτομαι συχνα γιατι θα παρακολουθω τα μαθηματα του Α' αφου εννοειται δεν προκειται να περασω κανενα τωρα. :( :O Ερωτηση:Εμεις των παλαιοτερων χρονων αν δωσουμε ξανα Πανελληνιες φετος π.χ. δινουμε με 6 μαθηματα ή με το παλιο; :worry: giati ine toso diskola? :) oi egrafes pote arxizoun kai pote ta mathimata? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 :) oi egrafes pote arxizoun kai pote ta mathimata? Ειναι θεμα σχολης...Σημερα που πηρα τηλ στα ΤΕΙ Αθηνας μου ειπαν για εγγραφες 4-7/10/05 και στην Φιλοσοφικη για την κορη μου μετα τις 20/9/05.. :( :( :( Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Ειναι θεμα σχολης...Σημερα που πηρα τηλ στα ΤΕΙ Αθηνας μου ειπαν για εγγραφες 4-7/10/05 και στην Φιλοσοφικη για την κορη μου μετα τις 20/9/05.. :( :( :( Όταν γράφτηκα εγώ στην ΑΣΟΕΕ (το 2001), επίσημα, οι εγγραφές άρχιζαν 1η Οκτωβρίου και διαρκούσαν καμιά 10αριά μέρες. Ωστόσο, υπήρχε η δυνατότητα να εγγραφείς και πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία (όχι όμως και μετά!), πράγμα το οποίο έκανα και γλίτωσα τη σχετική κοσμοσυρροή... :) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 εχει ακουσει κανεις αν θα αλλαξει τιποτα στις σχολες αξιωματικων/αστυφυλακων; γιατι ακουσα οτι καταργειται η σχολη αξιωματικων και ολοι θα περνανε αστυφυλακες και μετα μεασ απο την σχολη θα γινονται αξιωματικοι. αληθευει κατι τετοιο;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SonGohan Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 επισης μπορει να μου πει καποιος ποσα μαθηματα θα δωσουμε φετος γιατι εχω μπερδευτει; εγω που δηλωσα αρχες οικονομικης θεωριας θα δωσω +1 μαθημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Λογιστικη Πειραια ε;Θα καλοπερασεις κι εσυ!Κοπιασε... :p Εγω παω για Β' Εξαμηνο τωρα αλλα θα σας επισκεπτομαι συχνα γιατι θα παρακολουθω τα μαθηματα του Α' αφου εννοειται δεν προκειται να περασω κανενα τωρα. :( :O Ερωτηση:Εμεις των παλαιοτερων χρονων αν δωσουμε ξανα Πανελληνιες φετος π.χ. δινουμε με 6 μαθηματα ή με το παλιο; :worry: Και υποψήφιοι που δίνουν για 2η,3η κτλ φορά θα δώσουν 6 μαθήματα :) επισης μπορει να μου πει καποιος ποσα μαθηματα θα δωσουμε φετος γιατι εχω μπερδευτει; εγω που δηλωσα αρχες οικονομικης θεωριας θα δωσω +1 μαθημα; Αν θέλεις θα δηλώσεις τον Μάιο ότι επιθυμείς να το δώσεις πανελλαδικώς εξεταζόμενο. Οπότε θα δώσεις τελικά 7. Θεωρητικά σε συμφέρει, αφού δεδομένου ότι το μάθημα είναι απλό, μειώνεις το βαθμό αποτυχίας αν γράψεις χαμηλά σε κάποιο μάθημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Εγώ πήρα το πρωί τηλέφωνο στη γραμματεία της σχολής μου για τις εγγραφές και μου είπαν να ξανακαλέσω κατά τα μέσα του σεπτέμβρη προς το τέλος του.. Κάθε χρόνο έτσι γίνεται? Άντε, βαρεθήκαμε στα σπίτια μας :p τουλάχιστον να έχουμε μια δικαιολογία να φύγουμε νωρίς :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Εγώ πήρα το πρωί τηλέφωνο στη γραμματεία της σχολής μου για τις εγγραφές και μου είπαν να ξανακαλέσω κατά τα μέσα του σεπτέμβρη προς το τέλος του.. Κάθε χρόνο έτσι γίνεται? Άντε, βαρεθήκαμε στα σπίτια μας :p τουλάχιστον να έχουμε μια δικαιολογία να φύγουμε νωρίς :) Τι να πούμε και εμείς :( :cry: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 giati ine toso diskola? QUOTE] Οχι δυσκολα δεν ειναι, αλλα μεχρι να προσαρμοστεις...Καλη αρχη και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 εχει ακουσει κανεις αν θα αλλαξει τιποτα στις σχολες αξιωματικων/αστυφυλακων; γιατι ακουσα οτι καταργειται η σχολη αξιωματικων και ολοι θα περνανε αστυφυλακες και μετα μεασ απο την σχολη θα γινονται αξιωματικοι. αληθευει κατι τετοιο;; Αυτο το σενάριο ακούγεται από τότε που μπήκαν οι σχολές στις πανελλήνιες αλλά δεν εχει γίνει τίποτα,οι 5 πρώτοι κάθε σειράς μπαινουν στην υπαστυνόμων στο 2ο έτος αν και πλέον έχει γίνει εσώκλειστη και δεν πολυλέει http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Αυριο ή μεθαυριο θα παω στη Ναουσα για να ψαξω σπιτι . Τι λετε θα βρω ? Που μου προτεινετε να νοικιασω , κοντα στο πανεπιστημιο ή στο κεντρο ? [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Αυριο ή μεθαυριο θα παω στη Ναουσα για να ψαξω σπιτι . Τι λετε θα βρω ? Που μου προτεινετε να νοικιασω , κοντα στο πανεπιστημιο ή στο κεντρο ? Έχεις πάει ποτέ στην Νάουσα; Χωριό είναι... Όλα κέντρο είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Ξερει κανεις που ειναι η Σχολη Νηπιαγωγων στην Αθηνα ???? :( :( :( :( Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Αθήνα κέντρο. Ναυαρίνου. Δες αυτό. Η επίσημη σελίδα είναι http://www.ecd.uoa.gr/ Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Αθήνα κέντρο. Ναυαρίνου. Δες αυτό. Η επίσημη σελίδα είναι http://www.ecd.uoa.gr/ Ευχαριστω.... :D :D :D Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 jheremias emenes palia zografou? asxeto=off (to leo giati ixa ena filo me akribos to idio onoma) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Ρε παιδιά μάθατε τίποτα για τις εγγραφές?:what: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 15-30 Σεπτεμβριου και γαι ΑΕΙ και για ΤΕΙ. Η καθε σχολη μπορει να ορισει πιο συγεκριμενη ημερομηνια....Πηρα στην Φιλοσοφικη Αθηνας σημερα και μου ειπαν μονο στις 28/9 για το ιστορικο αρχαιολογικο. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Όσοι περασατε ΤΕΙ Θεσσαλονικης μη ξεχασετε το site της υπογραφης μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Εισαγωγή σε περιζήτητες πανεπιστημιακές σχολές «από το παράθυρο» προκαλεί εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας που αποστέλλεται εφέτος στα AEI της χώρας για να καθορίσει από ποια τμήματα μπορούν να δέχονται μετεγγραφές. Το υπουργείο Παιδείας καθορίζει για πρώτη φορά τις αντιστοιχήσεις τμημάτων από τα οποία μπορούν να γίνουν μετεγγραφές, αφαιρώντας το δικαίωμα αυτό από τις γενικές συνελεύσεις των AEI και προκαλώντας νέο «πόλεμο χαρακωμάτων» στην ανώτατη εκπαίδευση. Με βάση την εγκύκλιο, κάθε υποψήφιος για τα AEI και TEI που συγκεντρώνει 16.000 μόρια μπορεί, για παράδειγμα, να δηλώσει στο μηχανογραφικό του το τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου (με εφετινή βάση τα 15.375 μόρια) και εφόσον συντρέχουν προϋποθέσεις μετεγγραφής να εισαχθεί στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ (με βάση 18.929)! Στο ΕΜΠ του οποίου ένα Τμήμα πέρυσι είχε δεχθεί 31 μετεγγραφές και εφέτος ξεπέρασε τις 100... H... πρωτότυπη αντιστοίχηση τμημάτων που μπορούν να «ανταλλάξουν» φοιτητές μεταξύ τους έχει δημιουργήσει αναστάτωση στα πανεπιστήμια, καθώς πολλά από αυτά τα επιστημονικά αντικείμενα ως σήμερα δεν είχαν καμία απολύτως σχέση. «H πιο κραυγαλέα καταστρατήγηση της ακαδημαϊκής αυτοτέλειας είναι οι αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ισοτιμία και αντιστοιχία σχολών, ένα θέμα που είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των Γενικών Συνελεύσεων των αρμόδιων σχολών, εφόσον το ταίριασμα των προγραμμάτων σπουδών και η αντιστοιχία του περιεχομένου των μαθημάτων είναι πρόβλημα καθαρά επιστημονικό και δεν επιδέχεται ακύρωση ούτε από τα ανώτατα δικαστήρια» αναφέρει σχετικά στο «Βήμα» ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. A. Ανδρεόπουλος. «Οι αντιστοιχήσεις αυτές, που έγιναν αυθαίρετα από το υπουργείο, καταρρακώνουν την έννοια της ακαδημαϊκής αυτοτέλειας και ευπρέπειας, αλλά παράλληλα υποκρύπτουν την προοπτική διενέργειας μετεγγραφών από πολύτεκνους με τρία παιδιά που θα εκτινάξουν τον αριθμό των σπουδαστών των σχολών του κέντρου σε δυσθεώρητα ύψη» καταλήγει. Το υπουργείο Παιδείας θεωρεί την εγκύκλιό του «δεσμευτική» για τα AEI, αλλά οι εκπρόσωποι των πανεπιστημίων φαίνεται να διαφωνούν. Στα τέσσερα πανεπιστήμια της πρωτεύουσας (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Οικονομικό Πανεπιστήμιο και Πάντειο Πανεπιστήμιο) έχει ήδη δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα μετά τις αλλαγές που έκανε το υπουργείο Παιδείας στον θεσμό των μετεγγραφών. Οπως λένε πανεπιστημιακοί, οι κατηγορίες μετεγγραφομένων αντί να μειωθούν έχουν αυξηθεί κατά 30%, με αποτέλεσμα η διδακτική διαδικασία σε πολλές περιπτώσεις να γίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα τμήματος του ΕΜΠ που πέρυσι είχε δεχθεί 31 μετεγγραφές και εφέτος ξεπέρασε τις 100... Πάντως οι εκπρόσωποι των πανεπιστημιακών τμημάτων δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη στην πλειονότητά τους για τη νέα απόφαση αντιστοίχησης των τμημάτων. Οπως λένε οι σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού κκ. Σπ. Μιχαλούλης και N. Παυλάκος που ερεύνησαν το θέμα: «Τα λίγα τμήματα που γνωρίζουν την απόφαση αυτή του υπουργείου Παιδείας δεν είναι ακόμη σε θέση να δηλώσουν αν θα την ακολουθήσουν ή θα την αγνοήσουν τελείως. Οι φοιτητές που έκαναν εφέτος αίτηση για μετεγγραφή από 1 ως 15 Νοεμβρίου δεν γνώριζαν τις αντιστοιχίες του υπουργείου, οι οποίες στάλθηκαν στα πανεπιστήμια στις 14 Νοεμβρίου, με πιθανότητα κάποιοι από αυτούς να μην προβούν σε αίτηση μετεγγραφής». Για «κοινωνική πολιτική σε βάρος των AEI» μιλούν πανεπιστημιακοί, που δηλώνουν ότι μεγάλα πανεπιστήμια συμβουλεύονται ήδη τις νομικές τους υπηρεσίες, με άμεσο στόχο να προσφύγουν στη διοικητική δικαιοσύνη για προσβολή του αυτοδιοίκητου χαρακτήρα των ιδρυμάτων τους. Τα παράδοξα του νέου συστήματος Αλλαγή επαγγελματικής ταυτότητας αλλά και εισαγωγή από «το παράθυρο» σε τμήματα που απαιτούν πολλές χιλιάδες μόρια μπορούν να εξασφαλίσουν οι «πίνακες αντιστοιχήσεων» του υπουργείου Παιδείας για δεκάδες δικαιούχους που πέρασαν εφέτος στα AEI και TEI και δικαιούνται μετεγγραφή. Οπως αναφέρουν οι κκ. Μιχαλούλης και Παυλάκος: * Υποψήφιοι που συγκεντρώνουν 16.900 μόρια μπορούν (με βάση τις εφετινές βάσεις) να δηλώσουν τη Σχολή Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (με περυσινή βάση 16.406 μόρια και διάρκεια φοίτησης 10 εξάμηνα σπουδών) και να πάρουν μετεγγραφή, π.χ., στο Τμήμα Βιολογίας Αθηνών (με περυσινή βάση 18.041 μόρια και διάρκεια φοίτησης οκτώ εξάμηνα σπουδών)! Οι απόφοιτοι της Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (όπως και αυτοί των τμημάτων Μοριακής Βιολογίας και Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας) δεν εντάσσονται στην κατηγορία βιολόγων για συμμετοχή στον ΑΣΕΠ και δεν μπορούν να δουλέψουν ως καθηγητές βιολογίας στην εκπαίδευση. Αντίστοιχα, κάθε υποψήφιος που δηλώνει το τμήμα Μηχανικών Διαχείρισης Ενεργειακών Πόρων Κοζάνης (με περυσινή βάση 14.430 μόρια), μπορεί να εισαχθεί και (αν συντρέχουν λόγοι μετεγγραφής) να μετεγγραφεί, π.χ., στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ (που έχει βάση 17.851 μόρια). * Οι απόφοιτοι των τμημάτων Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου μπαίνουν στην επαγγελματική τάξη των κοινωνιολόγων, ενώ τα άλλα τμήματα Ιστορίας, Ιστορίας και Αρχαιολογίας και Ιστορίας και Εθνολογίας βγάζουν φιλολόγους. Ετσι αν κάποιος κάνει μετεγγραφή ουσιαστικά αλλάζει και επαγγελματική ταυτότητα. * Ενας μαθητής που θα συγκεντρώσει, π.χ., 13.500 μόρια μπορεί να δηλώσει τη Σχολή Γεωπονίας Ζωικής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (βάση 12.964 μόρια) και στη συνέχεια να μετεγγραφεί στο τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων Γεωπονικού Πανεπιστημίου (βάση 15.936 μόρια). * Οι απόφοιτοι της Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου έχουν το δικαίωμα εγγραφής στο Οικονομικό Επιμελητήριο, κάτι που δεν ισχύει για τα άλλα τμήματα με τα οποία αντιστοιχεί. Πρακτικά δηλαδή, αν ένας υποψήφιος συγκεντρώσει 12.500 μόρια και δηλώσει το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου της Κρήτης (με βάση 11.924 μόρια), τότε (αν οι βάσεις παραμείνουν στα ίδια επίπεδα) έχει το δικαίωμα να μετεγγραφεί στο τμήμα του Παντείου (με βάση 14.928 μόρια) και να γίνει οικονομολόγος. * Ενας εισακτέος του τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων της Θράκης (με βάση 14.506 μόρια) μπορεί να μετεγγραφεί στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (με βάση 16.699 μόρια). Τέλος, το τμήμα Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική, στη Λαμία, έχει αντιστοιχία με όλα τα τμήματα Πληροφορικής (κάτι που δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια). Παράλληλα, ενώ το τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχει αντιστοιχία με όλα τα τμήματα Πληροφορικής, το άλλο σχετικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών) δεν έχει καμία αντιστοίχηση. Το ΒΗΜΑ, 04/12/2005 , Σελ.: A47 Κωδικός άρθρου: B14632A471 ID: 274100 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 θα ηθελα τη βοηθεια σας!!!! ειμαι 26 ετων(τα κλεινω τον Μαιο) οταν εδωσα πανελληνιες ηταν με δεσμες! εδωσα μια φορα δεν περασα και δεν ξαναεδωσα! τωρα ομως το εχω μετανιωσει!! ξερει κανεις αν μπορω να δωσω με τα σημερινα δεδομενα??? καποιος μου ειπε οτι πρεπει να κανω παλι την 3η λυκειου! δεν με πειραζει ομως γιατι μπορω να παω σε νυχτερινο!(αν γινεται) ο βαθμος αποφοιτησης μου ειναι 16,3(αν παιζει ρολο)! παρακαλω αν καποιος πηγαινει σχολειο και μπορει να ρωτησει θα με βοηθησει πολυ! ευχαριστω! «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Kalimera.. Oxi pleon to sistima exi alaksi,mporis na dosis paneladikes dixos na kanis tin 3i taksi.. apla prepi na pas se ena likio na to dilosis mexri telos tou mina an den kano lathos..oti epi8imis na dosis. 8a prepi na epileksis 1 apo tis 3is katey8inisis. 1 kai 2 desmi einai san tin thetiki kateythinsi, 3 desmi einai i theoritiki kateythinisi,kai i 4desmi einai kati san tin texnologiki (epidi exi kai theoritika kai thetika ma8imata) analoga ti sxoli thes epilegis kai tin antistixi kateythnisi. http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Kalimera.. Oxi pleon to sistima exi alaksi,mporis na dosis paneladikes dixos na kanis tin 3i taksi.. apla prepi na pas se ena likio na to dilosis mexri telos tou mina an den kano lathos..oti epi8imis na dosis. 8a prepi na epileksis 1 apo tis 3is katey8inisis. 1 kai 2 desmi einai san tin thetiki kateythinsi, 3 desmi einai i theoritiki kateythinisi,kai i 4desmi einai kati san tin texnologiki (epidi exi kai theoritika kai thetika ma8imata) analoga ti sxoli thes epilegis kai tin antistixi kateythnisi. σε ευχαριστω πολυ!!! μηπως ξερεις αν μπορω να κατοχυρωσω μαθηματα? οπως στις δεσμες? ακουσα οτι τωρα δινουν ολα τα μαθηματα ισχυει?? οχι 4 οπως παλια? «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts