rigo7 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 (edited) Αν το Ε ειναι κατι σαν εντολη που δινω και αφορα την διευθυνση της sd μου (οπως γινεται πχ με τους hard drives)τοτε ισως να φταει αυτο! :/// και αν ναι πως το αλλαζω ωστε να γινει I που βρισκεται η sd μου? για να μην κανω 200 post edit ειδα προηγουμενο ποστ το αναφερεις τον λογο sorry edit 2 εκανες full wipe με το xrecovery πριν κανεις install την νεα ρομ????????? sorry που ρωτω αλλα δε λεω καμια φορα ξεχνιομαστε το εκανα full wipe οπως λεει,ακριβως!Αν ειναι θα δοκιμασω αλλη μια να δω!Στο κατω κατω το back μας σωζει απο δυσαρεστες καταστασεις!! Edited March 11, 2011 by rigo7 Παράθεση sony ericsson X10 mini Froyo 2.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegokego Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Αν το Ε ειναι κατι σαν εντολη που δινω και αφορα την διευθυνση της sd μου (οπως γινεται πχ με τους hard drives)τοτε ισως να φταει αυτο! :/// και αν ναι πως το αλλαζω ωστε να γινει I που βρισκεται η sd μου? δεν θυμαμαι ακριβως την διαδικασια αλλα το ειχα διαβασει σε ενα παλιο post αυτο το προβλημα και λυθηκε καπως ετσι.τωρα για το πως αλλαζει το γραμμα μπροστα ισως να το αλλαζες στο pc οταν στο εμφανιζει στο<<ο υπολογιστης μου>> και να μεινει ετσι και στο κινητο επειτα.δοκιμασε δεν χανεις τιποτα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 οκ εβαλα την τελευταια εκδοση firmware!Κατεβασα το αρχειο και χωρις να το κανω unzip το περασα στην sd χυμα!Εκανα επανεκκινηση τα φορματ κανονικα,αλλα οταν παταω install /sdcard/update.zip μου λεει <<Finding update package....opening update package... E:can't open/sdcard/update.zip(no such file or directory)Installation aborted! Μια βοηθεια σχετικα με αυτο??? Ούτε E: ούτε I: ούτε τίποτα. Θα ξανακατεβάσεις το MiniCM-Beta1.zip, θα το ελεγξεις με το winrar ή winzip ή 7zip για σφάλματα (πολλές φορές κατά το download κατεβαίνουν λάθος). Αν το αρχειο είναι εντάξει και δεν βγάλει σφάλματα έχεις 2 επιλογές: 1. Το μετονομάζεις σε update.zip (αυτό θα ειναι το όνομα του μαζί με το extension και ΟΧΙ update.zip.zip), το βάζεις χύμα στην κάρτα μνήμης, κάνεις boot σε recovery και αφού κάνεις πρώτα factory reset (full wipe), επιλέγεις "install custom zip" και "Install /sdcard/update.zip" 2. Το βάζεις χύμα στην κάρτα μνήμης, κάνεις boot σε recovery και αφού κάνεις πρώτα factory reset (full wipe), επιλέγεις "install custom zip" και "Choose custom zip from sdcard". Κατόπιν το βρίσκεις στα αρχεία της κάρτας μνημης και το επιλέγεις. Τέλος αφού τελειώσει το flash επιλέγεις reboot. ΥΓ: το post μου, τώρα που το βλέπω, πάσχει από συντακτικό αλλά θα το διαβάσεις για τιμωρία, μιας και δεν έδωσες την δέουσα προσοχή στις οδηγίες του αρχικού post :lol::lol::p Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigo7 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Χειμαρος τι αλλο να πω....! :P Και εμενα το καθε post μου πασχει απο ασχετοσυνη,που οσο και αν εχω κατσει να διαβαζω(3-4 νυχτες τωρα) στο forum,αν δεν τα κανω στην πραξη δεν διορθωνεται με τπτ! Προς το παρων κανω παλι το update της συσκευης,αλλα αυτη τη φορα μεσο seus! Περιμενω ~10 λεπτα :/ για επανεκκινηση αλλα εκει κολημενο στο sony ericsson intro! :P θα ξανα κανω την διαδικασια οπως λες και ερχομαι για τα αποτελεσματα! Off topic μολις γινει update (δλδ ο αριθμος εκδοσης που χρειαζομαστε) θελει ξανα root κλπ??Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! Παράθεση sony ericsson X10 mini Froyo 2.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benetton47 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 (edited) Ναι το εγραψα <<update.zip>> οπως λεει το guide!Σορρυ εκ παραδρομης εγραψα οτι εκανα update στο firmware εννοουσα στον αριθμο εκδοσης (2.1.1.A.0.6)!Υπαρχει κατι αλλο να κοιταξω;; το εκανα οπως λεει εδω: http://code.google.com/p/minicm/wiki/Installation_guide βεβαια αλλαξε χωρις την χρηση Seus ή pc compansion!(Συγγνωμη για το off-topic) rigo7 στα windows το extension των αρχείων είναι απενεργοποιημένο και δεν μπορείς να δεις την κατάληξη του αρχείου , όταν αλλάζεις την καταλήξει γίνετε στην συγκεκριμένη περίπτωση ''update.zip.zip'' !!! Πρέπει να πας στην επιλογές των φακέλων και ξετσεκαρεις την επιλογή που έχει για την εμφάνιση επέκτασης αρχείων, στα αγγλικά είναι ''hide extensions for know files type" !!! πιστεύω από εκεί είναι το πρόβλημα σου !!! Μέτα από το update θέλει root και όλα τα σχετικά ... πάρε το οδηγό από την αρχή και δες τι χρειάζεται !!! και πάνω από όλα πρώτα backup με το xrecovery και μετά συνεχίζεις !!!!! Edited March 12, 2011 by benetton47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigo7 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 οκ ολα καλα το περασα ηδη!!Απλα επρεπε να κανω εγω την επιλογη αρχειου! :D Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!! :up: Παράθεση sony ericsson X10 mini Froyo 2.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 οκ ολα καλα το περασα ηδη!!