Jump to content

Τι μπύρα πίνετε;

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καπνιστή craft = απίστευτη...αλλά και η μαύρη guinness...απο βαρέλι τι προτεινετε να δοκιμάσω ? εκτός απο heineken και amstel που τις εχω τιμήσει δεόντως θα έλεγα.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η Google και η Dogfish Head, ένα από τα αγαπημένα μας Αμερικανικά μικροζυθοποιεία, δημιούργησαν μια μοναδική ομάδα με στόχο την παρασκευή μιας νέας μπύρας που κυκλοφόρησε πειραματικά και σε μικρή ποσότητα, πριν μία περίπου εβδομάδα στο Denver της Αμερικής. Το όνομα αυτής, URKontinent.

Στο βίντεο που ακολουθεί εξηγεί το ρόλο κάθε μέλους στην ομάδα, από την επιλογή των πρώτων υλών, τη ζυθοποίηση, και βέβαια το γενικό συντονισμό του έργου με χρήση των εργαλείων συνεργασίας της Google φυσικά. Διαβάστε τα χαρακτηριστικά της νέας μπύρας στο site της Dogfish Head.

Παρότι η νέα μπύρα τύπου belgian double σερβίρεται αυτή τη στιγμή αποκλειστικά στην μπυραρία του ζυθοποιείου, ο ηγέτης της Dogfish Head, Sam Calagione, δήλωσε ότι στο μέλλον θα εμφιαλωθεί και θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο:

Φτιάχνουμε μια μικρή δοκιμαστική παρτίδα, τη σερβίρουμε στους ανθρώπους που έρχονται στη μπυραρία μας και στη συνέχεια ακούμε προσεκτικά τα σχόλιά τους και διαμορφώνουμε ανάλογα τη συνταγή. Αυτή την πορεία ακολουθεί κάθε μπύρα της Dogfish Head, από τη σύλληψη της ιδέας ως τη διανομή σε ολόκληρη τη χώρα.

Αυτό ακριβώς θα γίνει και με την URKontinent. Θα σερβίρουμε αυτή την παρτίδα όταν ετοιμαστεί σε ένα περίπου μήνα από τώρα (το βίντεο γυρίστηκε ένα μήνα νωρίτερα) και αν η μπύρα αρέσει, θα την εμφιαλώσουμε και θα βγει στο εμπόριο σε περίπου τέσσερις μήνες.

Θα θέλαμε να δούμε τη βασική έστω σειρά της Dogfish Head και στην Ελλάδα, αλλά η παραγωγή του ζυθοποιείου είναι τόσο περιορισμένη που δεν επαρκεί ούτε για την εγχώρια αγορά. Προς το παρόν, αρκεστείτε στο βίντεο...

http://www.youtube.com/watch?v=RiFewPyLlQA&feature=player_embedded

Θα βγαλει η Google μπυρα?:wacko:Ενδιαφερον ακουγεται....

ενδιαφέρον ήταν και η χθεσινη BIOS 5 ...μπύρα με δημητριακά ..γευστικότατη

ενδιαφέρον ήταν και η χθεσινη BIOS 5 ...μπύρα με δημητριακά ..γευστικότατη

Χθες είχε προσφορά το Carrefour 20% σε όλες τις μπύρες.

Πήρα μια Weihenstephaner που μου την είχαν προτίνει πρόσφατα. Δεν με ξετρέλανε.

Φέρανε και την Paulaner Dunkel...την οποία την είχα πιει το καλοκαίρι και είναι εξαιρετική.

Πέρα απο την guinness ποιες άλλες μαυρες μου προτείνετ να δοκιμασω ?

• Franziskaner Dunkel
  • Paulaner Dunkel
  • Augustiner Dunkel
  • Kozel
  • Murphy's

είναι οι πιο κλασσικές για μένα, και σε low budget.

Ελλάδα Μύθο, Τσεχία Kozel. Στηρίζουμε τις τοπικές αγορές! :lol:
Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9

Η Μύθος ανοίκει στον όμιλο Carlsberg...:rolleyes:

:shock: αυτό ομολογώ δεν το ήξερα! Τι μας μένει; Η Fix;

Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9

:shock: αυτό ομολογώ δεν το ήξερα! Τι μας μένει; Η Fix;

Πολλές είναι οι ελληνικές, πάρα πολλές. Η Βεργίνα είναι τίμια μπύρα.

ναι η Βεργινα ειναι αρκετα καλη και συνηθως οπου την πετυχαινω εχει καλη τιμη.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

σήμερα έτυχε να πιω πρώτη φορά ΖΈΟΣ, πιο καλή από ότι περίμενα και ελαφριά :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Την ζεος δεν την έχω ξανακούσει, βεργίνα η αλήθεια είναι πως έπαιρνε κάθε φορά φιλαράκι μου όταν πηγαίναμε σ' ένα σπορτ καφέ εδώ κοντά για τα ματς αλλά δεν έτυχε ποτέ να δοκιμάσω

Την ζεος δεν την έχω ξανακούσει, βεργίνα η αλήθεια είναι πως έπαιρνε κάθε φορά φιλαράκι μου όταν πηγαίναμε σ' ένα σπορτ καφέ εδώ κοντά για τα ματς αλλά δεν έτυχε ποτέ να δοκιμάσω

είναι από το αργος, δεν την βρίσκεις εύκολα αθήνα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Από αυτές που μου αρέσουν ιδιαίτερα το τελευταίο καιρό:

Baltika, ειδικά η no 3 μυρίζει απίστευτα κριθάρι.Από τις καλύτερες για μένα.

Mc Farland, από τις αγαπημένες μου κόκκινες, απίστευτα αρωματική.

Craft κόκκινη, αρκετά καλή για τα Ελληνικά δεδομένα

Krusovice

Franziskaner

Δοκίμασα την Septem ale και δεν μου άρεσε. :-( Μου φάνηκε πικρή στην επίγευση. Αλλά δεν ξέρω καθολου απο ale οποτε μπορεί να φταίει αυτο. Την επομενη φορά θα πάρω pilsner.

Δοκίμασα την Septem ale και δεν μου άρεσε. :-( Μου φάνηκε πικρή στην επίγευση. Αλλά δεν ξέρω καθολου απο ale οποτε μπορεί να φταίει αυτο. Την επομενη φορά θα πάρω pilsner.

πολύ καλή η septem έχει και άλλες γεύσεις δοκιμασε τις και διάλεξε, εξακολουθειται να μην ανεβάζετε όλα τα ποστ, μπήπως έχουμε λογοκρισια ?

απο αλε μου άρεσε και η newcastlebrownale απο pιlsener πολύ καλή η amstel premium pilsener.

Οι septem ειναι Ελληνικες,ετσι δεν ειναι?Ειχα δει στο super market οτι ειχαν ονοματα απο μερες της εβδομαδας οπως sunday και friday.Υπαρχουν 7 διαφορετικες μπυρες ,μια για καθε μερα?

ειναι ελληνικές σίγουρα και βέβαια όχι ευρείας κατανάλωσης ..δοκίμασε και τις 7 είναι πολυ καλές, και τις craft να δοκιμάσεις. Καλή μπύρα είναι και η bios5 απο δημητριακά θράκης αν δεν κάνω λαθος.

ειναι ελληνικές σίγουρα και βέβαια όχι ευρείας κατανάλωσης ..δοκίμασε και τις 7 είναι πολυ καλές, και τις craft να δοκιμάσεις. Καλή μπύρα είναι και η bios5 απο δημητριακά θράκης αν δεν κάνω λαθος.

Επίσης ψάξε να δοκιμάσεις chimay και duvel ...μοναστηριακές σε καλη τιμή ....και ωραία ποτήρια !!!

bud αμερικανια...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13