Jump to content

Τι μπύρα πίνετε;

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα είναι να είναι ελληνική η παραγωγή. Και έπειτα να είναι ελληνική και η εταιρία. Η αθηναϊκή ζυθοποιία έχει και ξένα brands και δικά της ελληνικά και είναι ελληνική εταιρία από όσοι ξέρω. Η μύθος από την άλλη παράγεται στην Ελλάδα, αλλά ανήκει στην carlsberg πια.

Συμφωνώ ενιγκμα....δεν πρέπει να συγκρίνουμε διαφορετικά πράγματα γενικά. Δεν πίνω πάντα Heineken, ή Amstel, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Τι σχέση έχει αν ειναι ξένες μπύρες. Δηλαδή, ειναι καλύτερα να πίνω μια μπύρα, που έρχεται εμφιαλωμένη και πακεταρισμένη από τη Γερμανία ή το Μεξικό;

Για να μην μπερδευόμαστε, αν θέλουμε να στηρίξουμε θέσεις εργασίας στη χώρα μας, τότε να πίνουμε Craft, ζεος αλλά και heineken και Amstel και Αλφα. Αναλογα με τα γούστα και τη τσέπη, όλες αυτές ειναι καλές μπύρες και ελληνικές.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε και την amstel premium pilsener ...που λενε οτι αξιζε την αναμονη...εμένα μου άρεσε η γεματη γευση της...και η τιμη της χχχχχ!!!

Πολύ καλή προσπάθειά από την Amstel (αν και γενικά δεν είναι του γούστου μου η συγκεκριμένη). Κατά τη γνώμη μου όμως, σε αυτή τη κατηγορία γεύσης, τιμής και προέλευσής προτιμώ την Kaiser.

Γούστα είναι αυτά βέβαια, άλλα κουβέντα να γίνεται. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

heineken ,amstel και μυθος.εχω δοκιμασει και αλλες ,ελληνικες και ξενες ,αλλα δεν μπορω να πω οτι εμεινα ικανοποιημενος

Ηπιες κανεις την νεα ξανθια της Καιζερ?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ηπιες κανεις την νεα ξανθια της Καιζερ?

Ναι, όντως πολύ ωραία, ελαφριά μπύρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκιμασα σημερα την amstel premium pilsener , σαφως καλυτερη απο την "απλη". Αναμεσα ομως σε αυτη και kaiser, carlsberg, fix, heineken , εξακολουθω να προτιμω την τελευταια.. Αυτη η kaiser ρε παιδι μου, πολυ ελεαφρια, σα νερο ενα πραγμα
:cool:

Δοκιμασα σημερα την amstel premium pilsener , σαφως καλυτερη απο την "απλη". Αναμεσα ομως σε αυτη και kaiser, carlsberg, fix, heineken , εξακολουθω να προτιμω την τελευταια.. Αυτη η kaiser ρε παιδι μου, πολυ ελεαφρια, σα νερο ενα πραγμα

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχα εννοειται! Παντως φυσικα καμια απ αυτες δε συγκρινεται με μοναστηριακες και αλλες που πινεις σε καλες μπυραριες :)
:cool:

Υπερβολικά βαριά η γεύση... λίγο πικρή στην αρχή, μετά λες το συνηθίζω αλλά όχι για πολύ.

Δεν ξέρω, δεν με κάλυψε, προτιμώ την Bock origiunal

Edited by VeCo
Αφαίρεση img tag

Amstel από εμένα. Προσωπικά τη θεωρώ σημείο αναφοράς.

Heineken δευτερη επιλογη ;) amstel αρκετα πικρη για τα γούστα μου.

Amstel από εμένα. Προσωπικά τη θεωρώ σημείο αναφοράς.

H amstel λιγο σαν νερο μου φαινεται.Απο τις μπυρες περιπτερου( heineken,amstel,μυθος,Αλφα κ.τ.λ.) προτιμω την Heineken και την FIX.Οποτε βρω ευκαιρια θελω να δοκιμασω και την καινουρια μαυρη της FIX.

δοκίμασα τη sol προχθές. ελαφρυα αρκετά

Sol και pulse απο τις αγαπημενες μου :p

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

miller ,bud πολυ καλες!!!

Σωστός, καλησπερα και καλο μηνα σε όλους, και η newcastlle brown και macfarland ..τα σπανε ...αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!

H amstel λιγο σαν νερο μου φαινεται.Απο τις μπυρες περιπτερου( heineken,amstel,μυθος,Αλφα κ.τ.λ.) προτιμω την Heineken και την FIX.Οποτε βρω ευκαιρια θελω να δοκιμασω και την καινουρια μαυρη της FIX.

Αντιθετως εγω θεωρω την Αλφα νερό και αγευστη εντελώς.

Γούστα βέβαια. ;)

heineken,amstel,μυθος,Αλφα = water,

FIX συμπαθητικη,kaizer,erdinger,bud,miller,,τελειες.παντως οποιος δεν ειχε την ευκαιρια να πιει χυμα μπυρα σπιτικη σε βορεια χωρα δεν ξερει τι ειναι μπυρα.μετα οτι πινει σε κουτι ειναι κατρ..λιο.

καλησπερούδια

δοκίμασα χθες τη FIX dark, τη μαύρη... καλή είναι. σιγουράκι από εδώ και πέρα!

I beg to dream and differ from the hollow lies....

Ionian Epos, οπως και το ονομα της :D

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ionian Epos, οπως και το ονομα της :D

Πολυ καλη ελληνικη μπύρα !!! εγω δοκιμασα την σαντορινια την καινουργια ..πολυ ακριβη θα ελεγα !! αντιθετα η bios 5 εχει καλυτερη τιμη