Alex0077 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Πρόσεξα και μία μπίρα στο super market Αλβανική (ναι καλά το ακούσατε... έλεος :X ). Είχε τη σημαία της Αλβανίας και ήταν η πιο φθηνή φυσικά... :X:X:mad::mad::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Πρόσεξα και μία μπίρα στο super market Αλβανική (ναι καλά το ακούσατε... έλεος :X ). Είχε τη σημαία της Αλβανίας και ήταν η πιο φθηνή φυσικά... :X:X:mad::mad::ninja: δεν μπορώ να καταλάβω το έλεος σου... Μερικοί έχετε την εντύπωση ότι οι αλβανοί, οι τούρκοι κτλ ζουν σε σπηλιές και φοράνε δέρματα ζώων... Σήμερα δοκίμασα σε ένα φιλο την 365.... Για καθαριστικό τουαλέτας καλή είναι... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Σήμερα κατάφερα και ήπια λίγη Amstel. Με μισή μπύρα το στομάχι μου είχε φουσκώσει... Σήμερα δοκίμασα σε ένα φιλο την 365.... Για καθαριστικό τουαλέτας καλή είναι... Την βγάζει η bet365; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 (edited) δεν μπορώ να καταλάβω το έλεος σου... Μερικοί έχετε την εντύπωση ότι οι αλβανοί, οι τούρκοι κτλ ζουν σε σπηλιές και φοράνε δέρματα ζώων... Σήμερα δοκίμασα σε ένα φιλο την 365.... Για καθαριστικό τουαλέτας καλή είναι... Nα συμπληρώσω ότι δεν υποχρεώνεται κανείς να αγοράσει ένα προιόν .:!: Πληροφοριακά σε ότι αναφέρεις, επειδή γνωρίζω Ελληνες που εργάζονται στην Αλβανία από Ελληνικές εταιρίες που έχουν δραστηριότητες εκεί , η χώρα έχει την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρώπη :) Οσο αφορά την 365 αναφέρεσαι στην φίρμα της αλυσίδας ΑΒ ; Edited July 12, 2011 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Οσο αφορά την 365 αναφέρεσαι στην φίρμα της αλυσίδας ΑΒ ; ναι... Η χειρότερη φτηνή που εχω πιει... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 δεν μπορώ να καταλάβω το έλεος σου... Μερικοί έχετε την εντύπωση ότι οι αλβανοί, οι τούρκοι κτλ ζουν σε σπηλιές και φοράνε δέρματα ζώων... Σήμερα δοκίμασα σε ένα φιλο την 365.... Για καθαριστικό τουαλέτας καλή είναι... Θα δεχόσουν δηλαδή να πιεις τέτοια μπίρα που λέω? :X:ninja::ninja::X Η 365 οκ δεν είναι καλή αλλά όχι και έτσι όπως λες.. Δοκίμασε την tirana beer λοιπόν να μας πεις.. Εγώ δεν θα μπορούσα να δώσω λεφτά για τέτοια μπίρα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Θα δεχόσουν δηλαδή να πιεις τέτοια μπίρα που λέω? :X:ninja::ninja::X Η 365 οκ δεν είναι καλή αλλά όχι και έτσι όπως λες.. Δοκίμασε την tirana beer λοιπόν να μας πεις.. Εγώ δεν θα μπορούσα να δώσω λεφτά για τέτοια μπίρα :mad: επειδή είναι αλβανική; ε και; εχω πιει από βουλγαρία, ρουμανία, τουρκία... Οπότε γιατί όχι αλβανία; τι φοβάσαι, μήπως βαλαν τίποτα στη παρτίδα για ελλάδα για να μας ξεκανουν; πιο πολύ φοβάμαι τις γερμανικές για κάτι τέτοιο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 ναι... Η χειρότερη φτηνή που εχω πιει... Τα προιόντα της αλυσίδας ΑΒ με την επωνυμία 365 είναι φασόν. και κάθε παρτίδα μπορεί να είναι από διαφορετικό προμηθευτή. Συνήθως οι μπύρες λένε είναι από Ολλανδία. Εγώ ρε παιδιά ήπια Amstel σήμερα, ΕΛΕΟΣ...Ήπια αυτό που κοροϊδεύω...Και αυτό γιατί ήμουν με κοπέλα και την είχα ζαλίσει να φύγουμε...Και επειδή αν δεν τελείωνε η Amstel δεν φεύγαμε, αναγκάστηκα να την πιω... Γιατί η Αθηναική ζυθοποιία σε ότι παράγει ως γνωστό :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Η φιξ έχει ακομα προβλημα με κάποιες παρτιδες που είναι σαν «άψητες»; Ήπια μία προχτες και μου φάνηκε χάλια, αψητη. Ή έτσι είναι παντα η γεύση της; Έχω πίει μονο 3-4 φορές πριν μήνες άλλα δεν θυμάμαι να μου είχε φανεί τοσο χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Πέρσι είχε αναφερθεί ίδια περίοδο πρόβλημα με το νερό της περιοχής.Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Πέρσι είχε αναφερθεί ίδια περίοδο πρόβλημα με το νερό της περιοχής.Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο :wacko: απορω πως μπορει καποιος να πινει μπυρα FIX :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 απορω πως μπορει καποιος να πινει μπυρα FIX :whistle: την θεωρώ την καλύτερη φτηνή, αυτην και την άλφα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Η FIX αν ρωτήσετε τους μεγαλύτερους στην ηλικία πάντα έτσι ήταν,περισσότερο σαν αναψυκτικό :) Τώρα το θέμα τιμής είναι πολύ σχετικό όπως σε κάθε προιόν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 την θεωρώ την καλύτερη φτηνή, αυτην και την άλφα... H Alfa ειναι σαν νερακι με λιγη βυνη , η Fix πολυ καλυτερη σιγουρα αλλα προτιμω Pills πολυ παγωμενη αλλιως δεν λεει Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Tην Αλφα την φτιάχνει επίσης η Αθηναική ζυθοποία που ως γνωστό σε ότι παράγει :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Εγώ πάλι την Fix μια χαρά την βρίσκω. Μια βδομάδα διακοπές που ήμουν κάθε μεσημέρι χτυπούσα μια παγωμένη και ήταν μούρλια!:D Μάλλον η καλύτερη ελληνική για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Θα δεχόσουν δηλαδή να πιεις τέτοια μπίρα που λέω? :X:ninja::ninja::X : γιατί όχι?δηλαδή εσυ δε τρως κινεζικο/μεξικανικο/ εθνικ κουζίνα? απορρίπτεις ενα προιον επειδη παραγεται στην αλβανια? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 γιατί όχι?δηλαδή εσυ δε τρως κινεζικο/μεξικανικο/ εθνικ κουζίνα? απορρίπτεις ενα προιον επειδη παραγεται στην αλβανια? Οχι βεβαια.Ως γνωστων η Αλβανια φημιζεται σε ολους τους gourmet και bon viveur κυκλους διεθνως,για τα ανωτερης ποιοτητας φινετσατα προιοντα της. Το made in Albania ειναι συνωνυμο της ποιοτητας. Η FIX αν ρωτήσετε τους μεγαλύτερους στην ηλικία πάντα έτσι ήταν,περισσότερο σαν αναψυκτικό :) Εγω ξερω το ακριβως αντιθετο,μαλιστα μιλησα και με ανθρωπο που δουλευε την δεκαετια του 60 στο εργοστασιο στην Θεσσαλονικη. Ολοι μου ειπαν πως η Φιξ ηταν δυνατη μπυρα,σαν την Καιζερ. Απο οσο γνωριζω η αυθεντικη συνταγη δεν υπαρχει καν, ισως η Β29 να ειναι κοντα της,αφου παραχθηκε απο παλιο θεσσαλονικιο ζυθοποιο της Φιξ. Οι ανθρωποι που την αγορασαν τωρα,απλα πηρανε ενα ισχυρο brand name του παρελθοντως για να μπουν δυναμικα στην αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 ε οχι και χαλια μπυρα η Amstel. τα παραλες souvlakis Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 τυχόν ρατσιστικά σχόλια από εδώ και μπρος θα διαγράφονται άμεσα, σύμφωνα πάντα με τους ΟΠΧ..:) ευχαριστώ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 με την fix δε σας έρχεται για οσμή/γεύση ψαρίλας; το ίδιο παθαίνω και με τη μαλαματίνα. όσες φορές έτυχε να πιω, απλά άφησα το μπουκάλι ως έχει. ούτε μια γουλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Εγω ξερω το ακριβως αντιθετο,μαλιστα μιλησα και με ανθρωπο που δουλευε την δεκαετια του 60 στο εργοστασιο στην Θεσσαλονικη. Ολοι μου ειπαν πως η Φιξ ηταν δυνατη μπυρα,σαν την Καιζερ. Απο οσο γνωριζω η αυθεντικη συνταγη δεν υπαρχει καν, ισως η Β29 να ειναι κοντα της,αφου παραχθηκε απο παλιο θεσσαλονικιο ζυθοποιο της Φιξ. Οι ανθρωποι που την αγορασαν τωρα,απλα πηρανε ενα ισχυρο brand name του παρελθοντως για να μπουν δυναμικα στην αγορα. Αλλο η βιομηχανική παραγωγή και διατήριση ενός προιόντος την δεκαετία του 60 ,και άλλο η σημερινή.Η γεύση τότε ήταν εύκολο να αλλοιωθεί .Για την συνταγή αν ψάξεις σχετικά έχει γίνει μακροχρόνιος δικαστικός αγώνας μέχρι την επανακυκλοφορία .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Ειπα μια Weihenstephaner . Εντωμεταξυ ηταν και 500 ml . Καλη μπυρα μπορω να πω οταν ηταν παγωμενη , μετα που ζεσταθηκε μου βγαζε πολυ αλκοολ . Οχι κατι ιδιαιτερο παντως , ουτε με πολυ γεματη γευση Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Ειπα μια Weihenstephaner . Εντωμεταξυ ηταν και 500 ml . Καλη μπυρα μπορω να πω οταν ηταν παγωμενη , μετα που ζεσταθηκε μου βγαζε πολυ αλκοολ . Οχι κατι ιδιαιτερο παντως , ουτε με πολυ γεματη γευση πολυ καλή φιλε kprse...δοκίμασε και μια φρεσκια AMSTEL PREMIUM PILSENER να τα δεις όλα, πολυ καλη !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 πολυ καλή φιλε kprse...δοκίμασε και μια φρεσκια AMSTEL PREMIUM PILSENER να τα δεις όλα, πολυ καλη !!! Την εχω δοκιμασει , σε σχεση με την κλασικη πολυ καλυτερη αλλα σιγουρα κατωτερη απο αυτη που ηπια ... καλη μονο για τα ελληνικα δεδομενα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts