zerv_5800 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Ειπα και εγω να κανω ενα τεστ με την μπαταρια του κινητου!!!Σχεδον παντα το εχω χωρις εξοικονομηση ενεργειας κανονικα και μου κραταει 1 μερα και στην 2 ερη το φορτιζω.Το εβαλα λοιπον να φορτιση τριτη βραδυ και τεταρτη πρωι στης 01:00 περιπου αφου ειχε φορτιση το εβγαλα απο την πριζα και εβαλα την εξοικονομηση ενεργειας!!!Δεν το δουλεψα πολυ γενικα αλλα τωρα κλεινει σχεδον 48 ωρες και η ενδειξη της μπαταριας ειναι ακομα στο 100% τοσο λεει!!!:up: Η εχει παθει καποιο κοκομπλοκο η το κινητο ειναι Απιστευτο!!!;) Edited March 31, 2011 by zerv_5800 Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ειπα και εγω να κανω ενα τεστ με την μπαταρια του κινητου!!!Σχεδον παντα το εχω χωρις εξοικονομηση ενεργειας κανονικα και μου κραταει 1 μερα και στην 2 ερη το φορτιζω.Το εβαλα λοιπον να φορτιση τριτη βραδυ και τεταρτη πρωι στης 01:00 περιπου αφου ειχε φορτιση το εβγαλα απο την πριζα και εβαλα την εξοικονομηση ενεργειας!!!Δεν το δουλεψα πολυ γενικα αλλα τωρα κλεινει σχεδον 48 ωρες και η ενδειξη της μπαταριας ειναι ακομα στο 100% τοσο λεει!!!:up: Η εχει παθει καποιο κοκομπλοκο η το κινητο ειναι Απιστευτο!!!;) μαλλον ειναι απλα απιστευτο!! λοιπον εγω το εβγαλα απο την φορτιση χτες το πρωι ( τεταρτη πρωι 9:00 ) και μεχρι τωρα (παρασκ 1:00 χαραματα) εχω μιλησει πολυ, εχω λιωσει στο ιντερνετ, εχω δοκιμασει εφαρμογες (εγκατασταση/απεγκατασταση) κ χτες εβγαλα κ πολλεεεες φωτογραφιες... εξοικονομηση εβαλα οταν επεσε η μπαταρια στις 5 γραμμες κ φωτηνοτητα εχω στο φουλ!!! απλα η μπαταρια τα σπαει!! phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 σε αρκετες φωτο βγαζει προσωπα με κοκκινα ματια... το εχει προσεξει κανεις ; ιδιαιτερα τη νυχτα βασικα.... εχει καποια ρυθμιση ; ολα στο αυτοματο τα εχω :( δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 σε αρκετες φωτο βγαζει προσωπα με κοκκινα ματια... Θα πας στις ρυθμισεις του φλας και θα επιλεξεις "οχι κοκκινα ματια". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FarmaS Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Παιδες γνωριζει κανεις αν γινεται στα widgets π ειναι στις 3 αρχικες οθονες απο κατω να γραφουν κ το ονομα τους.. δλδ αν εχω εξω το widget του skype να το δειχνει μεν το σημα του αλλα απο κατω να γραφει κ την λεξη skype... Ευχαριστω! Γιώργος Το παντελόνι μου στα γόνατα κ τα δικά της γόνατα να ακουμπάν στα χώματα.. δίχως συμπόνια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 παιδια εχει εγκαταστησει κανεις σας το angle meter??το εχω βαλει και σε οποια επιπεδη επιφανεια μετραω μου δειχνει 4-5 μοιρες....ειναι φυσιολογικο αυτο??και οταν παιζω παιχνιδια που χρησιμοποιουν τον αισθητηρα αυτον,παντα ι πορεια οταν το εχω στο επιπεδο το κινητο παρεκλινει προς τα αριστερα...πρεπει να το γερνω προς τα δεξια για να πηγαινει ευθεια.....το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο??η να το παω στο service?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 παιδια εχει εγκαταστησει κανεις σας το angle meter??το εχω βαλει και σε οποια επιπεδη επιφανεια μετραω μου δειχνει 4-5 μοιρες....ειναι φυσιολογικο αυτο??και οταν παιζω παιχνιδια που χρησιμοποιουν τον αισθητηρα αυτον,παντα ι πορεια οταν το εχω στο επιπεδο το κινητο παρεκλινει προς τα αριστερα...πρεπει να το γερνω προς τα δεξια για να πηγαινει ευθεια.....το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο??η να το παω στο service?? καμια απο αυτες τις εφαρμογες δεν ειναι απολυτως αξιοπιστη, οποτε μη σκας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) παιδια εχει εγκαταστησει κανεις σας το angle meter??το εχω βαλει και σε οποια επιπεδη επιφανεια μετραω μου δειχνει 4-5 μοιρες....ειναι φυσιολογικο αυτο??και οταν παιζω παιχνιδια που χρησιμοποιουν τον αισθητηρα αυτον,παντα ι πορεια οταν το εχω στο επιπεδο το κινητο παρεκλινει προς τα αριστερα...πρεπει να το γερνω προς τα δεξια για να πηγαινει ευθεια.....το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο??η να το παω στο service?? Είναι ωραίο.. Απλά πρέπει πρώτα να το καλιμπράρεις σε μια "αλφαδιασμένη" επιφάνεια. Edited April 1, 2011 by Georgecreta Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Θα πας στις ρυθμισεις του φλας και θα επιλεξεις "οχι κοκκινα ματια". τελεο....κ εγω το εψαχνα στις ρυθμισεις ! ευχαριστω πολυ :D δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_1138 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Εμένα είχε χαλάει αρχές Ιανουαρίου και μετά από μερικές εβδομάδες (βαριόμουνα να το πάω σε Nokia Care) έκανα hard reset. Βίαστηκα να βάλω memory card και sim και καταλάθος έβαλα τη memory card στη θέση της sim. Τελικά κατάφερα και την έβγαλα, αλλά και εκεί βιάστηκα και χάλασα το sim slot. Τελικά το πήγα στη Nokia και το πήρα πίσω σήμερα. Έβαλα τη sim, όλα οκ. Όταν πήγα να περάσω τα Eλληνικά όμως (είναι από UK) κόλλησε και πέθανε το κινητό. Τώρα δεν ανοίγει με τίποτα. Ούτε φορτίζει, ούτε hard reset. Θα πρέπει να τους το ξαναπάω κάποια στιγμή, αλλά βαρέθηκα πλέον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Εμένα είχε χαλάει αρχές Ιανουαρίου και μετά από μερικές εβδομάδες (βαριόμουνα να το πάω σε Nokia Care) έκανα hard reset. Βίαστηκα να βάλω memory card και sim και καταλάθος έβαλα τη memory card στη θέση της sim. Τελικά κατάφερα και την έβγαλα, αλλά και εκεί βιάστηκα και χάλασα το sim slot. Τελικά το πήγα στη Nokia και το πήρα πίσω σήμερα. Έβαλα τη sim, όλα οκ. Όταν πήγα να περάσω τα Eλληνικά όμως (είναι από UK) κόλλησε και πέθανε το κινητό. Τώρα δεν ανοίγει με τίποτα. Ούτε φορτίζει, ούτε hard reset. Θα πρέπει να τους το ξαναπάω κάποια στιγμή, αλλά βαρέθηκα πλέον. Και σου φταίει η Νοκια ...? monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 παιδια να σας ρωτησω... για πληγηση με φωνη και χωρις συνδεση ποση ωρα σας κανει για να πιασει σημα?? υπαρχει καποιο κολπακι για πιο γρηγορα?? οταν παλια ειχα το 5800 επιανε σχεδον αμεσα δορυφορο χωρις συνδεση ιντερνετ, μετα με το ε72 μου αργουσε κανα τεταρτο.. με το Ν8 τι γινεται?? phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 παιδια να σας ρωτησω... για πληγηση με φωνη και χωρις συνδεση ποση ωρα σας κανει για να πιασει σημα?? υπαρχει καποιο κολπακι για πιο γρηγορα?? οταν παλια ειχα το 5800 επιανε σχεδον αμεσα δορυφορο χωρις συνδεση ιντερνετ, μετα με το ε72 μου αργουσε κανα τεταρτο.. με το Ν8 τι γινεται?? σε ανοικτό ορίζοντα ( έξω από το car ) θα κάνει 15 με 20 ΄΄ ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 κατι ακομα, πως βλεπουμε ποιες qt εχει μεσα το κινητο?? το αγορασα μεταχειρισμενο κ με hard reset απο το μαγαζι και δεν εχω θεμα με το ovi... αλλα δεν ξερω αν εχω παλιες qt... phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_1138 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 ρε παιδιά πως αντέχετε να κάνετε hard reset και μετά να τα περνάτε όλα από την αρχή ????? Δε μου τα σβήνει όλα. Μόνο settings μου χάνει. Φωτογραφίες, βίντεο, μουσική κτλ είναι όλα εκεί. Ακόμα και αρκετές εφαρμογές. Χάνει μερικές και κυριώς δικές του, όπως το maps. Βέβαια και πάλι είναι κουραστικό. Οπότε αν το ξανακάνει θα το πάω στη Nokia αμέσως αυτήν τη φορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Δε μου τα σβήνει όλα. Μόνο settings μου χάνει. Φωτογραφίες, βίντεο, μουσική κτλ είναι όλα εκεί. Ακόμα και αρκετές εφαρμογές. Χάνει μερικές και κυριώς δικές του, όπως το maps. Βέβαια και πάλι είναι κουραστικό. Οπότε αν το ξανακάνει θα το πάω στη Nokia αμέσως αυτήν τη φορά. μηπως λες για το soft format ? Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_1138 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 μηπως λες για το soft format ? Έκανα αυτό που κρατάς πατημένο το κουμπί του μενού, της κάμερας, της έντασης (κάτω) και το ανοίγεις. Κράτησε ότι υπήρχε στο mass memory (το μεγάλο μέρος της μνήμης). Και το ίδιο έκανα και τις άλλες φορές, γιατιί το έχω κάνει 3 μέχρι στιγμής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Είναι ωραίο.. Απλά πρέπει πρώτα να το καλιμπράρεις σε μια "αλφαδιασμένη" επιφάνεια. πολλα παιχνιδια δεν καλιμπραρονται ομως και πρεπει να κραταω το κινητο με κλιση για να πηγαινει ευθεια....και σε ολα τα παιχνιδια η πορεια συγκλινει προς τα αριστερα.....γινεται και σε αλλους αυτο???και στο angle meter φαινεται αυτο και στο αλφαδι....δεν γινεται ολες οι εφαρμογες και ολα τα παιχνιδια να εχουν κατι λαθος....κατι γινεται..βοηθεια pleaze...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 πολλα παιχνιδια δεν καλιμπραρονται ομως και πρεπει να κραταω το κινητο με κλιση για να πηγαινει ευθεια....και σε ολα τα παιχνιδια η πορεια συγκλινει προς τα αριστερα.....γινεται και σε αλλους αυτο???και στο angle meter φαινεται αυτο και στο αλφαδι....δεν γινεται ολες οι εφαρμογες και ολα τα παιχνιδια να εχουν κατι λαθος....κατι γινεται..βοηθεια pleaze...... Χαλαρωσε...Και μενα στο αλφαδι εμφανιζει μια μικρη πολυ ελαφρια κληση. Ειναι θεμα ακριβιας του αισθητηρα. Ισως μερικες συσκευες να μην το εμφανιζουν. Αλλα δε νομιζω να αντιμετωπιζεις προβλημα στο να παιζεις παιχνιδια ουτε πιστευω οτι θα χρησιμοποιησεις το Ν8 για να χτησεις οικοδομη.:p Αν δε κανω λαθος παντως οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω το angle meter πρεπει να εχει καλυμπραρισμα. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Χαλαρωσε...Και μενα στο αλφαδι εμφανιζει μια μικρη πολυ ελαφρια κληση. Ειναι θεμα ακριβιας του αισθητηρα. Ισως μερικες συσκευες να μην το εμφανιζουν. Αλλα δε νομιζω να αντιμετωπιζεις προβλημα στο να παιζεις παιχνιδια ουτε πιστευω οτι θα χρησιμοποιησεις το Ν8 για να χτησεις οικοδομη.:p Αν δε κανω λαθος παντως οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω το angle meter πρεπει να εχει καλυμπραρισμα. εχει ναι.......αλλα δεν με ενδιαφερει τοσο για τα προγραμματα...οσο για τα παιχνιδια οπου εχω θεμα εκει....ειναι σπαστικο να εχεις γυρμενο το κινητο για να πηγαινει το αυτοκινητο ευθεια.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 εχει ναι.......αλλα δεν με ενδιαφερει τοσο για τα προγραμματα...οσο για τα παιχνιδια οπου εχω θεμα εκει....ειναι σπαστικο να εχεις γυρμενο το κινητο για να πηγαινει το αυτοκινητο ευθεια.... Εχω και γω ενα ραλλακι που παιζεται με τον αισθητηρα αλλα δε παιζω συχνα. Μου εβαλες ιδεες τωρα θα το τσεκαρω...:p. Παντως γενικα δε αντιμετωπιζω κανενα προβημα απο αυτην την κλιση του αισθητηρα. Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Εχω και γω ενα ραλλακι που παιζεται με τον αισθητηρα αλλα δε παιζω συχνα. Μου εβαλες ιδεες τωρα θα το τσεκαρω...:p. Παντως γενικα δε αντιμετωπιζω κανενα προβημα απο αυτην την κλιση του αισθητηρα. δειτε το ρε παληκαρια και κυριως με το angle meter σε επιπεδο ποσο σας δειχνει....χωρις καλιμπραρισμα με την μετριση δηλαδη που εχει οταν ανοιγεις το προγραμμα.......αν χανει εκει θα χανει σε ολες τις εφαρμογες-παιχνιδια..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FRKR74 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 καλησπερα.ειμαι νεο μελος και πολυ στεναχωρημενος που ειναι σημερα παρασκευη και χαλασε το 1 μηνος ν8 μου.μιλουσα και ζεσταθηκε το αυτι μου,οχι πολυ,2 λεπτα,η οθονη αρχισε να τρεμοπαιζει με γραμμες,σκοτεινιασε και φαινεται πολυ χαμηλα τα εικονιδια.ζεσταινεται που και το εκλεισα.το ανοιγοκλεισα μερικες φορες μα τα ιδια.φοβαμαι μην εκραγει.σας παρακαλω τι να κανω?απο δευτερα λειτοργουν τα σερβις.ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 καλησπερα.ειμαι νεο μελος και πολυ στεναχωρημενος που ειναι σημερα παρασκευη και χαλασε το 1 μηνος ν8 μου.μιλουσα και ζεσταθηκε το αυτι μου,οχι πολυ,2 λεπτα,η οθονη αρχισε να τρεμοπαιζει με γραμμες,σκοτεινιασε και φαινεται πολυ χαμηλα τα εικονιδια.ζεσταινεται που και το εκλεισα.το ανοιγοκλεισα μερικες φορες μα τα ιδια.φοβαμαι μην εκραγει.σας παρακαλω τι να κανω?απο δευτερα λειτοργουν τα σερβις.ευχαριστω και να καηκε τι εγινε?στο σερβις θα στο φτιαξουν.αυτα ειναι μες το προγραμμα,η αστοχια υλικων παντα συμβαινει.απλα πρεπει να το παιρνουμε χαλαρα,γιαυτο υπαρχουν οι εγγυησεις. καταλαβαινω το ξενερωμα,αλλα μην αγχωνεσαι..δοκιμασε να το ανοιξεις κ αν παιξει απλα παρε ενα καλο back up.. εγω καθε βδομαδα παιρνω πληρες για τετοια ενδεχομενα,κ δεν εχω χασει δεδομενα εδω κ 7 χρονια.αυτο μετραει κυριως. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 καλησπερα.ειμαι νεο μελος και πολυ στεναχωρημενος που ειναι σημερα παρασκευη και χαλασε το 1 μηνος ν8 μου.μιλουσα και ζεσταθηκε το αυτι μου,οχι πολυ,2 λεπτα,η οθονη αρχισε να τρεμοπαιζει με γραμμες,σκοτεινιασε και φαινεται πολυ χαμηλα τα εικονιδια.ζεσταινεται που και το εκλεισα.το ανοιγοκλεισα μερικες φορες μα τα ιδια.φοβαμαι μην εκραγει.σας παρακαλω τι να κανω?απο δευτερα λειτοργουν τα σερβις.ευχαριστω μπορεις και αυριο σαββατο να το πας σε nokia care...... πηγαινε το αμεσως....πρωι πρωι.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts