kostakiss Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 μια χαρα ειναι φιλε μου..αν σου πανε και κυριως αν σου αρεσουν μην ακους κανεναν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 175 εγραφαν πανω 130 εσκασα. Για Prada λίγα έδωσες.. Δε μας λες και μας από πού τα πήρες να ξέρουμε? Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 καλα ειναι μωρε και τα prada αλλα λιγο φτηνιαρικα...γιαφτο τα απεφευγα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 εσυ δηλαδη τι μαρκα ψωνιζεις???gucci των 360??:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Tι? gay? Μιλα ελευθερα αρχηγε.. 175 εγραφαν πανω 130 εσκασα. Oxi kai gay alla mou kanoun ligo kabourika ;) Bebaia auto einai analoga to stulaki tou ka8enos opote an sou pane kala ekanes kai ta phres, megia ! filika etsi , wow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 καλα ειναι μωρε και τα prada αλλα λιγο φτηνιαρικα...γιαφτο τα απεφευγα παντα Genika prada einai panakribh marka opote metraei ;) kai eidika se rouxismo ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 να σας πω εγώ που πήγα για γυαλιά ηλίου και λόγω μυωπίας...θα τα πληρώσω ΧΡΥΣΑΑΑ:O εννοείται δεν έχω σκοπό να αλλάξω ....για τα επόμενα 20 χρόνια; :p 550€ με έκπτωση παρακαλώωωω :X :ninja: ( μην σας πω ότι μια τιμή άγγιξε και τα 800€ :!: ) γκούτσι....ωραία μαύρα , κοκάλινα ...δεν ξέρω αν μπορέσω να βρω καμία φωτό πριν τα πάρω...τα τζάμια πιο ακριβά από τον σκελετό :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg7vas Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Tην ηξερα αυτη,γι αυτο μου τα εδωσε 130. Τα πηρα απο ενα καταστημα στον Αλιμο. Εμενα μου αρεσε που ειναι καφε. Ειχα παρει στην αρχη κατι prada που επιαναν ολο το μαγουλο ,αλλα πηγα και τα αλλαξα γιατι με ξενερωσανε απιστευτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Αν είναι δυνατόν!!!! 550 ευρώ?? τι κοκάλινο? απο ελεφαντόδοντο να ήταν δεν θα ήταν τόσο ακριβό!! ωραία μπορεί να είναι αλλά κάποια πράγματα έχουν ένα όριο τιμής. και αυτό που λές ότι δεν σκοπεύεις να τα αλλάξεις για τα επόμενα 20 χρόνια υπερβάλεις λίγο. μια στραβή να γίνει με τα γυαλιά την πάτησες... με καταλαβαίνεις! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Αν είναι δυνατόν!!!! 550 ευρώ?? τι κοκάλινο? απο ελεφαντόδοντο να ήταν δεν θα ήταν τόσο ακριβό!! ωραία μπορεί να είναι αλλά κάποια πράγματα έχουν ένα όριο τιμής. και αυτό που λές ότι δεν σκοπεύεις να τα αλλάξεις για τα επόμενα 20 χρόνια υπερβάλεις λίγο. μια στραβή να γίνει με τα γυαλιά την πάτησες... με καταλαβαίνεις!η μεσαία τιμή πήγε τόσο...από 600 κάτι....τα γυαλιά έκαναν 282€ το θυμάμαι πολύ καλά :p αλλά λόγω της μυωπίας και των βαθμών...:cry: ..εδώ της μυωπίας και έκαναν 290 :ninja: ..καλά όταν λέωω 20 χρόνια είναι υπερβολή , αλλά δεν είμαι από τα άτομα που αλλάζω κάθε χρόνο κτλ άλλωστε δεν είχα πριν καθόλου γυαλιά ηλίου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel_astra Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 παιδια γεια σας .... ειχα παρει προσφατα απο οπτικα κατι γυαλια ηλιου 3guys...τα οποια ηταν σε rayban στυλε μασκα δηλαδη..τα ειχα 1 μηνα μεχρι που μου τα φαγανε.... θελω τωρα να παω να βρω ακριβως τα ιδια...ξερεις κανεις τιποτα για τα 3guys γυαλια? ευχαριστω Παράθεση ego gennhthika trelos.............alhths kai amartolos! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 έχω τα STING εδω και 3 χρόνια αλλά το επόμενο καλοκαίρι πάω για μαύρα D&G!!! http://img209.imageshack.us/img209/5112/5850ac4.th.jpg Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Εγώ έχω rayban μαύρα αλλά δε ξέρω μοντέλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Εγω εχω τα Rayban RB3217 polarized.Τα ειχα παρει περισυ 170 ευρα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Ξεκουραστο γυαλι! http://ec1.images-amazon.com/images/P/B0006SJD7C.01-A15M3EL6TYCVC1._AA280_SCLZZZZZZZ_.jpg Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Egw pou exw mikro prosopo ti diastasis gialiwn prepei na epilegw ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 εγώ έχω τα arnette του 2005 γιαλύ. Αυτά που γράφουν σε γκοθικο στυλ στο πλάι αρνεττε και υπάρχουν σε πολλά χρώματα εμένα είναι τα άσπρο μπλε. Είναι καλή ποιότητα? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Draken Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 ...Μιας που σας βρηκα για να σας ρωτησω κατι... Επειδη ειμαι απαιτητικος πελατης ξερετε κανενα μαγαζι που να εχει μεγαλη ποικιλια σε Rayban (ναι αυτα τα κλασικα) γιατι οπουδηποτε και να παω δεν με καλυπτει... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Γεια σας! Μια ερωτηση οποιος ξερει.. Υπαρχει στη Θεσσαλονικη καποιος επισημος αντιπροσωπος της Oakley; Η μονο στην Αθηνα; Βασικα θελω να αγορασω μια θηκη oakley και ενα κατσαβιδακι (για να αλλαζεις φακους) που ειναι ειδικο μονο για τα γυαλια της oakley. Μηπως ξερει κανεις; Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Ίσως να ψάξεις online? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Ίσως να ψάξεις online? Εχω ψαξει on-line και εχω βρει κατσαβιδι μονο στο ebay και θηκες σε αρκετα καταστηματα αλλα τα περισσοτερα στελνουν μονο USA. Απλα αν υπαρχει επισημος αντιπροσωπος καπου πιστευω οτι θα ηταν μεγαλυτερη ευκολια να παω εκει απλα και να τα παρω αυτα που θελω. Ξερει κανεις αν υπαρχει; Και αν οχι μηπως ξερεται κανενα ΕΓΚΥΡΟ site που να στελνει Ελλαδα με προϊοντα oakley; Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 εγω εχω μεγαλο προσωπο και εχω ray bam δεν ψερω ποια ειναι αλλα τα εχει ολος ο κοσμος!!!!!!!!:D :rolleyes: :happy: :) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 εγω εχω μεγαλο προσωπο και εχω ray bam δεν ψερω ποια ειναι αλλα τα εχει ολος ο κοσμος!!!!!!!!:D :rolleyes: :happy: :) Καλησπερα.εδω θα βρεις πολλα Γυαλια ηλιου ray-ban.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 παιδια τι γνώμη έχετε για αγορά γυαλιών ηλίου από internet τύπου ebay κλπ συγκεκριμένα βρήκα τα ίδια γυαλιά που είδα και εδώ σε καταστημα οπτικών 100 ευρώ φθηνότερα...αλλά αμφιβάλω λίγο για την αυθεντικότητά τους... ο τύπος βέβαια (ebay) έλεγε οτι είναι αυθεντικά αλλά δε ξέρω εσείς τι λέτε; Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 παιδια τι γνώμη έχετε για αγορά γυαλιών ηλίου από internet τύπου ebay κλπ συγκεκριμένα βρήκα τα ίδια γυαλιά που είδα και εδώ σε καταστημα οπτικών 100 ευρώ φθηνότερα...αλλά αμφιβάλω λίγο για την αυθεντικότητά τους... ο τύπος βέβαια (ebay) έλεγε οτι είναι αυθεντικά αλλά δε ξέρω εσείς τι λέτε; 100 posts :p dwse to link na rixw mia matia.... Des ta sxolia pu tu exun kanei k episis des posa tetoia exei poulisei.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Πώς σας φαινονται αυτα εδω τα γυαλια? Περιμενω γνωμες....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts