mitsos16x Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 παιδια μολις εγκατεστησα την beta2 και μου εμφανιζει οτι η microsd μου ειναι κατεστραμενη. μολις την κανω διαμορφωση σε fat ολα καλα οταν ομως κανω και partition ext3/ext4 μου βγαζει το πιο πανω μηνυμα. γνωριζει καποιος κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 παιδια μολις εγκατεστησα την beta2 και μου εμφανιζει οτι η microsd μου ειναι κατεστραμενη. μολις την κανω διαμορφωση σε fat ολα καλα οταν ομως κανω και partition ext3/ext4 μου βγαζει το πιο πανω μηνυμα. γνωριζει καποιος κατι? Το fat partition πρέπει να είναι πρώτα και μετά το ext. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 να ρωτήσω ρε παιδιά.. με την κάμερα στην τελευταία έκδοση τι γίνεται; έχει 2 εφαρμογές μέσα. την φωτογραφική μηχανή και το κάμερα. ιδέα μου είναι ή κάνουν conflict μεταξύ τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos16x Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Το fat partition πρέπει να είναι πρώτα και μετά το ext. φιλε nobodyatall εχω κανει πρωτα το fat και μετα το ext3 δοκιμασα και ext4 απο linux σε δυο διαφορετικες microsd και μου βγαζει συνεχως οτι η καρτα ειναι κατεστραμενη. δεν εχω κανει insmod αλλα αν καταλαβα καλα στην ρομ ειναι ειδη insmod ext3 και ext4 . ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Για να αλλάξουμε ένα θέμα στην beta2 το εγκαθιστούμε από το xrecovery? Γιατί έτσι έκανα και μετά την επανεκκίνηση κόλλησε στο boot με ένα μικρό εικονίδιο στο κέντρο της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 (edited) Μετα την αναβαθμιση δν μπορω να μπω στο google account για το market.Ξερει κανεις καμμια λυση?Μου βγαζει don't estamblish και κατι τετοια αφου βαζω τους κωδικους edit: Του εκανα αλλη μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ειναι μια χαρα! Edited March 17, 2011 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Παιδια καποιες φορες ,οταν ανοιγω το κινητο, βαζω πιν και μετα μου λεει κωδικος ξεκλειδωματος κααι παταω παραβλεψη. Πως απενεργοποιειτε αυτο; Ευχαριστω Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Για να αλλάξουμε ένα θέμα στην beta2 το εγκαθιστούμε από το xrecovery? Γιατί έτσι έκανα και μετά την επανεκκίνηση κόλλησε στο boot με ένα μικρό εικονίδιο στο κέντρο της οθόνης. Ναι απλό Install από το xrecovery θέλει. Αρκεί βέβαια το Theme να είναι συμβατό με την Beta2. Μάλλον το Theme που πήγες να βάλεις δεν είναι συμβατό με την Beta 2 και δεν το είχες προσέξει. Το ίδιο είχα πάθει και εγώ στην Beta 1 και ακολουθώντας την οδηγία του Nobodyatall ξαναφλάσαρα το hotfix και έφτιαξε χωρίς να χάσω τίποτα από εφαρμογές , data κ.τ.λ. Μάλλον κάτι παρόμοιο πρέπει να κάνεις και εσύ. 'Ισως να ξαναφλασάρεις την Beta 2 ? Μάλλον αυτό θα φτιάξει το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ναι απλό Install από το xrecovery θέλει. Αρκεί βέβαια το Theme να είναι συμβατό με την Beta2. Μάλλον το Theme που πήγες να βάλεις δεν είναι συμβατό με την Beta 2 και δεν το είχες προσέξει. Το ίδιο είχα πάθει και εγώ στην Beta 1 και ακολουθώντας την οδηγία του Nobodyatall ξαναφλάσαρα το hotfix και έφτιαξε χωρίς να χάσω τίποτα από εφαρμογές , data κ.τ.λ. Μάλλον κάτι παρόμοιο πρέπει να κάνεις και εσύ. 'Ισως να ξαναφλασάρεις την Beta 2 ? Μάλλον αυτό θα φτιάξει το πρόβλημα Το theme είναι το Extremely Blue MiniCM και το βρήκα από την σελίδα της rom στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sanctuary Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Παιδια καποιες φορες ,οταν ανοιγω το κινητο, βαζω πιν και μετα μου λεει κωδικος ξεκλειδωματος κααι παταω παραβλεψη. Πως απενεργοποιειτε αυτο; Ευχαριστω I get the same message... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 I get the same message... κάτι για κωδικό ξεκλειδώματος της sim;μου το βγάζει και μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 κάτι για κωδικό ξεκλειδώματος της sim;μου το βγάζει και μένα... Ενταξει παλι καλα που το βγαζει και σε εσας :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 χαχαχα ναι αλλά τι είναι; και να το ξεκλειδώσουμε θα κερδίσουμε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tribalos Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) Εμενα γιατι μου λεει E:Can t open /sdcard/update.zip(No such file or directory)installation aborted. ?? Mου το βγαζει οταν παω να ανειξω των φακελο update.zip απο το xrecovery. Edited March 19, 2011 by tribalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Εμενα γιατι μου λεει E:Can t open /sdcard/update.zip(No such file or directory)installation aborted. ?? Mου το βγαζει οταν παω να ανειξω των φακελο update.zip απο το xrecovery. To update.zip δεν ειναι φακελος. Ειναι αρχειο. Kαι πρεπει να ειναι μεσα στον φακελο sdcard. Το εχεις εκει? Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 ξανακατέβασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Ξερουμε αν στο μελλον θα δημιουργηθει beta3 ?? Να ρωτησω και για 2.3 ή θα με κραξετε ? :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Εχω την iridium κ το κινητακι ειναι μια χαρα. Αξιζει να βαλω αυτη την rom κ τι διαφορετικο εχει ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Εγω που την εχω την Beta 2 εχω δει τρελη διαφορα οσον αφορα την ταχυτητα του,την διαχειριση της μνημης και ειδικα της μπαταριας που κραταει παραπανω και ειναι παρα πολυ σταθερη rom χωρις κολληματα και επανεκινησεις.Την συνιστω ανεπιφυλακτα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_97 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Μπορει κάποιος να επεξεργαστει τον se stock launcher με τις τις τεσσερεισ γωνίες για να λειτουργει με αυτη την ρομ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Μπορει κάποιος να επεξεργαστει τον se stock launcher με τις τις τεσσερεισ γωνίες για να λειτουργει με αυτη την ρομ??? Απο οσο ξερω μιας κ εχω την αναβαθμιση 2 launchers εχεις:τον launcher pro ή τον adw.Επιλεγεις εναν απο αυτους κ μονο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Στην beta 2 που έχω, μπαίνει adobe flash ? Έχω δοκιμάσει και την 10.1 και την 10.2 και δεν μπορεί να ολοκληρώσει την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnick Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 καλησπερα παιδια.εχω ενα προβλημα και θα το αναφερω εδω μιας και εχω την 2,2 εκδοση.τις τελευταιες μερες εχω θεμα με το σημα της συσκευης μου.τα μηνυματα που στελνω δεν παραδιδονται και γενικα χανω και κλησεις αφου με καλουν και ακουγεται το μηνυμα "μη επιτρεπτη ενεργεια".επικοινωνησα και με την wind και με διαβεβαιωσε πως δεν υπαρχει προβλημα με το δικτυο.και το διαπιστωσα και εγω αφου δοκιμασα την καρτα σε αλλο κινητο.εχει κανεις καμια ιδεα?μπορει να ευθυνεται η 2.2 εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 καλησπερα παιδια.εχω ενα προβλημα και θα το αναφερω εδω μιας και εχω την 2,2 εκδοση.τις τελευταιες μερες εχω θεμα με το σημα της συσκευης μου.τα μηνυματα που στελνω δεν παραδιδονται και γενικα χανω και κλησεις αφου με καλουν και ακουγεται το μηνυμα "μη επιτρεπτη ενεργεια".επικοινωνησα και με την wind και με διαβεβαιωσε πως δεν υπαρχει προβλημα με το δικτυο.και το διαπιστωσα και εγω αφου δοκιμασα την καρτα σε αλλο κινητο.εχει κανεις καμια ιδεα?μπορει να ευθυνεται η 2.2 εκδοση? δεν εχει αναφερθει ξανα το προβλημα σου απο καποιο αλλο μελος που εχει την 2.2 ρομ, το μονο που μπορεις να κανεις στην προκειμενη περιπτωση ειναι να ξαναφλασαρεις την ρομ, τι εχεις να χασεις?????? δοκιμασε το :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnick Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 δεν εχει αναφερθει ξανα το προβλημα σου απο καποιο αλλο μελος που εχει την 2.2 ρομ, το μονο που μπορεις να κανεις στην προκειμενη περιπτωση ειναι να ξαναφλασαρεις την ρομ, τι εχεις να χασεις?????? δοκιμασε το :) επεστρεψα στην 2.1 και νομιζω οτι παει καλα!θα κανω αυτο που μου ειπες και βλεπουμε!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts