noman Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 τα DL(dual Layer) δισκακια που κυκλοφορουν ειναι DVD+R και δεν τα αναγνωριζει το ps2,πρεπει να υπαρχουν και DVD-R αλλα δεν εχω βρει πουθενα.Τωρα εσυ αν βρεις ενημερωσε και μενα Φαντάζομαι ότι εννοείς κάτι τέτοιο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Παιδια εχω ενα προβλημα! Μου εχει χαλασει ενα καλωδιο απο το playstation 2 και δεν το βρισκω πουθενα μηπως ξερει καποιοσ κανα μαγαζι στην Αθηνα που να πουλαει ανταλλακτικα? ειναι αυτο το καλώδιο http://imagenes.solostocks.com/media/5/0/0/media_1890005.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Παιδια εχω ενα προβλημα! Μου εχει χαλασει ενα καλωδιο απο το playstation 2 και δεν το βρισκω πουθενα μηπως ξερει καποιοσ κανα μαγαζι στην Αθηνα που να πουλαει ανταλλακτικα? ειναι αυτο το καλώδιο http://imagenes.solostocks.com/media/5/0/0/media_1890005.jpg www.sonypsp.gr πανω πανω λεει τη διευθυνση του μαγαζιου,λογικα κατι θα εχουν Υ.Γ Υπαρχει κανενας τροπος να συνδεσω το ps2 με την οθονη του υπολογιστη??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 geia, exw 1 ps2 slim kai thelw na valw chip. kammia protasi pou kai poso? (notia) :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω το namco museum? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapesgx Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Η πρωτη ερωτηση ειναι απλη...Υπαρχει ιστοσελιδα που να εχει Rapidshare links για "κατεβασμα" παιχνιδιων PS2 ? Και η δευτερη ερωτηση...Αν εχω ενα image ενος παιχνιδιου σε εναν φακελο στον υπολογιστη μου, μπορω να το τρεξω στο playstation?Εχω καλωδιο δικτυου, καρτα δικτυου και το PS2 ειναι το slim...Α και εχω περασμενο το Matrix...Αυτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 re paidia pws mporw na perasw kati patch pou exw gia to pro evolution 2008?prepei na einai tsiparismeno gia na ta valw? Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 hi se olous antimetwpizw ena problem me to ps2 m , paw na balw to paixnidi gt4 k stin arxi tou paixnidioiu m petaei minuma oti ta arxeia tis memory exoun katastrafei .. uparxei tropos na to dior8wsw auto wste na min xreiastei na 3ekinisw apo tin arxi ??? thx in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Kαι μενα μου το ειχε κανει αυτο το gt2 στο ps1,δεν καταφερα τιποτα,δεν αντιγραφοταν καν το αρχειο σε αλλη memory και τελικα το ξαναρχισα.Εχεις την αυυθεντικη καρτα μνημης της sony η καποια αλλη??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 aufeniki einai re gamwto k sta kala tou ka8oumenou m peta3e to mnm..:O toulaxiton 3erete an mporw na arxisw allo game xwris na kanw overwright panw sto palio ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Μήπως έκλεισες/έβγαλες απο την πρίζα/έκανε διακοπή ρεύματος/έκανες επανεκίνηση την κονσόλα όταν έκανε save? Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ξεκινήσεις απο την αρχή το παιχνίδι σου κάνοντας ένα delete το αρχείο από την memory card :) Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 auto ekana :( ante kali m arxi k pali.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Άντε και σου εύχομαι μέχρι να το ξανατελειώσεις να έχεις ΤΗΝ κοσνόλα στα χέρια σου ;) Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Μια βοήθεια όσοι ξέρουν Έχω ψάξει παντού . Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί το ps2 στην οθόνη tft tου υπολογιστή ; Είτε μέσω της κάρτας γραφικών ; Έχω κάρτα 6800 μόνο svideo υποδοχή έχει πίσω . Αλλιώς εκτός από εξωτερικό tv tuner , τι άλλος τρόπος υπάρχει ; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 καλησπερα παιδια εχει ασχοληθει κανενας με αυτο εδω Free MC Boot ειναι ενα προγραμμα για να περνας καποια αρχεια στην καρτα αλλα για ποιο λογο τι κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ Θελω να αγορασω μια παιχνιδομηχανη playstation 2 για να παιζω κυριως fifa και pro με κανα φιλαρακι, ομως ειμαι παντελως ασχετος και το τι παιζεται με αυτα.Εχω ακουσει για μεταχειρησμενα, για τσιπαρισμενα κλπ Τι πρεπει να κανω ωστε να μην ξοδευτω αλλα κ να μην κανω καποια λαθος κινηση και παρω μουφα. Οσο ποιο αναλυτικα μου τα πειτε τοσο καλυτερα. Προτιμω να παρω κατι αξιοπιστο σε μεταχειρησμενο, αλλα φοβαιμαι επειδη ειμαι κ ασχετος. Επισησ δεκτες προτασεις κ αποψεις που θελετε στο pm μου αν ειναι κατι που δεν μπορει να υποθει δημοσια εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 καλημερα φιλε μου γνωμη μου ειναι να παρεις καινουριο αφου η τιμη του εχει φτασει 99Ε αλλα και μεταχειρισμενα κατα καιρους εχω δει σε αγγελιες με 50 - 60Ε μαζι με καρτα μνημης η δευτερο χειριστηριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 καλημερα φιλε μου γνωμη μου ειναι να παρεις καινουριο αφου η τιμη του εχει φτασει 99Ε αλλα και μεταχειρισμενα κατα καιρους εχω δει σε αγγελιες με 50 - 60Ε μαζι με καρτα μνημης η δευτερο χειριστηριο το θεμα ειναι φιλε (οπως εγραψα και παραπανω) πως δεν γνωριζω τιποτα σε καινουργιο 1. τι επιπλεον χρειαζομαι? 2. Θα παιζει σπασμενα παιχνιδια,ή πρεπει να τα σκαω για γνησια? σε μεταχειρησμενο 1. ειναι αξιοπιστο'? 2. τινα προσεξω? 3. που θα ψαχτω για αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 σιγουρα καρτα μνημης στο καινουριο ισως και ενα χειριστηριο ακομη αν ειναι να παιζεις με φιλους εκτος και αν εχουν και εκεινοι και φερνουν το δικο τους οταν ειναι να παιξεται για μεταχειρισμενο ποτε δεν εισαι σιγουρος μπορεις ομως να ζητησεις απο αυτον που θα στο πουλησει να πας απο το σπιτι του να το δεις να παιζει για λιγη ωρα να τσεκαρεις οτι ειναι ενταξει σου εστειλα και pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 σιγουρα καρτα μνημης στο καινουριο ισως και ενα χειριστηριο ακομη αν ειναι να παιζεις με φιλους εκτος και αν εχουν και εκεινοι και φερνουν το δικο τους οταν ειναι να παιξεται για μεταχειρισμενο ποτε δεν εισαι σιγουρος μπορεις ομως να ζητησεις απο αυτον που θα στο πουλησει να πας απο το σπιτι του να το δεις να παιζει για λιγη ωρα να τσεκαρεις οτι ειναι ενταξει σου εστειλα και pm εχεις pm δες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Δεν μπορώ να κάνω αναβαθμιση το matrix infinity v1.88 σε v1.82 ή σε v1.92 και όπως βάζω τα CD που έγραψα φορτώνει κανονικά και μετά γράφει press start to update firmwire πατάω το start και γράφει programming failed press any key. Γιατί δεν γίνεται, έχω κάνει κάτι λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiaserres Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Paidia mipow exete akousi gia to memor32 prepei na einai kalo googlerete kai tha deite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoske20 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ PS2 ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΕ DVD? ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ NERO ΕΓΓΡΑΦΗ DVD ΔΕΔΩΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΟΓΗ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaiaserres Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 kserei kaneis gia to memor32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ PS2 ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΕ DVD? ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ NERO ΕΓΓΡΑΦΗ DVD ΔΕΔΩΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΟΓΗ? Το αρχείο που κατεβάζεις είναι iso ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts