Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να είναι κάποια εφαρμογή ή κάποια επιλογή από τα mods v7 !!! Μετά από reset δε μου το κάνει.:worry:

τα μοντ τα εχω σχεδόν όλα άλλα δεν κάνει τίποτα τέτοιο... Εφαρμογή θα ήταν... Άμα μπορείς θυμήσου ποια :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σας ...εχουμε κανενα νεο για το αννα???

Σήμερα έμαθα από Nokia Care ότι η αναβάθμιση Symbian Anna, θα είναι διαθέσιμη 15-21 Αυγούστου.

Επίσης εάν θέλουν θα μπορούν έχουν από βδομάδα, μία δική τους αναβαθμισμένη συσκευή για να την δείχνουνε τις νέες δυνατότητες και στους πελάτες τους

:rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Παιδιά χθές αντιμετώπισα το πρώτο πρόβλημα στο Ν8.. Είχα βάλει προ ημερών το πρόγραμμα battery monitor 2 και χθές έβαλα το fast panel x.. Το κινητό το έχω τις περισσότερες φορές σε εξοικονόμηση ενέργειας και όποτε δεν το έχω σε έξοικονόμηση, έχω τον αισθητήρα φωτός ένα κλίκ πάνω απο τη μέση.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω λοιπόν είναι πως με το που εγκατέστησα το fast panel x και έβαζα το κινητό σε εξοικονόμηση ενέργειας ή του έβαζα τη μικρότερη φωτεινότητα με τον αισθητήρα φωτός, αυτό μου δείχνει την οθόνη με την υψηλή φωτεινότητα(ασχέτως αν εγω το έχω ορίσει σε εξοικονόμηση ή μικρότερη φωτεινότητα)..

Τώρα έχω βγάλει και το battery monitor 2 και το fast panel x και η φωτεινότητα παραμένει στο υψηλότερο πεδίο ή έστω σε αρκετα υψηλό επίπεδο χωρίς να δείχνει διαφορά με την εξοικονόμηση ή με τη μείωση του αισθητήρα φωτός..

Έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογο πρόβλημα φωτεινότητας; Βασικά βάζω συνεχώς εξοικονόμηση για περισσότερη αυτονομία και αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να μειώσω την φωτηνότητα οθόνης η μπαταρία θα πέφτει κατακόρυφα.. Με εξοικονόμηση η μπαταρία μου κράταγε 4-5 μέρες..

Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει.. Ευχαριστώ..

εγω με τα λιγα που ξερω θα σου προτεινα να απεγκαταστησεις αυτες τις 2 εφαρμογες να δεις αν δουλευει κ μετα να τις ξαναπερασεις

γεια...εκανα μια βλακεια στο αρχικο μενου πατησα οργανωση κ καταλαθοσ εσβησα απο το μενοθ το εικονοδιο με τοθσ χαρτεσ πωσ μπορω να το ξανα βαλω το εικονοδικο.?

γεια...εκανα μια βλακεια στο αρχικο μενου πατησα οργανωση κ καταλαθοσ εσβησα απο το μενοθ το εικονοδιο με τοθσ χαρτεσ πωσ μπορω να το ξανα βαλω το εικονοδικο.?

Καλημέρα. Έκανες απεγκατάσταση ή πήγες το εικονίδιο σε κάποιον άλλο φάκελο; Αν έκανες απεγκατάσταση απλά ξανά εγκατέστησε τους από το OVI store.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Με τα nokia παραεισαγωγης θα μπορουμε να αναβαθμισουμε το symbian και με ποιο τροπο; Χανεται ή εγγυηση ή η γλωσσα;

Επισης τι γινεται με τις εφαρμογες; Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να τις εγκαταστησουμε; Εχω να ασχοληθω περιπου 2 χρονια με τετοια πραγματα..

Με τα nokia παραεισαγωγης θα μπορουμε να αναβαθμισουμε το symbian και με ποιο τροπο; Χανεται ή εγγυηση ή η γλωσσα;

Επισης τι γινεται με τις εφαρμογες; Υπαρχει καποιος ευκολος τροπος να τις εγκαταστησουμε; Εχω να ασχοληθω περιπου 2 χρονια με τετοια πραγματα..

Όσα είναι παρά εισαγωγής τα αναβαθμίζεις over the air και δεν χάνεις ούτε εγγύηση ούτε τα Ελληνικά.

Με τις εφαρμογές γίνεται ότι και τα τελευταία χρόνια στα symbian. Βγάζεις πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις unsigned εφαρμογές, ανοίγεις λογαριασμό στο ovi store για να κατεβάζεις και από εκεί εφαρμογές και τέλος όσες εφαρμγες κατεβάζεις στο pc σου τις περνάς είτε μέσω ovi suite είτε μέσω μαζικής αποθήκευσης και τις κάνεις εγκατάσταση μέσα από το κινητό σου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Όσα είναι παρά εισαγωγής τα αναβαθμίζεις over the air και δεν χάνεις ούτε εγγύηση ούτε τα Ελληνικά.

Με τις εφαρμογές γίνεται ότι και τα τελευταία χρόνια στα symbian. Βγάζεις πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις unsigned εφαρμογές, ανοίγεις λογαριασμό στο ovi store για να κατεβάζεις και από εκεί εφαρμογές και τέλος όσες εφαρμγες κατεβάζεις στο pc σου τις περνάς είτε μέσω ovi suite είτε μέσω μαζικής αποθήκευσης και τις κάνεις εγκατάσταση μέσα από το κινητό σου.

Δεν γινεται παντα ΟΤΑ η αναβαθμιση και θα χρειαστει να την κανεις απο το PC

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

Δεν γινεται παντα ΟΤΑ η αναβαθμιση και θα χρειαστει να την κανεις απο το PC

οι μεγάλες αναβαθμίσεις πάντα γίνονται... Πχ 2.0

φίλε η διαδικασία είναι για τις παράνομα κατεβασμένες... Πιο απλά χακάρεις το κινητό και περνάς ότι θες...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Υπαρχει καποιος οδηγος; Υπαρχει καποιος κινδυνος να χαλασει το κινητο; Τελος, χανεις την εγγυηση με αυτο τον τροπο;

Υπαρχει καποιος οδηγος; Υπαρχει καποιος κινδυνος να χαλασει το κινητο; Τελος, χανεις την εγγυηση με αυτο τον τροπο;

Δεν χαλάει το κινητό ούτε χάνεις την εγγύηση. Για οδηγίες διάβασε το [ΟΔΗΓΟΣ] Hack για συσκευές Symbian^3

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

το @$*^% μέσα, έβαλα την νέα έκδοση χαρτη για το gps και έχει ξεκινήσει πάλι τα κουλά του το τηλ και συνδέεται στο net όποτε του κατέβει !!!!!

EDIT

Εβγαλα το υποβοηθούμενο gps και όταν ανοίγω το gps συνδεεται ασύρματα στο οικείο δίκτυο αλλά αυτυχώς μόλις το κλείσεις κλείνει και η σύνδεση !!!

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το @$*^% μέσα, έβαλα την νέα έκδοση χαρτη για το gps και έχει ξεκινήσει πάλι τα κουλά του το τηλ και συνδέεται στο net όποτε του κατέβει !!!!!

Ναι, και 'μένα το ίδιο.

παιδια καληξσπερα. εχασα τις προαλλες το μπλουτουθ μου και πηρα το ιδιο σημερα. εκανα παλι τις ιδιες ρυθμισεις, αλλα τωρα οποτε παταω μια φορα το κουμπι κλησεων απο το μπλουτουθ, αυτο μου πεταει καθε φορα ενα μενου που λεει να ενεργοποιησω τις φωνητικες εντολες για να κανει φωνητικες κλησεις. αμ ελα που δε θελω...στο προηγουμενο ιδιο μπλουτουθ μου δεν το εκανε. τις φωνητικες εντολες τις εχω απενεργοποιημενες. πρεπει νκανω καποια αλλη ρυθμιση? ειναι εντελως σπαστικο. το ιτεch naro πηρα. ευχαριστω

EDIT

Εβγαλα το υποβοηθούμενο gps και όταν ανοίγω το gps συνδεεται ασύρματα στο οικείο δίκτυο αλλά αυτυχώς μόλις το κλείσεις κλείνει και η σύνδεση !!!

αν επιλεξεις απο τις ρυθμισεις του nokia maps ''εκτος συνδεσης'' δεν θα συνδεεται πουθενα και καθολου(τουλαχιστον στο δικο μου αυτο εκανα και ησυχασα)

Επειδη θα εχω το κινητο σε 2,3 ημερες, τι ακριβως παιζει με την πρωτη φορτιση; Επισης ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω στην αρχη; Τη ζελατινα στην οθονη την βγαζετε; Τελος, καποιος μπορει να μου στειλει με ΠΜ καποιο καλο site με εφαρμογες;

Lux το αφήνεις μέχρι να δείξει ότι ολοκληρώθηκε η φόρτιση, δηλαδή γύρω στη μιάμιση με δυό ώρες το πολύ! Έχει ένα ledάκι στο πλάϊ που είναι αναμμένο και σβήνει όταν φορτίσει. Οι μπαταρίες πλέον δεν χρειάζονται πολύωρη φόρτιση την πρώτη φορά όπως μας έλεγαν παλιά. Τη ζελατίνα στην οθόνη μπορείς να τη βγάλεις άφοβα...το έχω τόσους μήνες χωρίς ζελατίνα και δεν υπάρχει ούτε μια γρατσουνιά! Αρκεί βέβαια να το προσέχεις και λίγο. Όσο για εφαρμογές, το πιό απλό είναι να μπείς στο ovi store από το κινητό μέσω wi-fi και να ψάξεις με την ησυχία σου! Εγώ όλες από εκεί τις έχω κατεβάσει. Edited by Conception

Επειδη θα εχω το κινητο σε 2,3 ημερες, τι ακριβως παιζει με την πρωτη φορτιση; Επισης ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω στην αρχη; Τη ζελατινα στην οθονη την βγαζετε; Τελος, καποιος μπορει να μου στειλει με ΠΜ καποιο καλο site με εφαρμογες;

επισης αν εισαι απαιτητικος χρηστης θα ηταν καλο να το ΄΄σκισεις΄΄ τις πρωτες μερες ωστε να δεις αν δουλεβει καλα αλλιως να μπορεις να ζητησεις αντικατασταση με DOA.

Αν η μπαταρια τελειωνει αρχικα σχετικα γρηγορα μην ανησυχησεις καθως στρωνει μετα απο εναν κυκλο γεμισματων 2-3 φορες δλδ

Δλδ με το που το παρω θα το φορτισω; Δε περιμενω να αδειασει η μπαταρια οπως λεγαμε πιο παλια; Στο ovi store δε πληρωνεις τις εφαρμογες;

Περιμενεις να αδειασει η μπαταρια τις πρωτες φορτισεις. Στο ονι γραφει αν μια εφαρμογη ειναι δωρεαν 'η ποσο κοστιζει,

τρελο προβλημα παιδια. αρχισαν παλι οι βλακειες του σιμπιαν 9.3 και εδω.

εκατσα χτες να βαλω καποιες εικονες σε επαφες. και ξαφνου ειδα οτι καθως εκανα σκρολ στις εικονες, καποιες δεν ανοιγαν, δε τις φορτωνε και οταν κλικαρα πανω τους ελεγε μνημη πληρης κλειστε καποιες εφαρμογες. τι κλεισιμο εφαρμογων εκανα , τι ρισταρτ, δε διορθωνοταν με τιποτα. για ωρες ηταν ετσι. σημερα, χωρθις ουσιαστικα να του κανω το παραμικρο, ξαναδουλευει. εντελως κουλο. εχει ξανασυναντησει αλλος το μηνυμα? πως μπορω να το αποφυγω να το ξαναβγαλει?

Δλδ με το που το παρω θα το φορτισω; Δε περιμενω να αδειασει η μπαταρια οπως λεγαμε πιο παλια; Στο ovi store δε πληρωνεις τις εφαρμογες;

Οι απόψεις διίστανται, αλλά οι κατασκευαστές λένε ότι μπορείς να το φορτίζεις/αποφορτίζεις όσο και όποτε θέλεις από την αρχή. Απλά δεν θέλει να το αφήνεις πολύ καιρό σε αχρηστία γιατί μειώνεται η ζωή της μπαταρίας.

Στο ovi υπάρχουν εφαρμογές που πληρώνεις, αλλά έχει και αρκετές δωρεάν! Ρίξε μια ματιά...

Καλησπέρα Παιδιά

Σημερα που πηγα στο μπανιο, γυρίζοντας στο σπίτι διαπίστωσα ότι η οθόνη του κινητού είχε νέρο το κινητό είχε αναμένο μόνο το κουμπί (λευκό) που είναι κατω απο την οθόνη, βγάζοντας και βάζοντας τον φόρτιστή το κινητό έπαιξε.

Ενω είχα το φορτιστή στο κινητό και φορτιζε μπηκα στο ovi store και του έβαλα να κατεβάζει διαφορες εφαρμογες, εβλεπα οτι τις κατεβαζε, αλλα μετα απο ώρα πηγα να δω τι γινεται, αλλα το κινητό είναι νεκρο, ανταπροκρίνεται οταν βάζω και βγάζω τον φορτιστή, πατάω το power ανάβει το κουμπί (που ανάφερα πιο πάνω) αλλά το κινητό είνα νεκρό, ελπιζω να έχω γίνει κατανοητός, επειγομαι γιατι δεν έχω άλλο κινητό, να βάλω τιν sim.

Και πριν λιγο έβγαλα την κάρτα sim και είχε νέρο, οχι ομως και την card memory.

help boys

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...