Jump to content

Τι μπύρα πίνετε;

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραία η Erdinger, αλλά να μην ξεχνάς ότι είναι Weiss. Τουλάχιστον αυτή που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι Weiss πολύ. Αυτή και η Maisels είναι κάποιες από τις αγαπημένες μου. ;)

Την Edelsteiner θα λες μάλλον. (Από Μακεδωνία) Νομίζω όμως ότι ακόμα μπορείς να βρεις - ιδικά σε κάβες - όλες τις ετικέτες των ελληνικών ζυθοποιίων. Εγώ για παράδειγμα δοκίμασα της Κερκυραϊκής την Corfu Real Ale. Φανταστική αφυλτράριστη και Ale. :)

Edited by Nikos_s3

Την Edelsteiner θα λες μάλλον. (Από Μακεδωνία) Νομίζω όμως ότι ακόμα μπορείς να βρεις - ιδικά σε κάβες - όλες τις ετικέτες των ελληνικών ζυθοποιίων. Εγώ για παράδειγμα δοκίμασα της Κερκυραϊκής την Corfu Real Ale. Φανταστική αφυλτράριστη και Ale. :)

Οντως αυτη ειναι ΜΠΥΡΑ.κι'εγω πινω συχνα την συγκεκριμενη.:up:

Edited by RAVER
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τόσα χρόνια στην Γηραιά Αλβιόνα, αφ' ενός συνήθισα κι αφ' εταίρου μ' αρέσει το ποσοστό αλκοοόλ και η πικράδα...

...της βαρελίσιας 12άρας μαύρης GUIΝNESS.

Εμενα δεν μ αρεσει καθολου η Guiness (μπουκαλι ομως) ... πολυ πικριλα

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Πολύ άσχημη αντιμετώπιση στο Beer Time στου Ψυρρή, σε ένα μαγαζί που πηγαίναμε 2-3 φορές την εβδομάδα...

τι εγινε ?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Πήγαμε το προηγούμενο Σάββατο 7-8 άτομα και μας φέρανε σαβούρες. Γράφω αρνητική κρητική στο beer.gr όταν κάθε φορά έγραφα τα καλύτερα λόγια. Ξαναπηγαίνω τη Δευτέρα με τη vakon_ με ένα κουπόνι από το groupon.gr. Με φωνάζει ο Ρουμάνος που δουλεύει εκεί και μου λέει ότι το κουπόνι του το έχω ξαναδώσει. Λογικό να γίνει λάθος όταν δεν ενημερώνει το κατάστημα τη λίστα με τα χρησιμοποιημένα κουπόνια. Του λέω ΟΚ, θα κάνω ένα τηλέφωνο στο σπίτι να μου πουν τον κωδικό από ένα άλλο κουπόνι. Οχι, θέλω το χαρτί. Θα στο φέρω αύριο και το χαρτί, έτσι κι αλλιώς έρχομαι συνέχεια εδώ. Και να αρχίζει να μου λέει που ξέρω αν θα εξαφανιστείς και θα τα πληρώσω από την τσέπη μου, και δεν βγάζω 40€ μεροκάματο, και είσαι κλέφτης, και ήρθες να με κοροϊδέψεις κλπ κλπ...Του λέω να πάρει τηλέφωνο το αφεντικό του να του μιλήσω. Δεν γίνεται λέει να τον ενοχλώ....Τελικά πλήρωσε το αντίτιμο η vakon_ και φύγαμε.

Ενημερώνω την άλλη μέρα τη groupon, επικοινωνούν με το αφεντικό και μου λένε να πάω από κει να του δώσω το κουπόνι και να μου δώσει 15€. Κανονικά πρέπει να μου δώσει 30€ άλλα τέλος πάντων...

Πηγαίνω χθες από κει για να μιλήσω με το αφεντικό. Ηταν εκτός μαγαζιού οπότε ήταν πιο εύκολο να του μιλήσω. Θίχτηκε με τα αρνητικά σχόλια που έγραψα στο beer.gr και μου μιλούσε πολύ ειρωνικά, ότι είμαι ο μόνος που έχει πει κακά σχόλια, ότι βλέπει τι γίνεται στο μαγαζί (πώς βλέπεις ρε φίλε όταν πηγαίνεις μόνο ΣΚ ; ), ότι ο καθένας λέει την ******* του κλπ κλπ. Του είπα ότι με αποκάλεσε ο Ρουμάνος κλέφτη, και μου είπε ότι είναι βαριά κατηγορία και αποκλείεται να μίλησε έτσι...Άρα εγώ είμαι ψεύτης...

Δυστυχώς σταματάω να πηγαίνω σε ένα μαγαζί, σε προσβάσιμο σημείο, όπου μπορείς να πιεις 1 λίτρο βαρελίσια μπύρα με 7,5€...

Κρίμα για τα λεφτά που έχω σκάσει εγώ και η παρέα μου στο εν λόγω μαγαζί...Νοιώθω ******ς...

καλα βλακας ο ρουμανος, βλακας και το αφεντικο? και υποτιθεται σε ξεραν... τι να πω... παντως μια φορα που πηγα στο συγκεκριμενο μαγαζι θυμαμαι ηταν καλο σερβις... πολυ ωραια μπυραρια αν και δεν ξερω αν σε βολευει ειναι ο ζυθος...

Για το Ζύθο στην παραλιακή λες; Δεν έχω διαβάσει καλά σχόλια...

Στη Draft στο Μοσχάτο πήγαινα, στο Ερωτηματικό και στο Vale Vale στην Αργυρούπολη. Και η Draft στη γειτονιά μου είναι καλή, βέβαια πάνε 2 χρόνια που πήγα τελευταία φορά...

εμενα μου την προτεινε φιλος και ειναι αρκετα καλη... αυτην εδω λεω στην αμφιθεας

παλια πηγαινα σε μια draft στον φλοισβο λογω μιας μπυρας αλλα το γυρισε σε ουζερι...

Την Draft στο Φλοίσβο λέω κι εγώ. Είναι και κοντά μου...και έχει και καλά κρέατα...Είχε τουλάχιστον....

Στη Ζύθος τι τιμές παίζουν; Από βαρελίσια τι έχει;

οντως ειχε...

εχει 5-6 νομιζω, τις εχει στο σαιτ ολες δεν τις θυμαμαι καλα...

Οι τιμές του καμία σχέση με του Beer Time, δυστυχώς...Η μόνη που πίνω από αυτές είναι η Kozel και η Guinness...

Εχει μια προσφορά στο beer.gr για τα μέλη του, κερνάνε δύο ποτήρια βαρελίσια μπύρα στο Ζύθο. Για να δούμε...

Για πες μου για την Draft, δεν έχει πια μπύρες; Τα κρέατα που είχε κάποτε;

αν και εχω πολυ καιρο να παω, πρεπει να χει ακομα μπυρες και κρεατα αλλα το μαγαζι το κοψε στη μεση και το κανε ψητοπωλειο/ουζερι και ετσι και αν θυμαμαι καλα το ακριβεινε αρκετα...

• 2 weeks later...

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Στηρίζει την παραγωγή ελληνικού κριθαριού

Δεκαοκτώ χιλιάδες τόνους ελληνικού κριθαριού -εκ των οποίων οι 16.000 τόνοι προέρχονται από την Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα-, αξίας 4 εκατ. ευρώ, αναμένεται να προμηθευτεί φέτος η Αθηναϊκή Ζυθοποιία από τους έλληνες παραγωγούς, στο πλαίσιο του προγράμματος συμβολαιακής καλλιέργειας κριθαριού για την παραγωγή της μπίρας Amstel και της μπίρας Άλφα.

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Στηρίζει την παραγωγή ελληνικού κριθαριού

Δεκαοκτώ χιλιάδες τόνους ελληνικού κριθαριού -εκ των οποίων οι 16.000 τόνοι προέρχονται από την Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα-, αξίας 4 εκατ. ευρώ, αναμένεται να προμηθευτεί φέτος η Αθηναϊκή Ζυθοποιία από τους έλληνες παραγωγούς, στο πλαίσιο του προγράμματος συμβολαιακής καλλιέργειας κριθαριού για την παραγωγή της μπίρας Amstel και της μπίρας Αλφα.

Καλα η Amstel ειναι για πεταμα η Αλφα ουτε κρυο ουτε ζεστη, τελος παντων στην κατασταση που ειμαστε πρεπει να υποστηριζουμε τα Ελληνικα προιοντα και στις μπιρες υπαρχουν αξιολογα ΕΛΛΗΝΙΚΑ σηματα.

ω ναι !! εχετε δοκιμασει την βεργινα ; πολυ ωραια και ελληνικοτατη

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

ω ναι !! εχετε δοκιμασει την βεργινα ; πολυ ωραια και ελληνικοτατη

συμφωνω οπως και η craft-kraft η πρωτη ελληνικη μικροζυθοποιια, πολυ καλη αλλα σπανια :)

αντε ρε η kraft ειναι ελληνικη ? :O

Φιλικά Σπύρος

αντε ρε η kraft ειναι ελληνικη ? :O

απο οσο ξερω ναι :D τουλαχιστον ετσι διαφημιζοταν :p αλλα οπου εχω παει και την εχω βρει εχουν μονο κοκκινη-lager-weiss και πουθενα μαυρη που θεωρειται η καλυτερη ελληνικη μπυρα :(

Ελληνικές

Βεργίνα, Ζέος, Craft, Πειραϊκή, Genesis, Ρεθυμνιακή Ζυθοποιία (βιολογική )

Ξεχνάω κάποια? :fool:

Βεργίνα βαρέλι, πραγματικά έχει ωραία και σκληρή γεύση.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ελληνικές

Βεργίνα, Ζέος, Craft, Πειραϊκή, Genesis, Ρεθυμνιακή Ζυθοποιία (βιολογική )

Ξεχνάω κάποια? :fool:

Απο αυτες που ειπες τιμαω ιδιατερα την βεργινα craft και ρεθυμνιωτικη ειδικα !!!

Φιλικά Σπύρος

Απο αυτες που ειπες τιμαω ιδιατερα την βεργινα craft και ρεθυμνιωτικη ειδικα !!!

H ρεθυμνιωτικη ειναι πολυ καλη και απο οτι εχω διαβασει την φτιαχνει ενας γερμανος που εγκατασταθικε μονιμα στην κρητη.