soublaki-3 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 krucovice ειναι απο τις καλυτερες! ομως η βαρελισια kozel dark δεν υπαρχει παιδια! την εχω λατρεψει :D Είδες που σου λεγα για την Kozel; Η πλάκα είναι ότι εμένα η βαρελίσια που δοκίμασα δεν μου άρεσε...Μπορεί να έτυχε βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Οχι η semiclaus που ειπα ειναι με 14% αλκοολ που λες αλλα γλυκια (οχι πικρη) , για αυτο την προτειινουν με παγωτο σοκολατα που παει πολυ Τι να σου πω. Δεν γνωριζω αν εχει και αλλη. Αλλα οταν τη δοκιμασα, ευτυχως κερασμενη, την παρατησα και πηρα μια latrappe duble για να φυγει η πικρα:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xbutterfly Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 μολις γυρισα απο εξοδο, πηρα μια paulaner... αρκετα καλη οντως, ιδιαιτερη γευση και αρκετα ευχαριστη :) οσο για την στελλα, μονο τα καλυτερα εχω να πω :D Πιστεύω πως η Paulaner ή θα σου αρέσει, ή όχι. Δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση :D :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherouvim Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 εγω αυτην την στιγμη φιλοι μου πινω μια grolsh η οποια ειναι υπεροχη και για ποιο αργα εχω gouden carolous... χωρις ημερομηνια ληξης, για οσους ξερουν.. επισης φτιαχνω και δικες μου και εχω φτιαξει αυτες τις μερες μια stout ελαφρια με espresso, και μια φανταστικη wheat beer (weisse).. οποιος θελει να δοκιμασει κατι συγκλονιστηκο σε μπυρα να πιει την paulaner salvator με καθαρο στομα και να μου πει την γνωμη του:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARS_MOBI Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 χαχαχα ωραια!!!!! διαλεξα να συμμετασχω εδω μιας και ο πατερας μ δουλευει χρονια στην μπυρα... και εγω εχοντας δοκιμασει πανς απο 40 ειδη σε ολο τν κοσμο απο μικρος!!!!!(οικογενεια μπυρας) για να δουμε........το βραδυ σε μπαρ mc farland kai krusovice(τσεχικη η δευτερη) στο φαγητο αμστελ και alfa και για σνακ με τσιπς sandy rock ,chimay,bergina πολλα ειπα μ φαινεται!!!!!!!!!!! χαχαχαχα!!!:lol::rolleyes: Παράθεση "Καλυτερα ανορθόγραφες αλη8ειες παρα καλογραμμενα ψεματα.Η παιδεια δεν ειναι θεμα ορθογραφιας αλλα ανατροφης" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Εγω για φαγητο προτιμω Pills , Fix , Heineken , Berlin με τη σειρα που τις γραφω . Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Σημερα ειπια πρωτη φορα Βαρελι Berlin! ειναι μπυρα καθαρα για να ξεδιψασεις και τιποτα παραπανω. επισης δοκιμασα και μια βιολογικη της Αθηναικης ζυθοποιιας και πραγματικα ηταν πολυ καλη (ωραια γευση) αλλα αυτο που με χαλασε ηταν η τιμη της --> 6 ευρο :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARS_MOBI Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Σημερα ειπια πρωτη φορα Βαρελι Berlin! ειναι μπυρα καθαρα για να ξεδιψασεις και τιποτα παραπανω. επισης δοκιμασα και μια βιολογικη της Αθηναικης ζυθοποιιας και πραγματικα ηταν πολυ καλη (ωραια γευση) αλλα αυτο που με χαλασε ηταν η τιμη της --> 6 ευρο :down: την BIOS λες.αν λες αυτην εμενα μ αρεσε τα 5 δημητρικα που εχει!!!:lol: Παράθεση "Καλυτερα ανορθόγραφες αλη8ειες παρα καλογραμμενα ψεματα.Η παιδεια δεν ειναι θεμα ορθογραφιας αλλα ανατροφης" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Η βιος κανει 1ε στο σουπερμαρκετ,χθες τη δοκιμασα και ειναι συμπαθητικη για τα λεφτα της! Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 α τον παλιο "κλεφτη" :mad: εγω στην μπυραρια την ειπια και μαλιστα με παροτρυνση του ιδιου.εγω προσωπικα σε σουπερμαρκετ δεν την εχω βρει.. βεβαια η συγκεκριμενη με χαλασε γιατι δεν ειχε λυκισκο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 μόλις ευχαριστήθηκα μια BIOS 5 ..και ήταν τόσο δροσερή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARS_MOBI Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 μόλις ευχαριστήθηκα μια BIOS 5 ..και ήταν τόσο δροσερή.... Πραγματικά einai πολύ εύγευστη και γω την ευχαριστιεμαι:) Παράθεση "Καλυτερα ανορθόγραφες αλη8ειες παρα καλογραμμενα ψεματα.Η παιδεια δεν ειναι θεμα ορθογραφιας αλλα ανατροφης" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 ΕΙδα την United και δοκιμασα την Kozel Dark που λεγατε παιδια . Αν και δεν μου πολυαρεσουν οι πικρες μαυρες , αυτη μπορω να πω οτι ηταν καλη , με ωραια γεματη γευση . Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Πήγα τις προάλλες σε μια καφετέρια να δω τον 1ο ημιτελικό Real - Barcelona. "Από μπύρες τι έχετε;" "Amstel, Heineken...." "ΟΚ, φέρε ένα φραπέ" Φέρτε 2-3 μπύρες, δεν θα πάθετε κάτι. 1 κιβώτιο από την κάθε μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Πήγα τις προάλλες σε μια καφετέρια να δω τον 1ο ημιτελικό Real - Barcelona. "Από μπύρες τι έχετε;" "Amstel, Heineken...." "ΟΚ, φέρε ένα φραπέ" Φέρτε 2-3 μπύρες, δεν θα πάθετε κάτι. 1 κιβώτιο από την κάθε μία. ξερεις τι γινεται? ειδικα στα μικρα μαγαζια που δεν εχουν αρκετο ρευστο οι αθηναικη ζυθοποιεια τους απειλει οτι αμα φερει και αλλες μπυρες θα τους κοψει την πιστωση... ετσι αναγκαζοντα να φερνουν αυτες που κυκλοφορουν πιο πολυ, ααααντε και καμια εισαγωμενη (παντα απο την αθηναικη ζυθοποιεια...) γιαυτο και η βεργινα πχ η μια αλλη μακεδονικη (δεν θυμαμαι ονομα) οταν πρωτοβγηκαν κυκλοφορησαν αθηνα για 2 μηνες και μετα τερμα ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μου φαίνεται λίγο ακραίο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μου φαίνεται λίγο ακραίο... εχει καφετερια ενας γνωστος μου και μας το λεγε τις προαλλες... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μα δεν είναι η Erdinger (πχ) ανταγωνιστική στη Heineken και στην Amstel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Μα δεν είναι η Erdinger (πχ) ανταγωνιστική στη Heineken και στην Amstel. εσυ δεν την θεωρεις ανταγωνιστικη... μερικοι δεν την ξερουν... και οταν την μαθουν θα την προτιμουν ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 ΕΙδα την United και δοκιμασα την Kozel Dark που λεγατε παιδια . Αν και δεν μου πολυαρεσουν οι πικρες μαυρες , αυτη μπορω να πω οτι ηταν καλη , με ωραια γεματη γευση . Ήπια την kozel βαρέλι. Δεν την βρήκα πικρή, απλως γεώδη στη γεύση. Μου άρεσε! Αλλά η μυρωδιά της μου ήταν δυσάρεστη. Θα ξαναπιώ και άλλη φορά, μήπως απλως έτυχε. Γενικά προτιμώ τη μπυρα ποτηρι γιατι μου φαινεται πιο "οικολογικη": ουτε μπουκαλι για ανακύκλωση ή σκουπίδια, ουτε επιστρεφομενο. Μονο επιστρεφομενο βαρελι... ;-) Στο μαγαζι που την ηπια έχει επισης αμστελ, χαινεκεν, αλφα, pilsner urquel και κάνα δυο άλλες. Η αθηναϊκη ζυθοποιία τις έχει ολες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Η αθηναϊκη ζυθοποιία τις έχει ολες; τις περισσοτερες μπυρες γενικα αυτη τις εισαγει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ήπια την kozel βαρέλι. Δεν την βρήκα πικρή, απλως γεώδη στη γεύση. Μου άρεσε! Αλλά η μυρωδιά της μου ήταν δυσάρεστη. Θα ξαναπιώ και άλλη φορά, μήπως απλως έτυχε. Γενικά προτιμώ τη μπυρα ποτηρι γιατι μου φαινεται πιο "οικολογικη": ουτε μπουκαλι για ανακύκλωση ή σκουπίδια, ουτε επιστρεφομενο. Μονο επιστρεφομενο βαρελι... ;-) Στο μαγαζι που την ηπια έχει επισης αμστελ, χαινεκεν, αλφα, pilsner urquel και κάνα δυο άλλες. Η αθηναϊκη ζυθοποιία τις έχει ολες; Αν και είμαι της βαρελίσιας, στην Kozel προτιμώ το μπουκάλι. Για δοκίμασέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 ξερεις τι γινεται? ειδικα στα μικρα μαγαζια που δεν εχουν αρκετο ρευστο οι αθηναικη ζυθοποιεια τους απειλει οτι αμα φερει και αλλες μπυρες θα τους κοψει την πιστωση... ετσι αναγκαζοντα να φερνουν αυτες που κυκλοφορουν πιο πολυ, ααααντε και καμια εισαγωμενη (παντα απο την αθηναικη ζυθοποιεια...) γιαυτο και η βεργινα πχ η μια αλλη μακεδονικη (δεν θυμαμαι ονομα) οταν πρωτοβγηκαν κυκλοφορησαν αθηνα για 2 μηνες και μετα τερμα ;) Μόνο που αυτές που παράγει (όχι εισάγει) η Αθηναικη ζυθοποιεια για την Ελληνική αγορά είναι νεροζούμια με φίρμα :X Εκβιασμός από μονοπώλια:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Μόνο που αυτές που παράγει (όχι εισάγει) η Αθηναικη ζυθοποιεια για την Ελληνική αγορά είναι νεροζούμια με φίρμα :X Εκβιασμός από μονοπώλια:cry: Οχι η Heineken καλη ειναι και η Amstel Pulse , αλλα οτι δεν εχουν σχεση με τη γεματη γευση των γερμανικων πχ Warsteiner , εκει συμφωνω . Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Τόσα χρόνια στην Γηραιά Αλβιόνα, αφ' ενός συνήθισα κι αφ' εταίρου μ' αρέσει το ποσοστό αλκοοόλ και η πικράδα... ...της βαρελίσιας 12άρας μαύρης GUIΝNESS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts