Jump to content

benetton47

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

benetton47's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρυθμίσεις -> Οθόνη -> Γρήγορες ρυθμίσεις
  2. Παιδιά σας παρακαλώ τσεκάρετε και αυτό .Το Wifi μετά από το update και σε συνδυασμό με bluetooth Handsfree κάνει connect και όταν ανοίγεις παράδειγμα το playstore βγάζει το δίκτυο εκτός εμβέλειας . Αν κλείσει το bluetooh δουλεύει κανονικά . Το κινητό είναι brand vf και περάστηκε 4,3 με flashtool. Μέτα το πρόβλημα που είδα το έκανα ξανά με sus αλλα δεν....... Με έχει κουφάνει :blink:.
  3. Δεν ξέρω ίσως και να φταίει η κεραία άλλα μου έκανε ακριβώς το ίδιο και στο IPHONE όταν πέρασα Android . Ειδικά κάποιες στιγμές δεν μου το εμφάνιζε καθόλου το SSID μου! Με την αλλαγή διορθώθηκε και στα δυο το πρόβλημα!
  4. Εγώ έλυσα το πρόβλημα γυρνώντας τον router να παίζει σε standar 802.11g και το έλυσα !!! Βεβαία σε TP-link που είναι ο δικός μου. Υπαρχή κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας με τα Android !!
  5. rigo7 στα windows το extension των αρχείων είναι απενεργοποιημένο και δεν μπορείς να δεις την κατάληξη του αρχείου , όταν αλλάζεις την καταλήξει γίνετε στην συγκεκριμένη περίπτωση ''update.zip.zip'' !!! Πρέπει να πας στην επιλογές των φακέλων και ξετσεκαρεις την επιλογή που έχει για την εμφάνιση επέκτασης αρχείων, στα αγγλικά είναι ''hide extensions for know files type" !!! πιστεύω από εκεί είναι το πρόβλημα σου !!! Μέτα από το update θέλει root και όλα τα σχετικά ... πάρε το οδηγό από την αρχή και δες τι χρειάζεται !!! και πάνω από όλα πρώτα backup με το xrecovery και μετά συνεχίζεις !!!!!
  6. Φίλε μου εγώ το έλυσα με firefox!!!! Ο internet explorer την κάνει την βλακεία!!!
  7. Παιδιά βοήθεια κατάφερα να κλειδώσω το κινητό μου και έχω ξεχάσει τον κωδικό ! Λοιπόν τι έκανα , είχα βάλει κλείδωμα sim σε περίπτωση κλοπής όταν μπει άλλη κάρτα να είναι lock ,έλα τώρα που χρειάστηκε να αλάξω κάρτα και δεν θυμάμε τον κωδικό!!!!!!!! Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κανό?
  8. Πάντως εδώ και 3 – 4 μέρες που έκαναν update στα ΑΤΜ παίρνουμε τα πραγματικά (σχεδόν) ! για 32 kbps δεν θα τα χαλάσουμε !! :D
  9. παδια φλωρινα με 512 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 143.06Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 499.22kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link
×
×
  • Create New...