Απλα επρεπε να κανω εγω την επιλογη αρχειου! :D Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!! :up: ευγε φιλε μου :clap: αντε απολαυσε τωρα την νεα ρομ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 αν θελουμε να επαναφερουμε την παλια 2.1 τι κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 αν θελουμε να επαναφερουμε την παλια 2.1 τι κανουμε; SEUS or PC-Companion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigo7 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 (edited) μετά από μια ρύθμιση που έκανα μου λύθηκε το πρόβλημα με το angy birbs πήγα στο spare parts και ξετικαρα το compatibility mode Που την κανω αυτη την ρυθμιση;;Υπαρχει καποιο εναλλακτικο app για radio;; Επισης το navigon που το ειχα εγκατεστημενο στην 2.1 και δουλευε κανονικα,οταν το ανοιγω μου ζηταει αναγκαστικη διακοπη!Πρεπει να το περασω ξανα;επισης χρειαζεται να αφαιρεσω χαρτες κλπ; Edit ακυρο για το δευτερο περασα το sygic το οποιο μου δουλεψε κανονικα!!Για το πρωτο θα βαλω την beta 2 ;) Edited March 15, 2011 by rigo7 Παράθεση sony ericsson X10 mini Froyo 2.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patben Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 στο menu που είναι όλες η εφαρμογές έχει και μια που λέγεται spare parts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 μπορω να βαλω την App2SD στην 2.2 και αν ναι πρεπει να ξανακανω root πρωτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 μπορω να βαλω την App2SD στην 2.2 και αν ναι πρεπει να ξανακανω root πρωτα; To app2sd στην 2.2 υπαρχει απο τη μανα του! Επισης η ROM για 2.2 ειναι απο πριν rooted! Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Διαβασα και τις 16 σελιδες και σκεφτομαι να την βαλω και γω μιας και ειμαι ακομα στην 504 εκδοση(5 μερες εχω το κινητο αλλωστε).Εχω περασει root,xrecovery,root explorer.Απλα να ρωτησω οτι οταν κλεινετε το κινητο κανονικα και ξανανοιγετε τις εφαρμογες τις δειχνει κανονικα και ολες ετσι?Δν υπαρχει αλλο προβλημα εκτος απο τα bugs που διαβασα? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patben Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 εκτος από αρκετά προβλήματα με παιχνίδια είναι μια καλή rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegokego Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 απο την μερα που εγκατεστησα τη νεα rom δεν μπορω να στειλω mms με τιποτα.τι με την cosmote επικοινωνησα και ξαναπερασα τις ρυθμισεις τι που εγκατεστησα το handset sms μηπως και εφταιγε το μαμισιο προγραμμα,τιποτα.ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!! μηπως χρειαζεται να ξαναφλασαρω την rom??εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα η μονο εγω??σας παρακαλω ας απαντησει καποιος που γνωριζει!!:(:(:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Η Beta2 είναι έτοιμη. Ελπίζω να σας αρέσει το Ραδιόφωνο :P http://code.google.com/p/minicm/downloads/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Η Beta2 είναι έτοιμη. Ελπίζω να σας αρέσει το Ραδιόφωνο :P http://code.google.com/p/minicm/downloads/ Εμεις με beta1, απλα κανουμε flash με xrecovery το αρχειο? Το θεμα που εχουμε και οι εφαρμογες θα χαθουν; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Εμεις με beta1, απλα κανουμε flash με xrecovery το αρχειο? Το θεμα που εχουμε και οι εφαρμογες θα χαθουν; Δεν χάνονται εφαρμογές ή data. Απλά flashαρετε πάνω από την προηγούμενη MiniCM version που έχετε :) Όσον αφορά το theme, η MiniCM φοράει δικό της theme - courtesy of DaRk_dOg ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 nobody γιατι μου κρασάρει το stock app της καμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 nobody γιατι μου κρασάρει το stock app της καμερας? No video recording :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegokego Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 σας παρακαλω μια απαντηση για mms???ας δωσει λιγο σημασια καποιος και σε μενα!!!please!!:O διαβαστε το πιο πανω post μου για λεπτομεριες.thanks again! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 μια απορια οσο αφορα την beta2 δυο την μετανομαζουμε update.zip ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 μια απορια οσο αφορα την beta2 δυο την μετανομαζουμε update.zip ? Φυσικά συνάδελφε!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 (edited) Φυσικά συνάδελφε!;) σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου συναδελφε :) Η Beta2 είναι έτοιμη. Ελπίζω να σας αρέσει το Ραδιόφωνο :P http://code.google.com/p/minicm/downloads/ ελα φιλε μου μπαινει ραδιο και κανει αναζητηση καναλιων εδω και 5 λεπτα και δε λεει να σταματησει, γνωριζεις κατι? το intial theme beta2 που αναφερεις στο λινκ πιο ειναι? :rolleyes:πρεπει να το περασουμε???????? καθος φλασαρισα δεν αλλαξε το θεμα (φοντο κλπ) ετσι γινετε? (παρεμεινε της beta1) edit τελικα με 2-3 reboot δουλευει κανονικα, μπραβο φιλε πολυ καλη δουλεια ! Edited March 15, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts