geo_1983petra Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Επινα χαινεκεν αλλα θα πινω μύθος στροφή στα ελληνικά προϊόντα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Την Κυριακή που μας πέρασε, επισκέφθηκα μια μπυραρία εδώ πάνω στα μέρη μας ( Διδυμότειχο) και δοκίμασα δυο νέες για μένα, μπίρες. Την Timmermans Peach, η οποία πραγματικά είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό, με έντονη γεύση φρούτων και ακόμη πιο έντονη γεύση χυμού όταν πίνεις, πολύ ελαφριά και ευχάριστη γευστικά. Η άλλη ήταν λιγάκι πιο "βαριά" γευστικά, την Franziskaner Dunkel, η οποία είναι μια κλασσική Βαυαρική θολή μπύρα, με έντονη γεύση. την 2τερη μπυρα την εχω πιει και ειναι καλη! με φρουτα εχω πιει αλλες παρομοιες μπυρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Η Timmermans είναι βασικά γι' αυτούς που δεν τους αρέσει η μπύρα και τυχαίνει να πάνε σε μπυραρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Θα συμφωνήσω μαζί σου, εμένα μπορεί να μου άρεσε γιατί ήταν διαφορετική γεύση, αλλά σίγουρα δεν θα την προτιμούσα ξανά :) Καθημερινά για παράδειγμα, προτιμώ τον τελευταίο καιρό, βαρελίσια μπίρα Άλφα και γενικά με σκληρή γεύση. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Το deals4all.gr έχει μια προσφορά για πλήρες γεύμα σε μπυραρία στη Γλυφάδα με 16€ για δύο άτομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Kaiser όποτε έχει καλή μάσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 καιζερ και μακφαρλαντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 http://www.carrefour.gr/media/HOME/PROSFORES/HMERAS/HMERAS_2011/04_APR_2011/21-230411_Liquide_C_M.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eSSpy Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 καισερ αμέτρητα μπουκάλια!! Παράθεση Γράφουμε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά για το ΚΑΛΟ της ΓΛΩΣΣΑΣ και του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!!! Πετάμε τα γκρικλις στα σκουπίδια για πάντα , όλοι μαζί μπορούμε ... no greeklish plz !!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) προσφατα επισκεφτηκα τον Ζυθο και δεν ειχε duvel κοκκινη και πηρα ξανθια... πολυ καλη μπορω να πω :) την αλλη φορα θα παρω Augustiner βαρελι που δεν εχω δοκιμασει :D Edited April 26, 2011 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Augustiner θα εννοείς...Πολύ ωραία μπυρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Augustiner θα εννοείς...Πολύ ωραία μπυρα... ναι αυτην εννοω :p μου χουν πει τα καλυτερη αλλα οποτε ελεγα να την παρω διαλεγα μια αλλη :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Kwak και samiclaus πολυ καλες για βραδυ αντι για ποτο . Δοκιμαστε και θα με θυμηθειται . Και η Paulaner επισης μια απλη καλη γερμανικη μπυρα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Kwak και samiclaus πολυ καλες για βραδυ αντι για ποτο . Είναι Μαύρες στο χρώμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitsibau Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 fink brau από lidl ;) στο μικρό γυάλινο μπουκαλάκι ή urquel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perikins Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 δοκιμαστε chimay και krucovice..απο εισαγόμενες ..αλλά λόγω της κατάστασης θα προτιμάω ελληνικές όπως ΑΛΦΑ, ΑΜΣΤΕΛ, ΝΕΔΑ και bios 5 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpel7 Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Καλοκαίρι έρχεται, οπότε Corona! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Kwak και samiclaus πολυ καλες για βραδυ αντι για ποτο . Είναι Μαύρες στο χρώμα ?Η KWAK ειναι κοκκινη, απο τις αγαπημενες μου και με ιδιαιτερο ποτήρι ,η semiclaus μαυρη πολυ πικρη με κοντα 14% αλκοολ απο οσο θυμαμαι και την συνοδευουν με σοκολατακι, μαλλον για να φυγει η πικρα:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Η KWAK ειναι κοκκινη, απο τις αγαπημενες μου και με ιδιαιτερο ποτήρι ,η semiclaus μαυρη πολυ πικρη με κοντα 14% αλκοολ απο οσο θυμαμαι και την συνοδευουν με σοκολατακι, μαλλον για να φυγει η πικρα:p πως διαβαζεται η πρωτη? :p τοσο πικρη η 2η ε? Χαχ... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 krucovice ειναι απο τις καλυτερες! ομως η βαρελισια kozel dark δεν υπαρχει παιδια! την εχω λατρεψει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 πως διαβαζεται η πρωτη? :p τοσο πικρη η 2η ε? Χαχ... Κβάκ προφέρεται. Τουλάχιστον σε όσες μπυραρίες έχω πάει έτσι την προφέρουν. Πολύ καλή. Όπως είχα γράψει και πιο παλιά,προτιμώ μοναστηριακές. Και απο θολές η scnheider weiss. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Η KWAK ειναι κοκκινη, απο τις αγαπημενες μου και με ιδιαιτερο ποτήρι ,η semiclaus μαυρη πολυ πικρη με κοντα 14% αλκοολ απο οσο θυμαμαι και την συνοδευουν με σοκολατακι, μαλλον για να φυγει η πικρα:p Οχι η semiclaus που ειπα ειναι με 14% αλκοολ που λες αλλα γλυκια (οχι πικρη) , για αυτο την προτειινουν με παγωτο σοκολατα που παει πολυ Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xbutterfly Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Paulaner είναι η αγαπημένη μου. Ιδιαίτερη γεύση. Εναλλακτικά προτιμώ Stella Artois :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Duvel, ίσως από τις καλύτερες μπύρες που -κατόπιν φίλου από εδώ μέσα- δοκίμασα! +100000! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Paulaner είναι η αγαπημένη μου. Ιδιαίτερη γεύση. Εναλλακτικά προτιμώ Stella Artois :) μολις γυρισα απο εξοδο, πηρα μια paulaner... αρκετα καλη οντως, ιδιαιτερη γευση και αρκετα ευχαριστη :) οσο για την στελλα, μονο τα καλυτερα εχω να πω :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts