Jump to content

Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος Ι

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα. πιστευω οτι ο sak11000 εννοει μετονομασια απο την διαχειριση αρχειων ή "τρεχει" στο κινητο του καποιο cfw :) δεν υπαρχει επισημη anna που να εχει metadata music editor :(

Σωστα απο τη διαχειριση αρχειων κανω μετονομασια

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την Παρασκευή μετά από μερικές μέρες που είχα να χρησιμοποίησω το τηλέφωνο το βρήκα κλειστό.Το έβαλα για φόρτιση άλλα τίποτα.Το πήγα σε Nokia care και η διάγνωση σήμερα ήταν πως φταίει η μπαταρία αλλά δεν είναι στην εγγύηση γιατί η εγγύηση της μπαταρίας είναι μόνο 6 μήνες.Υσχύει αυτό;

Οι μπαταρίες της Νόκια είχαν πάντα εγγύηση 6 μήνες αλλά συγκεκριμένα για το Ν8 είχε ακουστεί ότι έχει 1 χρόνο.

Δεν ξέρω σίγουρα.

θέλω να κάνω μια αιώρηση πως κάνει ολοκληρωτικό format στην συσκευή να γίνει σαν καινούρια να καθαρίσει από τις σαβούρες και όλα τα προγράμματα αλλα χωρίς να σβηστούν τα QT??? Edited by stendor

spacer.png

Δεν έχεις προβλημα εάν έχεις την anna

ωραία αλλα πια είναι η διαδικασία τι κάνω πατάω κάτι στο κινητό?

spacer.png

πριν λιγο μου εδωσε ενα νεο update στο nokia sute για ovi maps 3.08. το εκανα και απο τοτε δεν μου δουλευουν ουτε οι χαρτες ουτε η οδηγηση.μπορειτε να μου δωσετε μια λυση.

πριν λιγο μου εδωσε ενα νεο update στο nokia sute για ovi maps 3.08. το εκανα και απο τοτε δεν μου δουλευουν ουτε οι χαρτες ουτε η οδηγηση.μπορειτε να μου δωσετε μια λυση.

Το πρόβλημα ήδη έχει αναφερθεί στο αντίστοιχο θέμα των nokia maps, [symbian^3] Nokia Maps (ex. Ovi Maps). Οπότε συνεχίζουμε την κουβέντα στο παραπάνω θέμα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

εχω το εξης προβλημα , οταν ειχα παρει το κινητο ειχε μεσα διαφορες φωτογραφιες (ωραιες) οι οποιες ηταν κλειδωμενες . ετσι oταν περνουσα τις φωτογραφιες απο τον υπολογιστη μεσω του pc Suite εκανε αποκοπη ολες τις φωτο που ειχα βγαλει εκτος απο αυτες της νοκια.

μετα απο ενα προβλημα του κινητου, δεν αναβε, το πηγα στην νοκια . εκει του εκαναν (οπως μου ειπαν) αναβαθμιση . μετα την αναβαθμιση ειχε μεσα 3 φωτογραφιες οι οποιες ομως ειναι ξεκλειδωτες με αποτελεσμα αν θελω να περασω ολες τις φωτογραφιες μου στο υπολογιστη να περνει και αυτες και η ταπετσαρια του κινητου να γινεται μαυρη !

υπαρχει τροπος να το κανω οπως παλια;

επισης το swype υπηρχε εξαρχης στο κινητο ή εμπαινε μετα;

------------------

εχω πρόσθεση ένα λογαριασμό email (στο gmail) παρατηρώ ότι συνδέεται με ip από αμερική . Επιπλέον αν στείλω ένα email από το κινητό από τον λογαρισμό μου gmail σε άλλο λογαριασμό gmail αργεί να παραδοθεί . Πράγμα παράλογο μιας και αν το στείλω από την σελίδα της εταιρίας πάει αμέσως .

Το έχε. Παρατηρήσει κανένας άλλος ?

οσο αφορα μια παλια ερωτηση τα emails πανε πρωτα στον server της nokia και μετα στην google ! + η νοκια εχει και το username και το password....

(στο παλιο μου κινητο n82 δεν υπηρχαν τετοια πραγματα ! , το email πηγαινε απευθειας στον server της google )

Edited by sam66
αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

Μετά από 9 μήνες το κινητό είναι dead.

Δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Ούτε σε παρατεταμένο πάτημα του power για 8 δευτερόλεπτα και δεν μπορεί να το δει ούτε ο Phoenix.

Εκτός από nokia care μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

:(

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

και αλλο θυμα καλα ε χαλασε η νοκια παει αχρηστη ν8 εχεις φιλε?

επισης καταλαβα πως η νοκια εβαλε στα ν8 μεγαλυτερη τεχνολογια απο οσο μπορουσαν να σηκωσουν

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Έχει δει κανένας τηλεόραση από το n8?για τα ελληνικα κανάλια μιλάω..

επισης καταλαβα πως η νοκια εβαλε στα ν8 μεγαλυτερη τεχνολογια απο οσο μπορουσαν να σηκωσουν

Τι εννοείς με αυτό φίλε μου?

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ενοω οτι αφου δεν ηταν ικανοι να βαλουν τοση τεχνολογια μεσα στο νοκια Ν8 χωρις να εχει προβληματα γιατι το εκαναν?Επισης αν ηταν καλο γιατι δεν το βρισκεις πλεον πουθενα και δεν πολυδιαφημιζεται το ν8?Να σου πω γιατι ο λογος ειναι οτι βγηκαν ελαττωματικα και η νοκια μας πηρε τα λεφτα και δεν μας τα φτιαχνει τα κινητα ουτε τα αντικαθιστα και φυσικα ουτε τα χρηματα μας δεν μας δινει πισω οπως την πατησα και εγω και τρεχω τωρα αγορασα ν8 και δεν το πιασα καν στα χερια μου μονο 5 ημερες και τελος

εγω παντως τους πηρα το πρωι και τους φωναζα στην νοκια και δεν ξεραν τι να πουνε τους ειπα πολλα πραγματα και δεν μιλαγανε αχνα δεν βγαλανε

Edited by stendor

ενοω οτι αφου δεν ηταν ικανοι να βαλουν τοση τεχνολογια μεσα στο νοκια Ν8 χωρις να εχει προβληματα γιατι το εκαναν?Επισης αν ηταν καλο γιατι δεν το βρισκεις πλεον πουθενα και δεν πολυδιαφημιζεται το ν8?Να σου πω γιατι ο λογος ειναι οτι βγηκαν ελαττωματικα και η νοκια μας πηρε τα λεφτα και δεν μας τα φτιαχνει τα κινητα ουτε τα αντικαθιστα και φυσικα ουτε τα χρηματα μας δεν μας δινει πισω οπως την πατησα και εγω και τρεχω τωρα αγορασα ν8 και δεν το πιασα καν στα χερια μου μονο 5 ημερες και τελος

εδώ θα διαφωνήσω..πολλά άτομα από εδώ μέσα, Όπως και εγώ, το έχουμε αρκετό καιρό και δεν μας έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα..όσο για την διαφήμιση του εν λόγω κινητό, λογικό είναι πλέον να μην γίνεται τόσο συχνά διότι η νοκια έχει βγάλει πολλά κινητά μετά το ν8..

ελαχιστοι δεν εχουν προβληματα με το Ν8 οι πιο πολλοι που ξερω εχουν ολο και κατι αλλα επρεπε η εταιρια να κανει κατι και οχι να τρεχω σε δικαστηρια για να βρω το δικιο μου.Παντως εχει πεσει και πολυ σε πωλησεις πλεον δεν ανταγωνιζετε τα iphone and sumsung που εχουν ανεβει τρομερα

ελαχιστοι δεν εχουν προβληματα με το Ν8 οι πιο πολλοι που ξερω εχουν ολο και κατι αλλα επρεπε η εταιρια να κανει κατι και οχι να τρεχω σε δικαστηρια για να βρω το δικιο μου.Παντως εχει πεσει και πολυ σε πωλησεις πλεον δεν ανταγωνιζετε τα iphone and sumsung που εχουν ανεβει τρομερα

οι περισσοτεροι? 3-4 μαζι με σενα οσοι ειχαν σοβαρο θεμα εδω μεσα ! :wacko:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Σε πολλά μαγαζιά που ξέρω, η τιμή τότε πέσει ελάχιστα..

Εγώ πάντως απ΄ό,τι παρατηρώ εδω πέρα, καθ΄ότι παρακολουθώ το θέμα σχεδόν από τότε που ξεκίνησε, οι ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν σοβαρά προβλήματα! Δεν ξέρω, μπορεί και να κάνω λάθος... είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση σου, αλλά μη βγάλουμε και "μάπα" το κινητό!!

Ωστόσο ελπίζω και εύχομαι πραγματικά να βρεις το δίκιο σου...

Οκ, εγώ ξέρω εσένα και άλλους δύο στο forum που έχουν προβλήματα. Ξέρω καμιά 10αριά φίλους και γνωστούς (τους περισσότερους τους έχω παροτρύνει εγώ στην αγορά Ν8) που δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα (εκτός αυτό της οθόνης στους μισούς). Πάνω στην αγανάκτησή σου μη λες πράγματα που δεν ισχύουν, ειδικά σε thread που ήρθες για βοήθεια.

εγω παντως τους πηρα το πρωι και τους φωναζα στην νοκια και δεν ξεραν τι να πουνε τους ειπα πολλα πραγματα και δεν μιλαγανε αχνα δεν βγαλανε

Και σου ξαναλέω, μη ξεφέυγεις με πράγματα που δεν ισχύουν. Χάνεις και το δίκιο σου στην τελική.

Edited by impreza_sti

Έχει δει κανένας τηλεόραση από το n8?για τα ελληνικα κανάλια μιλάω..

Σκαι παιζει, αντ1 μονο τα βιντεο οχι live. Απο streaming παιζει οτι εχει Mips και cast amp player.

Απο streaming παιζει οτι εχει Mips και cast amp player.

Τι εννοεί εδώ ο ποιητής???

Είμαι και λίγο άσχετος σε αυτο το θέμα....

Χθές έβαλα κι εγω το περιβόητο symbian anna μεσω ovi suite.Το κινητό μου είναι branded cosmote όμως και δυστυχώς ο browser βρέθηκε κλειδωμένος στο cosmote internet και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις π.χ. WLAN.Επιπλέον όλες οι εφαρμογες που χρησιμοποιούν internet,οπως το ovi store,το ovi maps,το garmin κλπ δείχνουν να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε σύνδεση.

Αίσχος στην Cosmote και απο βδομάδα φούλ για ΝΟΚΙΑ care να μου βάλουν μια unbranded έκδοση μπας και ξαναγίνει το τηλέφωνό μου λειτουργικό...

Τελικά έκανα ένα Hard reset και όλα έφτιαξαν.

Το κινητό είναι πύραυλος με την Anna...

Είμαι πολύ ικανοποιημένος.Εστω και Cosmote branded λειτουργεί τέλεια...

Το μόνο που δεν παίζει και κολλάει στο "φόρτωση" είναι το Ovi store αλλά επι του παρόντος δεν με απασχολεί!!!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Για να μπει η Άννα σωστά θέλει ή hard reset μετά την εγκατάσταση ή flash (refurbish) με phoenix.

καλημερα. hard reset και format σε μαζικη μνημη και καρτα (αν υπαρχει) ΠΡΙΝ το refurbish με phoenix :) εναλλακτικα μπορεις αντι για format σε μαζικη μνημη και καρτα, να σβησεις σε συνδεση με τον υπολογιστη, τους φακελους sys,system,private και resource :)

καλημερα. hard reset και format σε μαζικη μνημη και καρτα (αν υπαρχει) ΠΡΙΝ το refurbish με phoenix :) εναλλακτικα μπορεις αντι για format σε μαζικη μνημη και καρτα, να σβησεις σε συνδεση με τον υπολογιστη, τους φακελους sys,system,private και resource :)

εγω που εχω και εναν Α ψυχαναγκασμο προτιμω να τα διαγραφω ολα για να "καθαριζει" σε βαθος. Αλλωστε περα απο τον ψυχαναγκασμο εχει και ουσια αυτο μιας και τα δεδομενα αποθηκευονται στην μνημη στο πρωτο διαθεσιμο slot ετσι πολλες φορες υπαρχει ενας κατακερματισμος η ειναι μεσα διασπαρτα.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...