Aniwthos Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 (edited) Καλημέρα και απο μένα.. μπαίνω καιρό και διαβάζω αλλα σήμερα είπα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω.. πως σας φαίνονται αυτά http://www.staroptical.gr/sunglasses/dg/dg-dg6068-05-6g.html .. η τιμή τους μου φαίνεται πολύ καλή και το σκέφτομαι .. το site μου το συνέστησε φίλος ο οποίος αγόρασε απο εκεί και του ήρθαν πολύ γρήγορα σε πολύ καλη τιμή! Παρεπιπτόντως επειδή και εγώ έχω ρωτήσει για αλλαγή φακών σε γυαλιά ηλίου 35-40 € μου είπαν. Edited August 9, 2010 by Aniwthos Παράθεση Who dares, wins. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Καλημέρα και απο μένα.. μπαίνω καιρό και διαβάζω αλλα σήμερα είπα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω.. πως σας φαίνονται αυτά http://www.staroptical.gr/sunglasses/dg/dg-dg6068-05-6g.html .. η τιμή τους μου φαίνεται πολύ καλή και το σκέφτομαι .. το site μου το συνέστησε φίλος ο οποίος αγόρασε απο εκεί και του ήρθαν πολύ γρήγορα σε πολύ καλη τιμή! Παρεπιπτόντως επειδή και εγώ έχω ρωτήσει για αλλαγή φακών σε γυαλιά ηλίου 35-40 € μου είπαν. καλο το ηλεκτρονικο καταστημα που αναφερεις,αλλα νομιζω το eye-shop.gr ειναι καλυτερο με περισσοτερη γκαμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aniwthos Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο απο τα 2 μιας και είμαι νέος στο χώρο του online shopping. Θα κάνω μια προσπάθεια με το staroptical μιας και έχω πληροφορίες απο φίλο :) Όταν τα παραλάβω θα σας ενημερώσω για την ποιότητα/εξυπηρέτηση του εν λόγω καταστήματος. Παράθεση Who dares, wins. :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Παιδιά γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω τα WeSC Super? Όποιος μου απαντήσει θα του είμαι ευγνώμον. Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Παιδιά γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω τα WeSC Super? Όποιος μου απαντήσει θα του είμαι ευγνώμον. Ευχαριστώ Στα prime timers ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Στα prime timers ;) Υπάρχουν εκεί; Δεν το 'ξερα... Ευχαριστώ πολύ φιλε :D Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsos93 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Γεια σας παιδια...ειμαι καινουργιος στο φορουμ.Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν γινονται αλλαγες στα γυαλια ηλιου,γτ πηρα κατι καρρερα και θελω να παω να τα αλλαξω!!! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Γεια σας παιδια...ειμαι καινουργιος στο φορουμ.Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν γινονται αλλαγες στα γυαλια ηλιου,γτ πηρα κατι καρρερα και θελω να παω να τα αλλαξω!!! :worry: αμα εχεις αποδειξη αγορας και τα γυαλια..που εχεις αγορασει τα πας και δεν εχουν καμια φθορα..υπαρχει μεγαλη περιπτωση να στ'αλλαξει. αλλα γιατι θελεις να τ'αλλαξεις?? δεν τα δοκιμασες πριν την αγορα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsos93 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 τα δοκιμασα...αλλα ξερεις πως ειναι αυτα...μολις πηγα σπιτι αλλαξα γνωμη!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 τα δοκιμασα...αλλα ξερεις πως ειναι αυτα...μολις πηγα σπιτι αλλαξα γνωμη!!! :( ναι σε καταλαβαινω.πηγαινε'τα μεσα στην θηκη που τα πηρες..και με δικαιολογια οτι δεν κανουν καθολου σε αυτον που τα φορεσε..και με μπλα..μπλα..και με λεφτα παραπανω παρε καποια αλλα.αμα δωσεις κατι παραπανω ειμαι σιγουρος οτι θα στ'αλλαξει.αγω αυτο κανω συνηθως..σε τετοιες αγορες.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Ψαχνω να βρω γυναικεια γυαλια ηλιου που να εχουν τα ποδαρακια κολλημενα στο κατω μερος του σκελετου..ειναι δυσκολο να το περιγραψω αλλιως ειχα δει μια φορα σε οπτικα,εχετε να προτεινετε καποιο? Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 (edited) κατά τη γνώμη σας ποιά γυαλιά ηλίου έχουν τους καλύτερους φακούς??? τα revo είναι καλά? τελικά αγόρασα αυτά τα REVO http://www.revo.com/models/29-thrive153#/models/29-thrive153/colors μου ταιριάζουν τέλεια και ο φακός φαίνεται πολύ ξεκούραστος,αν και βρέχει στην Αθήνα :P ακούω απόψεις :) Edited October 12, 2010 by union Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Εχω μια ερωτηση που δεν μπορεσα να βρω πληροφοριες οποτε θα ρωτησω εδω να ξεθαψω και το τοπικ. Εχω δει κατι γυαλια ηλιου ridley τα οποια με αρεσαν αλλα μου κανει εντυπωση γιατι πρωτη φορα εμαθα τωρα που ειδα αυτα τα γυαλια για αυτη τη μαρκα αλλα δεν μπορω να βρω καμμια πληροφορια στο νετ απου που ειναι η εταιρια που εδρευει τη collection της κτλ κτλ. Γνωριζει κανεις κατι για την εταιρια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 κατά τη γνώμη σας ποιά γυαλιά ηλίου έχουν τους καλύτερους φακούς??? τα revo είναι καλά? τελικά αγόρασα αυτά τα REVO http://www.revo.com/models/29-thrive153#/models/29-thrive153/colors μου ταιριάζουν τέλεια και ο φακός φαίνεται πολύ ξεκούραστος,αν και βρέχει στην Αθήνα :P ακούω απόψεις :) προσωπικα εδω και πολλα χρονια αγοραζω μονο oakley.. μου βγαζουν μια 4τια χαλαρη αν τα προσεξω γιατι εχω προβλημα με τον ηλιο .. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 καλησπέρα, να κανω μια ερωτηση προς τυχον γνωστες: Εχω ενα ζευγαρι rayban aviator, τα τελειως κλασσικά. Δεν τα εχω αγορασει, αλλα περσυ καλοκαιρι τα ειχα βρει σε μια παραλια. επειδη μου φαινονται καπως μικρά, και δεν μου πολυπανε, θελω να ξερω, βγαινουν σε ανδρικες και γυναικειες διαφορετικές εκδοσεις και "κοψιματα" ?? Τα δικα μου γραφουν ακριβως RB 3025 AVIATORL W3234 εσωτερικα του αριστερού βραχίονα. Στο google είδα και ανδρικες και γυναικειες φωτογραφιες με αυτα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 καλησπέρα, να κανω μια ερωτηση προς τυχον γνωστες: Εχω ενα ζευγαρι rayban aviator, τα τελειως κλασσικά. Δεν τα εχω αγορασει, αλλα περσυ καλοκαιρι τα ειχα βρει σε μια παραλια. επειδη μου φαινονται καπως μικρά, και δεν μου πολυπανε, θελω να ξερω, βγαινουν σε ανδρικες και γυναικειες διαφορετικές εκδοσεις και "κοψιματα" ?? Τα δικα μου γραφουν ακριβως RB 3025 AVIATORL W3234 εσωτερικα του αριστερού βραχίονα. Στο google είδα και ανδρικες και γυναικειες φωτογραφιες με αυτα. μπορει να ειναι παιδικα.ισως να ειναι και μεσαιο μεγεθος.αλλα το συγκεκριμενο σχεδιο εχω την εντυπωση οτι ειναι unisex :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 μπορει να ειναι παιδικα.ισως να ειναι και μεσαιο μεγεθος.αλλα το συγκεκριμενο σχεδιο εχω την εντυπωση οτι ειναι unisex :cool: ναι με λιγο πιο καλο google, βρηκα οτι αυτα που εχω ειναι 55mm ενω μαλλον καλυτερα θα μου ηταν τα 58mm. οποτε σε λιγο καιρο που θα αγορασω, θα ξερω τουλαχ. τι να ζητησω. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 αν θελεις το κλασικο σχεδιο, στο ebay κυκλοφορουν πολυ καλες προσφορες ;) και ναι, ειναι unisex το σχεδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 τι μου προτεινετε για rayban μεχρι 150 ευρω? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 αυτα τι σας λενε?? http://www.eye-shop.gr/eye-shop/gr/products_sun_det.asp?intProdID=52275 ΥΣ: το ξερω οτι δεν ειναι διαθεσιμα στο συγκεκριμενο e-shop.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 πολυ ωραιο γυαλι! εχω δει κατι παρομοια σε louis vuitton ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 ειναι περσινα,και δυστηχως πηρα αλλα τοτε..αλλα ακομα σκεφτομαι να τα χτυπησω..σαν πειρασμος κατι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 καλισπερα παιδια μια ερωτισουλα........ υπαρχει καπιοσ τροπος να τεσταρουμε τα γυαλια αν ειναι πολαριζε? σπασαν οι φακοι μου απο κατι γυαλια που πηρα superbike και δεν ξερω αν αυτοι που μου βαλανε ειναι πολαριζε σε κατι οπτικα ειχα δει μια εικονα που οταν την εβλεπεσ με πολαριζε γυαλια εμφανιζοταν και αν την εβλεπες με απλα γυαλια απλα εβλεπες μια ασπρη επιφανεια Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 τα πολωτικά γυαλιά φαίνονται να ''μωβίζουν'' όταν τα κοιτάς υπό γωνία...πρόχειρος τρόπος αλλά αποτελεσματικός... υπ'όψιν δε, ότι είναι πιο βαριά από τα απλά αποροφητικά....προσωπικά κάτι rayban με πολωτικούς φακούς δεν τους άντεξα πάνω από μήνα...ανασήκωνα τα γυαλιά από την μύτη μου κάθε τρεις και λίγο (τόσο πολύ βαριά τα ένιωθα) ώσπου τα άλλαξα και ησύχασα... γενικά να ξέρεις, ότι τα πολωτικά γυαλιά ουσιαστικά δεν αφήνουν να φτάσει στο μάτι τυχόν αντανακλάσεις του ήλιου, που προέρχονται από μεταλλικές επιφάνειες ή και την θάλασσα...οπότε αν κάνεις πχ θαλάσσια σπορ είναι χρήσιμα, αλλιώς εκτιμώ ότι και με ένα καλό ζευγάρι αποροφητικούς φακούς θα είσαι μια χαρά..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. June 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2011 καλισπερα παιδια μια ερωτισουλα........ υπαρχει καπιοσ τροπος να τεσταρουμε τα γυαλια αν ειναι πολαριζε? σπασαν οι φακοι μου απο κατι γυαλια που πηρα superbike και δεν ξερω αν αυτοι που μου βαλανε ειναι πολαριζε σε κατι οπτικα ειχα δει μια εικονα που οταν την εβλεπεσ με πολαριζε γυαλια εμφανιζοταν και αν την εβλεπες με απλα γυαλια απλα εβλεπες μια ασπρη επιφανεια Θα πάρεις τα γυαλιά και θα τα κρατήσεις μπροστά στην οθόνη, θα αρχίσεις να τα περιστρέφεις σιγά-σιγά και θα δεις οτι σε συγκεκριμένες μοίρες, δεν θα φαίνεται καθόλου η οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts