joge_2 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Paulaner Weissbier!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARTION Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Ωραία η Erdinger, αλλά να μην ξεχνάς ότι είναι Weiss. Τουλάχιστον αυτή που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι Weiss πολύ. Αυτή και η Maisels είναι κάποιες από τις αγαπημένες μου. ;) Την Edelsteiner θα λες μάλλον. (Από Μακεδωνία) Νομίζω όμως ότι ακόμα μπορείς να βρεις - ιδικά σε κάβες - όλες τις ετικέτες των ελληνικών ζυθοποιίων. Εγώ για παράδειγμα δοκίμασα της Κερκυραϊκής την Corfu Real Ale. Φανταστική αφυλτράριστη και Ale. :) Edited May 6, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Την Edelsteiner θα λες μάλλον. (Από Μακεδωνία) Νομίζω όμως ότι ακόμα μπορείς να βρεις - ιδικά σε κάβες - όλες τις ετικέτες των ελληνικών ζυθοποιίων. Εγώ για παράδειγμα δοκίμασα της Κερκυραϊκής την Corfu Real Ale. Φανταστική αφυλτράριστη και Ale. :) Οντως αυτη ειναι ΜΠΥΡΑ.κι'εγω πινω συχνα την συγκεκριμενη.:up: Edited May 8, 2011 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Τόσα χρόνια στην Γηραιά Αλβιόνα, αφ' ενός συνήθισα κι αφ' εταίρου μ' αρέσει το ποσοστό αλκοοόλ και η πικράδα... ...της βαρελίσιας 12άρας μαύρης GUIΝNESS. Εμενα δεν μ αρεσει καθολου η Guiness (μπουκαλι ομως) ... πολυ πικριλα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Ερχονται και ίδιες Tσεχίας στην αγορά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Πολύ άσχημη αντιμετώπιση στο Beer Time στου Ψυρρή, σε ένα μαγαζί που πηγαίναμε 2-3 φορές την εβδομάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Πολύ άσχημη αντιμετώπιση στο Beer Time στου Ψυρρή, σε ένα μαγαζί που πηγαίναμε 2-3 φορές την εβδομάδα... τι εγινε ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Πήγαμε το προηγούμενο Σάββατο 7-8 άτομα και μας φέρανε σαβούρες. Γράφω αρνητική κρητική στο beer.gr όταν κάθε φορά έγραφα τα καλύτερα λόγια. Ξαναπηγαίνω τη Δευτέρα με τη vakon_ με ένα κουπόνι από το groupon.gr. Με φωνάζει ο Ρουμάνος που δουλεύει εκεί και μου λέει ότι το κουπόνι του το έχω ξαναδώσει. Λογικό να γίνει λάθος όταν δεν ενημερώνει το κατάστημα τη λίστα με τα χρησιμοποιημένα κουπόνια. Του λέω ΟΚ, θα κάνω ένα τηλέφωνο στο σπίτι να μου πουν τον κωδικό από ένα άλλο κουπόνι. Οχι, θέλω το χαρτί. Θα στο φέρω αύριο και το χαρτί, έτσι κι αλλιώς έρχομαι συνέχεια εδώ. Και να αρχίζει να μου λέει που ξέρω αν θα εξαφανιστείς και θα τα πληρώσω από την τσέπη μου, και δεν βγάζω 40€ μεροκάματο, και είσαι κλέφτης, και ήρθες να με κοροϊδέψεις κλπ κλπ...Του λέω να πάρει τηλέφωνο το αφεντικό του να του μιλήσω. Δεν γίνεται λέει να τον ενοχλώ....Τελικά πλήρωσε το αντίτιμο η vakon_ και φύγαμε. Ενημερώνω την άλλη μέρα τη groupon, επικοινωνούν με το αφεντικό και μου λένε να πάω από κει να του δώσω το κουπόνι και να μου δώσει 15€. Κανονικά πρέπει να μου δώσει 30€ άλλα τέλος πάντων... Πηγαίνω χθες από κει για να μιλήσω με το αφεντικό. Ηταν εκτός μαγαζιού οπότε ήταν πιο εύκολο να του μιλήσω. Θίχτηκε με τα αρνητικά σχόλια που έγραψα στο beer.gr και μου μιλούσε πολύ ειρωνικά, ότι είμαι ο μόνος που έχει πει κακά σχόλια, ότι βλέπει τι γίνεται στο μαγαζί (πώς βλέπεις ρε φίλε όταν πηγαίνεις μόνο ΣΚ ; ), ότι ο καθένας λέει την ******* του κλπ κλπ. Του είπα ότι με αποκάλεσε ο Ρουμάνος κλέφτη, και μου είπε ότι είναι βαριά κατηγορία και αποκλείεται να μίλησε έτσι...Άρα εγώ είμαι ψεύτης... Δυστυχώς σταματάω να πηγαίνω σε ένα μαγαζί, σε προσβάσιμο σημείο, όπου μπορείς να πιεις 1 λίτρο βαρελίσια μπύρα με 7,5€... Κρίμα για τα λεφτά που έχω σκάσει εγώ και η παρέα μου στο εν λόγω μαγαζί...Νοιώθω ******ς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 καλα βλακας ο ρουμανος, βλακας και το αφεντικο? και υποτιθεται σε ξεραν... τι να πω... παντως μια φορα που πηγα στο συγκεκριμενο μαγαζι θυμαμαι ηταν καλο σερβις... πολυ ωραια μπυραρια αν και δεν ξερω αν σε βολευει ειναι ο ζυθος... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Για το Ζύθο στην παραλιακή λες; Δεν έχω διαβάσει καλά σχόλια... Στη Draft στο Μοσχάτο πήγαινα, στο Ερωτηματικό και στο Vale Vale στην Αργυρούπολη. Και η Draft στη γειτονιά μου είναι καλή, βέβαια πάνε 2 χρόνια που πήγα τελευταία φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 εμενα μου την προτεινε φιλος και ειναι αρκετα καλη... αυτην εδω λεω στην αμφιθεας παλια πηγαινα σε μια draft στον φλοισβο λογω μιας μπυρας αλλα το γυρισε σε ουζερι... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Την Draft στο Φλοίσβο λέω κι εγώ. Είναι και κοντά μου...και έχει και καλά κρέατα...Είχε τουλάχιστον.... Στη Ζύθος τι τιμές παίζουν; Από βαρελίσια τι έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 οντως ειχε... εχει 5-6 νομιζω, τις εχει στο σαιτ ολες δεν τις θυμαμαι καλα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Οι τιμές του καμία σχέση με του Beer Time, δυστυχώς...Η μόνη που πίνω από αυτές είναι η Kozel και η Guinness... Εχει μια προσφορά στο beer.gr για τα μέλη του, κερνάνε δύο ποτήρια βαρελίσια μπύρα στο Ζύθο. Για να δούμε... Για πες μου για την Draft, δεν έχει πια μπύρες; Τα κρέατα που είχε κάποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 αν και εχω πολυ καιρο να παω, πρεπει να χει ακομα μπυρες και κρεατα αλλα το μαγαζι το κοψε στη μεση και το κανε ψητοπωλειο/ουζερι και ετσι και αν θυμαμαι καλα το ακριβεινε αρκετα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Στηρίζει την παραγωγή ελληνικού κριθαριού Δεκαοκτώ χιλιάδες τόνους ελληνικού κριθαριού -εκ των οποίων οι 16.000 τόνοι προέρχονται από την Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα-, αξίας 4 εκατ. ευρώ, αναμένεται να προμηθευτεί φέτος η Αθηναϊκή Ζυθοποιία από τους έλληνες παραγωγούς, στο πλαίσιο του προγράμματος συμβολαιακής καλλιέργειας κριθαριού για την παραγωγή της μπίρας Amstel και της μπίρας Άλφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Στηρίζει την παραγωγή ελληνικού κριθαριού Δεκαοκτώ χιλιάδες τόνους ελληνικού κριθαριού -εκ των οποίων οι 16.000 τόνοι προέρχονται από την Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα-, αξίας 4 εκατ. ευρώ, αναμένεται να προμηθευτεί φέτος η Αθηναϊκή Ζυθοποιία από τους έλληνες παραγωγούς, στο πλαίσιο του προγράμματος συμβολαιακής καλλιέργειας κριθαριού για την παραγωγή της μπίρας Amstel και της μπίρας Αλφα. Καλα η Amstel ειναι για πεταμα η Αλφα ουτε κρυο ουτε ζεστη, τελος παντων στην κατασταση που ειμαστε πρεπει να υποστηριζουμε τα Ελληνικα προιοντα και στις μπιρες υπαρχουν αξιολογα ΕΛΛΗΝΙΚΑ σηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 ω ναι !! εχετε δοκιμασει την βεργινα ; πολυ ωραια και ελληνικοτατη Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 ω ναι !! εχετε δοκιμασει την βεργινα ; πολυ ωραια και ελληνικοτατη συμφωνω οπως και η craft-kraft η πρωτη ελληνικη μικροζυθοποιια, πολυ καλη αλλα σπανια :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 αντε ρε η kraft ειναι ελληνικη ? :O Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 αντε ρε η kraft ειναι ελληνικη ? :O απο οσο ξερω ναι :D τουλαχιστον ετσι διαφημιζοταν :p αλλα οπου εχω παει και την εχω βρει εχουν μονο κοκκινη-lager-weiss και πουθενα μαυρη που θεωρειται η καλυτερη ελληνικη μπυρα :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ελληνικές Βεργίνα, Ζέος, Craft, Πειραϊκή, Genesis, Ρεθυμνιακή Ζυθοποιία (βιολογική ) Ξεχνάω κάποια? :fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Βεργίνα βαρέλι, πραγματικά έχει ωραία και σκληρή γεύση. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ελληνικές Βεργίνα, Ζέος, Craft, Πειραϊκή, Genesis, Ρεθυμνιακή Ζυθοποιία (βιολογική ) Ξεχνάω κάποια? :fool: Απο αυτες που ειπες τιμαω ιδιατερα την βεργινα craft και ρεθυμνιωτικη ειδικα !!! Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Απο αυτες που ειπες τιμαω ιδιατερα την βεργινα craft και ρεθυμνιωτικη ειδικα !!! H ρεθυμνιωτικη ειναι πολυ καλη και απο οτι εχω διαβασει την φτιαχνει ενας γερμανος που εγκατασταθικε μονιμα στην κρητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts