Sanctuary Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Το έχω μερικές μέρες και μου έκανε ένα reboot όταν έπαιζα το Angry birds seasons με το οποιο έκανε το ίδιο και στην 2.1... Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα του κινητού και να πρέπει να το πάω για service? Τέλος όταν η μπαταρία πέφτει κάτω απο το 10% τότε μετά απο λιγο η οθόνη σβήνει σιγά σιγά μόνη της ενώ εγω χρησιμοποιώ το κιν... Τι να κάνω για να μην το έχω αυτό? UUUUP!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnick Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καλησπερα παιδια!να ρωτησω με το bluetooth τι παιζει?δεν μπορω να λαβω κανενα αρχειο στο κινητο μου!ξεκιναει η αποστολη και στην μεση ακυρωνεται!εχει θεμα η 2.2 με το bluetooth?για να μην το παλευω αδικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Δεν μπορώ να βρώ την ρύθμιση για την συχνότητα του κουδουνίσματος. Θέλω να βάλω την αυξανόμενη ένταση και δεν βρήκα κάπου να το κάνω... Και ο ήχος σε κάθε κλήση παίζει μόνο μια φορά...αν δηλαδή βάλω έναν μικρό σχετικά σε διάρκεια ήχο χτυπά μια φορά και μετά μένει σιωπηλό. Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patben Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 μια χαρά η ρομ εκτόϛ από όταν παιζο angry birds που κολαι και καναι ρεσταρτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Έχει κανείς άλλος το πρόβλημα με τους ήχους κλήσης που περιγράφω πιο πάνω? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 (edited) Έχει κανείς άλλος το πρόβλημα με τους ήχους κλήσης που περιγράφω πιο πάνω? Εχεις δικιο! Δεν το ειχα προσεξει! Με το μανισιο (αυτο που ειχε απο την εγκατασταση) χτυπαει κανονικα . Αν βαλω αλλον ηχο κλησης android το κανει. Εν τελει εβαλα ενα ολοκληρο τραγουδι mp3 οποτε βαραει συνεχεια...(Bob marley - One love) Καλησπερα παιδια!να ρωτησω με το bluetooth τι παιζει?δεν μπορω να λαβω κανενα αρχειο στο κινητο μου!ξεκιναει η αποστολη και στην μεση ακυρωνεται!εχει θεμα η 2.2 με το bluetooth?για να μην το παλευω αδικα... Xμμμ...κι αυτο δεν το κοιταξα... Το βλεπω σε λιγο με εναν φιλο και σε λεω... Edited March 3, 2011 by Diamandis Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. March 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλησπερα παιδια!να ρωτησω με το bluetooth τι παιζει?δεν μπορω να λαβω κανενα αρχειο στο κινητο μου!ξεκιναει η αποστολη και στην μεση ακυρωνεται!εχει θεμα η 2.2 με το bluetooth?για να μην το παλευω αδικα... Σε εμένα πάντως το bluetooth δουλεύει άψογα. Μήπως να ξανακάνεις την εγκατάσταση του οδηγού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Εχεις δικιο! Δεν το ειχα προσεξει! Με το μανισιο (αυτο που ειχε απο την εγκατασταση) χτυπαει κανονικα . Αν βαλω αλλον ηχο κλησης android το κανει. Εν τελει εβαλα ενα ολοκληρο τραγουδι mp3 οποτε βαραει συνεχεια...(Bob marley - One love) Κι εγώ κάπως έτσι το έκανα... Ένα ακόμα Βug ίσως?? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλησπερα παιδια!να ρωτησω με το bluetooth τι παιζει?δεν μπορω να λαβω κανενα αρχειο στο κινητο μου!ξεκιναει η αποστολη και στην μεση ακυρωνεται!εχει θεμα η 2.2 με το bluetooth?για να μην το παλευω αδικα... με την 2.1 ειχα προβλημα με το bluetooth ενω τωρα με την 2.2 λυθηκαν τα προβληματα (επιτελους) :D, κατι γινετε με σενα........το τι δεν ξερω :( Δεν μπορώ να βρώ την ρύθμιση για την συχνότητα του κουδουνίσματος. Θέλω να βάλω την αυξανόμενη ένταση και δεν βρήκα κάπου να το κάνω... Και ο ήχος σε κάθε κλήση παίζει μόνο μια φορά...αν δηλαδή βάλω έναν μικρό σχετικά σε διάρκεια ήχο χτυπά μια φορά και μετά μένει σιωπηλό. οσο αφορα την ενταση καθως ειναι σε αναμονη το κινητο με το κουμπι στην δεξια πλευρα του κινητου το ρυθμιζεις οπως θελεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 οσο αφορα την ενταση καθως ειναι σε αναμονη το κινητο με το κουμπι στην δεξια πλευρα του κινητου το ρυθμιζεις οπως θελεις :) :X:X:X:X:X:X:X Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sanctuary Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Adobe Flash Player 10.1 παιζεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnick Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Σε εμένα πάντως το bluetooth δουλεύει άψογα. Μήπως να ξανακάνεις την εγκατάσταση του οδηγού? το εκανα ηδη!και με την 2,1 ειχα τετοια προβληματα αλλα μετα απο μια δυο προσπαθειες εστελνε!τωρα με τιποτα... οκ αφου λενε οτι δουλευει θα το ξαναπροσπαθησω! ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patben Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 μια χαρά η ρομ εκτόϛ από όταν παιζο angry birds που κολαι και καναι ρεσταρτ μετά από μια ρύθμιση που έκανα μου λύθηκε το πρόβλημα με το angy birbs πήγα στο spare parts και ξετικαρα το compatibility mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 να σας πω...επέλεξα τον adw ως προεπιλεγμένο και τώρα θέλω να βάλω τον launcher pro, πως τον βάζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 να σας πω...επέλεξα τον adw ως προεπιλεγμένο και τώρα θέλω να βάλω τον launcher pro, πως τον βάζω; Την πάτησα κι εγώ έτσι και πολύ απλά τον απεγκατέστησα τον adw,μιας και ο άλλος είναι καλύτερος... Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 πως;εμένα η επιλογή για κατάργηση είναι θολή και δεν μπορώ να την επιλέξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 app remover στο market... Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clepto Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 δεν το βρίσκει το adw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 :X:X:X:X:X:X:X τι επαθες ρε φιλε και μουγκαθηκες????????? εγω αυξανω και μειωνω με το κουμπι που βρισκετε δεξια του κινητου την ενταση κουδουνισματος, παραξενο σου φαινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 τι επαθες ρε φιλε και μουγκαθηκες????????? εγω αυξανω και μειωνω με το κουμπι που βρισκετε δεξια του κινητου την ενταση κουδουνισματος, παραξενο σου φαινετε? μάλλον γιατί αυτό που λες δεν έχει σχέση με αυτό που είπε ο φίλος " Και ο ήχος σε κάθε κλήση παίζει μόνο μια φορά...αν δηλαδή βάλω έναν μικρό σχετικά σε διάρκεια ήχο χτυπά μια φορά και μετά μένει σιωπηλό." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 μάλλον γιατί αυτό που λες δεν έχει σχέση με αυτό που είπε ο φίλος " Και ο ήχος σε κάθε κλήση παίζει μόνο μια φορά...αν δηλαδή βάλω έναν μικρό σχετικά σε διάρκεια ήχο χτυπά μια φορά και μετά μένει σιωπηλό." Ακριβώς αυτό φίλε μου. Για όποιον λοιπόν έχει το ίδιο πρόβλημα η λύση είναι ένας ήχος μεγάλης διάρκειας πχ ένα mp3. Ελπίζω άν πραγματικά είναι θέμα λειτουργικού το πρόβληματάκι και όχι θέμα κάποιας ρύθμισης που εγώ δεν έχω βρεί,να διορθωθεί σύντομα. Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 μάλλον γιατί αυτό που λες δεν έχει σχέση με αυτό που είπε ο φίλος " Και ο ήχος σε κάθε κλήση παίζει μόνο μια φορά...αν δηλαδή βάλω έναν μικρό σχετικά σε διάρκεια ήχο χτυπά μια φορά και μετά μένει σιωπηλό." Ακριβώς αυτό φίλε μου. Για όποιον λοιπόν έχει το ίδιο πρόβλημα η λύση είναι ένας ήχος μεγάλης διάρκειας πχ ένα mp3. Ελπίζω άν πραγματικά είναι θέμα λειτουργικού το πρόβληματάκι και όχι θέμα κάποιας ρύθμισης που εγώ δεν έχω βρεί,να διορθωθεί σύντομα. ναι σωστα δικιο εχετε, θεμα λειτουργικου ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kegokego Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 παιδια παιζει κανενα bug με τα mms?ρωταω γιατι εχω προσπαθησει επανηλειμενως να στειλω αλλα ματαια.πηρα και στην cosmote τηλ μου δωσανε τις ρυθμισεις τις περασα και χειροκινητα αλλα τιποτα.οι ρυθμισεις ειναι οι παρακατω.αν εχω καπου λαθος παρακαλω διορθωστε με. menu>ρυθμησεις>ασυρματο και δικτυα>δικτυα κιν.τηλεφωνιας>ονοματα σημειου προσβασης >cosmote mms.... ονομα>Cosmote_MMS APN>mms διακομ.μεσολαβησης> κενο θυρα>κενο ονομα χρηστη>κενο κωδικος προσβ.>κενο διακομιστης>κενο MMSC>http://mmsc.cosmote.qr:8002 διακομ.μεσολαβ.>010.010.010.020 θυρα mms>8080 MCC>202 MNC>01 τυπος ελεγχου ταυτοτ.>κενο τυπος APN>mms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 παιδια εχω κανει τα παντα σωστα νομιζω..μετα την επανεκινηση μου εχει κολησει στο σημα cyanogen εδω και κανα μισαωρο..ξανακανωεπανεκινηση κ κολαει παντα εκει..καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobodyAtall Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 παιδια εχω κανει τα παντα σωστα νομιζω..μετα την επανεκινηση μου εχει κολησει στο σημα cyanogen εδω και κανα μισαωρο..ξανακανωεπανεκινηση κ κολαει παντα εκει..καμια ιδεα?? xrecovery -> factory reset restart enjoy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts