perikins Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Το θέμα είναι να είναι ελληνική η παραγωγή. Και έπειτα να είναι ελληνική και η εταιρία. Η αθηναϊκή ζυθοποιία έχει και ξένα brands και δικά της ελληνικά και είναι ελληνική εταιρία από όσοι ξέρω. Η μύθος από την άλλη παράγεται στην Ελλάδα, αλλά ανήκει στην carlsberg πια. Συμφωνώ ενιγκμα....δεν πρέπει να συγκρίνουμε διαφορετικά πράγματα γενικά. Δεν πίνω πάντα Heineken, ή Amstel, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Τι σχέση έχει αν ειναι ξένες μπύρες. Δηλαδή, ειναι καλύτερα να πίνω μια μπύρα, που έρχεται εμφιαλωμένη και πακεταρισμένη από τη Γερμανία ή το Μεξικό; Για να μην μπερδευόμαστε, αν θέλουμε να στηρίξουμε θέσεις εργασίας στη χώρα μας, τότε να πίνουμε Craft, ζεος αλλά και heineken και Amstel και Αλφα. Αναλογα με τα γούστα και τη τσέπη, όλες αυτές ειναι καλές μπύρες και ελληνικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snas Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 mythos και heineken... Παράθεση Keep The Scene UP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Δοκίμασε και την amstel premium pilsener ...που λενε οτι αξιζε την αναμονη...εμένα μου άρεσε η γεματη γευση της...και η τιμη της χχχχχ!!! Πολύ καλή προσπάθειά από την Amstel (αν και γενικά δεν είναι του γούστου μου η συγκεκριμένη). Κατά τη γνώμη μου όμως, σε αυτή τη κατηγορία γεύσης, τιμής και προέλευσής προτιμώ την Kaiser. Γούστα είναι αυτά βέβαια, άλλα κουβέντα να γίνεται. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 heineken ,amstel και μυθος.εχω δοκιμασει και αλλες ,ελληνικες και ξενες ,αλλα δεν μπορω να πω οτι εμεινα ικανοποιημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Ηπιες κανεις την νεα ξανθια της Καιζερ? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Ηπιες κανεις την νεα ξανθια της Καιζερ? Ναι, όντως πολύ ωραία, ελαφριά μπύρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Δοκιμασα σημερα την amstel premium pilsener , σαφως καλυτερη απο την "απλη". Αναμεσα ομως σε αυτη και kaiser, carlsberg, fix, heineken , εξακολουθω να προτιμω την τελευταια.. Αυτη η kaiser ρε παιδι μου, πολυ ελεαφρια, σα νερο ενα πραγμα Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Δοκιμασα σημερα την amstel premium pilsener , σαφως καλυτερη απο την "απλη". Αναμεσα ομως σε αυτη και kaiser, carlsberg, fix, heineken , εξακολουθω να προτιμω την τελευταια.. Αυτη η kaiser ρε παιδι μου, πολυ ελεαφρια, σα νερο ενα πραγμα Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Χαχα εννοειται! Παντως φυσικα καμια απ αυτες δε συγκρινεται με μοναστηριακες και αλλες που πινεις σε καλες μπυραριες :) Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koucos Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 FIX DARK http://www.gastronomos.gr/images/a_2012/eidiseis/ian-fev-mar/fix-dark.jpg Δοκιμάστε την... Παράθεση Koucos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Συγγωνμη αλλα δεν μου άρεσε...μου θυμισε την bock ....βεβαια απο μάυρες προτιμώ την GUINNESS... η την KOZEL... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex523 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 (edited) FIX DARK http://www.gastronomos.gr/images/a_2012/eidiseis/ian-fev-mar/fix-dark.jpg Δοκιμάστε την... Υπερβολικά βαριά η γεύση... λίγο πικρή στην αρχή, μετά λες το συνηθίζω αλλά όχι για πολύ. Δεν ξέρω, δεν με κάλυψε, προτιμώ την Bock origiunal Edited May 31, 2012 by VeCo Αφαίρεση img tag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Amstel από εμένα. Προσωπικά τη θεωρώ σημείο αναφοράς. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex523 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Amstel από εμένα. Προσωπικά τη θεωρώ σημείο αναφοράς. Heineken δευτερη επιλογη ;) amstel αρκετα πικρη για τα γούστα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Amstel από εμένα. Προσωπικά τη θεωρώ σημείο αναφοράς. H amstel λιγο σαν νερο μου φαινεται.Απο τις μπυρες περιπτερου( heineken,amstel,μυθος,Αλφα κ.τ.λ.) προτιμω την Heineken και την FIX.Οποτε βρω ευκαιρια θελω να δοκιμασω και την καινουρια μαυρη της FIX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milios17 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 heineken αν και δεν ειμαι πολυ της μπίρας....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 δοκίμασα τη sol προχθές. ελαφρυα αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 δοκίμασα τη sol προχθές. ελαφρυα αρκετά Sol και pulse απο τις αγαπημενες μου :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 miller ,bud πολυ καλες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 miller ,bud πολυ καλες!!! Σωστός, καλησπερα και καλο μηνα σε όλους, και η newcastlle brown και macfarland ..τα σπανε ...αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex523 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 H amstel λιγο σαν νερο μου φαινεται.Απο τις μπυρες περιπτερου( heineken,amstel,μυθος,Αλφα κ.τ.λ.) προτιμω την Heineken και την FIX.Οποτε βρω ευκαιρια θελω να δοκιμασω και την καινουρια μαυρη της FIX. Αντιθετως εγω θεωρω την Αλφα νερό και αγευστη εντελώς. Γούστα βέβαια. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 heineken,amstel,μυθος,Αλφα = water, FIX συμπαθητικη,kaizer,erdinger,bud,miller,,τελειες.παντως οποιος δεν ειχε την ευκαιρια να πιει χυμα μπυρα σπιτικη σε βορεια χωρα δεν ξερει τι ειναι μπυρα.μετα οτι πινει σε κουτι ειναι κατρ..λιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroubi Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 καλησπερούδια δοκίμασα χθες τη FIX dark, τη μαύρη... καλή είναι. σιγουράκι από εδώ και πέρα! Παράθεση I beg to dream and differ from the hollow lies.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ionian Epos, οπως και το ονομα της :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ionian Epos, οπως και το ονομα της :D Πολυ καλη ελληνικη μπύρα !!! εγω δοκιμασα την σαντορινια την καινουργια ..πολυ ακριβη θα ελεγα !! αντιθετα η bios 5 εχει καλυτερη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts