Jump to content

Γυαλιά ηλίου

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα.. μπαίνω καιρό και διαβάζω αλλα σήμερα είπα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω.. πως σας φαίνονται αυτά http://www.staroptical.gr/sunglasses/dg/dg-dg6068-05-6g.html .. η τιμή τους μου φαίνεται πολύ καλή και το σκέφτομαι .. το site μου το συνέστησε φίλος ο οποίος αγόρασε απο εκεί και του ήρθαν πολύ γρήγορα σε πολύ καλη τιμή!

Παρεπιπτόντως επειδή και εγώ έχω ρωτήσει για αλλαγή φακών σε γυαλιά ηλίου 35-40 € μου είπαν.

Edited by Aniwthos
Who dares, wins. :ninja:

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και απο μένα.. μπαίνω καιρό και διαβάζω αλλα σήμερα είπα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω.. πως σας φαίνονται αυτά http://www.staroptical.gr/sunglasses/dg/dg-dg6068-05-6g.html .. η τιμή τους μου φαίνεται πολύ καλή και το σκέφτομαι .. το site μου το συνέστησε φίλος ο οποίος αγόρασε απο εκεί και του ήρθαν πολύ γρήγορα σε πολύ καλη τιμή!

Παρεπιπτόντως επειδή και εγώ έχω ρωτήσει για αλλαγή φακών σε γυαλιά ηλίου 35-40 € μου είπαν.

καλο το ηλεκτρονικο καταστημα που αναφερεις,αλλα νομιζω το eye-shop.gr ειναι καλυτερο με περισσοτερη γκαμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο απο τα 2 μιας και είμαι νέος στο χώρο του online shopping. Θα κάνω μια προσπάθεια με το staroptical μιας και έχω πληροφορίες απο φίλο :)

Όταν τα παραλάβω θα σας ενημερώσω για την ποιότητα/εξυπηρέτηση του εν λόγω καταστήματος.

Who dares, wins. :ninja:

Παιδιά γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω τα WeSC Super? Όποιος μου απαντήσει θα του είμαι ευγνώμον. Ευχαριστώ
:dance:

Παιδιά γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω τα WeSC Super? Όποιος μου απαντήσει θα του είμαι ευγνώμον. Ευχαριστώ

Στα prime timers ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Γεια σας παιδια...ειμαι καινουργιος στο φορουμ.Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν γινονται αλλαγες στα γυαλια ηλιου,γτ πηρα κατι καρρερα και θελω να παω να τα αλλαξω!!! :worry:

Γεια σας παιδια...ειμαι καινουργιος στο φορουμ.Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν γινονται αλλαγες στα γυαλια ηλιου,γτ πηρα κατι καρρερα και θελω να παω να τα αλλαξω!!! :worry:

αμα εχεις αποδειξη αγορας και τα γυαλια..που εχεις αγορασει τα πας και δεν εχουν καμια φθορα..υπαρχει μεγαλη περιπτωση να στ'αλλαξει.

αλλα γιατι θελεις να τ'αλλαξεις?? δεν τα δοκιμασες πριν την αγορα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα δοκιμασα...αλλα ξερεις πως ειναι αυτα...μολις πηγα σπιτι αλλαξα γνωμη!!! :(

ναι σε καταλαβαινω.πηγαινε'τα μεσα στην θηκη που τα πηρες..και με δικαιολογια οτι δεν κανουν καθολου σε αυτον που τα φορεσε..και με μπλα..μπλα..και με λεφτα παραπανω παρε καποια αλλα.αμα δωσεις κατι παραπανω ειμαι σιγουρος οτι θα στ'αλλαξει.αγω αυτο κανω συνηθως..σε τετοιες αγορες.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
Ψαχνω να βρω γυναικεια γυαλια ηλιου που να εχουν τα ποδαρακια κολλημενα στο κατω μερος του σκελετου..ειναι δυσκολο να το περιγραψω αλλιως ειχα δει μια φορα σε οπτικα,εχετε να προτεινετε καποιο?
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

κατά τη γνώμη σας ποιά γυαλιά ηλίου έχουν τους καλύτερους φακούς???

τα revo είναι καλά?

τελικά αγόρασα αυτά τα REVO

http://www.revo.com/models/29-thrive153#/models/29-thrive153/colors

μου ταιριάζουν τέλεια και ο φακός φαίνεται πολύ ξεκούραστος,αν και βρέχει στην Αθήνα :P

ακούω απόψεις :)

Edited by union
carpe diem

• 5 months later...

Εχω μια ερωτηση που δεν μπορεσα να βρω πληροφοριες οποτε θα ρωτησω εδω να ξεθαψω και το τοπικ.

Εχω δει κατι γυαλια ηλιου ridley τα οποια με αρεσαν αλλα μου κανει εντυπωση γιατι πρωτη φορα εμαθα τωρα που ειδα αυτα τα γυαλια για αυτη τη μαρκα αλλα δεν μπορω να βρω καμμια πληροφορια στο νετ απου που ειναι η εταιρια που εδρευει τη collection της κτλ κτλ. Γνωριζει κανεις κατι για την εταιρια ?

κατά τη γνώμη σας ποιά γυαλιά ηλίου έχουν τους καλύτερους φακούς???

τα revo είναι καλά?

τελικά αγόρασα αυτά τα REVO

http://www.revo.com/models/29-thrive153#/models/29-thrive153/colors

μου ταιριάζουν τέλεια και ο φακός φαίνεται πολύ ξεκούραστος,αν και βρέχει στην Αθήνα :P

ακούω απόψεις :)

προσωπικα εδω και πολλα χρονια αγοραζω μονο oakley.. μου βγαζουν μια 4τια χαλαρη αν τα προσεξω γιατι εχω προβλημα με τον ηλιο ..

καλησπέρα,

να κανω μια ερωτηση προς τυχον γνωστες:

Εχω ενα ζευγαρι rayban aviator, τα τελειως κλασσικά. Δεν τα εχω αγορασει, αλλα περσυ καλοκαιρι τα ειχα βρει σε μια παραλια. επειδη μου φαινονται καπως μικρά, και δεν μου πολυπανε, θελω να ξερω, βγαινουν σε ανδρικες και γυναικειες διαφορετικές εκδοσεις και "κοψιματα" ??

Τα δικα μου γραφουν ακριβως RB 3025 AVIATORL W3234 εσωτερικα του αριστερού βραχίονα. Στο google είδα και ανδρικες και γυναικειες φωτογραφιες με αυτα.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

καλησπέρα,

να κανω μια ερωτηση προς τυχον γνωστες:

Εχω ενα ζευγαρι rayban aviator, τα τελειως κλασσικά. Δεν τα εχω αγορασει, αλλα περσυ καλοκαιρι τα ειχα βρει σε μια παραλια. επειδη μου φαινονται καπως μικρά, και δεν μου πολυπανε, θελω να ξερω, βγαινουν σε ανδρικες και γυναικειες διαφορετικές εκδοσεις και "κοψιματα" ??

Τα δικα μου γραφουν ακριβως RB 3025 AVIATORL W3234 εσωτερικα του αριστερού βραχίονα. Στο google είδα και ανδρικες και γυναικειες φωτογραφιες με αυτα.

μπορει να ειναι παιδικα.ισως να ειναι και μεσαιο μεγεθος.αλλα το συγκεκριμενο σχεδιο εχω την εντυπωση οτι ειναι unisex :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορει να ειναι παιδικα.ισως να ειναι και μεσαιο μεγεθος.αλλα το συγκεκριμενο σχεδιο εχω την εντυπωση οτι ειναι unisex :cool:

ναι με λιγο πιο καλο google, βρηκα οτι αυτα που εχω ειναι 55mm ενω μαλλον καλυτερα θα μου ηταν τα 58mm. οποτε σε λιγο καιρο που θα αγορασω, θα ξερω τουλαχ. τι να ζητησω.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

αν θελεις το κλασικο σχεδιο, στο ebay κυκλοφορουν πολυ καλες προσφορες ;)

και ναι, ειναι unisex το σχεδιο.

αυτα τι σας λενε??

http://www.eye-shop.gr/eye-shop/gr/products_sun_det.asp?intProdID=52275

ΥΣ: το ξερω οτι δεν ειναι διαθεσιμα στο συγκεκριμενο e-shop..

ειναι περσινα,και δυστηχως πηρα αλλα τοτε..αλλα ακομα σκεφτομαι να τα χτυπησω..σαν πειρασμος κατι :p

• 1 month later...

καλισπερα παιδια

μια ερωτισουλα........

υπαρχει καπιοσ τροπος να τεσταρουμε τα γυαλια αν ειναι πολαριζε?

σπασαν οι φακοι μου απο κατι γυαλια που πηρα superbike

και δεν ξερω αν αυτοι που μου βαλανε ειναι πολαριζε

σε κατι οπτικα ειχα δει μια εικονα που οταν την εβλεπεσ με πολαριζε γυαλια εμφανιζοταν και αν την εβλεπες με απλα γυαλια απλα εβλεπες μια ασπρη επιφανεια

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

τα πολωτικά γυαλιά φαίνονται να ''μωβίζουν'' όταν τα κοιτάς υπό γωνία...πρόχειρος τρόπος αλλά αποτελεσματικός...

υπ'όψιν δε, ότι είναι πιο βαριά από τα απλά αποροφητικά....προσωπικά κάτι rayban με πολωτικούς φακούς δεν τους άντεξα πάνω από μήνα...ανασήκωνα τα γυαλιά από την μύτη μου κάθε τρεις και λίγο (τόσο πολύ βαριά τα ένιωθα) ώσπου τα άλλαξα και ησύχασα...

γενικά να ξέρεις, ότι τα πολωτικά γυαλιά ουσιαστικά δεν αφήνουν να φτάσει στο μάτι τυχόν αντανακλάσεις του ήλιου, που προέρχονται από μεταλλικές επιφάνειες ή και την θάλασσα...οπότε αν κάνεις πχ θαλάσσια σπορ είναι χρήσιμα, αλλιώς εκτιμώ ότι και με ένα καλό ζευγάρι αποροφητικούς φακούς θα είσαι μια χαρά..;)

καλισπερα παιδια

μια ερωτισουλα........

υπαρχει καπιοσ τροπος να τεσταρουμε τα γυαλια αν ειναι πολαριζε?

σπασαν οι φακοι μου απο κατι γυαλια που πηρα superbike

και δεν ξερω αν αυτοι που μου βαλανε ειναι πολαριζε

σε κατι οπτικα ειχα δει μια εικονα που οταν την εβλεπεσ με πολαριζε γυαλια εμφανιζοταν και αν την εβλεπες με απλα γυαλια απλα εβλεπες μια ασπρη επιφανεια

Θα πάρεις τα γυαλιά και θα τα κρατήσεις μπροστά στην οθόνη, θα αρχίσεις να τα περιστρέφεις σιγά-σιγά και θα δεις οτι σε συγκεκριμένες μοίρες, δεν θα φαίνεται καθόλου η οθόνη!