RAVER Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 χμ... εξω, πραγματι δεν την εχω πετυχει πολλες φορες. αλλα τη βρισκω σε supermarket μα στο σουπερ μαρκετ αν θυμαμαι καλα κοστιζει 7 και κατι ευρο..σε μαγαζι θα την πληρωσεις χαλαρα 15 ευρο,ισως και παραπανω..και οσο και να'ναι ειναι λιγακι ακριβη και οχι η μπυρα καταναλωσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 μα στο σουπερ μαρκετ αν θυμαμαι καλα κοστιζει 7 και κατι ευρο..σε μαγαζι θα την πληρωσεις χαλαρα 15 ευρο,ισως και παραπανω..και οσο και να'ναι ειναι λιγακι ακριβη και οχι η μπυρα καταναλωσης. 6 και κάτι νομίζω το μεγάλο μπουκάλι. Υπάρχει και το μπουκάλι των 330 ml επίσης που δε θυμάμαι πόσο κάνει. Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Septem - μπύρα από την Εύβοια. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Βεργινα-ποιοτηκη και φθηνη Ελληνικη μπυρα,που γνωρισε αγριο πολεμο απο μια πολυεθνικη αλλα παρολα αυτα επιβιωσε. Αν θελω να ξοδεψω κατι παραπανω,πινω την Βεργινα Weiss που τα σπαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Βεργινα-ποιοτηκη και φθηνη Ελληνικη μπυρα,που γνωρισε αγριο πολεμο απο μια πολυεθνικη αλλα παρολα αυτα επιβιωσε. Αν θελω να ξοδεψω κατι παραπανω,πινω την Βεργινα Weiss που τα σπαει. αυτη την μπυρα δεν την εχω πιει..αλλα δεν μπορεις να την πιεις παντου.εγω πουθενα δεν ετην εχω βρει ακομη και σε μπυραριες :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsthebest Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Heineken...Αν όμως δεν έχει εκεί που θα πάω παίρνω Μύθος γιατί ως γνωστό παντού υπάρχει ένας Μύθος.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Heineken...Αν όμως δεν έχει εκεί που θα πάω παίρνω Μύθος γιατί ως γνωστό παντού υπάρχει ένας Μύθος.... :) Μπα περισσοτερο βρισκεις heineken παρα μυθος! στο λεω γιατι πινω πολυ μπυρα και μυθος μονο σε ταβερνες βρισκω :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 αυτη την μπυρα δεν την εχω πιει..αλλα δεν μπορεις να την πιεις παντου.εγω πουθενα δεν ετην εχω βρει ακομη και σε μπυραριες :blink: Βασικα στα Σουπερ Μαρκετ πουλιεται σε πολυ ανταγωνιστηκες τιμες. Ελαχιστες ψαγμενες μπυραριες εχουν την εκδοχη με μαγια και την κοκκινη. Στην περιοχη του Εβρου την βρισκεις βεβαια παντου. http://www.verginabeer.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 ισως απ τις καλυτερες μπυρες ειναι η αλφα!!η hineken μου φαινεται οτι <<μπασταρδευτηκε>>!! ισως η παρτιδα που σερβιρεται στην χωρα μας ειναι χαμηλης ποιοτητας!παντως ρε παιδια ελεος με τα ξενα προιοντα !υπαρχουν και αστερατα ελληνικα προιοντα!τωρα αν δεν τα διαφημιζει ο brand τι να κανουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Απο ελληνικές πίνω ΑΛΦΑ και απο τις Ξένες την Pilsner!!!!!!!!!! Απλα οτι καλύτερο υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Βεργινα-ποιοτηκη και φθηνη Ελληνικη μπυρα,που γνωρισε αγριο πολεμο απο μια πολυεθνικη αλλα παρολα αυτα επιβιωσε. Αν θελω να ξοδεψω κατι παραπανω,πινω την Βεργινα Weiss που τα σπαει. +1 πολυ καλη μπυρα και φτηνη , οπως και η Pills στα lidl ειναι αρκετα καλη Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 θα αρχισω να ξαναπινω miller! παραλληλα με την corona ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V525 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Paulaner (sthn kaba 1.80) απίστευτη γευση! Παράθεση Be best and f@ck the rest.. http://www.dzygn.com/forums/images/avatars/animated/lsvader.gif http://www.thewushucentre.com/characters/anjin.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 guiness μαυρη μου αρεσει η πικριλα που εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Στο σπίτι Βεργίνα. Έξω Garlsberg (όπου τη βρίσκω), Guiness και το καλοκαίρι Corona :D Έχω ακούσει καλά λόγια για την Amstel Pulse, αλλά λόγω αντιπάθειας πρός την εν λόγω εταιρία δεν έχω δοκιμάσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr_4 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 guiness μαυρη μου αρεσει η πικριλα που εχει. Eμενα μου αρεσει η Guinness Special Export,με 8% αλκοολ παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Έχω ακούσει καλά λόγια για την Amstel Pulse, αλλά λόγω αντιπάθειας πρός την εν λόγω εταιρία δεν έχω δοκιμάσει.. :rolleyes: οτι χειροτερο εχω πιει..:ρ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 guiness μαυρη μου αρεσει η πικριλα που εχει. η draught ή η extra stout? η πρώτη δε μ αρέσει καθόλου... Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 η draught ή η extra stout? η πρώτη δε μ αρέσει καθόλου... η extra stout και εμενα μου αρεσει πιο πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Warsteiner...η πιο γλυκια μπυρα ever....για ιδιαιτερη γευση θα προτεινα τις Desperado,Cannabia & Biere du Demon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Στην κατηγορία corona, miller, carib και η Sol είναι καλή , αν και προτιμώ την Carib Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 :rolleyes: οτι χειροτερο εχω πιει..:ρ Άρα επιβεβαιώνεται η αντιπάθεια μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Η απαντηση ειναι ¨μια απο αυτες που εχουν τη πιο φτηνη τιμη¨ Παντως οχι τη peroni που τη δοκιμασα με τη προτροπη καποιου σαν κατι πολυ καλο κ τελικα αποδειχθηκε χειροτερη κ απο μπυρα ληγμενη εδω κ δυο μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnMarina Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 :rolleyes: οτι χειροτερο εχω πιει..:ρ ακραία τοποθέτηση :confused: υπάρχουν και χειρότερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Τώρα το καλοκαιράκι πάντως η carib πίνεται πολύ άνετα.:) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts