Jump to content

Τι μπύρα πίνετε;

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιξ.Στηριζουμε ελλαδα και ας μας στεναχωρει:rolleyes:

Από τις χειρότερες μπίρες.. Μου μυρίζει ψαρίλα χωρίς να ξέρω γιατί.. :ninja:

Έχουμε ξαναναφερθεί στην μπύρα της κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας, αλλά εγώ πριν λίγες μέρες την δοκίμασα που πήγα στην Κέρκυρα. Ήταν πολύ εντυπωσιακή η κόκκινη, γευστική και ιδιαίτερη αλλά εγώ δεν μπορώ να πιω περισσότερες από μία, είναι πολύ έντονη η γεύση της.

Επίσης, δοκίμασα και την πράσινη την Royal ΙONIAN pilsener και επίσης εντυπωσιάστηκα -πολύ καλή. Και την ήπιαμε μαζί με κάτι φίλους ηλικίας 50+ που ξετρελλάθηκαν με τη γεύση της και είπαν ότι τους θυμίζει μπύρες που έπιναν παλιά, ανέφεραν συγκεκριμένα την παλιά Φιξ.

Τώρα, πού την βρίσκουμε εδώ στην Αθήνα; Για το σπίτι, εννοώ.

heineken και μόνο...

Send from my Sexy Gt Galaxy S Plus using Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Φυσικα υπο την σκοπια του οικονομικου πατριωτισμου καλυτερα να καταναλωσεις προιον που παραχθηκε στην Ελλαδα εστω και απο επιχειρηση ξενων συμφεροντων παρα προιον που παραχθηκε στο εξωτερικο.

Αν είναι ισάξιας ποιότητας ναι, αν μου συγρίνεις τώρα Amstel με Franziskaner και η τιμή είναι παραπλήσια, 5€ η Amstel, 6€ η Franziskaner, ε θα του πω να πάει να δει αν έρχομαι...

Είχα πάει πέρυσι και ήταν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

γιατι ετσι ?:confused:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ακριβό εισιτήριο, 8-9€, το οποίο δεν έχει κάποια παροχή, πχ δωρεάν μπύρα. Κακό φαγητό, φάγαμε 2 μπουκιές και το πετάξαμε και λίγα είδη μπύρας.

Φέτος θα έχει 8 και 10€, ανάλογα ποιοι καλλιτέχνες θα παίζουν και πάλι δεν συνοδεύεται από κάποια παροχή. Η μπυραρία Ζύθος (Π. Φάληρο, Χαλάνδρι) παίρνει μέρος με τις μπύρες της OK Athens (Peroni, Maisel's Weisse, Kozel, Pilsner Urquell). Η Peroni κατά τη γνώμη μου είναι μακράν η χειρότερη μπύρα στην ελληνική αγορά, χειρότερη και από Heineken, Mythos, Fix. Επίσης θα υπάρχουν Berlin, Krombacher, Augustijn, Gulden Draak, Arcobräu. Θα βρίσκεται περίπτερο της Diver (Καλλιθέα), με Paulaner και με τη Warsteiner. Θα υπάρχει όπως και πέρυσι η γνωστη βαυαρεζικη HB. Θα υπάρξει επίσης περίπτερο της Σχεδίας (Αργυρούπολη) με Stella Artois, Franziskaner, Beck's, Leffe, Hoegaarden, Bud. Σύμφωνα με τον διοργανωτή συμμετέχουν επίσης και οι: Ζυθοποιία Βεργίνα, μπύρα Viru, μπυραρία L.Draft, Artion Group (Bavaria, Pils Hellas), μπύρα Fuller's, μπύρα Cannabia.

Αν τελικά πάω, θα έχω φάει από πριν και θα πάω σε δοκιμασμένες γεύσεις.

άρα γιατί να πας; Για τη μουσική; Είναι τουλάχιστον φτηνές οι μπύρες;

Η ΗΒ αν θυμάμαι καλά, ήταν φθηνή. Δεν είχαμε πιει άλλες και δεν ξέρω. Βλέπεις, φύγαν τα λεφτά στο φαγητό και το εισιτήριο...

Γενικά πας για τη φάση...

Eγω πάντως τώρα τελευταία γουστάρω να πίνω Bεργίνα weiss. Mια χαρά μπυρίτσα. Βγάζει φρουτώδες άρωμα και γεύση και την προτιμώ από την αντίστοιχη Paulaner (που τις έχω ακουμπήσει τα άπειρα ευρώ). Είναι και Ελληνική. Εμείς δεν έχουμε λεφτά, οι φρίντζιδες καλά τα καταφέρνουν.

Eγω πάντως τώρα τελευταία γουστάρω να πίνω Bεργίνα weiss. Mια χαρά μπυρίτσα. Βγάζει φρουτώδες άρωμα και γεύση και την προτιμώ από την αντίστοιχη Paulaner (που τις έχω ακουμπήσει τα άπειρα ευρώ). Είναι και Ελληνική. Εμείς δεν έχουμε λεφτά, οι φρίντζιδες καλά τα καταφέρνουν.

Την δοκίμασα και γω πριν από λίγες μέρες και μπορώ να πω, πως με εξέπληξε ευχάριστα η γεύση της!

perikins τονίζω για τελευταία φορά ότι το forum δεν είναι chat. Μηνύματα αυτής της μορφής θα διαγράφονται πάραυτα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Είναι τίμια μπύρα, αν και προτιμώ την κόκκινη.

και γω προτιμω την κοκκινη :) γενικα ειμαι της κοκκινης...

ωραια η καπνιστη :) ψαχνω παντου την μαυρη κραφτ αλλα δεν την βρισκω πουθενα !

Είναι τίμια μπύρα, αν και προτιμώ την κόκκινη.

και γω προτιμω την κοκκινη :) γενικα ειμαι της κοκκινης...

Eμένα πάλι η κόκκινη της Βεργίνας δεν με ενθουσίασε τόσο. Την βρήκα αρκετά πικρή για τα γούστα μου.

καλημέρα σας, δοκιμάστε ΚΡΑΦΤ SMOKED και Fisher's ...εμένα μου άρεσαν πολύ !!!

Η καπνιστή τα σπάει όντως. Πολύ γευστική μπύρα. Η Fisher έτσι και έτσι. Αλλα περί ορέξεως όπως λέει ο λαός κολοκυθόπιτα:)

ΣΕ ΚΑΒΕΣ ΤΣΕΚΑΡΕΣ ?

μπα... σε μαγαζια την εχω ψαξει που εχουν ΟΛΕΣ τις αλλες κραφτ

τιμια μπυρα εννοουμε προφανως οτι αξιζει τα λεφτα της :)

H Bεργίνα μου αρέσει πολύ και έμαθα οτι είναι 100% ελληνικών συμφερόντων και είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που έκανε δικό της εργοστάσιο παραγωγής ενός συστατικού για την παραγωγή μπύρας ενώ όλες οι άλλες το εισάγουν από έξω.Δεν θυμάμαι ονομασία αυτού του συστατικού.Επίσης η Βεργίνα παράγει και τις μπύρες του carefour και νομίζω οτι είναι η πιο φθηνή μπύρα(carefour) στην ελληνική αγορά. Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

H Bεργίνα μου αρέσει πολύ και έμαθα οτι είναι 100% ελληνικών συμφερόντων και είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που έκανε δικό της εργοστάσιο παραγωγής ενός συστατικού για την παραγωγή μπύρας ενώ όλες οι άλλες το εισάγουν από έξω.Δεν θυμάμαι ονομασία αυτού του συστατικού.Επίσης η Βεργίνα παράγει και τις μπύρες του carefour και νομίζω οτι είναι η πιο φθηνή μπύρα(carefour) στην ελληνική αγορά.

Θα συμφωνησω στα παραπανω αλλα να μου επιτρέψεις να προσθέσω οτι δεν είναι πρωτοτυπία της βεργίνας αυτο. Πρόσφατα αλλα και απο πιο παλιά ζυθοποιίες π.χ. η αθηναική επενδύουν στην ελληνική γη παράγοντας ελληνικό κριθάρι για τα προιόντα τους, βλέπε BIOS5.

μπα... σε μαγαζια την εχω ψαξει που εχουν ΟΛΕΣ τις αλλες κραφτ

τιμια μπυρα εννοουμε προφανως οτι αξιζει τα λεφτα της :)

συμφωνώ και επαυξάνω αλλά υπάρχουν και αλλές τίμιες μπύρες π.χ. Craft, Μύθο, αλλά και heineken και Amstel και Αλφα α ναλογα με τα γούστα και τη τσέπη, όλες αυτές ειναι καλές μπύρες και ελληνικές.

Edited by VeCo
Χρησιμοποιείτε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

craft ναι... αλφα και μυθο ισως... αλλα heineken ειδικα και αμστελ... :wacko:

Οταν θα πας Ιρλανδία θα αλλάξεις γνώμη...

χαχα... καλα, εδω ξαδελφος που ακουει heineken και βγαζει σπυρακια, πηγε αμστερνταμ και μονο heineken επινε...:lol: